Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
@eorptol σχεδόν όλες οι απαντήσεις σου έχουν το ίδιο ύφος.
Ο @renegade γράφει κάποια αυτονόητα όμορφα.
Κάνω μια απλή ερώτηση που δεν θα ήταν απίθανο σενάριο τις επόμενες δεκαετίες αλλά πολλοί από 'μας θα τα χουμε τινάξει και μπορεί να μη σας ενδιαφέρει.
Κάνω μια απλή ερώτηση που δεν θα ήταν απίθανο σενάριο τις επόμενες δεκαετίες αλλά πολλοί από 'μας θα τα χουμε τινάξει και μπορεί να μη σας ενδιαφέρει.
Συγγνώμη, θα σε ρωτήσω κι εγώ, σήμερα γεννήθηκες;fossa έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 21:43 Μου κάνει τρομερά - άσχημη - εντύπωση πως συνοπαδοί παρακαλούν να πάρει ο Σαββίδης την ομάδα και να παίζει αλλού, να σηκώσει ακόμα και νέο γήπεδο αλλού (ενώ ας πούμε το σενάριο πως φτιάχνει ο Μυστακίδης τη Τούμπα).
Ξέχωρα ότι από πού προκύπτει πως ένα νέο στάδιο σε άλλη περιοχή θα ήταν πιο φθηνό ενώ δεν θα μπορούσε να σηκώσει τη νέα Τούμπα (!!!).
Γιατί πρέπει να καίγομαι ποιά εταιρεία θα το σηκώσει;
Ας γράψω και γω τη βλακεία μου.
Έρχεται η στιγμή που το κλειστό μας, χρειάζεται γκρέμισμα.
Μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είναι ο Μυστακίδης.
Και λέει ο Σαββίδης, "το σηκώνω εγώ".
Θα πρέπει να τα βάψω μαύρα; Σκασίλα μου.
Ας τα βρουν στα ενοίκια.
Και ένα πιο πιθανό σενάριο.
Σε 20 χρόνια η οικογένεια Σαββίδη έχει ακόμα τη ΠΑΕ και έχει σηκώσει το γήπεδο.
Έρχεται η ώρα να πουλήσει τις μετοχές σε κάποιον.
Τότε δεν θα ανήκει αλλού το γήπεδο και αλλού η ομάδα;
Ή έστω να τα πουλήσει πακέτο άρα μιλάμε για τα φράγκα;
Άλλο το πότε θα επιστρέψει στον ΑΣ.
Οοοοοολαααααα όσα γίνονται εδώ και λίγους μήνες δεν τα πήρες χαμπάρι;;;;;;
Δεν καταλαβαίνεις την ατιμία;;;;
Αν όχι, ξαναμελέτησε τι παίχτηκε για να μην έχεις αυτή την αδικαιολόγητη άσχημη εντύπωση.
Είναι πολύ πολύ απλά τα πράγματα.
Δε δεχόμαστε τις πο@στιες....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Σάβ 13 Σεπ 2025, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author trouman for the post (total 3):
- eorptol1, aivas19, theo-drama
Δεν μπορώ νά πω με αποστομωσες....η φοτο του Μυστακίδη να είναι καλά...fossa έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 22:15 @eorptol σχεδόν όλες οι απαντήσεις σου έχουν το ίδιο ύφος.
Ποιος παρακαλεσε;fossa έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 21:43 Μου κάνει τρομερά - άσχημη - εντύπωση πως συνοπαδοί παρακαλούν να πάρει ο Σαββίδης την ομάδα και να παίζει αλλού, να σηκώσει ακόμα και νέο γήπεδο αλλού (ενώ ας πούμε το σενάριο πως φτιάχνει ο Μυστακίδης τη Τούμπα).
Ξέχωρα ότι από πού προκύπτει πως ένα νέο στάδιο σε άλλη περιοχή θα ήταν πιο φθηνό ενώ δεν θα μπορούσε να σηκώσει τη νέα Τούμπα (!!!).
Ας τα βρουν στα ενοίκια.
ετσι ακριβωςfossa έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 21:43 Μου κάνει τρομερά - άσχημη - εντύπωση πως συνοπαδοί παρακαλούν να πάρει ο Σαββίδης την ομάδα και να παίζει αλλού, να σηκώσει ακόμα και νέο γήπεδο αλλού (ενώ ας πούμε το σενάριο πως φτιάχνει ο Μυστακίδης τη Τούμπα).
Ας τα βρουν στα ενοίκια.
Τελικά dev δεν με είπες είναι όντως φούρναρης ο ησαιαδης?και γιατί δεν εμφανιζετσι ο μυστα επειδή τούς ξέρεις ρωτάω καλοπροαίρετα
καταρχας σεβομαι ολες τις αποψεις οταν διατυπώνονται με ομορφο τροπο,η αποψη μου ειναι οτι προτεραιοτητα για το γηπεδο δεν εχει απλα αυτος που εβαλε 200 χαρτια για την ομαδα και μοιρασε πολλα ακομα για διαφορα θεματα του ΠΑΟΚ,προτεραιοτητα εχει ο προεδρος της παε γιατι ειναι αυτος που εριξε με σοβαρα επιχειρηματα και οργανωση απο το 2017 την ιδεα του νεου γηπεδου ,εκανε μελετες εκατομυριων με εταιρειες κολλοσους ,αλλα κυριως γιατι οι εργατοώρες κυριως των υπαλληλων ,τα χρηματα για τις μελετες ,τα ραντεβου και τα τηλεφωνα σε καθε πολιτικαντη δεν τα εκανε καποιος αλλος,ο ιβαν και οι ανθρωποι του ανελαβαν αυτο το προτζεκτ συν την φιλικη συμμετοχη του ασ(μπορει να ειχε αποφασιστει απο κοινου στον αγωνα για την εκδοση του π.δ η και σε συναντησεις με διαφορους εμπλεκομενους,αν κανω λαθος να με διορθώσετέ )
τα 3 χρονια απραξιας, μηδενικης ενημερωσης και ασοβαρης αιτιολογησης καθυστερησης της διαδικασιας της ανεγερσης του νεου γηπεδου,για εμενα εφερε τον δικαιολογημένα τον ας σαν οργανισμο να ψαξει και να κινησει καποια νηματα αλλα το ηθικο της υποθεσης ηταν τραγικο και καθολου ΠΑΟΚτσηδικο,ουτε ισαποστακιας ειμαι ουτε το παιζω καλος με ολους ,ο ας ισως και του πηρε πολυ για να κανει απο μονος του μια κινηση για το νεο γηπεδο αλλα σορρυ οποιαδηποτε κινηση πρεπει να εχει ενημερο τον προεδρο της παε,σορρυ αν σας χαλαμε το αφηγημα.
και ερχομαι στο θεμα που με αναβει τα λαμπακια ,οκ μπορει καποιοι να το λενε με την καλη ενοια ,αλλα ρε παιδια τι σημαινει ας κανει το γηπεδο οποιος μπορει,για ποιο πραγμα συζηταμε για ενα μαγαζι στο κεντρο η για κανενα 5χ5 στα δυτικα.
αν βρει καποιος μια περιπτωση ομαδας που παιζει σε γηπεδο που κατασκευασε αλλος επιχειρηματιας ,θα του πληρωνει ενοικιο και αυτος δεν θα εχει ουτε διαφημηση ,ουτε μετοχη στην παε εγω θα αυτομπαναριστω για παντα.
τα γηπεδα κυριως στην ευρωπη γινονται με 3 τροπους(τουλαχιστον αυτους ξερω εγω) 1) με κρατικη βοηθεια για πολλους λογους,χωρις πολλα πολλα τρανο παραδειγμα η τουρκια
2) σε χωρες οπως ισπανια,γερμανια,πορτογαλια που οι ομαδες εκλεγουν προεδρο η ανηκουν σε καποιον σε μειοψηφικο ποσοστο κανουν διαφορες συμφωνιες με εταιριες ,επιχειρηματιες,το κρατος τους
και τελευταια περιπτωση ισως η πιο κοντινη στην δικη μας οι ομαδες με μεγαλομετοχους κανουν με ιδια κεφαλαια τα γηπεδα τους η κανουν συμφωνιες με το κρατος ,με τραπεζες η οταν κανουν με εναν επιχειρηματια φροντιζουν η εταιρεια που θα μπει στο εργο να εχει πχ ονοματοδοσια στο γηπεδο η στην ομαδα ,να ειναι κεντρικο χορηγος ακομα και να παρει μετοχες στην ομαδα.
βρισκομαστε σε μια περιεργη κατασταση επειδη η παε δεν ανηκει στον κοσμο αλλα ουτε και το γηπεδο στην παε ,για να βγει πιθανον ενας μπουσουλας προς τα που θα παμε ,αλλα ρε παιδια υπαρχει πιθανοτητα να κανει στην ελλαδα ο χ μεγαλοεπιχειρηματιας στην αγαπημενη του ομαδα γηπεδο και εκει να παιζει η παε του ψ μεγαλοεπιχειρηματια? ρητωρικο ερωτημα....
καποιοι εγραφαν στα σοσιαλ οτι η παε στραγκαλιζει οικονομικα τον ας ,εγω ρωταω τωρα αν κανει ο χ τελης το γηπεδο πως θελετε να παιξει εκει η ομαδα του ψ σαββιδη εκει δεν θα εχει υποστει οικονομικη ασφυξια η παε αφου θα πληρωνει ενοικιο και θα λαμβανει σιγουρα πολυ λιγα εσοδα του οικοδομηματος του νεου γηπεδου?
ο ιβαν ειπε οτι ειναι ανοιχτος σε προτασεις ,το γηπεδο μπορει να κοστισει πχ 200 εκ και να πει καποιος βαζω τα 80,100,120 και διαπραγματευομαστε το ανταλλαγμα,πχ μετοχες της παε,χορηγια για 10 χρονια ονομα στο γηπεδο,μεγαλο μερος εσοδων απο εμπορικους χωρους.
τελος παντων πιστευω εχουμε ακομα επεισοδια στο σηριαλ και ναι το καλυτερο ειναι να διαπραγματευτουν και οι 3 πλευρες και να το κανουν,δεν ειναι ευχολογια ,θα ειναι κατι τεραστιο αν γινει.
ΠΑΟΚ
τα 3 χρονια απραξιας, μηδενικης ενημερωσης και ασοβαρης αιτιολογησης καθυστερησης της διαδικασιας της ανεγερσης του νεου γηπεδου,για εμενα εφερε τον δικαιολογημένα τον ας σαν οργανισμο να ψαξει και να κινησει καποια νηματα αλλα το ηθικο της υποθεσης ηταν τραγικο και καθολου ΠΑΟΚτσηδικο,ουτε ισαποστακιας ειμαι ουτε το παιζω καλος με ολους ,ο ας ισως και του πηρε πολυ για να κανει απο μονος του μια κινηση για το νεο γηπεδο αλλα σορρυ οποιαδηποτε κινηση πρεπει να εχει ενημερο τον προεδρο της παε,σορρυ αν σας χαλαμε το αφηγημα.
και ερχομαι στο θεμα που με αναβει τα λαμπακια ,οκ μπορει καποιοι να το λενε με την καλη ενοια ,αλλα ρε παιδια τι σημαινει ας κανει το γηπεδο οποιος μπορει,για ποιο πραγμα συζηταμε για ενα μαγαζι στο κεντρο η για κανενα 5χ5 στα δυτικα.
αν βρει καποιος μια περιπτωση ομαδας που παιζει σε γηπεδο που κατασκευασε αλλος επιχειρηματιας ,θα του πληρωνει ενοικιο και αυτος δεν θα εχει ουτε διαφημηση ,ουτε μετοχη στην παε εγω θα αυτομπαναριστω για παντα.
τα γηπεδα κυριως στην ευρωπη γινονται με 3 τροπους(τουλαχιστον αυτους ξερω εγω) 1) με κρατικη βοηθεια για πολλους λογους,χωρις πολλα πολλα τρανο παραδειγμα η τουρκια
2) σε χωρες οπως ισπανια,γερμανια,πορτογαλια που οι ομαδες εκλεγουν προεδρο η ανηκουν σε καποιον σε μειοψηφικο ποσοστο κανουν διαφορες συμφωνιες με εταιριες ,επιχειρηματιες,το κρατος τους
και τελευταια περιπτωση ισως η πιο κοντινη στην δικη μας οι ομαδες με μεγαλομετοχους κανουν με ιδια κεφαλαια τα γηπεδα τους η κανουν συμφωνιες με το κρατος ,με τραπεζες η οταν κανουν με εναν επιχειρηματια φροντιζουν η εταιρεια που θα μπει στο εργο να εχει πχ ονοματοδοσια στο γηπεδο η στην ομαδα ,να ειναι κεντρικο χορηγος ακομα και να παρει μετοχες στην ομαδα.
βρισκομαστε σε μια περιεργη κατασταση επειδη η παε δεν ανηκει στον κοσμο αλλα ουτε και το γηπεδο στην παε ,για να βγει πιθανον ενας μπουσουλας προς τα που θα παμε ,αλλα ρε παιδια υπαρχει πιθανοτητα να κανει στην ελλαδα ο χ μεγαλοεπιχειρηματιας στην αγαπημενη του ομαδα γηπεδο και εκει να παιζει η παε του ψ μεγαλοεπιχειρηματια? ρητωρικο ερωτημα....
καποιοι εγραφαν στα σοσιαλ οτι η παε στραγκαλιζει οικονομικα τον ας ,εγω ρωταω τωρα αν κανει ο χ τελης το γηπεδο πως θελετε να παιξει εκει η ομαδα του ψ σαββιδη εκει δεν θα εχει υποστει οικονομικη ασφυξια η παε αφου θα πληρωνει ενοικιο και θα λαμβανει σιγουρα πολυ λιγα εσοδα του οικοδομηματος του νεου γηπεδου?
ο ιβαν ειπε οτι ειναι ανοιχτος σε προτασεις ,το γηπεδο μπορει να κοστισει πχ 200 εκ και να πει καποιος βαζω τα 80,100,120 και διαπραγματευομαστε το ανταλλαγμα,πχ μετοχες της παε,χορηγια για 10 χρονια ονομα στο γηπεδο,μεγαλο μερος εσοδων απο εμπορικους χωρους.
τελος παντων πιστευω εχουμε ακομα επεισοδια στο σηριαλ και ναι το καλυτερο ειναι να διαπραγματευτουν και οι 3 πλευρες και να το κανουν,δεν ειναι ευχολογια ,θα ειναι κατι τεραστιο αν γινει.
ΠΑΟΚ
Αυτά είναι θεωρίες στην Ελλάδα δεν γίνονται ποτέ... απλά διακριτοί ρόλοι σε όλους και να μην ανακατεύεται η ΠΑΕ στην ΚΑΕ και το αντίστροφο τόσο δύσκολο είναι? εκτός αν κάποιοι έχουν αλλά στο μυαλό τους
η τουλαχιστον να υπαρχουν οι ψυχρες σχεσεις πχ μαρινακη-αγγελοπουλων ,που ο χοντρος εχιε παει καποιες φορες στο σεφ και οι αλλοι ουτε εχουν πατησει στο καραισκακης,συν οτι υπογεια πηγε να παρει και το μπασκετ ο βαγγελας με τον γιο του και τους ριξανε πορτα κανα 2 φορες με κατι περιεργα ποστ στα σοσιαλ.