Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Equalizer »

Psaras έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 19:01 Το ποστάρισμα του Καλπάκη μου βγάζει μια αίσθηση ζήλιας. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως εξής:

"Έβαλες λεφτά, Χατζό, για να κάνεις λεζάντα και τώρα θα τα πάρεις πίσω άρα η λεζάντα-διαφήμιση σου βγήκε τζάμπα. Για να μην πάρεις ποτέ πίσω ότι έβαλες, δίνω εγώ το ποσοστό μου, που το πήρα τζάμπα, ώστε να γίνει η ΑΜΚ και να μείνεις με το πουλί στο χέρι."

Το πόσο ωφέλιμο ήταν αυτό το ποστάρισμα, το αφήνω στην κρίση σας. Ειδικά τη στιγμή που όλα προχωρούν κανονικά (ανταλλαγές εγγράφων) με τον υποψήφιο επενδυτή.

Αν, ΑΝ η μετάφραση είναι όντως αυτή, είναι τόσο ωφέλιμο όσο η σύφιλη για τον πληθυσμό της Αμερικής όταν έφτασαν οι Ευρωπαίοι. Επιταχύνει τις ιστορικές εξελίξεις.
These users thanked the author Equalizer for the post:
Psaras
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Και κάτι άλλο αναφορικά με την "τοποθέτηση" Καλπάκη
"Η Ιστορία των μέτοχων ΚΑΕ ΠΑΟΚ αρχίζει το 2008-9 περίπου όταν η ομάδα μας μπήκε μέσα από την διοίκηση Πανελουδη και παρέδωσε τις μετοχές στον ΑΣ ΠΑΟΚ
Αυτός στην συνέχεια τις μεταβίβασε σε δέκα θεματοφυλακές με σύμφωνη γνώμη και των οργανωμένων φιλάθλων"
Το ερωτημα ειναι:
αφου οι μετοχες μεταβιβασθηκαν με σύμφωνη γνωμη των οργανωμενων μπορει ο "θεματοφυλακας" να κανει οτιδηποτε "χωρις σύμφωνη γνώμη και των οργανωμένων φιλάθλων";;;;
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 3):
Jean Valjean, leomatos88, lkosmid
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Maklaz έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 19:01
KalamarGiannis έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 18:14 Θα θελα να το χα σκεφτεί εγώ να το σερβίρω στους ποδοσφαιρικούς μας αδελφούς που ΔΕ νοιάζονται και τόσο για το μπάσκετ.
Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις έτσι, δικαίωμά σου. Αλλά το να το πλασάρεις συνέχεια λες και υπάρχει καμιά επίσημη λίστα με "είδη οπαδών", το λες και εμμονή.
Είσαι από τους λίγους που από την πρώτη στιγμή εμμένεις στην άποψή σου, και αυτό σε τιμάει αλλά επίτρεψε μου, δεν παύει να είναι λάθος ο τρόπος που το γενικεύεις.
Μετά τα ΠΑΟΚμέτρα και τα λάβαρα, θα εφεύρουμε και Μπασκετόμετρα και Ποδοσφαιρόμετρα για να αποδείξουμε ποιοι είμαστε ή να στήσουμε επιτροπή(πενταμελή) που θα μοιράζει κάρτες μέλους σε φάση "Ποδοσφαιρικός Silver, Μπασκετικός Gold, All-inclusive Platinum;"
Φίλε μου ο καθένας με τα κολλήματά του.
Δεν τσουβάλιασα κανέναν. Είπα ότι σε όσους είναι κατά πρώτον του ποδοσφαίρου, θα θελα να τους το σερβίρω. Ενα φανταστικό επιχείρημα που δεν το σκέφτηκα.

Δε ντρέπομαι να σου πω ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν χαμηλότερο επίπεδο - λόγω και της διάδωσης του αθλήματος σε πλατιές μάζες.
Επίσης ΣΙΓΟΥΡΑ δε μπορείς να καταλάβεις τι έχουμε ζήσει οι πιστοί του μπάσκετ.
ΔΕ ζητάω τα εύσημα, κάνω αυτό που κάνω για την ομάδα από δική μου αυτοτελή αγάπη : δε χάνω αγώνα , παίρνω διαρκείας, στηρίζω σε κάθε οικονομικό άνοιγμα προς τον κόσμο. Μαλώνω στα καφενεία από τότε που ήμουν έφηβος και υποστήριζα ότι ο Σταυρόπουλος είναι καλύτερος του Γιαννάκη, με αποτέλεσμα να μου τραγουδούν κάτι Σερραίοι φίλο το ¨ΔΕΝ αλλάζεις με τίποτα εσύ¨ ...
Δε ζήτησα να βγουν ταυτότητες και ΠΑΟΚόμετρα, όμως θα θελα να μη μας τα σπάνε όσοι προέχουν τα συμφέροντα της ΠΑΕ εδώ μέσα στα νήματα του Basketball.
Εγώ (εμείς) ψάχνουμε την υλοποίηση αυτής της τρελής ελπίδας. Και κάποιοι θέλουν να το χαλάσουν με κάθε τρόπο. Ε φυσικό είναι να αμυνθούμε , να ξεφύγουμε , να δώσουμε τον αγώνα που πιστεύουμε ότι είναι για το καλό της ομάδας. Δυστυχώς υπάρχουν και εσωτερικοί αντίπαλοι...
όσοι θυμηθήκαν τώρα το μπάσκετ λοιπόν, και δε ξέρουν ούτε ποιος είναι ο Μπαρκαρούτσος, καλό είναι τουλάχιστον να μην το παίζουν ξερόλες και να ακούν τους ειδικούς που ξέρουν. Δε μιλάω για μένα,
εδώ μέσα όμως έχουμε ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ανθρώπους βαθιά γνώστες του αθλήματος και της ομάδας, και το επίπεδο ΗΤΑΝ φανταστικό μέχρι προ ημερών που γίναν τα πάντα μπουρλότο. Δε πειράζει , θα περάσει η καταιγίδα και θα ρθουμε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

ΥΓ αυτά τα έχω ξαναγράψει περί ποδοσφαιρικών εδώ μέσα, τα προηγούμενα χρόνια και προ της περιπέτειας Τέλη που λες.
Απλά δε μπαίναν εδώ ποτέ να τα δούνε.
ΥΓ2 για να μη νομίζεις ότι είμαι μονόπαντος, τηρώ κάποιες αρχές: δεν έχω ποστάρει ΠΟΤΕ σε νήμα άλλου αθλήματος. Μιλάω μόνο γι αυτά που ξέρω, μπάσκετ και running.
ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΙ ΦΑΣΗ;
δημοκρατία, ΟΚ , δικαίωμά τους θα μου πεις. Ναι αλλά κάπως πρέπει να βγάλουμε κι εμείς την αγανάκτησή μας.
κι όπως λέει ο Πανάκας δε συμφωνούμε όλοι με όλους
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
Maklaz, soigol
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Τριανταφύλλου (μικρομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ): «Οι μετοχές μου στον Αριστοτέλη Μυστακίδη»

Η πρόθεση που εξέφρασε δημοσίως ο Δημήτρης Καλπάκης να παραχωρήσει δωρεάν το 10% των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που κατέχει στον Αριστοτέλη Μυστακίδη, «άγγιξε» και άλλους φίλους του Δικεφάλου που είχαν αγοράσει μετοχές σε μια από τις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου που είχε κάνει στο παρελθόν η ασπρόμαυρη ΚΑΕ.
Είναι χαρακτηριστικό πως επικοινώνησε με το Metropolis 95.5 ο Μενέλαος Τριανταφύλλου, μικρομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και από τους ελάχιστους που συνεχώς φωνάζουν «παρών» στις γενικές συνελεύσεις.
Όπως λοιπόν μας ζητήθηκε να μεταφέρουμε, έχει στην κατοχή του και 200 μετοχές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αγορασμένες και όχι μέσω εκχώρησης και είναι διατεθειμένος να τις παραχωρήσει στον Αριστοτέλη Μυστακίδη, στηρίζοντας την προσπάθεια αλλαγής σελίδας στον ιστορικό Σύλλογο δηλώνοντας τη βεβαιότητα πως αυτή η μετάβαση θα απογειώσει τον αγαπημένο του Δικέφαλο.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Χωρίς άλλα σχόλια θα προσθέσω μόνο κάτι. Ο εν λόγω μικρομέτοχος ΚΑΕ και ΠΑΕ, στην τελευταία τακτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ είχε πει το αμίμητο:

«η διοίκηση Σαββίδη είναι πισωγύρισμα για τον ΠΑΟΚ».
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

leomatos88 έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 19:42 Τριανταφύλλου (μικρομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ): «Οι μετοχές μου στον Αριστοτέλη Μυστακίδη»

Η πρόθεση που εξέφρασε δημοσίως ο Δημήτρης Καλπάκης να παραχωρήσει δωρεάν το 10% των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που κατέχει στον Αριστοτέλη Μυστακίδη, «άγγιξε» και άλλους φίλους του Δικεφάλου που είχαν αγοράσει μετοχές σε μια από τις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου που είχε κάνει στο παρελθόν η ασπρόμαυρη ΚΑΕ.
Είναι χαρακτηριστικό πως επικοινώνησε με το Metropolis 95.5 ο Μενέλαος Τριανταφύλλου, μικρομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και από τους ελάχιστους που συνεχώς φωνάζουν «παρών» στις γενικές συνελεύσεις.
Όπως λοιπόν μας ζητήθηκε να μεταφέρουμε, έχει στην κατοχή του και 200 μετοχές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αγορασμένες και όχι μέσω εκχώρησης και είναι διατεθειμένος να τις παραχωρήσει στον Αριστοτέλη Μυστακίδη, στηρίζοντας την προσπάθεια αλλαγής σελίδας στον ιστορικό Σύλλογο δηλώνοντας τη βεβαιότητα πως αυτή η μετάβαση θα απογειώσει τον αγαπημένο του Δικέφαλο.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Χωρίς άλλα σχόλια θα προσθέσω μόνο κάτι. Ο εν λόγω μικρομέτοχος ΚΑΕ και ΠΑΕ, στην τελευταία τακτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ είχε πει το αμίμητο:

«η διοίκηση Σαββίδη είναι πισωγύρισμα για τον ΠΑΟΚ».
Να επισημανθει η "πουστιά" της ανακοινωσεως
Ενω γραφει "Η πρόθεση που εξέφρασε δημοσίως ο Δημήτρης Καλπάκης να παραχωρήσει δωρεάν το 10% των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που κατέχει στον Αριστοτέλη Μυστακίδη, «άγγιξε» και άλλους φίλους του Δικεφάλου " στη συνεχεια γραφει οτι ο εν λογω "παραχωρει αγορασμενες μετοχες" αλλα δεν γραφει "δωρεαν"
Αρα ο ανθρωπος "παραχωρει εναντι τιμηματος"
Καλα κάνει , αλλα "δεν εμπνευσθηκε" απο τον Δημητρακη
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

KalamarGiannis έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 19:27
KalamarGiannis έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 18:14 Θα θελα να το χα σκεφτεί εγώ να το σερβίρω στους ποδοσφαιρικούς μας αδελφούς που ΔΕ νοιάζονται και τόσο για το μπάσκετ.
Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Αν εσύ το βλέπεις έτσι, δικαίωμά σου. Αλλά το να το πλασάρεις συνέχεια λες και υπάρχει καμιά επίσημη λίστα με "είδη οπαδών", το λες και εμμονή.
Είσαι από τους λίγους που από την πρώτη στιγμή εμμένεις στην άποψή σου, και αυτό σε τιμάει αλλά επίτρεψε μου, δεν παύει να είναι λάθος ο τρόπος που το γενικεύεις.
Μετά τα ΠΑΟΚμέτρα και τα λάβαρα, θα εφεύρουμε και Μπασκετόμετρα και Ποδοσφαιρόμετρα για να αποδείξουμε ποιοι είμαστε ή να στήσουμε επιτροπή(πενταμελή) που θα μοιράζει κάρτες μέλους σε φάση "Ποδοσφαιρικός Silver, Μπασκετικός Gold, All-inclusive Platinum;"
Δεν τσουβάλιασα κανέναν. Είπα ότι σε όσους είναι κατά πρώτον του ποδοσφαίρου, θα θελα να τους το σερβίρω. Ενα φανταστικό επιχείρημα που δεν το σκέφτηκα.

Δε ντρέπομαι να σου πω ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν χαμηλότερο επίπεδο - λόγω και της διάδωσης του αθλήματος σε πλατιές μάζες.
ΔΕ ζητάω τα εύσημα, κάνω αυτό που κάνω για την ομάδα από δική μου αυτοτελή αγάπη : δε χάνω αγώνα , παίρνω διαρκείας, στηρίζω σε κάθε οικονομικό άνοιγμα προς τον κόσμο. Μαλώνω στα καφενεία από τότε που ήμουν έφηβος και υποστήριζα ότι ο Σταυρόπουλος είναι καλύτερος του Γιαννάκη, με αποτέλεσμα να μου τραγουδούν κάτι Σερραίοι φίλο το ¨ΔΕΝ αλλάζεις με τίποτα εσύ¨ ...
Δε ζήτησα να βγουν ταυτότητες και ΠΑΟΚόμετρα, όμως θα θελα να μη μας τα σπάνε όσοι προέχουν τα συμφέροντα της ΠΑΕ εδώ μέσα στα νήματα του Basketball.
Εγώ (εμείς) ψάχνουμε την υλοποίηση αυτής της τρελής ελπίδας. Και κάποιοι θέλουν να το χαλάσουν με κάθε τρόπο. Ε φυσικό είναι να αμυνθούμε , να ξεφύγουμε , να δώσουμε τον αγώνα που πιστεύουμε ότι είναι για το καλό της ομάδας. Δυστυχώς υπάρχουν και εσωτερικοί αντίπαλοι...
όσοι θυμηθήκαν τώρα το μπάσκετ λοιπόν, και δε ξέρουν ούτε ποιος είναι ο Μπαρκαρούτσος, καλό είναι τουλάχιστον να μην το παίζουν ξερόλες και να ακούν τους ειδικούς που ξέρουν. Δε μιλάω για μένα,
εδώ μέσα όμως έχουμε ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ανθρώπους βαθιά γνώστες του αθλήματος και της ομάδας, και το επίπεδο ΗΤΑΝ φανταστικό μέχρι προ ημερών που γίναν τα πάντα μπουρλότο. Δε πειράζει , θα περάσει η καταιγίδα και θα ρθουμε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

ΥΓ αυτά τα έχω ξαναγράψει περί ποδοσφαιρικών εδώ μέσα, τα προηγούμενα χρόνια και προ της περιπέτειας Τέλη που λες.
ΥΓ2 για να μη νομίζεις ότι είμαι μονόπαντος, τηρώ κάποιες αρχές: δεν έχω ποστάρει ΠΟΤΕ σε νήμα άλλου αθλήματος. Μιλάω μόνο γι αυτά που ξέρω, μπάσκετ και running.
ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΙ ΦΑΣΗ;
δημοκρατία, ΟΚ , δικαίωμά τους θα μου πεις. Ναι αλλά κάπως πρέπει να βγάλουμε κι εμείς την αγανάκτησή μας.
Σε διαβάζω με προσοχή γιατί γνωρίζω από παλιά το πάθος σου με το μπάσκετ και πάντα προσβλέπω στο να μάθω κάτι από εσένα. θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι αυτό το ποστ δεν είναι πάθος για το μπάσκετ, είναι μια ακρως υποτιμητική απόπειρα ταξινομησης ανθρώπων σε κατηγορίες που θυμίζει ρατσιστική ρητορική. ελπίζω κάποια στιγμή να το ξανασκεφτείς. δεν υπάρχει καμία ιεραρχία αξίας ανάμεσα μας. Όλοι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ με τον τρόπο μας.
These users thanked the author jibbie for the post (total 12):
gervasio artigas, Dimitrisou, Black_Knight, Maklaz, george188, Kabamaru11, astral, panta, Apil44, PAOKevolution and 2 more users
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Συγκίνηση.πριν τον σαββιδη όλα ήταν τέλεια. Ήρθε η κατάρα του σαββιδη και έφερε το πισωγύρισμα. Έφυγαν τα ποντίκια και καθάρισε ο τόπος. Πίτσα με το μέτρο αγοράζεις, ΠΑΕ όχι. Δυστυχώς μάλλον όλο το τοπίο προ σαββιδη φαίνεται ότι θα μαζευτεί γύρω από την ΚΑΕ.
These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
george188, eorptol1, leomatos88, paok apo epilogi
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Εγώ μέσα σε όλα αυτά που γίνονται έχω να πω κάτι που περνάει Λιγο στα ψιλά..ναι εννοείτε ότι με Μυστακίδη ο ΠΑΟΚ μπορεί να εκτοξευτεί αλλά ρε παιδιά μην κάνετε κάποιοι λες και μας κάνει χάρη..ο άνθρωπος θα πάρει για χρήση ένα ιδιόκτητο γήπεδο ανακαινισμένο εσωτερικά και σύγχρονο πλέον,μια ομάδα με όνομα με χορηγούς με συμφωνία για φανέλα με μια μεγάλη εταιρία(στοίχημαν) ,με συμφωνία με μια αρκετά μεγάλη εταιρία για το αθλητικό υλικό και με 4500χιλ διάρκειας!με τα χρέη πλέον ελάχιστα σε σχέση με την οικονομική δυνατότητα του και το αγωνιστικό τμήμα (τουλάχιστον στα χαρτιά) σε ένα αρκετά τίμιο επίπεδο..έχει όλες τις βάσεις με νορμάλ επενδύσεις να μεγαλουργήσει και ναι αν το θέλει να γίνει και τοπ δύναμη..δεν ξεκινάει από το μηδέν..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ τις 10 δικές μου τις πουλάω γιατί με νοιάζει μόνο ο κωλος μου και όχι το καλό του ΠΑΟΚ
Ελάτε να τις πάρετε :evil: (σαν άλλος Πρέκας)
These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
Dimitrisou, george188, panta, paok apo epilogi, Montrealiotis
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

KalamarGiannis έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 19:27

Φίλε μου, σε καμία περίπτωση δεν είπαμε ότι εσύ ζήτησες ταυτότητες ή "ΠΑΟΚμέτρα". Αυτό που εννοούσα είναι ότι, επειδή το νήμα έχει "ανοίξει" και μπαίνει πλέον πολύς κόσμος, είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις αν συνεχίσει να μπαίνει διαχωρισμός ανάμεσα σε μπασκετικούς και ποδοσφαιρικούς.

Δεν αμφισβήτησα ποτέ την αγάπη σου για το μπάσκετ, ούτε χρειάζεται να μας αποδείξεις τι σημαίνει για σένα, όπως είπα και πριν, είσαι από τους λίγους που εμμένουν με συνέπεια στην άποψή τους από την αρχή, και αυτό σε τιμά.

Όσο για αυτό που λες
Μα γιατί εδώ μιλάμε για κάτι που έχει να κάνει με το παραγοντικό επίπεδο, με την εξαγορά και τη διοίκηση της ΚΑΕ. Δεν είναι θέμα συστημάτων, παικτών, μεταγραφών ή καθαρά μπασκετικών θεμάτων. Για αυτό μπαίνει και κόσμος που παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ γενικά και όχι μόνο οι "μπασκετικοί" όπως λες.

Όπως και να χει, αυτή είναι η άποψη σου και δεν θέλω ούτε μπορώ και να την αλλάξω, αυτό που θέλω όμως(όπως και όλοι) είναι το καλό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και γενικότερα του συλλόγου
george188

Δημοσίευση από george188 »

Υπαρχουμε καποιοι (πολλοι) που αν και ποδοσφαιρικοί (σαν αθλημα) αγαπάμε και γουσταρουμε να ασχολούμαστε με όλα τα αθλήματα Γιάννη, αδικεις πολλους με αυτη σου τη τοποθετηση. ΠΑΟΚ ειμαι και στο χαντμπολ ΠΑΟΚ ειμαι και στο βόλλει και στο Πολο. Το οτι δεν ειμαι αυθεντια δεν σημαινει οτι δεν αγαπώ τα ασπρομαυρα χρώματα παντου. Το οτι δεν ειμαι εξπερ στο μπασκετ και γεννήθηκα μετα τις επιτυχιες του, δεν σημαινει οτι το αγαπώ λιγότερο ή οτι δεν ασχολούμαι. Το τμημα απαξιώθηκε οχι μονο απο το κοσμο αλλα και απο τυχάρπαστους δήθεν παραγοντες εδω κ 25 και βάλε χρονια.

ΥΓ. Αδικείς τον εαυτο σου με το να μιλάς για χαμηλό επιπεδο ποδοσφαιρικών, δεν θα πω κατι αλλο γιατι ειναι εξαιρετικα προσβλητικο και τσουβαλιασμα
These users thanked the author george188 for the post (total 3):
Apil44, PAOKevolution, Ορτζονικίδης
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί παίρνει τέτοια δημοσιότητα, και εδώ μέσα, τί είπε ο χ Καλπάκης.
Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους, ψάχνουν τρόπο να "αγγίξουν" τον Μυστακίδη γιατί θα κινήσει χρήμα.
Η κριτική προς Χατζόπουλου περιείχε έναν φόβο, μην χαθεί η ευκαιρία να ξεχρεώσουμε, η αναφορά και για άλλον "παίκτη" χτύπησε καμπανάκι.
Η τάση να διχαζόμαστε είναι dna-ική.
Και μία απορία που έχω είναι, κάτι που αναφέρεται, ως προς την διασφάλιση της ομάδας για τις προθέσεις του Μυστακίδη από πλευράς Χατζόπουλου.
Πως θα το πετύχει; Θα του πάρει συνέντευξη; Θα υπογράψει ο αγοραστής συμφωνητικό;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

KalamarGiannis έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 19:27 Φίλε μου ο καθένας με τα κολλήματά του.

1. Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί σου, ούτε στο παρελθόν ούτε τώρα

2. Δεν παραγνωρίζω τον αγώνα που κάνεις ΚΑΙ εσύ, από τους βασικότερους συντελεστές εδώ μέσα, για να κρατηθεί ψηλά το μπάσκετ και το ενδιαφέρον του κοινού για αυτό

3. Παρά την -σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένη- κριτική που έγινε ως προς το οτι δεν είναι σωστό να πατρονάρουμε, να "δασκαλεύουμε" και να λέμε σε ποιον να πει τι, δεν μπορώ να διανοηθώ οτι η ιδέα του ΠΑΟΚ είναι ποτέ δυνατό να κλείσει στην αγκαλιά της απόψεις που λένε οτι "οι ΤΑΔΕ είναι κατώτερου επιπέδου". Δεν θα πω λέξη παραπάνω για αυτό, είναι πολύ εμφανές τι εννοώ.

4. Παρά την προσπάθειά σου, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να απαιτείς να "μη σου τα σπάνε" οι "ενοχλητικοί ποδοσφαιρόφιλοι" όπως λίγο ή πολύ τους περιγράφεις. ΚΑΝΕΙΣ δεν δήλωσε "ποδοσφαιρόφιλος". ΠΑΟΚτσης δήλωσε, είτε είναι, είτε ψεύδεται.

5. Αυτοί οι "κάποιοι" που προσπαθούν να "στο χαλάσουν" "με κάθε τρόπο" είναι λιγότεροι από 3 άτομα, χοντρικά και χωρίς συγκεκριμένα ονόματα. Είναι τόσο ανάξια λόγου ποσότητα, ώστε απορώ τι κάθεσαι και ασχολείσαι, ή τι διαβάζεις στα σχόλια που σε ενοχλούν. Η συντριπτική πλειοψηφία των επικριτικών ποστ δεν προκύπτει ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ οτι πάει να χαλάσει το οτιδήποτε.

6. Δεν θυμάμαι να γράφτηκε κάποια ρηχή ή άσχετη ανάλυση ως προς τα πικ ν ρολ και τα χουκ σατ. Απόψεις για διοικητικά θέματα γράφονται. Είτε αφορά το μπάσκετ είτε το κρικετ. Δεν χρειάζεται να είσαι "Σχετικός" για να έχεις άποψη για τις τύχες του συλλόγου. Ούτε βέβαια και άδεια χρειάζεσαι.

7. Το επίπεδο παντού στον κόσμο όταν ασχολούνται 5 άτομα είναι αυτομάτως απείρως ανώτερο απ ότι όταν ασχολούνται χίλια. Δεν χρειάζεται πτυχίο για να το καταλάβει κανείς αυτό. Αν άποψή σου είναι πως καλύτερα να μέναμε αναμεταξύ μας 5 άτομα ώστε να διατηρηθεί το επίπεδο ψηλά, τότε καταλαβαίνεις και εσύ πως κανένας Μυστακίδης δεν θα ασχολούνταν με μια τέτοια ομάδα. Λόγος, αλλά και στόχος, ήταν και είναι οι πλατιές μάζες. Με το επίπεδο που αυτές έχουν.

Για να μην θεωρούμαι αδίστακτος παλιάνθρωπος και εμπρηστικός, δίχως καμία απολύτως ειρωνία σε όσα έγραψα προτείνω να ρίξει μια ματιά η μοντ τιμ και ας κάνει τις παρεμβάσεις που κρίνει.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Όσον αφορά τον Χατζόπουλο δεν καθυστέρησε, ΟΚ λογικό να φάει κράξιμο όταν πέταξε αυτήν την είδηση, σε όλους φάνηκε "κάπως".
Το θέμα έχει πάρει το δρόμο του, μέχρι τέλη του μηνός λογικά θα έχει τελειώσει θετικά και τυπικά.
Απ'ότι ακούγεται έχουν συζητηθεί τα πάντα και χρέη προς τρίτους και προς Σαββίδη και δεν υπάρχει κόλλημα.
Μιλάμε για βουνό που ούτε στα όνειρά μας φανταζόμασταν στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

[/quote]

Φίλε μου, σε καμία περίπτωση δεν είπαμε ότι εσύ ζήτησες ταυτότητες ή "ΠΑΟΚμέτρα". Αυτό που εννοούσα είναι ότι, επειδή το νήμα έχει "ανοίξει" και μπαίνει πλέον πολύς κόσμος, είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις αν συνεχίσει να μπαίνει διαχωρισμός ανάμεσα σε μπασκετικούς και ποδοσφαιρικούς.

Δεν αμφισβήτησα ποτέ την αγάπη σου για το μπάσκετ, ούτε χρειάζεται να μας αποδείξεις τι σημαίνει για σένα, όπως είπα και πριν, είσαι από τους λίγους που εμμένουν με συνέπεια στην άποψή τους από την αρχή, και αυτό σε τιμά.

Όσο για αυτό που λες
Μα γιατί εδώ μιλάμε για κάτι που έχει να κάνει με το παραγοντικό επίπεδο, με την εξαγορά και τη διοίκηση της ΚΑΕ. Δεν είναι θέμα συστημάτων, παικτών, μεταγραφών ή καθαρά μπασκετικών θεμάτων. Για αυτό μπαίνει και κόσμος που παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ γενικά και όχι μόνο οι "μπασκετικοί" όπως λες.
[/quote]

κόβωντας κείμενο για την οικονομία των σελίδων, απαντάω στο τελευταίο:
Σε ακούω. έχεις δίκιο. Δεν το σκέφτηκα. Είπαμε έχω τα κολλήματά μου.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
Maklaz
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”