Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
- KalamarGiannis
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
μάλλον υπάρχουν σοβαροί τρόποι να γίνει η δουλειά σωστά. Αρκεί να θέλει ο χρηματοδότης.
Νομικά δε ξέρω, η ΚΑΕ δεσμεύεται με συμβόλαιο πχ με τους παίκτες, ή μπορεί να το κάνει ο ιδιοκτήτης στο όνομά του;
Μια απλή λύση -που δε πιστεύω να υπάρχει ως πρακτική- είναι να καταθέσεις στο ταμείο της ΚΑΕ το μπάτζετ της χρονιάς, πχ 5 χαρτια, και μετά να ξοδεύει ο διαχειριστής από το πιστωτικό υπόλοιπο, τακτοποιώντας μήνα μήνα τις οφειλές που προκύπτουν.
Πάντως αυτό είναι και το ερώτημα που αξίζει να απαντηθεί πάνω από όλα τα άλλα.
Να μην υπάρχουν ανησυχίες για το μέλλον
Νομικά δε ξέρω, η ΚΑΕ δεσμεύεται με συμβόλαιο πχ με τους παίκτες, ή μπορεί να το κάνει ο ιδιοκτήτης στο όνομά του;
Μια απλή λύση -που δε πιστεύω να υπάρχει ως πρακτική- είναι να καταθέσεις στο ταμείο της ΚΑΕ το μπάτζετ της χρονιάς, πχ 5 χαρτια, και μετά να ξοδεύει ο διαχειριστής από το πιστωτικό υπόλοιπο, τακτοποιώντας μήνα μήνα τις οφειλές που προκύπτουν.
Για να αντιληφθειτε την φαιδροτητα της προσωπικοτητας του Καλπακη ( πως αλλιως θα γινοταν δεκτος στις αγκαλες του μετροκωλις), παραθετω αυτουσιες δηλωσεις του αναφορικα με το παρελθον της ομαδας μπασκετ και της κορυφαιας πενταδας ever.
«Εγώ θα ψήφιζα τον Κόρφα, 2άρι θα έβαζα τον Σκάιλς γιατί έδωσε οντότητα στον ΠΑΟΚ και δεν θα έβαζα τον Πρέλεβιτς. Ο Πέτζα έπαιξε μικρό διάστημα και δεν θα τον έβαζα. Θα έβαζα τον Μάνθο Κατσούλη και τον Παναγιώτη Φασούλα και το κάνω με κριτήριο την προσφορά σε βάθος χρόνου».
Ο μυρωδιας μπασκετμπολιστας, δεν θα εβαζε τον Μπανε.
Τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια......
«Εγώ θα ψήφιζα τον Κόρφα, 2άρι θα έβαζα τον Σκάιλς γιατί έδωσε οντότητα στον ΠΑΟΚ και δεν θα έβαζα τον Πρέλεβιτς. Ο Πέτζα έπαιξε μικρό διάστημα και δεν θα τον έβαζα. Θα έβαζα τον Μάνθο Κατσούλη και τον Παναγιώτη Φασούλα και το κάνω με κριτήριο την προσφορά σε βάθος χρόνου».
- These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 6):
- Jean Valjean, Apil44, Kabamaru11, paok apo epilogi, lkosmid, leomatos88
- Metagrafakias
Επειδη ακουστηκε το ονομα του Τρυφωνα Νατση, οτι αυτος ειναι που ενδιαφερθηκε για την ΚΑΕ, με μια μινι ερευνα στο ιντερνετ, καταλαβαινεις οτι δεν ειναι καθολου αμελητεα οντοτητα οικονομικα...Ναι μεν δεν μιλαμε για επιπεδο Ιβαν η Μυστακιδη, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι Καρυπιδης πχ...Εχει φτασει να διαχειριζεται 26 δις ,και του ιδιου η περιουσια κυμενεται εκει κοντα στο δισ.....
Αυτο που θελω να πω οτι αν θελει να επενδυσει στα του ΠΑΟΚ εννοειται οτι ειναι ευπροσδεκτος και αυτος...
Εγω δεν ειμαι κολλημενος με κανενα ονομα ,ουτε Σαββιδικος ουτε Μυστακιδικος ουτε τπτ..Ειμαι με τον καθενα που θελει να διαθεσει χρηματα στον ΠΑΟΚ!!!Για αρχη και αυτος θα μπορουσε να δωσει καποια μινι χορηγια καποιων χιλιαδων ευρω στον ερασιτεχνη, η ακομα καλυτερα αν θελει να αναλαβει και καποιο τμημα πχ Βολλει...
Κανεις δεν περισευει τετοιου επιπεδου επιχειρηματιας..Στον γαβρο δεν ειναι χαζοι που τους εχουν μαζεψει ολους,εχουν παρει τμηματα ο καθενας και συνεργαζονται...Καποια στιγμη πρεπει να ξεβλαχεψουμε κι εμεις εδω στη Βορειο Ελλαδα ,γιατι εχουμε χωριστει σε 2 στρατοπεδα οι πιο νεοι που μας λενε νεοπλουτους και οι πιο παλιοι που ζουνε ακομα στη μιζερια και στο φοβο μην ξαναγυρισουμε σε εποχες Γουμενου...
Η ζωη κυλαει,οπως βλεπεται ο ΠΑΟΚ ειναι γωνια μαγαζι,εξελισεται και κοιταμε μπροστα..Δεν υπαρχει κανενας λογος να φοβομαστε νεους επενδυτες!!!
Αυτο που θελω να πω οτι αν θελει να επενδυσει στα του ΠΑΟΚ εννοειται οτι ειναι ευπροσδεκτος και αυτος...
Εγω δεν ειμαι κολλημενος με κανενα ονομα ,ουτε Σαββιδικος ουτε Μυστακιδικος ουτε τπτ..Ειμαι με τον καθενα που θελει να διαθεσει χρηματα στον ΠΑΟΚ!!!Για αρχη και αυτος θα μπορουσε να δωσει καποια μινι χορηγια καποιων χιλιαδων ευρω στον ερασιτεχνη, η ακομα καλυτερα αν θελει να αναλαβει και καποιο τμημα πχ Βολλει...
Κανεις δεν περισευει τετοιου επιπεδου επιχειρηματιας..Στον γαβρο δεν ειναι χαζοι που τους εχουν μαζεψει ολους,εχουν παρει τμηματα ο καθενας και συνεργαζονται...Καποια στιγμη πρεπει να ξεβλαχεψουμε κι εμεις εδω στη Βορειο Ελλαδα ,γιατι εχουμε χωριστει σε 2 στρατοπεδα οι πιο νεοι που μας λενε νεοπλουτους και οι πιο παλιοι που ζουνε ακομα στη μιζερια και στο φοβο μην ξαναγυρισουμε σε εποχες Γουμενου...
Η ζωη κυλαει,οπως βλεπεται ο ΠΑΟΚ ειναι γωνια μαγαζι,εξελισεται και κοιταμε μπροστα..Δεν υπαρχει κανενας λογος να φοβομαστε νεους επενδυτες!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Metagrafakias την Τρί 09 Σεπ 2025, 11:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Metagrafakias for the post:
- Andrew R
Συμφωνω σε ολα.
Αρκει να εμφανιζονται αυτοπροσωπως και να εξηγουν στον κοσμο τις προθεσεις, τα πλανα και τα σχεδια τους.
Να κινουνται στο προσκηνιο και οχι στο παρασκηνιο
εκπροσωπουμενοι απο φαιδρες φυσιογνωμιες
Αρκει να εμφανιζονται αυτοπροσωπως και να εξηγουν στον κοσμο τις προθεσεις, τα πλανα και τα σχεδια τους.
- These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 4):
- eorptol1, paok apo epilogi, lkosmid, leomatos88
O Νάτσης με την Αμερική έχει κάποια σχέση;Metagrafakias έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 09:03 Επειδη ακουστηκε το ονομα του Τρυφωνα Νατση, οτι αυτος ειναι που ενδιαφερθηκε για την ΚΑΕ, με μια μινι ερευνα στο ιντερνετ, καταλαβαινεις οτι δεν ειναι καθολου αμελητεα ποσοτητα οικονομικα...Ναι μεν δεν μιλαμε για επιπεδο Ιβαν η Μυστακιδη, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι Καρυπιδης πχ...Εχει φτασει να διαχειριζεται 26 δις ,και του ιδιου η περιουσια κυμενεται εκει κοντα στο δισ.....
Ο Γαλατσόπουλος είπε ''Αμερικάνος''.
- Jean Valjean
Συμφωνώ απολύτως με @Metagrafakias σχετικά με την είσοδο ισχυρών οικονομικά παραγοντων σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ.
Αρκεί βεβαίως να γίνεται με τον τρόπο που ορθότατα επισημαινει ο @Cylon-4 .
Αρκεί βεβαίως να γίνεται με τον τρόπο που ορθότατα επισημαινει ο @Cylon-4 .
- These users thanked the author Jean Valjean for the post:
- lkosmid
Σωστό κι αυτό.
Δεν περισσεύει κανείς, ας βοηθήσουν το βόλεϊ, το χάντμπολ που σε πολλές χώρες στην Ευρώπη είναι πιο δημοφιλή κι απ'το μπάσκετ.
Χωρίς πλάκα.
Φυσικά αυτά τα τμήματα δεν έχουν μεγαλομέτοχους.
Αλλά η διαφήμιση θα είναι πάλι τεράστια.
Δεν περισσεύει κανείς, ας βοηθήσουν το βόλεϊ, το χάντμπολ που σε πολλές χώρες στην Ευρώπη είναι πιο δημοφιλή κι απ'το μπάσκετ.
Χωρίς πλάκα.
Φυσικά αυτά τα τμήματα δεν έχουν μεγαλομέτοχους.
Αλλά η διαφήμιση θα είναι πάλι τεράστια.
-
PAOK DreXleR
Θα πρόσθετα επίσης το να έχουν σοβαρές βλέψεις (αυτονόητο θα πείτε) ενώ με τίποτα δεν πρέπει να είναι:Cylon-4 έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 09:09 Συμφωνω σε ολα.
Ανδρείκελα
Εξαρτώμενοι από χαβούζα
Τυχοδιώκτες
Καλημέρα σε όλους & δε νομίζω να ζητάω πολλά.
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post (total 2):
- paok apo epilogi, leomatos88
- KalamarGiannis
Είμαστε ΤΟΟΟΣΣΣΟΙΙΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΙΑ.
Το κυριότερο ερώτημα είναι αυτό του Palok.
Κανείς δεν ξέρει να πει κάτι για το αν τα χρέη θα είναι της ΚΑΕ ή του ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ αν πάμε να κάνουμε μεγάλο μπάτζετ/άνοιγμα ;;;
και πως μπορεί αυτό να διεθετηθεί;
και πως θα ξέρουμε ότι η ΚΑΕ δεν κινδυνεύει από καιροσκοπισμούς; (για τον οποιοδήποτε έρθει να αναλάβει το λέω)
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΜΕ ΔΡΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ. '
-Στον Χατζόπουλο μπορεί να μιλήσει κανείς για την καυτή πατάτα;
Το κυριότερο ερώτημα είναι αυτό του Palok.
Κανείς δεν ξέρει να πει κάτι για το αν τα χρέη θα είναι της ΚΑΕ ή του ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ αν πάμε να κάνουμε μεγάλο μπάτζετ/άνοιγμα ;;;
και πως μπορεί αυτό να διεθετηθεί;
και πως θα ξέρουμε ότι η ΚΑΕ δεν κινδυνεύει από καιροσκοπισμούς; (για τον οποιοδήποτε έρθει να αναλάβει το λέω)
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΜΕ ΔΡΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ. '
-Στον Χατζόπουλο μπορεί να μιλήσει κανείς για την καυτή πατάτα;
Έχω το ρεπορτάζ ( ΑΡΔ, δεν είναι AI, κάντε το ρεπορτάζ )
Αφού πρώτα ήπιαν το τσαγάκι τους

Στην συνέχεια έφαγαν τα περιτίφ με σαρμά διαβάζοντας κάτι τυχαίο

- These users thanked the author Maklaz for the post (total 11):
- george188, Maurice_Escargot, Iznogoud4, astral, PAOKevolution, Kabamaru11, Guitarman, Montrealiotis, lkosmid, paok apo epilogi and one more user
-
gervasio artigas
Πολύ συνοπτικά:KalamarGiannis έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 07:41 μάλλον υπάρχουν σοβαροί τρόποι να γίνει η δουλειά σωστά. Αρκεί να θέλει ο χρηματοδότης.
Αλλο ο "ιδιοκτητης" Α.Ε και άλλο η "διοικηση ΑΕ"
Δεν ειναι υποχρεωτικό να ταυτιζονται
Η Διοικηση της ΚΑΕ εχει ατομική ευθυνη και ποινικη και αστικη για χρεη της ΑΕ
Ειδικά απέναντι στο Δημοσιο
Maklaz έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 12:43 Έχω το ρεπορτάζ ( ΑΡΔ, δεν είναι AI, κάντε το ρεπορτάζ )
Χαχα σωστος
![]()
-
gervasio artigas
Η απάντηση εδωMīngus έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 09:30O Νάτσης με την Αμερική έχει κάποια σχέση;Metagrafakias έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 09:03 Επειδη ακουστηκε το ονομα του Τρυφωνα Νατση, οτι αυτος ειναι που ενδιαφερθηκε για την ΚΑΕ, με μια μινι ερευνα στο ιντερνετ, καταλαβαινεις οτι δεν ειναι καθολου αμελητεα ποσοτητα οικονομικα...Ναι μεν δεν μιλαμε για επιπεδο Ιβαν η Μυστακιδη, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι Καρυπιδης πχ...Εχει φτασει να διαχειριζεται 26 δις ,και του ιδιου η περιουσια κυμενεται εκει κοντα στο δισ.....
Ο Γαλατσόπουλος είπε ''Αμερικάνος''.
https://www.thetoc.gr/oikonomia/best-of ... ou-ntampi/
Γιώργος Καραμβέρης (ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμο)
"Παρά το ότι έχω φιλικές σχέσεις με τον Δ. Καλπάκη οφείλω να τον διορθώσω για όσα αναφέρει στο θέμα των μετοχών, επειδή εκείνη την εποχή ημουν πρόεδρος των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών ΠΑΟΚ και προσωπικά χειρίστηκα το θέμα των μετοχών. Μεταξυ των προσωπικοτήτων που επιλεγησαν για το 1/10 των μετοχών ήταν και ο σύλλογος παλαιμάχων. Ο Πρόεδρος κ Κατσαρης με κάλεσε και μου ανακοίνωσε την απόφαση την οποία αποδέχθηκα, αργότερα σε συμβούλιο αποφασίστηκε να αποδεχθούμε τις μετοχές και πρόσωπο που θα τις παραλάβει θα είναι ο Δ. Καλπάκης εξ ονόματος των παλαιμάχων.
Αυτο που θέλω να τονίσω είναι ότι οι μετοχές χορηγήθηκαν από τον ερασιτέχνη στους παλαίμαχους για λόγους εκτίμησης και ανταμοιβής για τις υπηρεσίες τους, οπότε δωρητής προς τον μελλοντικό μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ είναι ο σύλλογος παλαιμάχων και όχι κάποιο πρόσωπο και ζητώ αυτό να γνωστοποιηθεί τόσο στον ενδιαφερόμενο όσο και στον κόσμο του ΠΑΟΚ".
Για να είμαστε λίγο προσεκτικοί και να διασταυρώνουμε το τι λέει ο καθένας (δεν είναι μομφή για παιδιά εντός paokmania αλλά για τους μεγαλοδημοσιογράφους που δίνουν βήμα στον οποιονδήποτε και λέει ότι θέλει δημόσια, αφιλτράριστα).
Δηλαδή ρε φίλε είσαι δημοσιογράφος και σε παίρνω εγώ ο Μήτσος από την Τούμπα και σου λέω να με βγάλεις στον αέρα να πω αυτό, αυτό και αυτό....πριν με βγάλεις, δεν θα διασταυρώσεις αυτά που έχω πρόθεση να πω? τρία τινά ισχύουν....ή είστε άχρηστοι για το επάγγελμα που κάνετε (που είναι λειτούργημα αλλά τέλος πάντων) ή είστε "πονηροί" ή και τα δύο μαζί "κουτοπόνηροι".....
"Παρά το ότι έχω φιλικές σχέσεις με τον Δ. Καλπάκη οφείλω να τον διορθώσω για όσα αναφέρει στο θέμα των μετοχών, επειδή εκείνη την εποχή ημουν πρόεδρος των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών ΠΑΟΚ και προσωπικά χειρίστηκα το θέμα των μετοχών. Μεταξυ των προσωπικοτήτων που επιλεγησαν για το 1/10 των μετοχών ήταν και ο σύλλογος παλαιμάχων. Ο Πρόεδρος κ Κατσαρης με κάλεσε και μου ανακοίνωσε την απόφαση την οποία αποδέχθηκα, αργότερα σε συμβούλιο αποφασίστηκε να αποδεχθούμε τις μετοχές και πρόσωπο που θα τις παραλάβει θα είναι ο Δ. Καλπάκης εξ ονόματος των παλαιμάχων.
Αυτο που θέλω να τονίσω είναι ότι οι μετοχές χορηγήθηκαν από τον ερασιτέχνη στους παλαίμαχους για λόγους εκτίμησης και ανταμοιβής για τις υπηρεσίες τους, οπότε δωρητής προς τον μελλοντικό μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ είναι ο σύλλογος παλαιμάχων και όχι κάποιο πρόσωπο και ζητώ αυτό να γνωστοποιηθεί τόσο στον ενδιαφερόμενο όσο και στον κόσμο του ΠΑΟΚ".
Για να είμαστε λίγο προσεκτικοί και να διασταυρώνουμε το τι λέει ο καθένας (δεν είναι μομφή για παιδιά εντός paokmania αλλά για τους μεγαλοδημοσιογράφους που δίνουν βήμα στον οποιονδήποτε και λέει ότι θέλει δημόσια, αφιλτράριστα).
Δηλαδή ρε φίλε είσαι δημοσιογράφος και σε παίρνω εγώ ο Μήτσος από την Τούμπα και σου λέω να με βγάλεις στον αέρα να πω αυτό, αυτό και αυτό....πριν με βγάλεις, δεν θα διασταυρώσεις αυτά που έχω πρόθεση να πω? τρία τινά ισχύουν....ή είστε άχρηστοι για το επάγγελμα που κάνετε (που είναι λειτούργημα αλλά τέλος πάντων) ή είστε "πονηροί" ή και τα δύο μαζί "κουτοπόνηροι".....
Cylon-4 έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 09:01 Για να αντιληφθειτε την φαιδροτητα της προσωπικοτητας του Καλπακη ( πως αλλιως θα γινοταν δεκτος στις αγκαλες του μετροκωλις), παραθετω αυτουσιες δηλωσεις του αναφορικα με το παρελθον της ομαδας μπασκετ και της κορυφαιας πενταδας ever.
Αλήθεια,υπάρχει τόσο μεγάλος.... παλαίμαχος ΠΑΟΚ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Τρί 09 Σεπ 2025, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Edited, προσοχή τι γραφουμε
Λόγος: Edited, προσοχή τι γραφουμε