Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Γερασίμου

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Γερασίμου »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:32 πως το είπε ...κάποιος...?

DNA ΠΑΟΚ...

κοιτάνε την ... ιστορία μας.. και απο τα γέλια κουτουλάνε τα κεφάλια τους η δεσοξυριβόζη με την αδενίνη και την θυμίνη
Ξέχασες και την κυτοσίνη με την γουανίνη. :lol:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Γερασίμου έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:44
abc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:32 πως το είπε ...κάποιος...?

DNA ΠΑΟΚ...

κοιτάνε την ... ιστορία μας.. και απο τα γέλια κουτουλάνε τα κεφάλια τους η δεσοξυριβόζη με την αδενίνη και την θυμίνη
Ξέχασες και την κυτοσίνη με την γουανίνη. :lol:

δεν τις ξέχασα....

απλώς....

αυτές μετά τον ... πυθαγόρειο θεώρημα...απο τα γέλια βγήκαν ΠΕΕ
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Και μια και θυμηθηκαμε τα παλιά
Κοιταξτε πως δημιουργηθηκε ο "κομπλεξικος " ΠΑΟΚ κατω απο τα Τεμπη
Τι φαουλ δίνεται και τι γκολ δεχεται στο 0:16 και τι γκόλ ακυρωνεται στο 1:20
Και μετα "εχασε ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα το 1977"

Και αμέσως μετα θαυμαστε ΣΦΑΓΗ ΠΑΣ Γιαννινα που εφερε την ΑΕΚ να "διεκδικει" πρωταθλημα στην ΤΟΥΜΠΑ
These users thanked the author gervasio artigas for the post:
Γερασίμου
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

billagorn έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:48
Equalizer έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:42
billagorn έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:10 Δλδ με λίγα λόγια, βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας

Έλα! Δεν το πιστεύω!

Ρε τι τραβάμε με δαυτους καλοκαιριάτικα
Συγγνώμη είπα κάτι κακο; Γιατί τέτοιο μειωτικο σχόλιο;
Είπα ότι στην υπόθεση Παντελακη βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας, γιατί προφανώς η "Νέα εποχη" μας οδήγησε ένα βήμα πριν τον γκρεμό. Αυτονόητο ξεαυτονοητο, έμαθα λεπτομέρειες που δεν ήξερα
Φίλε σόρρυ δεν το έγραψα σωστά

Οχι απλά δεν ειρωνεύομαι ή μειώνω εσένα, αλλά συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω!

Η ιστορία από πολλές απόψεις και οπτικές, επαναλαμβάνεται και οι ομοιότητες σε πολλά σημεία -θα έπρεπε να- είναι αρκετές για να βάλουν ορισμένους σε δύσκολη θέση
These users thanked the author Equalizer for the post:
Apil44
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Το χρήμα ουδείς εμισησεν όμως.

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που ναι ο παπάς.....
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

Equalizer έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 22:06
billagorn έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:48
Equalizer έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:42

Έλα! Δεν το πιστεύω!

Ρε τι τραβάμε με δαυτους καλοκαιριάτικα
Συγγνώμη είπα κάτι κακο; Γιατί τέτοιο μειωτικο σχόλιο;
Είπα ότι στην υπόθεση Παντελακη βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας, γιατί προφανώς η "Νέα εποχη" μας οδήγησε ένα βήμα πριν τον γκρεμό. Αυτονόητο ξεαυτονοητο, έμαθα λεπτομέρειες που δεν ήξερα
Φίλε σόρρυ δεν το έγραψα σωστά

Οχι απλά δεν ειρωνεύομαι ή μειώνω εσένα, αλλά συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω!

Η ιστορία από πολλές απόψεις και οπτικές, επαναλαμβάνεται και οι ομοιότητες σε πολλά σημεία -θα έπρεπε να- είναι αρκετές για να βάλουν ορισμένους σε δύσκολη θέση
Όλα καλά :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Πάντως χαίρομαι που οι περισσότεροι εδώ είναι στην καλύτερη προβληματισμένοι με τα όσα έχουν προηγηθεί και κρατάνε μικρό καλάθι, όντας επιφυλακτικοί. Δείχνει να έχει ωριμάσει ο λαός, καμία σχέση με εποχές έλευσης δροσου κλπ
These users thanked the author billagorn for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Γερασίμου έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:13 Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή, ο πατέρας μου αγόρασε και για μένα, εγώ ήμουν φοιτητής. Αγόρασα αργότερα μετοχές σε αυξήσεις Μ.Κ. όταν είχα εισόδημα δικό μου.
Ο Γ. Παντελάκης ήταν φίλος και συνεργάτης με τον πατέρα μου. Ένα από τα καταστήματα που είχε ήταν τότε στην διασταύρωση των οδών Καρ. Ντήλ και Β. Ηρακλείου. Η εταιρεία Αγγλικών ελαστικών και ορυκτελαίων στην οποία ο πατέρας μου ήταν υπεύθυνος πωλήσεων και περιοδεύων σε πελάτες της Β. Ελλάδας, εταιρεία την οποία ίδρυσε ο γαμπρός του και νονός μου Ι. Νταλιάνης, αντιπρόεδρος στον άρη μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '70, ήταν στην οδό Αριστοτέλους δίπλα στην στοά με το ουζερί των δικηγόρων. Ο Γ. Παντελάκης λόγω της φιλίας με τον πατέρα μου προμηθευόταν ελαστικά και ορυκτέλαια για αυτόν και τα αυτοκίνητα που είχε για μεταφορές από τον Νταλιάνη. Ο Γ. Παντελάκης δεν ήθελε την άνοιξη ή καλοκαίρι του '84 να γίνει ΑΜΚ και ήταν ένας από τους λόγους σύγκρουσης και με τον Ν. Βεζυρτζή, ο οποίος ήταν παιδί του. Παρά την μακροχρόνια φιλία (φιλία ο πατέρας μου είχε και με τον Βεζυρτζή που προμηθευόταν επίσης από την αντιπροσωπεία, όπως και με τον Π. Καλαφάτη). Ο πατέρας μου ήρθε σε σύγκρουση με τον Παντελάκη για τον λόγο αυτό, θεωρώντας ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήθελε δικιά του την ομάδα. Οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν μετά 5 χρόνια μετά από συγγνώμες και αμοιβαίες εξηγήσεις.
Από το τέλος του καλοκαιριού του '84 μέχρι αρχές '85 υπήρχαν ατελείωτες Γ.Σ. της ΠΑΕ στο Ηλέκτρα και στο Μακεδονία Παλλάς και ατέρμονες συζητήσεις πολλά βράδια στο καφέ Elysee, σημερινό Da Christo στην Π.Π. Γερμανού, με σκοπό την ας πούμε καλύτερη διαχείριση στην μετά Παντελάκη εποχή. Η ομάδα που δημιούργησε ο Γ. Παντελάκης και όχι κάποιος από μας, ούτε φυσικά και τα ΣΠΟΡ, πουλώντας τον Ορφανό το καλοκαίρι του '80, αλλά κρατώντας την σημαία μας, τον Γ. Κούδα και αγοράζοντας Δημόπουλο, Σίγγα, Τσουρέλα, Γεωργόπουλο, Ψαρρά, Σκαρτάδο, Πάπριτσα, Γιούρισιτς συν προγενέστερα Κωστίκο και Δαμανάκη, πήρε το πρωτάθλημα το '85 και έχασε το κύπελλο με τον γνωστό τρόπο. Έφερε προπονητές όπως Λόραντ, Χέερ, Τσερνάι και τον πρωταθλητή Σκότσικ με τις κόρες-μανεκέν. Μετά από αυτό ακολούθησαν πολλά μαύρα χρόνια (την επόμενη σεζόν η ομάδα κινδύνεψε με υποβιβασμό και τερμάτισε 10η), έγιναν πωλήσεις από τον Χ. Σαββίδη που ισχυριζόταν πως μόνον αυτός που είχε τα λεφτά που χρειαζόταν, βλ. πώληση Λίμπρεχτς και Μπανιώτη στον Κοσκωτά μετά την εκκωφαντική εξάρα στις Σέρρες και απώλεια και γι' αυτόν τον λόγο του τίτλου το 87-88 και αλλαγές διοικήσεων μέχρι τα 4-5 πέτρινα χρόνια του Θ. Βουλινού. Από το καλοκαίρι είχα γράψει τους κινδύνους που μπορεί να φέρει ένας διχασμός όπως αυτός πριν 40 χρόνια, αλλά στον Α.Σ., παρότι κάποια μέλη είναι ηλικίας ανάλογης με την δική μου, φαίνεται να έχουν πάθει αμνησία.
Ο Γ. Παντελάκης ήταν ένας πολύ μεγάλος παράγοντας και έναν τέτοιο θα ήταν ευχή να έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο τον Σαββίδη. Τα έβαλε με την υδροκέφαλη πρωτεύουσα, από την καλύτερη και με διαφορά ομάδα στην Ελλάδα της δεκαετίας του '70 που σε μεγάλο βαθμό ήταν δικό του δημιούργημα εκλάπησαν πρωταθλήματα και κύπελλα και έτρωγε πολύ μεγάλο πόλεμο από τους κάτω, πριν αρχίσουν οι εδώ. Μέχρι και ότι πούλησε το πρωτάθλημα του '77 στον βάζελο κατηγορήθηκε! Μεγαλύτερο ψέμα δεν υπάρχει, όταν στην κρίσιμη καμπή κλάπηκαν 3 βαθμοί από την ομάδα μας στην Φιλαδέλφεια και εδώ με Γιάννινα (Μαρινέλης), αγώνας στον οποίο κατεβήκαμε κουτσουρεμένοι ελέω Τσουκαλαδέλη, για να κλείσει η χρονιά με την κλοπή του κυπέλλου με την σφαγή του Πλατόπουλου στον τελικό, ανάλογη αυτής του Φακή τον Φλεβάρη του '73. Την ίδια ώρα ο βάζελος κέρδιζε με κάτι γκολ 2 μέτρα offside, βλ. 1-2 στις Σέρρες. Πρόεδρος νοικοκύρης, που είχε κόντρα 3 εφοπλιστές στο λεκανοπέδιο, αλλά ήταν μέγας ανταγωνιστής και επί 7 χρόναι και με ανώτερη από αυτούς ομάδα.
Μειονέκτημά του θα έλεγα ο εκρηκτικός του χαρακτήρας που τον οδηγούσε κάποιες φορές σε λάθος αποφάσεις, όπες η μη ανανέωση του Λόραντ το '76 και η βιαστική απόλυση Στάνκοβιτς μετά την ήττα στον Πειραιά (ήμουν στον αγώνα, σίγουρα κακό κοουτσάρισμα, αλλά η ομάδα ήταν ακόμα πρώτη) και η πρόσληψη του ανεκδιήγητου Μπίγκαμ που σε λίγους μήνες έκανε άνω-κάτω την ομάδα.
Συγγνώμη γιατί κάνω κριτική σε ανθρώπους που δεν είναι πλέον σε αυτή την ζωή και ο Θεός να αναπαύει τις ψυχές τους. Αλλά ας ανατρέξουν την ιστορία οι "υπεύθυνοι" του Α.Σ. και ας προσπαθήσουν να διδαχθούν. Έχουμε και παραδείγματα από άλλες ομάδες.
Μήπως θα ήταν καλό αυτό το διαμάντι να μπει στην κεντρική? Εφόσον φυσικά το επιθυμεί ο υπογράφων
These users thanked the author Guitarman for the post (total 3):
Psaras, eorptol1, Ορτζονικίδης
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Απανταω εδω για να μην ειναι οφτοπικ
Jim_Chatz έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 07:38 Πάμε πάλι

Και για ποιον ακριβώς λόγο να με νοιάζει αν σχετίζεται με τα του γηπέδου - ποδοσφαίρου.

Αφού ούτως η άλλως όπως λέτε ο Μυστακιδης είναι αποφασισμένος να κάνει το γήπεδο, να πάρει την ΠΑΕ, να τα πάρει όλα ρε παιδί μου, ακόμα και το Μακεδονία Παλλάς που λέει ο λόγος. Ανεξάρτητα του αν πάρει το μπάσκετ ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

Ε γιατί να μην δεν πάρει το μπάσκετ, να το βγάλει από τη μιζέρια του?

Σε κάθε ποστ διαβάζω. "Ε αφού έχει σχέση με το γήπεδο, είμαι πολύ επιφυλακτικός, δεν τον θέλω αν δεν αποσυρθεί από τα του γηπέδου".

Πιστεύετε έτσι γίνονται οι δουλειές? Το μπάσκετ είναι έτοιμο (θεωρητικά πάντα, βάσει όσων ακούγονται) να ζήσει στιγμές του παρελθόντος και κάποιους σας νοιάζει ακόμα και τώρα ΜΟΝΟ μη τυχόν και "απειληθεί" ο Ιβάν από την παρουσία του Τέλη στην πόλη.

Το ίδιο πάντως με την παραπάνω πρόταση λενε και διάφοροι "αντικειμενικοί" αλλόθρησκοι δημοσιογράφοι που ξαφνικά κοπτονται για τον Ιβαν, που μέχρι τώρα τον λοιδορούσαν, και φοβούνται πως ένα μπασιμο του Τέλη θα του κάνει κακο.
Και κατι τελευταιο. Το « κάποιους σας νοιάζει ακόμα και τώρα ΜΟΝΟ μη τυχόν και "απειληθεί" ο Ιβάν από την παρουσία του Τέλη στην πόλη.» ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ειναι νετα σκετα ΨΕΜΑ. Εγω, που εδω μεσα με εχουν χαρακτηρισει Ιβανολατρη κτλ, λεω οτι ο Μυστακιδης και ο ΚΑΘΕ ΠΑΟΚτσης επενδυτης μπορει να αποδειξει τα αισθηματα του για τον συλλογο και να ερθει να αναλαβει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τμημα του συλλογου, ας επαιρνε και την ΠΑΕ (το χω γραψει πολλες φορες, σκαστα φραγκα και αγορασε την) με το σωστο τροπο. Ας ελεγε να χτισει το γηπεδο με συμπραξη (παραδειγμα). Δεν εγινε αυτο, οποτε ειμαστε εδω που ειμαστε. Δεν δεχομαι αυτον τον τραγελαφο με τον ΑΣ και το λιβάνισμα απο ενα μεσο που ζει απο την πικρα του ΠΑΟΚ. Για να ξερουμε τι λεμε
These users thanked the author aivas19 for the post (total 6):
eorptol1, Kabamaru11, paok apo epilogi, PAOK DreXleR, Psaras, ΚΩΣΤΑΣ2019
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Guitarman έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 02:13
Γερασίμου έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:13 Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή, ο πατέρας μου αγόρασε και για μένα, εγώ ήμουν φοιτητής. Αγόρασα αργότερα μετοχές σε αυξήσεις Μ.Κ. όταν είχα εισόδημα δικό μου.
Ο Γ. Παντελάκης ήταν φίλος και συνεργάτης με τον πατέρα μου. Ένα από τα καταστήματα που είχε ήταν τότε στην διασταύρωση των οδών Καρ. Ντήλ και Β. Ηρακλείου. Η εταιρεία Αγγλικών ελαστικών και ορυκτελαίων στην οποία ο πατέρας μου ήταν υπεύθυνος πωλήσεων και περιοδεύων σε πελάτες της Β. Ελλάδας, εταιρεία την οποία ίδρυσε ο γαμπρός του και νονός μου Ι. Νταλιάνης, αντιπρόεδρος στον άρη μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '70, ήταν στην οδό Αριστοτέλους δίπλα στην στοά με το ουζερί των δικηγόρων. Ο Γ. Παντελάκης λόγω της φιλίας με τον πατέρα μου προμηθευόταν ελαστικά και ορυκτέλαια για αυτόν και τα αυτοκίνητα που είχε για μεταφορές από τον Νταλιάνη. Ο Γ. Παντελάκης δεν ήθελε την άνοιξη ή καλοκαίρι του '84 να γίνει ΑΜΚ και ήταν ένας από τους λόγους σύγκρουσης και με τον Ν. Βεζυρτζή, ο οποίος ήταν παιδί του. Παρά την μακροχρόνια φιλία (φιλία ο πατέρας μου είχε και με τον Βεζυρτζή που προμηθευόταν επίσης από την αντιπροσωπεία, όπως και με τον Π. Καλαφάτη). Ο πατέρας μου ήρθε σε σύγκρουση με τον Παντελάκη για τον λόγο αυτό, θεωρώντας ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήθελε δικιά του την ομάδα. Οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν μετά 5 χρόνια μετά από συγγνώμες και αμοιβαίες εξηγήσεις.
Από το τέλος του καλοκαιριού του '84 μέχρι αρχές '85 υπήρχαν ατελείωτες Γ.Σ. της ΠΑΕ στο Ηλέκτρα και στο Μακεδονία Παλλάς και ατέρμονες συζητήσεις πολλά βράδια στο καφέ Elysee, σημερινό Da Christo στην Π.Π. Γερμανού, με σκοπό την ας πούμε καλύτερη διαχείριση στην μετά Παντελάκη εποχή. Η ομάδα που δημιούργησε ο Γ. Παντελάκης και όχι κάποιος από μας, ούτε φυσικά και τα ΣΠΟΡ, πουλώντας τον Ορφανό το καλοκαίρι του '80, αλλά κρατώντας την σημαία μας, τον Γ. Κούδα και αγοράζοντας Δημόπουλο, Σίγγα, Τσουρέλα, Γεωργόπουλο, Ψαρρά, Σκαρτάδο, Πάπριτσα, Γιούρισιτς συν προγενέστερα Κωστίκο και Δαμανάκη, πήρε το πρωτάθλημα το '85 και έχασε το κύπελλο με τον γνωστό τρόπο. Έφερε προπονητές όπως Λόραντ, Χέερ, Τσερνάι και τον πρωταθλητή Σκότσικ με τις κόρες-μανεκέν. Μετά από αυτό ακολούθησαν πολλά μαύρα χρόνια (την επόμενη σεζόν η ομάδα κινδύνεψε με υποβιβασμό και τερμάτισε 10η), έγιναν πωλήσεις από τον Χ. Σαββίδη που ισχυριζόταν πως μόνον αυτός που είχε τα λεφτά που χρειαζόταν, βλ. πώληση Λίμπρεχτς και Μπανιώτη στον Κοσκωτά μετά την εκκωφαντική εξάρα στις Σέρρες και απώλεια και γι' αυτόν τον λόγο του τίτλου το 87-88 και αλλαγές διοικήσεων μέχρι τα 4-5 πέτρινα χρόνια του Θ. Βουλινού. Από το καλοκαίρι είχα γράψει τους κινδύνους που μπορεί να φέρει ένας διχασμός όπως αυτός πριν 40 χρόνια, αλλά στον Α.Σ., παρότι κάποια μέλη είναι ηλικίας ανάλογης με την δική μου, φαίνεται να έχουν πάθει αμνησία.
Ο Γ. Παντελάκης ήταν ένας πολύ μεγάλος παράγοντας και έναν τέτοιο θα ήταν ευχή να έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο τον Σαββίδη. Τα έβαλε με την υδροκέφαλη πρωτεύουσα, από την καλύτερη και με διαφορά ομάδα στην Ελλάδα της δεκαετίας του '70 που σε μεγάλο βαθμό ήταν δικό του δημιούργημα εκλάπησαν πρωταθλήματα και κύπελλα και έτρωγε πολύ μεγάλο πόλεμο από τους κάτω, πριν αρχίσουν οι εδώ. Μέχρι και ότι πούλησε το πρωτάθλημα του '77 στον βάζελο κατηγορήθηκε! Μεγαλύτερο ψέμα δεν υπάρχει, όταν στην κρίσιμη καμπή κλάπηκαν 3 βαθμοί από την ομάδα μας στην Φιλαδέλφεια και εδώ με Γιάννινα (Μαρινέλης), αγώνας στον οποίο κατεβήκαμε κουτσουρεμένοι ελέω Τσουκαλαδέλη, για να κλείσει η χρονιά με την κλοπή του κυπέλλου με την σφαγή του Πλατόπουλου στον τελικό, ανάλογη αυτής του Φακή τον Φλεβάρη του '73. Την ίδια ώρα ο βάζελος κέρδιζε με κάτι γκολ 2 μέτρα offside, βλ. 1-2 στις Σέρρες. Πρόεδρος νοικοκύρης, που είχε κόντρα 3 εφοπλιστές στο λεκανοπέδιο, αλλά ήταν μέγας ανταγωνιστής και επί 7 χρόναι και με ανώτερη από αυτούς ομάδα.
Μειονέκτημά του θα έλεγα ο εκρηκτικός του χαρακτήρας που τον οδηγούσε κάποιες φορές σε λάθος αποφάσεις, όπες η μη ανανέωση του Λόραντ το '76 και η βιαστική απόλυση Στάνκοβιτς μετά την ήττα στον Πειραιά (ήμουν στον αγώνα, σίγουρα κακό κοουτσάρισμα, αλλά η ομάδα ήταν ακόμα πρώτη) και η πρόσληψη του ανεκδιήγητου Μπίγκαμ που σε λίγους μήνες έκανε άνω-κάτω την ομάδα.
Συγγνώμη γιατί κάνω κριτική σε ανθρώπους που δεν είναι πλέον σε αυτή την ζωή και ο Θεός να αναπαύει τις ψυχές τους. Αλλά ας ανατρέξουν την ιστορία οι "υπεύθυνοι" του Α.Σ. και ας προσπαθήσουν να διδαχθούν. Έχουμε και παραδείγματα από άλλες ομάδες.
Μήπως θα ήταν καλό αυτό το διαμάντι να μπει στην κεντρική? Εφόσον φυσικά το επιθυμεί ο υπογράφων
Ευχαριστώ πολύ φίλε, αν και δεν θεωρώ διαμάντι την δημοσίευσή μου. Παράθεση γεγονότων έκανα. Δεν έχω αντίρρηση το να μπει κεντρικά, αλλά είναι θέμα των χειριστών.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 3):
Psaras, Guitarman, Andrew R
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

@Γερασίμου είναι διαμάντι για 2 λόγους: Πρώτον, παραθέτεις ιστορικά γεγονότα και λεπτομέρειες που εμείς οι "νεότεροι" δεν γνωρίζουμε. Δεύτερον, έχεις το θάρρος να αναγνωρίσεις τα λάθη που έκαναν όλοι. Και αυτό σε τιμά
These users thanked the author Guitarman for the post:
Psaras
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Πρέπει να μπεί κεντρική και ακόμα καλύτερα να μπει στους "Bloggers" ως "ΠΑΟΚ Ιστορία" ή κάτι τέτοιο. Εκεί να βάζει το site ότι ιστορικό διαμάντι γράφεται κατά καιρούς στο forum. Είναι κρίμα τέτοιες ιστορικές αναφορές να χαθούν στα χιλιάδες ποσταρίσματα. @The Equalizer
These users thanked the author Psaras for the post:
Guitarman
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Πιστευω ακραδαντα οτι η συμφωνια ανεγερσης της νεας τουμπας, εχει ηδη υπογραφει μεταξυ θεσσαλονικεα και
cASh ΠΑΟΚ
These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 5):
Black_Knight, george188, aivas19, Мир, eorptol1
george188

Δημοσίευση από george188 »

Είδα δημοσίευμα απο την σελιδα που ειχε βγαλει για το ζαφειρη, μπορει να ειναι κ μουφα αλλα ξαναλεω τα σημαδια δειχνουν τη προτιμηση.
btw τι γινεται με το "μνημονιο" απο τη πλευρα του ΑΣ? Στο περιμενε ε
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

george188 έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 11:07 Είδα δημοσίευμα απο την σελιδα που ειχε βγαλει για το ζαφειρη, μπορει να ειναι κ μουφα αλλα ξαναλεω τα σημαδια δειχνουν τη προτιμηση.
btw τι γινεται με το "μνημονιο" απο τη πλευρα του ΑΣ? Στο περιμενε ε
Προτίμηση σε ποιον;
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Cylon-4 έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 10:46 Πιστευω ακραδαντα οτι η συμφωνια ανεγερσης της νεας τουμπας, εχει ηδη υπογραφει μεταξυ θεσσαλονικεα και
cASh ΠΑΟΚ
Αυτό ακομα και αν εχει συμβει, με βαση το καταστατικό ειναι ακυρο, εκτος αν εχουν ενημερωθει ΟΛΑ τα μερη του ΑΣ πως θα ψηφιστει η συγκεκριμενη συμφωνια, κατι που σιγουρα δεν συνεβη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”