Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimitrisou

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Dimitrisou »

KalamarGiannis έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 19:27
Maklaz έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 19:01
KalamarGiannis έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 18:14 Θα θελα να το χα σκεφτεί εγώ να το σερβίρω στους ποδοσφαιρικούς μας αδελφούς που ΔΕ νοιάζονται και τόσο για το μπάσκετ.
Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις έτσι, δικαίωμά σου. Αλλά το να το πλασάρεις συνέχεια λες και υπάρχει καμιά επίσημη λίστα με "είδη οπαδών", το λες και εμμονή.
Είσαι από τους λίγους που από την πρώτη στιγμή εμμένεις στην άποψή σου, και αυτό σε τιμάει αλλά επίτρεψε μου, δεν παύει να είναι λάθος ο τρόπος που το γενικεύεις.
Μετά τα ΠΑΟΚμέτρα και τα λάβαρα, θα εφεύρουμε και Μπασκετόμετρα και Ποδοσφαιρόμετρα για να αποδείξουμε ποιοι είμαστε ή να στήσουμε επιτροπή(πενταμελή) που θα μοιράζει κάρτες μέλους σε φάση "Ποδοσφαιρικός Silver, Μπασκετικός Gold, All-inclusive Platinum;"
Φίλε μου ο καθένας με τα κολλήματά του.
Δεν τσουβάλιασα κανέναν. Είπα ότι σε όσους είναι κατά πρώτον του ποδοσφαίρου, θα θελα να τους το σερβίρω. Ενα φανταστικό επιχείρημα που δεν το σκέφτηκα.

Δε ντρέπομαι να σου πω ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν χαμηλότερο επίπεδο - λόγω και της διάδωσης του αθλήματος σε πλατιές μάζες.
Επίσης ΣΙΓΟΥΡΑ δε μπορείς να καταλάβεις τι έχουμε ζήσει οι πιστοί του μπάσκετ.
ΔΕ ζητάω τα εύσημα, κάνω αυτό που κάνω για την ομάδα από δική μου αυτοτελή αγάπη : δε χάνω αγώνα , παίρνω διαρκείας, στηρίζω σε κάθε οικονομικό άνοιγμα προς τον κόσμο. Μαλώνω στα καφενεία από τότε που ήμουν έφηβος και υποστήριζα ότι ο Σταυρόπουλος είναι καλύτερος του Γιαννάκη, με αποτέλεσμα να μου τραγουδούν κάτι Σερραίοι φίλο το ¨ΔΕΝ αλλάζεις με τίποτα εσύ¨ ...
Δε ζήτησα να βγουν ταυτότητες και ΠΑΟΚόμετρα, όμως θα θελα να μη μας τα σπάνε όσοι προέχουν τα συμφέροντα της ΠΑΕ εδώ μέσα στα νήματα του Basketball.
Εγώ (εμείς) ψάχνουμε την υλοποίηση αυτής της τρελής ελπίδας. Και κάποιοι θέλουν να το χαλάσουν με κάθε τρόπο. Ε φυσικό είναι να αμυνθούμε , να ξεφύγουμε , να δώσουμε τον αγώνα που πιστεύουμε ότι είναι για το καλό της ομάδας. Δυστυχώς υπάρχουν και εσωτερικοί αντίπαλοι...
όσοι θυμηθήκαν τώρα το μπάσκετ λοιπόν, και δε ξέρουν ούτε ποιος είναι ο Μπαρκαρούτσος, καλό είναι τουλάχιστον να μην το παίζουν ξερόλες και να ακούν τους ειδικούς που ξέρουν. Δε μιλάω για μένα,
εδώ μέσα όμως έχουμε ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ανθρώπους βαθιά γνώστες του αθλήματος και της ομάδας, και το επίπεδο ΗΤΑΝ φανταστικό μέχρι προ ημερών που γίναν τα πάντα μπουρλότο. Δε πειράζει , θα περάσει η καταιγίδα και θα ρθουμε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

ΥΓ αυτά τα έχω ξαναγράψει περί ποδοσφαιρικών εδώ μέσα, τα προηγούμενα χρόνια και προ της περιπέτειας Τέλη που λες.
Απλά δε μπαίναν εδώ ποτέ να τα δούνε.
ΥΓ2 για να μη νομίζεις ότι είμαι μονόπαντος, τηρώ κάποιες αρχές: δεν έχω ποστάρει ΠΟΤΕ σε νήμα άλλου αθλήματος. Μιλάω μόνο γι αυτά που ξέρω, μπάσκετ και running.
ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΙ ΦΑΣΗ;
δημοκρατία, ΟΚ , δικαίωμά τους θα μου πεις. Ναι αλλά κάπως πρέπει να βγάλουμε κι εμείς την αγανάκτησή μας.
κι όπως λέει ο Πανάκας δε συμφωνούμε όλοι με όλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Δευ 08 Σεπ 2025, 20:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

@KalamarGiannis και εμενα με χαλαει που μας διαχωριζεις σε ποδοσφαιρικους κ μπασκετικους (ΠΑΟΚ σε ολα τα αθληματα δηλωνω),αλλα καταλαβαινω ποσο πετσι εισαι και δεν μπορω να σου κρατησω κακια.

Ολα να πανε καλα και να γινει η ομαδα ξανα η κορυφαια στην Ευρωπη οπως στα 90s.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
Maklaz, KalamarGiannis, Psaras
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Τόσα χρόνια είχαμε τα ΠΑΟΚόμετρα, τώρα βγήκαν και τα μπασκετόμετρα. Όπως και εγώ τόσα χρόνια που έπαιρνα διαρκείας* δεν έγινα μπασκετμπολίστας, έτσι δεν σημαίνει ότι έγινα σοφός γνώστης επενδύσεων σε ΚΑΕ. Μπορεί άνθρωποι με έχουν γράψει ώρες ατελείωτες στο Παλατάκι να είναι λάθος γιατί σκέφτομαι με πάθος και όχι καθαρά και μπορεί άνθρωποι που δεν ξέρουν ότι που πέφτει το γήπεδό μας να είναι αντικειμενικοί κριτές της κατάστασης. Μπορεί και το αντίθετο.

Στην τελική, αν μπει ο Μυστακίδης και ρίξει χρήμα στην ΚΑΕ, δεν θα μπει για να χαίρονται 50 μπασκετάρχες, sold out θα θέλει σε κάθε ματς…

*το παραδέχομαι τα τελευταία χρόνια απέχω από το σπορ καθώς λόγω απόστασης θεωρώ ότι δεν μου περισσεύουν απλά για να πάω σε 1-2 ματς το χρόνο.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

jibbie έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 19:49
KalamarGiannis έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 19:27
Maklaz έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 19:01

Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις έτσι, δικαίωμά σου. Αλλά το να το πλασάρεις συνέχεια λες και υπάρχει καμιά επίσημη λίστα με "είδη οπαδών", το λες και εμμονή.
Είσαι από τους λίγους που από την πρώτη στιγμή εμμένεις στην άποψή σου, και αυτό σε τιμάει αλλά επίτρεψε μου, δεν παύει να είναι λάθος ο τρόπος που το γενικεύεις.
Μετά τα ΠΑΟΚμέτρα και τα λάβαρα, θα εφεύρουμε και Μπασκετόμετρα και Ποδοσφαιρόμετρα για να αποδείξουμε ποιοι είμαστε ή να στήσουμε επιτροπή(πενταμελή) που θα μοιράζει κάρτες μέλους σε φάση "Ποδοσφαιρικός Silver, Μπασκετικός Gold, All-inclusive Platinum;"
Φίλε μου ο καθένας με τα κολλήματά του.
Δεν τσουβάλιασα κανέναν. Είπα ότι σε όσους είναι κατά πρώτον του ποδοσφαίρου, θα θελα να τους το σερβίρω. Ενα φανταστικό επιχείρημα που δεν το σκέφτηκα.

Δε ντρέπομαι να σου πω ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν χαμηλότερο επίπεδο - λόγω και της διάδωσης του αθλήματος σε πλατιές μάζες.
Επίσης ΣΙΓΟΥΡΑ δε μπορείς να καταλάβεις τι έχουμε ζήσει οι πιστοί του μπάσκετ.
ΔΕ ζητάω τα εύσημα, κάνω αυτό που κάνω για την ομάδα από δική μου αυτοτελή αγάπη : δε χάνω αγώνα , παίρνω διαρκείας, στηρίζω σε κάθε οικονομικό άνοιγμα προς τον κόσμο. Μαλώνω στα καφενεία από τότε που ήμουν έφηβος και υποστήριζα ότι ο Σταυρόπουλος είναι καλύτερος του Γιαννάκη, με αποτέλεσμα να μου τραγουδούν κάτι Σερραίοι φίλο το ¨ΔΕΝ αλλάζεις με τίποτα εσύ¨ ...
Δε ζήτησα να βγουν ταυτότητες και ΠΑΟΚόμετρα, όμως θα θελα να μη μας τα σπάνε όσοι προέχουν τα συμφέροντα της ΠΑΕ εδώ μέσα στα νήματα του Basketball.
Εγώ (εμείς) ψάχνουμε την υλοποίηση αυτής της τρελής ελπίδας. Και κάποιοι θέλουν να το χαλάσουν με κάθε τρόπο. Ε φυσικό είναι να αμυνθούμε , να ξεφύγουμε , να δώσουμε τον αγώνα που πιστεύουμε ότι είναι για το καλό της ομάδας. Δυστυχώς υπάρχουν και εσωτερικοί αντίπαλοι...
όσοι θυμηθήκαν τώρα το μπάσκετ λοιπόν, και δε ξέρουν ούτε ποιος είναι ο Μπαρκαρούτσος, καλό είναι τουλάχιστον να μην το παίζουν ξερόλες και να ακούν τους ειδικούς που ξέρουν. Δε μιλάω για μένα,
εδώ μέσα όμως έχουμε ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ανθρώπους βαθιά γνώστες του αθλήματος και της ομάδας, και το επίπεδο ΗΤΑΝ φανταστικό μέχρι προ ημερών που γίναν τα πάντα μπουρλότο. Δε πειράζει , θα περάσει η καταιγίδα και θα ρθουμε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

ΥΓ αυτά τα έχω ξαναγράψει περί ποδοσφαιρικών εδώ μέσα, τα προηγούμενα χρόνια και προ της περιπέτειας Τέλη που λες.
Απλά δε μπαίναν εδώ ποτέ να τα δούνε.
ΥΓ2 για να μη νομίζεις ότι είμαι μονόπαντος, τηρώ κάποιες αρχές: δεν έχω ποστάρει ΠΟΤΕ σε νήμα άλλου αθλήματος. Μιλάω μόνο γι αυτά που ξέρω, μπάσκετ και running.
ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΙ ΦΑΣΗ;
δημοκρατία, ΟΚ , δικαίωμά τους θα μου πεις. Ναι αλλά κάπως πρέπει να βγάλουμε κι εμείς την αγανάκτησή μας.
κι όπως λέει ο Πανάκας δε συμφωνούμε όλοι με όλους
Σε διαβάζω με προσοχή γιατί γνωρίζω από παλιά το πάθος σου με το μπάσκετ και πάντα προσβλέπω στο να μάθω κάτι από εσένα. θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι αυτό το ποστ δεν είναι πάθος για το μπάσκετ, είναι μια ακρως υποτιμητική απόπειρα ταξινομησης ανθρώπων σε κατηγορίες που θυμίζει ρατσιστική ρητορική. ελπίζω κάποια στιγμή να το ξανασκεφτείς. δεν υπάρχει καμία ιεραρχία αξίας ανάμεσα μας. Όλοι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ με τον τρόπο μας.
σε ακούω. Θα το σκεφτώ. Έχω αντιμετωπίσει πολύ κοροιδία στη ζωή μου από όσους δε μπορούν να καταλάβουν ότι κάποιος δε γουστάρει το ποδόσφαιρο . Μου βγαίνει κάπως. Σαν άνθρωπος θα θελα να ναι πολύ μακρυά από μένα η ρητορική που λες.
ΘΑ προσπαθήσω να το βελτιώσω. Σε ευχαριστώ για τον ωραίο τρόπο που το επεσήμανες.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 7):
Maklaz, Taseos, jibbie, paok apo epilogi, Psaras, PAOKevolution, lkosmid
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

george188 έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 20:08 Υπαρχουμε καποιοι (πολλοι) που αν και ποδοσφαιρικοί (σαν αθλημα) αγαπάμε και γουσταρουμε να ασχολούμαστε με όλα τα αθλήματα Γιάννη, αδικεις πολλους με αυτη σου τη τοποθετηση. ΠΑΟΚ ειμαι και στο χαντμπολ ΠΑΟΚ ειμαι και στο βόλλει και στο Πολο. Το οτι δεν ειμαι αυθεντια δεν σημαινει οτι δεν αγαπώ τα ασπρομαυρα χρώματα παντου. Το οτι δεν ειμαι εξπερ στο μπασκετ και γεννήθηκα μετα τις επιτυχιες του, δεν σημαινει οτι το αγαπώ λιγότερο ή οτι δεν ασχολούμαι. Το τμημα απαξιώθηκε οχι μονο απο το κοσμο αλλα και απο τυχάρπαστους δήθεν παραγοντες εδω κ 25 και βάλε χρονια.

ΥΓ. Αδικείς τον εαυτο σου με το να μιλάς για χαμηλό επιπεδο ποδοσφαιρικών, δεν θα πω κατι αλλο γιατι ειναι εξαιρετικα προσβλητικο και τσουβαλιασμα
έχεις δίκιο. απάντησα και στα άλλα παιδιά. enough about me όμως, εδώ μας καίει η ομάδα.
Equalizer επίσης , έχεις πολύ σωστά points. Ευχαριστώ. - δεν απαντώ ένα προς ένα για να μη "δικαιολογηθώ" για το ατόπημά μου. Πάντως πάντα ήθελα πλατιές μάζες στο μπάσκετ μας...κι ας πέσει το επίπεδο. Η ομάδα να πετάει κι όλα τα άλλα να πάνε να..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Δευ 08 Σεπ 2025, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 4):
george188, Maklaz, Equalizer, Psaras
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

soigol έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 20:09 Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί παίρνει τέτοια δημοσιότητα, και εδώ μέσα, τί είπε ο χ Καλπάκης.
Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους, ψάχνουν τρόπο να "αγγίξουν" τον Μυστακίδη γιατί θα κινήσει χρήμα.
Η κριτική προς Χατζόπουλου περιείχε έναν φόβο, μην χαθεί η ευκαιρία να ξεχρεώσουμε, η αναφορά και για άλλον "παίκτη" χτύπησε καμπανάκι.
Η τάση να διχαζόμαστε είναι dna-ική.
Και μία απορία που έχω είναι, κάτι που αναφέρεται, ως προς την διασφάλιση της ομάδας για τις προθέσεις του Μυστακίδη από πλευράς Χατζόπουλου.
Πως θα το πετύχει; Θα του πάρει συνέντευξη; Θα υπογράψει ο αγοραστής συμφωνητικό;
αυτή την απορία είχα στο μυαλό μου εδώ και μέρες. Είσαι ο Χατζο και θες να διασφαλίσεις το μέλλον (ρευστότητα, Διοίκηση, πλάνο).
ΠΩΣ;
όταν έρθει ο άλλος και τα σκάσει και γίνει μεγαλομέτοχος, αφεντικό, ιδιοκτήτης, Νο 1, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ.
Σήμερα ότι κι αν πει θα ναι απλές υποσχέσεις, ασκήσεις επί χάρτου...
Δε μπορεί κανείς μετά να τον υποχρεώσει/ ελέγξει .
Μπορεί; τι λέτε;

ΥΓ το θέμα Καλπάκη δεν αξίζει σχολιασμού. Βλακείες.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Πρακτικα δεν μπορει να διασφαλισει κατι ο χατζοπουλος, μιλαμε για μεγεθος πολυ ανωτερο οικονομικα. Αν ηταν κάποιος που δεν ξεραμε την οικονομική του δυνατοτητα τοτε θα επρεπε να ζητησει ειτε εγγυητικη ειτε να τον ξεψαχνίσει. Το letter of intent ουσιαστικα που θα αποσταλλει απο τον μυστακιδη θα περιγράφει πανω κατω το πλάνο του αλλα ολα αυτα ειναι τυπικα. Δεν μπορω να διανοηθώ οτι ο μυστακιδης θα μπει κ θα αφησει χρεη (αυτο παντα μας εκαιγε για τον χ/ψ επενδυτη), ειναι αστείο. Ευχομαι να μη τραβηξει πολυ, ολοι ειμαστε ανυπομονοι για νεα σελιδα στο μπάσκετ μας επιτελους.

ΥΓ. Το ανέφερε φιλος παραπάνω, αν μπει κανεις στο νήμα και δει τι συζητούσαν τα μελη το μακρινό 2008 θα καταλάβει τι πάει να γινει τωρα. Τις θυμαμαι τις εποχες που εμπαινα σαν απλος επισκεπτης στο paokmania και εψαχνα πληροφοριες για προθεσεις πανελουδη, δροσο, διοικήσεις μπανε ή πατριδα μιλάμε για τρέλα, το τι εχει περασει το τμήμα δεν περιγράφεται. Το ποδόσφαιρο βρηκε τον δρομο του με ιβαν, ωρα του μπασκετ :pano:
These users thanked the author george188 for the post:
nunies4
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Άσχετα με τον πόλεμο στον Σαββίδη που έκανε ο συγκεκριμένος αλλα συγνώμη τώρα κάνει ο άλλος διαφήμιση/προπαγάνδα με 200 μετοχές; Έτσι μετρήθηκαν είναι οι επιφανείς ΠΑΟΚτσήδες;
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Εγώ λέω να κλείσουμε εδώ αυτήν την παρένθεση που ανοίξαμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Μεγάλα παιδιά είμαστε, καταλαβαίνουμε όλοι πού μπορεί να ξεφύγαμε και τι χρειάζεται να διορθώσουμε.

Αν μπορώ να εισακουστώ, και με κάθε σεβασμό, θα ήθελα να προτείνω να μην γίνει καμία παρέμβαση από τους mods.

Συνεχίζουμε!!
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
Rexaris, paok apo epilogi
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Το θεμα "καλπακη" θα ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΕΛΕΙΑ να υποτιμηθει
Εμπεριεχει δημόσια προτροπή για:
α. μεταβιβαση μετοχων "δωρεαν"
β μεταβιβαση μετοχων απο "θεματοφυλακα" δηλαδή από πρόσωπα που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ οι μετοχες
γ.διαδικασία χωρίς την γνωμη οργανωμενων οπαδών
Αν εσεις θεωρειτε οτι αυτα ειναι "μικρά θέματα" κανετε μεγαλο λαθος
Ξαναλεω
Η τοποθετηση "καλπακη" ειναι ΠΟΙΝΙΚΑ επιληψιμη
Εκτός κι αν ουτε αυτο μας νοιαζει
These users thanked the author gervasio artigas for the post:
Iznogoud4
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Καλά δεν υπάρχει περίπτωση, ο Μυστακίδης μετά από όλα αυτά, να κάτσει να ακούσει τον Καλπάκη και τον κάθε Καλπάκη.
Για αυτόν θα είναι σαν το μπουρμπουάρ που δίνουμε εμείς στον πιτσαδόρο.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Εγώ έμεινα στο πάνω κάτω : ότι το μπάσκετ είναι για τους αρχοντους κι αυτοί που βλέπουν μπαλίτσα είναι λινατσες κι αυγολέμονοι :lol:
Μαργαριτάρια έχουμε εδώ και μήνες
:opaokara:
These users thanked the author STRAFNIK for the post (total 3):
navigator11, Montrealiotis, τσιριγωτης
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

fossa έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 16:38
Μήπως είσαι απ' αυτούς ελληνόφρονες που προτιμούν να σηκώνουν ελληνικές σημαίες και όχι ασπρόμαυρες;
Wtf? Καλύτερα γαύρος
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
Ορτζονικίδης
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Μετά από 25+ χρόνια επιτέλους ένα υπέροχο νέο για το μπάσκετ και καταφέρνουμε με την μιζέρια μας να το ακυρωσουμε. Μη τυχόν και χαλαστεί ο Ιβαν ή ο κουλης ή ο φουφουτος. Χαρείτε ρε με το νέο και αν αποδειχτεί βαλτός ή ότι άλλο εδώ θα είμαστε. Πως θα πάμε έτσι στην επόμενη μέρα;; Έτσι έκαναν τα σκουλήκια με το ποκεμον; Στήριξη στο μπάσκετ, χωρίς ναι μεν αλλά, όποιος κι αν είναι τελικά ο επενδυτής.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”