Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
-
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Taseos, (αναγκάσουν) για μένα σημαίνει ότι δεν θα δεχθούν από την πλευρά του ιδιοκτήτη αυτά που ζητάνε,πχ φιρμάνι ως το τέλος χρονου. Γιατί αν τού δώσουν 8 μήνες ή 12 μήνες,τι θα πάθουν θα αφήσουν γένια ή δεν θα πάνε κομμωτήριο; Γιατί δεν είπαν ναι κύριε Σαββίδη αναγνωρίζουμε την προσφορά στην ομάδα κανονίζουμε ένα νέο ραντεβού, λύνονται όποιες αστοχίες έγιναν. Αλλά τα μυστικά ραντεβού, ραντεβού.
-
Δεν έγραψα ότι ο κόσμος θα ψηφίσει ναι, γράφω ας αποφασίσει ο κόσμος κι όχι δέκα μαριονέτες.
Οπως εστρωσαν ας κοιμηθουν.
Να τους δινει αυτος με τον οποιο συναντιουνται και υπογραφουν κρυφα.
- These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 2):
- theo-drama, eorptol1
αυτο ειναι το κακο σεναριο για την ομαδα που θα πηγαινε αναγκαστικα ο ιβαν και κοιταει ως επιλογηCylon-4 έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 19:32 Να πω εγω ενα σεναριο?
Η ομαδα θα παει να παιξει στο Καυτανζογλειο, ειτε αρχισει να φτιαχνει την νεα τουμπα ο Σαββιδης, ειτε ο θεσσαλονικευς.
Αν ο ΑΣ δωσει το χρισμα στον δευτερο, οπως εχει ηδη δολιως προαποφασισει, ο ΠΑΟΚ θα συνεχισει να παιζει στο Καυτανζογλειο κι ας κανουν στο νεο γηπεδο εκθεσεις αρτοποιιας και ζαχαροπλαστικης.
φυσικα η αλλη πλευρα το εχει ηδη υπολογισει και μπορει να λεει οκ ας κατσει κανα χρονο στο καυτα ο ιβαν αλλα τελικα θα ερθει στη τουμπα γιατι θα τον πιεσει και ο κοσμος να γυρισει σε ενα νεο γηπεδο με 40.000 θεσεις στη φυσικη εδρα
επισης 40.000 θεσεις ειναι και περισσοτερα εσοδα για την παε...αρα....
ο κοσμος τελικα θελει νεο γηπεδο μεγαλυτερο στη τουμπα και ας το φτιαξει οποιος μπορει
εγω να προσθεσω οτι ειναι ευχη να τα βρουν για να γλυτωσουμε παλινωδιες διαμαχες και εγωισμους που θα μας πανε και πισω τελικα χρονικα απο την προοδο της ομαδας.
Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω, πως ένας άνθρωπος που τα έχει βάλει με όλους και με όλα, γκρέμισε ένα ολόκληρο κατεστημένο, έφερε τίτλους κόντρα σε όλους, θα μπορέσουν τώρα κάτι λίγοι (κυριολεκτικά και μεταφορικά) να τον εμποδίσουν, να κάνει την νέα τούμπα.
Το γλυκάκι έρχεται πάντα στο τέλος.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 5):
- theo-drama, ΚΩΣΤΑΣ2019, paok apo epilogi, leomatos88, eorptol1
Κ εγώ αυτό πιστεύω πως είναι το plan B ή έστω το σενάριο να τρομάξουν λίγο στον ΑΣ. Να φτιάξει ο ΠΑΟΚ το Καυτανζόγλειο και του το δώσει το κράτος για 49 χρόνια. Ό,τι γίνεται και στους κάτω δηλαδή, μόνο που εκεί τους τα φτιάχνουν και μετά τους τα δίνουν και τζάμπα.Cylon-4 έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 19:32 Να πω εγω ενα σεναριο?
Η ομαδα θα παει να παιξει στο Καυτανζογλειο, ειτε αρχισει να φτιαχνει την νεα τουμπα ο Σαββιδης, ειτε ο θεσσαλονικευς.
Αν ο ΑΣ δωσει το χρισμα στον δευτερο, οπως εχει ηδη δολιως προαποφασισει, ο ΠΑΟΚ θα συνεχισει να παιζει στο Καυτανζογλειο κι ας κανουν στο νεο γηπεδο εκθεσεις αρτοποιιας και ζαχαροπλαστικης.
Από σκόρπιες δηλώσεις δηλαδή αυτό καταλαβαίνω. Αν και δεν πιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι εκεί. Ήδη σχεδόν οι μισοί του ΔΣ έχουν κάνει πίσω, τουλάχιστον αυτό φαίνεται με τις δηλώσεις τους. Αν πει ο Σαββίδης παίρνω την ομάδα και φεύγω, το ΔΣ θα καταρρεύσει όσο και να σκούζουν στο μετρόπολις.
- These users thanked the author Iznogoud4 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
-
- Mr Ξερόλας 2019
Έχει ακόμη επεισόδια...
Μόλις ξεκίνησε η σεζόν....
Η παρτίδα έχει πολύ ακόμη...
Μόλις ξεκίνησε η σεζόν....
Η παρτίδα έχει πολύ ακόμη...
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- paok apo epilogi
-
Παληκάρι δεν καταλαβει κατι σημαντικοdev έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 19:59αυτο ειναι το κακο σεναριο για την ομαδα που θα πηγαινε αναγκαστικα ο ιβαν και κοιταει ως επιλογηCylon-4 έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 19:32 Να πω εγω ενα σεναριο?
φυσικα η αλλη πλευρα το εχει ηδη υπολογισει και μπορει να λεει οκ ας κατσει κανα χρονο στο καυτα ο ιβαν αλλα τελικα θα ερθει στη τουμπα γιατι θα τον πιεσει και ο κοσμος να γυρισει σε ενα νεο γηπεδο με 40.000 θεσεις στη φυσικη εδρα
επισης 40.000 θεσεις ειναι και περισσοτερα εσοδα για την παε...αρα....
ο κοσμος τελικα θελει νεο γηπεδο μεγαλυτερο στη τουμπα και ας το φτιαξει οποιος μπορει
εγω να προσθεσω οτι ειναι ευχη να τα βρουν για να γλυτωσουμε παλινωδιες διαμαχες και εγωισμους που θα μας πανε και πισω τελικα χρονικα απο την προοδο της ομαδας.
Αν ο ΑΣ αναλάβει να κανει τη Νεα Τουμπα, το ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΓΟΥΡΙ θα το εχει ο ΑΣ
Γιατι μεχρι να το φτιαξει και αν το φτιαξει ο ΠΑΟΚ αναγκαστικα θα έπαιζε σε αλλο γηπεδο
Κοιτα λιγο την ταινια "μια ζωη την εχουμε" και κοιτα τι λει ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ οταν εφτασε ο ΧΟΡΝ στις 1000 λιρες το φιλι στην ΥΒΟΝ ΣΑΝΣΟΝ
¨χιλιες λιρες να δωσει ο κ.Κλεο και να παρει το φιλι"
Αυτο θα πει και ο ΙΒΑΝ
"250 εκ να δωσει ο Θεσσαλονικευς και να κτισει τη Νεα Τουμπα"
Σε 3-4 χρονια ποιος ζη ποιος πεθαινει
Ειδικα αν σκασουν και τιποτα "αρχαια" στην εκσκαφη
-
Πώς το έγραψε ο φίλος???Maklaz έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 20:02 Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω, πως ένας άνθρωπος που τα έχει βάλει με όλους και με όλα, γκρέμισε ένα ολόκληρο κατεστημένο, έφερε τίτλους κόντρα σε όλους, θα μπορέσουν τώρα κάτι λίγοι (κυριολεκτικά και μεταφορικά) να τον εμποδίσουν, να κάνει την νέα τούμπα.
Μη βιάζεστεεεεε!!!!!!
-
Αρχηγέ στη Σομαλία σίγουρα δε γίνονται γιατί δεν ξέρουν τέτοια κόλπα, αυτά & πόσα άλλα όμως γίνονται πανεύκολα αν το θελήσει η πόλη/κράτος εκ της ιδρύσεως της. Εκεί η πουστιά, κάθε είδους, είναι πιο παλιά απ' τις λάσπες. Όχι όλα, τα πάντα γίνονται - με κάθε τρόπο.
Μου κάνει τρομερά - άσχημη - εντύπωση πως συνοπαδοί παρακαλούν να πάρει ο Σαββίδης την ομάδα και να παίζει αλλού, να σηκώσει ακόμα και νέο γήπεδο αλλού (ενώ ας πούμε το σενάριο πως φτιάχνει ο Μυστακίδης τη Τούμπα).
Ξέχωρα ότι από πού προκύπτει πως ένα νέο στάδιο σε άλλη περιοχή θα ήταν πιο φθηνό ενώ δεν θα μπορούσε να σηκώσει τη νέα Τούμπα (!!!).
Γιατί πρέπει να καίγομαι ποιά εταιρεία θα το σηκώσει;
Ας γράψω και γω τη βλακεία μου.
Έρχεται η στιγμή που το κλειστό μας, χρειάζεται γκρέμισμα.
Μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είναι ο Μυστακίδης.
Και λέει ο Σαββίδης, "το σηκώνω εγώ".
Θα πρέπει να τα βάψω μαύρα; Σκασίλα μου.
Ας τα βρουν στα ενοίκια.
Και ένα πιο πιθανό σενάριο.
Σε 20 χρόνια η οικογένεια Σαββίδη έχει ακόμα τη ΠΑΕ και έχει σηκώσει το γήπεδο.
Έρχεται η ώρα να πουλήσει τις μετοχές σε κάποιον.
Τότε δεν θα ανήκει αλλού το γήπεδο και αλλού η ομάδα;
Ή έστω να τα πουλήσει πακέτο άρα μιλάμε για τα φράγκα;
Άλλο το πότε θα επιστρέψει στον ΑΣ.
Ξέχωρα ότι από πού προκύπτει πως ένα νέο στάδιο σε άλλη περιοχή θα ήταν πιο φθηνό ενώ δεν θα μπορούσε να σηκώσει τη νέα Τούμπα (!!!).
Ας τα βρουν στα ενοίκια.
-
Όπως τα λες είναι φίλε, που φέρεις το όνομα του Ουρουγουανού επαναστάτη, τον οποίο έχει στο μπράτσο του ως τατουάζ ο Παυλάρας.gervasio artigas έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 17:16Αγαπητε παικταρά Leomatos θιγεις πολλά θέματα
Όσο για την εποχή Πανελούδη κάποια στιγμή θα γράψουμε για το ΕΓΚΛΗΜΑ του ΑΣ (που εξυπηρέτησε καθαρα Αθηναικα συμφέροντα) με την "καθαιρεση" Λακη ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ Μια διαδικασία που παίζει να μην έχει γίνει ΠΟΤΕ σε οποιοδήποτε σωματείο.
Και κάτι άλλο
Ο ΑΣκαι ο καθε ΑΣ μέχρι το 1979 ειχε πολυ μεγαλη ισχυ
Μετα το 1979 και αργοτερα με τις ΠΑΕ και ΚΑΕ περιορίσθηκε η ισχυς του αλλα παρέμεινε η "μαρμιτα" λόγω της "περιουσίας του Συλλόγου"
Εκει γινεται όλο το "παιχνιδι"
Αν δεν ηταν τα γηπεδα θα ειχαν ολοι ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ
Σιγα μην τους ενοιαζε το χαντμπολ και το βολλευ γυναικων και ανδρων
Που κατα μια "συμπτωση" μετα το 2012 γιγαντώθηκαν
Για τον Πανελούδη, εγώ τον θυμάμαι από την άδοξη θητεία του ως προέδρου της ΚΑΕ, όπου όλο δήλωνε παραίτηση, την οποία έπαιρνε πίσω, που την άφησε με χρέη, που ποιος ξέρει αν και πότε και από ποιον αποπληρώθηκαν, μέχρι που τον έκαναν πέρα οι άλλοτε κολλητοί του θεματοφύλακες, οι ίδιοι που λίγο αργότερα μας φέραν τον Δρόσο και πάει λέγοντας.
Η υπόθεση για την οποία λες είναι παλιότερη, για την οποία έχω ακούσει πολλά, αλλά θα ήθελα εσύ ή όποιος άλλος φίλος θέλει, να τ’ αφηγηθεί για να τα γνωρίζουμε.
εσυ βρισκεις λογικο η παε να ανηκει αλλου και με υπογιες ενεργειες την νεα τουμπα να την δινουν αλλου ΕΣΥ εγκρινεις τις αθλιοτητες του ΑΣ ? δηλαδη ενας που ειναι στην καε να κανει ανωκατω την παε το θεωρεις λογικο γιατι στο μπασκετ εκραζες ολους που ειχανε αμφιβολιες για τον μυστακιδη και καεΤΩΡΑ ΕΜΜΕΣΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΙΞΕΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ....FOSSA δεν μας τα λες καλα και τα δικα μας δικα μας καιτα δικα σας δικα μας .....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ,ΜΑΚΡΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....και μια καινουρια του φοτο παρακαλω .....
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Guitarman, Χωρικός
Θα στο πω όσο πιο απλά γίνεται.fossa έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 21:43 Μου κάνει τρομερά - άσχημη - εντύπωση πως συνοπαδοί παρακαλούν να πάρει ο Σαββίδης την ομάδα και να παίζει αλλού, να σηκώσει ακόμα και νέο γήπεδο αλλού (ενώ ας πούμε το σενάριο πως φτιάχνει ο Μυστακίδης τη Τούμπα).
Ας τα βρουν στα ενοίκια.
Αν υπάρχουν οι δικλείδες ασφαλείας όπου θα καθιστούν το αντίτιμο που θα πληρώνει η παε προς τον κατασκευαστή βιώσιμο και προς το συμφέρον της ομάδας...τότε ας το κάνει και ο φούφουτος.
Προσωπική άποψη είναι όμως ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει σε κανένα σύμπαν
Από κει και πέρα όμως υπάρχει και το ηθικό κομμάτι το οποίο λέει ότι θα θέλαμε το γήπεδο να το κάνει αυτός που μέχρι σήμερα έχω σε 200 εκατομμύρια από την τσέπη του άλλαξε status την ομάδα μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 13 Σεπ 2025, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019, Black_Knight