Maklaz έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 19:01
KalamarGiannis έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 18:14
Θα θελα να το χα σκεφτεί εγώ να το σερβίρω
στους ποδοσφαιρικούς μας αδελφούς που ΔΕ νοιάζονται και τόσο για το μπάσκετ.
Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις έτσι,
δικαίωμά σου. Αλλά το να το πλασάρεις συνέχεια λες και υπάρχει καμιά επίσημη λίστα με "είδη οπαδών", το λες και εμμονή.
Είσαι από τους λίγους που από την πρώτη στιγμή εμμένεις στην άποψή σου, και αυτό σε τιμάει αλλά επίτρεψε μου, δεν παύει να είναι λάθος ο τρόπος που το γενικεύεις.
Μετά τα ΠΑΟΚμέτρα και τα λάβαρα, θα εφεύρουμε και Μπασκετόμετρα και Ποδοσφαιρόμετρα για να αποδείξουμε ποιοι είμαστε ή να στήσουμε επιτροπή(πενταμελή) που θα μοιράζει κάρτες μέλους σε φάση "Ποδοσφαιρικός Silver, Μπασκετικός Gold, All-inclusive Platinum;"
Φίλε μου ο καθένας με τα κολλήματά του.
Δεν τσουβάλιασα κανέναν. Είπα ότι σε όσους είναι κατά πρώτον του ποδοσφαίρου, θα θελα να τους το σερβίρω. Ενα φανταστικό επιχείρημα που δεν το σκέφτηκα.
Δε ντρέπομαι να σου πω ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν χαμηλότερο επίπεδο - λόγω και της διάδωσης του αθλήματος σε πλατιές μάζες.
Επίσης ΣΙΓΟΥΡΑ δε μπορείς να καταλάβεις τι έχουμε ζήσει οι πιστοί του μπάσκετ.
ΔΕ ζητάω τα εύσημα, κάνω αυτό που κάνω για την ομάδα από δική μου αυτοτελή αγάπη : δε χάνω αγώνα , παίρνω διαρκείας, στηρίζω σε κάθε οικονομικό άνοιγμα προς τον κόσμο. Μαλώνω στα καφενεία από τότε που ήμουν έφηβος και υποστήριζα ότι ο Σταυρόπουλος είναι καλύτερος του Γιαννάκη, με αποτέλεσμα να μου τραγουδούν κάτι Σερραίοι φίλο το ¨ΔΕΝ αλλάζεις με τίποτα εσύ¨ ...
Δε ζήτησα να βγουν ταυτότητες και ΠΑΟΚόμετρα, όμως θα θελα να μη μας τα σπάνε όσοι προέχουν τα συμφέροντα της ΠΑΕ εδώ μέσα στα νήματα του Basketball.
Εγώ (εμείς) ψάχνουμε την υλοποίηση αυτής της τρελής ελπίδας. Και κάποιοι θέλουν να το χαλάσουν με κάθε τρόπο. Ε φυσικό είναι να αμυνθούμε , να ξεφύγουμε , να δώσουμε τον αγώνα που πιστεύουμε ότι είναι για το καλό της ομάδας. Δυστυχώς υπάρχουν και εσωτερικοί αντίπαλοι...
όσοι θυμηθήκαν τώρα το μπάσκετ λοιπόν, και δε ξέρουν ούτε ποιος είναι ο Μπαρκαρούτσος, καλό είναι τουλάχιστον να μην το παίζουν ξερόλες και να ακούν τους ειδικούς που ξέρουν. Δε μιλάω για μένα,
εδώ μέσα όμως έχουμε ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ανθρώπους βαθιά γνώστες του αθλήματος και της ομάδας, και το επίπεδο ΗΤΑΝ φανταστικό μέχρι προ ημερών που γίναν τα πάντα μπουρλότο. Δε πειράζει , θα περάσει η καταιγίδα και θα ρθουμε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
ΥΓ αυτά τα έχω ξαναγράψει περί ποδοσφαιρικών εδώ μέσα, τα προηγούμενα χρόνια και προ της περιπέτειας Τέλη που λες.
Απλά δε μπαίναν εδώ ποτέ να τα δούνε.
ΥΓ2 για να μη νομίζεις ότι είμαι μονόπαντος, τηρώ κάποιες αρχές: δεν έχω ποστάρει ΠΟΤΕ σε νήμα άλλου αθλήματος. Μιλάω μόνο γι αυτά που ξέρω, μπάσκετ και running.
ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΙ ΦΑΣΗ;
δημοκρατία, ΟΚ , δικαίωμά τους θα μου πεις. Ναι αλλά κάπως πρέπει να βγάλουμε κι εμείς την αγανάκτησή μας.
κι όπως λέει ο Πανάκας δε συμφωνούμε όλοι με όλους