Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
- KalamarGiannis
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
παιδιά έρχεται το δολλάριο (Μυστακίδης)
και επειδή θα σπρώξει χρήμα και δεν ξέρει πρόσωπα και πράγματα, ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
ΠΡΩΗΝ αλλά και φερέλπιδες:
Παράγοντες, υπάλληλοι, παρατρεχάμενοι, παλαίμαχοι,μανατζαρέοι, "κοντινοί" στην ομάδα κλπ κλπ (βάλτε ότι άλλο τίτλο θέλετε) :
η χαρά του απελπισμένου.
Σε ένα φάσμα από τους πραγματικούς ανθρώπους του μπάσκετ (πχ Κόρφας, Μπουντούρης) μέχρι κάτι άλλους δήθεν που πουλάνε μούρη αλλά είναι φελλοί (μη με προκαλείτε να πω όνομα, έχω ένα χοντρούλη που ακολούθησε το χρήμα στην Πελοπόννησο) , και μέχρι κάτι άλλους που είναι μεν μπασκετάνθρωποι αλλά για την τσέπη τους (ένας καταδυνάστευσε τις ακαδημίες ας πούμε),
ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ, ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΙ , θέλουν θέση στο νέο σχήμα.
Εξ ου και άρχισαν οι κινήσεις, (βλέπε Κωνσταντινίδη που χαρίζει ανορθόγραφα τις τζάμπα μετοχές).
Ποιος δε θα θελε; οι προοπτικές είναι λαμπρές.
ΥΓ μπράβο στον Πανάκα. Θέλει καρύδια να πεις ότι όπως έκανα πριν, με αυτούς που μας χρεώνανε, έτσι και τώρα όποιος κι αν έρθει εγώ θα είμαι εκεί να ασκώ έλεγχο στις Συνελεύσεις. Μπράβο , μπράβο.
έτσι θα έπρεπε να είμαστε πολλοί : θεματοφύλακες.
και επειδή θα σπρώξει χρήμα και δεν ξέρει πρόσωπα και πράγματα, ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
ΠΡΩΗΝ αλλά και φερέλπιδες:
Παράγοντες, υπάλληλοι, παρατρεχάμενοι, παλαίμαχοι,μανατζαρέοι, "κοντινοί" στην ομάδα κλπ κλπ (βάλτε ότι άλλο τίτλο θέλετε) :
η χαρά του απελπισμένου.
Σε ένα φάσμα από τους πραγματικούς ανθρώπους του μπάσκετ (πχ Κόρφας, Μπουντούρης) μέχρι κάτι άλλους δήθεν που πουλάνε μούρη αλλά είναι φελλοί (μη με προκαλείτε να πω όνομα, έχω ένα χοντρούλη που ακολούθησε το χρήμα στην Πελοπόννησο) , και μέχρι κάτι άλλους που είναι μεν μπασκετάνθρωποι αλλά για την τσέπη τους (ένας καταδυνάστευσε τις ακαδημίες ας πούμε),
ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ, ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΙ , θέλουν θέση στο νέο σχήμα.
Εξ ου και άρχισαν οι κινήσεις, (βλέπε Κωνσταντινίδη που χαρίζει ανορθόγραφα τις τζάμπα μετοχές).
Ποιος δε θα θελε; οι προοπτικές είναι λαμπρές.
ΥΓ μπράβο στον Πανάκα. Θέλει καρύδια να πεις ότι όπως έκανα πριν, με αυτούς που μας χρεώνανε, έτσι και τώρα όποιος κι αν έρθει εγώ θα είμαι εκεί να ασκώ έλεγχο στις Συνελεύσεις. Μπράβο , μπράβο.
έτσι θα έπρεπε να είμαστε πολλοί : θεματοφύλακες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Τρί 09 Σεπ 2025, 07:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
απαίτηση να τελειώσουν όλα γρήγορα, το πολύ στο χρόνο που πήρε ο λαμπούμπου τους δίπλα. Εμείς (υποτίθεται οτι) είμαστε πιο νοικοκυρεμένοι στα οικονομικά, ο επενδυτής μιλάει με έναν (λογικά) για το ντηλ. οποιαδήποτε καθυστέρηση πέρα από ξενέρωμα, για εμένα δεν κολλάει να υπάρξει (τώρα αν τα χρέη είναι 4 ή 5, αν ο ιβάν θα ζητήσει τα 2.2, αν οι υπόλοιποι μέτοχοι ζητήσουν χρήματα κλπ. δεν θα πρέπει να ενδιαφέρουν έναν δισεκατομμυριούχο).
απαίτηση όχι να αναλυθεί το ΟΡΑΜΑ (το όραμα είναι απλό: κατάκτηση eurocup και ευρωλίγκα), αλλά το ΣΧΕΔΙΟ. το οικονομικό. το πώς θα διαχειριστεί την ομάδα, θεωρώ οτι είναι δικιά του δουλειά όταν πάρει την ΚΑΕ στα χέρια του (By the way, GM - σικ- θα πρέπει να μπεί άνθρωπος που έχει ΞΑΝΑφτιάξει ομάδα τοπ τύπου Γκεραρντίνι). Αλλά πρέπει με οποιονδήποτε τρόπο να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ το μπάτζετ των επόμενων 10 χρόνων: θα ρίξει 250 εκατομμύρια (λέω εγώ τώρα) και θα πάρει πίσω τα 150 (πάλι λέω εγώ τώρα). Αν είναι να κάνουμε μπάτζετ 1.5 όπως ο άγιος Θωμάς Αμαρουσσίου, να μείνει και ο Χατζόπουλος που κάνει τζίρο πάνω από 100 μύρια το χρόνο στην εταιρεία του.
και το τελευταίο (που ήταν και ο λόγος που μπήκα στο paokmania πίσω το νοέμβρη του 2008): έχω κάνει 500 φορές την ίδια ερώτηση, έρχεται ο Χ Τέλης (Δρόσος), φέρνει τον Εμπίντ και τον Λιλαρντ (εφικτές περιπτώσεις
) με 25 εκατομμύρια έκαστος, και τον Γενάρη λέει παιδιά έχει πολλή υγρασία στο Πανόραμα και δεν στεγνώνουν οι πετσέτες μετά το μπάνιο, πάω πίσω στην Μάλτα (ή Ελβετία), πουλάω την ΚΑΕ, ελάτε. Δεν υπάρχει αγοραστής, αφήνω ΔΩΡΕΑΝ τις μετοχές μου στον ΑΣ, διοίκηση πρωτοδικείου, και μένουνε 50 εκατομμύρια χρέη στην ΚΑΕ και όχι στον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ?
απαίτηση όχι να αναλυθεί το ΟΡΑΜΑ (το όραμα είναι απλό: κατάκτηση eurocup και ευρωλίγκα), αλλά το ΣΧΕΔΙΟ. το οικονομικό. το πώς θα διαχειριστεί την ομάδα, θεωρώ οτι είναι δικιά του δουλειά όταν πάρει την ΚΑΕ στα χέρια του (By the way, GM - σικ- θα πρέπει να μπεί άνθρωπος που έχει ΞΑΝΑφτιάξει ομάδα τοπ τύπου Γκεραρντίνι). Αλλά πρέπει με οποιονδήποτε τρόπο να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ το μπάτζετ των επόμενων 10 χρόνων: θα ρίξει 250 εκατομμύρια (λέω εγώ τώρα) και θα πάρει πίσω τα 150 (πάλι λέω εγώ τώρα). Αν είναι να κάνουμε μπάτζετ 1.5 όπως ο άγιος Θωμάς Αμαρουσσίου, να μείνει και ο Χατζόπουλος που κάνει τζίρο πάνω από 100 μύρια το χρόνο στην εταιρεία του.
και το τελευταίο (που ήταν και ο λόγος που μπήκα στο paokmania πίσω το νοέμβρη του 2008): έχω κάνει 500 φορές την ίδια ερώτηση, έρχεται ο Χ Τέλης (Δρόσος), φέρνει τον Εμπίντ και τον Λιλαρντ (εφικτές περιπτώσεις

- KalamarGiannis
μάλλον υπάρχουν σοβαροί τρόποι να γίνει η δουλειά σωστά. Αρκεί να θέλει ο χρηματοδότης.
Νομικά δε ξέρω, η ΚΑΕ δεσμεύεται με συμβόλαιο πχ με τους παίκτες, ή μπορεί να το κάνει ο ιδιοκτήτης στο όνομά του;
Μια απλή λύση -που δε πιστεύω να υπάρχει ως πρακτική- είναι να καταθέσεις στο ταμείο της ΚΑΕ το μπάτζετ της χρονιάς, πχ 5 χαρτια, και μετά να ξοδεύει ο διαχειριστής από το πιστωτικό υπόλοιπο, τακτοποιώντας μήνα μήνα τις οφειλές που προκύπτουν.
Πάντως αυτό είναι και το ερώτημα που αξίζει να απαντηθεί πάνω από όλα τα άλλα.
Να μην υπάρχουν ανησυχίες για το μέλλον
Νομικά δε ξέρω, η ΚΑΕ δεσμεύεται με συμβόλαιο πχ με τους παίκτες, ή μπορεί να το κάνει ο ιδιοκτήτης στο όνομά του;
Μια απλή λύση -που δε πιστεύω να υπάρχει ως πρακτική- είναι να καταθέσεις στο ταμείο της ΚΑΕ το μπάτζετ της χρονιάς, πχ 5 χαρτια, και μετά να ξοδεύει ο διαχειριστής από το πιστωτικό υπόλοιπο, τακτοποιώντας μήνα μήνα τις οφειλές που προκύπτουν.
Για να αντιληφθειτε την φαιδροτητα της προσωπικοτητας του Καλπακη ( πως αλλιως θα γινοταν δεκτος στις αγκαλες του μετροκωλις), παραθετω αυτουσιες δηλωσεις του αναφορικα με το παρελθον της ομαδας μπασκετ και της κορυφαιας πενταδας ever.
«Εγώ θα ψήφιζα τον Κόρφα, 2άρι θα έβαζα τον Σκάιλς γιατί έδωσε οντότητα στον ΠΑΟΚ και δεν θα έβαζα τον Πρέλεβιτς. Ο Πέτζα έπαιξε μικρό διάστημα και δεν θα τον έβαζα. Θα έβαζα τον Μάνθο Κατσούλη και τον Παναγιώτη Φασούλα και το κάνω με κριτήριο την προσφορά σε βάθος χρόνου».
Ο μυρωδιας μπασκετμπολιστας, δεν θα εβαζε τον Μπανε.
Τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια......
«Εγώ θα ψήφιζα τον Κόρφα, 2άρι θα έβαζα τον Σκάιλς γιατί έδωσε οντότητα στον ΠΑΟΚ και δεν θα έβαζα τον Πρέλεβιτς. Ο Πέτζα έπαιξε μικρό διάστημα και δεν θα τον έβαζα. Θα έβαζα τον Μάνθο Κατσούλη και τον Παναγιώτη Φασούλα και το κάνω με κριτήριο την προσφορά σε βάθος χρόνου».
Ο μυρωδιας μπασκετμπολιστας, δεν θα εβαζε τον Μπανε.
Τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια......
- These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 6):
- Jean Valjean, Apil44, Kabamaru11, paok apo epilogi, lkosmid, leomatos88
- Metagrafakias
Επειδη ακουστηκε το ονομα του Τρυφωνα Νατση, οτι αυτος ειναι που ενδιαφερθηκε για την ΚΑΕ, με μια μινι ερευνα στο ιντερνετ, καταλαβαινεις οτι δεν ειναι καθολου αμελητεα οντοτητα οικονομικα...Ναι μεν δεν μιλαμε για επιπεδο Ιβαν η Μυστακιδη, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι Καρυπιδης πχ...Εχει φτασει να διαχειριζεται 26 δις ,και του ιδιου η περιουσια κυμενεται εκει κοντα στο δισ.....
Αυτο που θελω να πω οτι αν θελει να επενδυσει στα του ΠΑΟΚ εννοειται οτι ειναι ευπροσδεκτος και αυτος...
Εγω δεν ειμαι κολλημενος με κανενα ονομα ,ουτε Σαββιδικος ουτε Μυστακιδικος ουτε τπτ..Ειμαι με τον καθενα που θελει να διαθεσει χρηματα στον ΠΑΟΚ!!!Για αρχη και αυτος θα μπορουσε να δωσει καποια μινι χορηγια καποιων χιλιαδων ευρω στον ερασιτεχνη, η ακομα καλυτερα αν θελει να αναλαβει και καποιο τμημα πχ Βολλει...
Κανεις δεν περισευει τετοιου επιπεδου επιχειρηματιας..Στον γαβρο δεν ειναι χαζοι που τους εχουν μαζεψει ολους,εχουν παρει τμηματα ο καθενας και συνεργαζονται...Καποια στιγμη πρεπει να ξεβλαχεψουμε κι εμεις εδω στη Βορειο Ελλαδα ,γιατι εχουμε χωριστει σε 2 στρατοπεδα οι πιο νεοι που μας λενε νεοπλουτους και οι πιο παλιοι που ζουνε ακομα στη μιζερια και στο φοβο μην ξαναγυρισουμε σε εποχες Γουμενου...
Η ζωη κυλαει,οπως βλεπεται ο ΠΑΟΚ ειναι γωνια μαγαζι,εξελισεται και κοιταμε μπροστα..Δεν υπαρχει κανενας λογος να φοβομαστε νεους επενδυτες!!!
Αυτο που θελω να πω οτι αν θελει να επενδυσει στα του ΠΑΟΚ εννοειται οτι ειναι ευπροσδεκτος και αυτος...
Εγω δεν ειμαι κολλημενος με κανενα ονομα ,ουτε Σαββιδικος ουτε Μυστακιδικος ουτε τπτ..Ειμαι με τον καθενα που θελει να διαθεσει χρηματα στον ΠΑΟΚ!!!Για αρχη και αυτος θα μπορουσε να δωσει καποια μινι χορηγια καποιων χιλιαδων ευρω στον ερασιτεχνη, η ακομα καλυτερα αν θελει να αναλαβει και καποιο τμημα πχ Βολλει...
Κανεις δεν περισευει τετοιου επιπεδου επιχειρηματιας..Στον γαβρο δεν ειναι χαζοι που τους εχουν μαζεψει ολους,εχουν παρει τμηματα ο καθενας και συνεργαζονται...Καποια στιγμη πρεπει να ξεβλαχεψουμε κι εμεις εδω στη Βορειο Ελλαδα ,γιατι εχουμε χωριστει σε 2 στρατοπεδα οι πιο νεοι που μας λενε νεοπλουτους και οι πιο παλιοι που ζουνε ακομα στη μιζερια και στο φοβο μην ξαναγυρισουμε σε εποχες Γουμενου...
Η ζωη κυλαει,οπως βλεπεται ο ΠΑΟΚ ειναι γωνια μαγαζι,εξελισεται και κοιταμε μπροστα..Δεν υπαρχει κανενας λογος να φοβομαστε νεους επενδυτες!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Metagrafakias την Τρί 09 Σεπ 2025, 11:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Metagrafakias for the post:
- Andrew R
Συμφωνω σε ολα.
Αρκει να εμφανιζονται αυτοπροσωπως και να εξηγουν στον κοσμο τις προθεσεις, τα πλανα και τα σχεδια τους.
Να κινουνται στο προσκηνιο και οχι στο παρασκηνιο
εκπροσωπουμενοι απο φαιδρες φυσιογνωμιες
Αρκει να εμφανιζονται αυτοπροσωπως και να εξηγουν στον κοσμο τις προθεσεις, τα πλανα και τα σχεδια τους.
- These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 4):
- eorptol1, paok apo epilogi, lkosmid, leomatos88
O Νάτσης με την Αμερική έχει κάποια σχέση;Metagrafakias έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 09:03 Επειδη ακουστηκε το ονομα του Τρυφωνα Νατση, οτι αυτος ειναι που ενδιαφερθηκε για την ΚΑΕ, με μια μινι ερευνα στο ιντερνετ, καταλαβαινεις οτι δεν ειναι καθολου αμελητεα ποσοτητα οικονομικα...Ναι μεν δεν μιλαμε για επιπεδο Ιβαν η Μυστακιδη, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι Καρυπιδης πχ...Εχει φτασει να διαχειριζεται 26 δις ,και του ιδιου η περιουσια κυμενεται εκει κοντα στο δισ.....
Ο Γαλατσόπουλος είπε ''Αμερικάνος''.
- Jean Valjean
Συμφωνώ απολύτως με @Metagrafakias σχετικά με την είσοδο ισχυρών οικονομικά παραγοντων σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ.
Αρκεί βεβαίως να γίνεται με τον τρόπο που ορθότατα επισημαινει ο @Cylon-4 .
Αρκεί βεβαίως να γίνεται με τον τρόπο που ορθότατα επισημαινει ο @Cylon-4 .
- These users thanked the author Jean Valjean for the post:
- lkosmid
Σωστό κι αυτό.
Δεν περισσεύει κανείς, ας βοηθήσουν το βόλεϊ, το χάντμπολ που σε πολλές χώρες στην Ευρώπη είναι πιο δημοφιλή κι απ'το μπάσκετ.
Χωρίς πλάκα.
Φυσικά αυτά τα τμήματα δεν έχουν μεγαλομέτοχους.
Αλλά η διαφήμιση θα είναι πάλι τεράστια.
Δεν περισσεύει κανείς, ας βοηθήσουν το βόλεϊ, το χάντμπολ που σε πολλές χώρες στην Ευρώπη είναι πιο δημοφιλή κι απ'το μπάσκετ.
Χωρίς πλάκα.
Φυσικά αυτά τα τμήματα δεν έχουν μεγαλομέτοχους.
Αλλά η διαφήμιση θα είναι πάλι τεράστια.
-
Θα πρόσθετα επίσης το να έχουν σοβαρές βλέψεις (αυτονόητο θα πείτε) ενώ με τίποτα δεν πρέπει να είναι:Cylon-4 έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 09:09 Συμφωνω σε ολα.
Ανδρείκελα
Εξαρτώμενοι από χαβούζα
Τυχοδιώκτες
Καλημέρα σε όλους & δε νομίζω να ζητάω πολλά.
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post (total 2):
- paok apo epilogi, leomatos88
- KalamarGiannis
Είμαστε ΤΟΟΟΣΣΣΟΙΙΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΙΑ.
Το κυριότερο ερώτημα είναι αυτό του Palok.
Κανείς δεν ξέρει να πει κάτι για το αν τα χρέη θα είναι της ΚΑΕ ή του ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ αν πάμε να κάνουμε μεγάλο μπάτζετ/άνοιγμα ;;;
και πως μπορεί αυτό να διεθετηθεί;
και πως θα ξέρουμε ότι η ΚΑΕ δεν κινδυνεύει από καιροσκοπισμούς; (για τον οποιοδήποτε έρθει να αναλάβει το λέω)
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΜΕ ΔΡΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ. '
-Στον Χατζόπουλο μπορεί να μιλήσει κανείς για την καυτή πατάτα;
Το κυριότερο ερώτημα είναι αυτό του Palok.
Κανείς δεν ξέρει να πει κάτι για το αν τα χρέη θα είναι της ΚΑΕ ή του ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ αν πάμε να κάνουμε μεγάλο μπάτζετ/άνοιγμα ;;;
και πως μπορεί αυτό να διεθετηθεί;
και πως θα ξέρουμε ότι η ΚΑΕ δεν κινδυνεύει από καιροσκοπισμούς; (για τον οποιοδήποτε έρθει να αναλάβει το λέω)
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΜΕ ΔΡΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ. '
-Στον Χατζόπουλο μπορεί να μιλήσει κανείς για την καυτή πατάτα;
Έχω το ρεπορτάζ ( ΑΡΔ, δεν είναι AI, κάντε το ρεπορτάζ )
Αφού πρώτα ήπιαν το τσαγάκι τους

Στην συνέχεια έφαγαν τα περιτίφ με σαρμά διαβάζοντας κάτι τυχαίο

- These users thanked the author Maklaz for the post (total 11):
- george188, Maurice_Escargot, Iznogoud4, astral, PAOKevolution, Kabamaru11, Guitarman, Montrealiotis, lkosmid, paok apo epilogi and one more user
-
Πολύ συνοπτικά:KalamarGiannis έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 07:41 μάλλον υπάρχουν σοβαροί τρόποι να γίνει η δουλειά σωστά. Αρκεί να θέλει ο χρηματοδότης.
Αλλο ο "ιδιοκτητης" Α.Ε και άλλο η "διοικηση ΑΕ"
Δεν ειναι υποχρεωτικό να ταυτιζονται
Η Διοικηση της ΚΑΕ εχει ατομική ευθυνη και ποινικη και αστικη για χρεη της ΑΕ
Ειδικά απέναντι στο Δημοσιο
Maklaz έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 12:43 Έχω το ρεπορτάζ ( ΑΡΔ, δεν είναι AI, κάντε το ρεπορτάζ )
Χαχα σωστος
![]()
-
Η απάντηση εδωMīngus έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 09:30O Νάτσης με την Αμερική έχει κάποια σχέση;Metagrafakias έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 09:03 Επειδη ακουστηκε το ονομα του Τρυφωνα Νατση, οτι αυτος ειναι που ενδιαφερθηκε για την ΚΑΕ, με μια μινι ερευνα στο ιντερνετ, καταλαβαινεις οτι δεν ειναι καθολου αμελητεα ποσοτητα οικονομικα...Ναι μεν δεν μιλαμε για επιπεδο Ιβαν η Μυστακιδη, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι Καρυπιδης πχ...Εχει φτασει να διαχειριζεται 26 δις ,και του ιδιου η περιουσια κυμενεται εκει κοντα στο δισ.....
Ο Γαλατσόπουλος είπε ''Αμερικάνος''.
https://www.thetoc.gr/oikonomia/best-of ... ou-ntampi/