Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimitrisou

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Να μας πει βέβαια ο κ Καλπακης όταν το τμήμα βυθιζόταν αυτός τι έκανε;γιατί αυτοί που εκαναν λεζάντα όπως λέει τα τελευταία 5 χρόνια το κράτησαν κάτι παραπάνω από όρθιο έχοντας και αγωνιστική επιτυχία..όπως όρθιο το κράτησαν και αυτοί που το δάνεισαν που πρέπει να χαρίσουν και τα λεφτά ...λες και την ΚΑΕ θα την πάρει κανένας που δεν έχει λεφτά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Δευ 08 Σεπ 2025, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 4):
paok apo epilogi, Azrael, theo-drama, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Equalizer έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 13:20

Δεν μπορώ να δεχτώ να φέρομαι ως χαζοχαρουμενος οπαδός που κρίνει μόνο από τα λεφτά και τους τίτλους για να αποθεώνει κάποιον βασιλιά, και μόλις αυτά σταματήσουν, να τον θάβει

Παιδιά σόρι τι λέμε, ο Ιβάν για αυτό ακριβώς αποθεώνεται, γιατί έχει κάνει τον ΠΑΟΚ τεράστιο και με τα λεφτά του φέρνει επιτυχίες και τίτλους.
Άμα ο Ιβάν αύριο ρίξει το μπάτζετ στο 1/4 μην αλλάζοντας τίποτα αλλο, θα δούμε πού θα πάει η αποθέωση και αν ξαναφωνάξει το γήπεδο το όνομα του
Και ο Γούμενος για αυτό έτρωγε βρισιμο, γιατί ήταν η ομάδα υπό διάλυση και αφραγκη.
Τώρα θα ανακαλύψουμε τον επαγγελματικό αθλητισμό ?

Ο Χατζόπουλος που είναι ψιλοαφραγκος όσο ΠΑΟΚ και να είναι 1500 άτομα μαζεύει στο γήπεδο με εξαίρεση την περσινή χρονιά, πόσοι να πάνε να δούνε το υπερθέαμα των 65 πόντων μ.ο.?
These users thanked the author Tolaros for the post:
soigol
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Μετριος παικτης.
Αποτυχημενος παραγοντας.
These users thanked the author Cylon-4 for the post:
theo-drama
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Tolaros έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 16:05

Δεν μπορώ να δεχτώ να φέρομαι ως χαζοχαρουμενος οπαδός που κρίνει μόνο από τα λεφτά και τους τίτλους για να αποθεώνει κάποιον βασιλιά, και μόλις αυτά σταματήσουν, να τον θάβει

Παιδιά σόρι τι λέμε, ο Ιβάν για αυτό ακριβώς αποθεώνεται, γιατί έχει κάνει τον ΠΑΟΚ τεράστιο και με τα λεφτά του φέρνει επιτυχίες και τίτλους.
Άμα ο Ιβάν αύριο ρίξει το μπάτζετ στο 1/4 μην αλλάζοντας τίποτα αλλο, θα δούμε πού θα πάει η αποθέωση και αν ξαναφωνάξει το γήπεδο το όνομα του
Και ο Γούμενος για αυτό έτρωγε βρισιμο, γιατί ήταν η ομάδα υπό διάλυση και αφραγκη.

Ο Χατζόπουλος που είναι ψιλοαφραγκος όσο ΠΑΟΚ και να είναι 1500 άτομα μαζεύει στο γήπεδο με εξαίρεση την περσινή χρονιά, πόσοι να πάνε να δούνε το υπερθέαμα των 65 πόντων μ.ο.?
επειδη παρακολουθω ΠΑΟΚ πριν παει ο Καλπακης στον ΠΑΟΚ θα σου πω οτι αν ο ΠΑΟΚ ειχε το ροστερ του Παναθηναικου το γηπεδο ΔΕΝ ΘΑ γεμιζε σε καθε παιχνιδι
Το "γιατι" ειναι μεγαλη ιστορία
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αυτο που οποιος εχει αντθετη αποψη τα παιρνει να το ψαξεις λιγο...

Με μεγαλη ευκολια χαρακτιριζονται ατομα ''πιανολες'' εδω μεσα και δεν τρεχει καστανο...
These users thanked the author psykoman for the post:
soigol
george188

Δημοσίευση από george188 »

Δεν νομιζω να ειπε κανεις οτι τα παίρνει. Οταν ομως με λεφτά αλλων το παιζει άπλας, ε μια κριτικη θα την ακουσει
Άβαταρ μέλους
psykoman

Ειδες που απανταω;;;
Νομιζω ειμαι συγκεκριμενος..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Tolaros έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 16:05

Συγγνώμη, αλλά το ακριβώς ανάποδο

Ο Ιβάν για αυτόν ακριβώς τον λόγο υβριζεται, από όσους τελοσπαντων υβριζεται

Γιατί δεν ΣΥΝΕΧΙΣΕ να βάζει ασυστολα χρήμα πολλαπλασιάζοντας τους τίτλους

Έκανε ακριβώς τρία χρόνια ιδιοκτήτης για να ακούσει όνομα του μαζικά στην κερκίδα. Το 2015 συνεβη με την πληρωμή των χρεών

Συνέχισε ανοδικά ώσπου ήδη το καλοκαίρι του 18 είχαμε τις πρώτες φωνές ότι δεν κάνει μεγάλες μεταγραφές και δεν διοικεί σωστά. Δεν κρίνω αν είχαν δίκιο, αναφέρω γεγονότα.

Και το 21 αν δεν κάνω λαθος (μην ήταν και το 20?) είχαμε το πρώτο ντου μετά από ήττα κόντρα στον Άρη και τα πρώτα σπρευ τοίχους "κάνατε μπουρδέλο την ΠΑΕ, θα πεθάνετε".

Και όλο αυτό που ζούμε φέτος είναι ακριβώς επειδή κάποιοι θεώρησαν ότι έχει φθαρεί τόσο, ΑΚΡΙΒΩΣ με το αφήγημα ότι είναι αφραγκος Μπατιρης και δεν εγγυάται τίποτα, ώστε έκαναν τη στρατηγική τους κίνηση.

Η αποθέωση στο Σαββίδη φέτος δεν είναι τίποτα παραπάνω από ενστικτώδης αντίδραση της πλειοψηφίας

Όσο συνεχίζει να φθείρεται, αν πατήσει φρένο στη φετινή ανάταση που επιχείρησε, ή αν απλώς αποτύχει η ομάδα, θα έχουμε τα τελικά χτυπήματα

Ενιγουει δεν το λέω για να διαφωνήσω μαζί σου γιατί το συμπέρασμα εν τέλει είναι απολύτως σωστό και είναι ο λόγος που δεν αποθεωνω άκριτα και άνευ όρων τον περιούσιο λαο

Και είμαι και οφ τοπικ. Σκατα.
These users thanked the author Equalizer for the post:
PAOKevolution
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

@Guitarman κακό σχόλιο, διεγράφη

Δεν χρειάζεται να πέφτουμε σε αυτό το επίπεδο
These users thanked the author Equalizer for the post:
Guitarman
Άβαταρ μέλους
psykoman

Για να ξεκαθαρισω λιγο την θεση μου...
Τον Καλπακη δεν τον ξερω...η αληθεια ειναι πρωτη φορα τον ακουω...
Ειπε καποια πραγματα...για καποιους καλα...για καποιους οχι...
Αυτο θα το κρινουμε στην πορεια...
Δεν χρειαζονται ειτε ''επιθεσεις''...ειτε ''αποθεωσεις''.. αναλογος το τι αποψη εχει ο καθενας...

οπως ειπα θα το κρινουμε στην πορεια και απ τα γεγονοτα...
These users thanked the author psykoman for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:53
alexgarcia6 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 17:04 Ακομα δεν εχει διαγραφεί ποστ που αναφερεται στην Θ4 ως «Τρυπα4»;

Θλιψη
Σιγά την ιερή αγελάδα
Έλα ας βγάλουμε και τα σύνδρομά μας κατά της θύρας 4.
50 χρόνια αγώνες αλλά εξαιτίας μιας βιαστικής ανακοίνωσης που στο φινάλε την διόρθωσαν κιόλας, να βρούμε πάτημα να ρίξουμε λάσπη.
Οι μισοί από δω μέσα παίζει και να μην ήμασταν ΠΑΟΚ αν δεν υπήρχε η θύρα 4...
Σιγά την ιερά αγελάδα γράφεις.
Προφανώς σε χαλάει κάτι.
Μήπως είσαι απ' αυτούς ελληνόφρονες που προτιμούν να σηκώνουν ελληνικές σημαίες και όχι ασπρόμαυρες;
Εκατοντάδες διαρκείας δίνει η θύρα 4 κάθε χρόνο στο μπάσκετ και χωρίς να στεγάζεται κιόλας...
Ρώτα τον Χατζόπουλο τι σχέση έχει με τη Θ4.

Ο Καλπάκης τα τελευταία χρόνια όλο θέλει να προκαλεί ή απλά τα πιστεύει όσα λέει δεν είναι η πρώτη φορά, ακόμα και δίκιο να έχει κάποιες φορές, το χάνει.
These users thanked the author fossa for the post (total 2):
alexgarcia6, Panx Romana
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Maklaz έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 15:19 Τοποθέτηση από τον Δημήτρη Καλπάκη
ΠΡΟΣ τον κόσμο του μπάσκετ του ΠΑΟΚ και ερασιτέχνη
Η Ιστορία των μέτοχων ΚΑΕ ΠΑΟΚ αρχίζει το 2008-9 περίπου όταν η ομάδα μας μπήκε μέσα από την διοίκηση Πανελουδη και παρέδωσε τις μετοχές στον ΑΣ ΠΑΟΚ
Αυτός στην συνέχεια τις μεταβίβασε σε δέκα θεματοφυλακές με συμφωνη γνώμη και των οργανωμένων φιλάθλων
Ένας από αυτούς ήμουν και εγώ κατόπιν επιθυμίας των φιλάθλων σαν παλιος παίκτης με ήθος και τιμή όπως μου ανάφεραν
Σήμερα τελειώνει η υπηρεσία μου στις μετοχές που μου δοθήκαν 10% αν και με πίεζαν διαχρονικά να τις πάρουνε ΚΑΠΟΙΟΙ…. Σήμερα θέλω να τις δώσω δωρεαν στον κ Μυστακιδη που έκανε πρόταση μεγαλομετόχου και
να ξεχρεώσει της ομάδας όσο ποσοστό έμεινε από την αύξησή (περιπου 1,5-3 %) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ
Δυστυχώς οι προέδρου των διοικήσεων πρωτοδικείου και παρατρεχάμενοί τους την είδαν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ σαν κουμπαρά, βάζω 10, κάνω το κομμάτι μου και την προσωπική προβολή μου και όταν εμφανιστεί ο επόμενος ιδιοκτήτης του τα ζητάω πίσω....... Να γίνουν κινήσεις καλής θέλησης από τους φερόμενους ως δανειστές της ΚΑΕ με παραίτηση από τις αξιώσεις τους ολικά ή έστω μερικά.
Να επέμβει ο ερασιτέχνης και να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου γιατι εχει 10%. συν του κόσμου 500 χιλιαδες περιπου που μπηκαν στη αυξηση 25% , συν 13-15 % των θεματοφυλάκων συν κάποιών μικροδανειστων Πανακας κλπ σύνολο μεγαλύτερο από 50%
Να τελειώνουμε χρονοβόρες διαδικασιες και συμφωνιες με Αμερικάνους και πράσινα άλογα .Να υποδεχτούμε τον κ .Μυστακιδη με φίλια και αγάπη που έδειξε για τον μπάσκετ
Ευχαριστώ
Καλπακης Δημητριος
Πρώην διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ 1979-1987 και
Θεματοφύλακας ΤΟΥ 10% των μετοχών ΤΗΣ ΚΑΕ απο το 2009
MΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
Δε νομίζω πως αρκεί απλά να παραιτηθούν των όποιων αξιώσεών τους όσοι βοήθησαν το τμήμα μπάσκετ αυτά τα χρόνια.
Ολόκληρος μεγιστάνας θέλει να μπει στην οικογένεια, χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα.

Δηλαδή, συγγνώμη κιόλας, τι ακριβώς μας εμποδίζει τώρα να θεωρήσουμε προκλητική την ... παραίνεση του συγκεκριμένου τύπου να πάρει την ΚΑΕ τσαμπέ ο Μυστακίδης;; Ευτυχώς δεν το πήγε δηλαδή ακόμα παραπέρα να ρίξει καμιά ιδέα σεξουαλικής ικανοποίησης του εν δυνάμει νέου κουμάντου του μπάσκετ από όσους ενίσχυσαν όλα αυτά τα χρόνια το τμήμα.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 5):
Dimitrisou, Maklaz, Guitarman, eorptol1, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Καλά κάνει ο Χατζόπουλος και εξετάζει την πρόταση τού Μυστακίδη. Έτσι άντε, άντε δεν δίνεις ένα ιστορικό τμήμα χωρίς να σιγουρέψεις οτι ο νέος ιδιοκτήτης έχει καλές προθέσεις εκτός από λεφτά.

Καλά κάνει και λέει «υπάρχει και άλλη πρόταση». Ο άνθρωπος θέλει να δείξει οτι όλα εξετάζονται και γίνονται στα σοβαρά και οτι είναι αντικειμενικός όσον αφορά το καλό τού ΠΑΟΚ. Έστω κι αν στο μυαλό του η πλευρά Μυστακίδη είναι 99% σίγουρη. Τι να πει δηλαδή;

Κρατά όπως κράτησε όλα αυτά τα χρόνια θέση αξιοπρεπή και για τον εαυτό του και για τον σύλλογο.

Με το καλό να έρθει ο Μυστακίδης στην ΚΑΕ, πώς και πως το αναμένω.

Να ξέρετε όμως οτι το πρόβλημα με τον ΑΣ θα πρέπει να λυθεί χωριστά γιατί αυτό είναι μεγαλύτερο και θα παραμείνει ακόμη κι αν επιλυθούν το γηπεδικό και το μπασκετικό με ιδανικό τρόπο.

Πρέπει να έχουμε έναν ΑΣ με πολύ μεγαλύτερη εκλογική βάση, που να εκλέγει διοικήσεις που εκπροσωπούν καλύτερα τον ΠΑΟΚτζή.
These users thanked the author Rexaris for the post (total 3):
astral, Dimitrisou, magdy
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

"Η Ιστορία των μέτοχων ΚΑΕ ΠΑΟΚ αρχίζει το 2008-9 περίπου όταν η ομάδα μας μπήκε μέσα από την διοίκηση Πανελουδη και παρέδωσε τις μετοχές στον ΑΣ ΠΑΟΚ
Αυτός στην συνέχεια τις μεταβίβασε σε δέκα θεματοφυλακές με συμφωνη γνώμη και των οργανωμένων φιλάθλων
Ένας από αυτούς ήμουν και εγώ κατόπιν επιθυμίας των φιλάθλων σαν παλιος παίκτης με ήθος και τιμή όπως μου ανάφεραν
Σήμερα τελειώνει η υπηρεσία μου στις μετοχές που μου δοθήκαν 10% αν και με πίεζαν διαχρονικά να τις πάρουνε ΚΑΠΟΙΟΙ…. Σήμερα θέλω να τις δώσω δωρεαν στον κ Μυστακιδη .."
Τάδε φέρεται να είπε ο κ. Καλπάκης
Απομωνώνω αυτό το χωρίο γιατι για μενα -αν ειναι ακριβες- δειχνει το γενικοτερο επίπεδο των "παραγόντων" που σσχολούνται με τον ΠΑΟΚ και γιατι ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετε εφτασε εδω που εφτασε
Πιο συγκεκριμένα:
Οταν εισαι "θεματοφυλακας" ποσοστού μετοχών που εσυ λές οτι ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ σημαίνει ότι για την διαχείρισή τους εισαι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και ΔΙΝΕΙΣ ΛΟΓΟ σ' αυτούς στους οποίους ανήκουν οι μετοχές
Το να λές δημόσια ότι "θελω να δωσω δωρεαν τις μετοχες" που ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ (το να τις δωσεις στον Μυστοκιδη η στον Σαββδη δεν εχει σημασια) ενω εισαι "θεματοφυλακας" ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ
Οσο για το "δωρεαν" πας και για ΑΠΙΣΤΙΑ σε βαρος της ΚΑΕ
Από την άλλη ο Τελαρος θα πάρει την ΚΑΕ με το 10% "δωρεάν";;;;;;;
Ρε παιδια εκει στον ΑΣ καταλαβαινετε τι κανετε;;
Ειλικρινα έχω μεινει άναυδος
These users thanked the author gervasio artigas for the post:
magdy
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

fossa έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 16:38
Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:53
alexgarcia6 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 17:04 Ακομα δεν εχει διαγραφεί ποστ που αναφερεται στην Θ4 ως «Τρυπα4»;

Θλιψη
Σιγά την ιερή αγελάδα
Έλα ας βγάλουμε και τα σύνδρομά μας κατά της θύρας 4.
50 χρόνια αγώνες αλλά εξαιτίας μιας βιαστικής ανακοίνωσης που στο φινάλε την διόρθωσαν κιόλας, να βρούμε πάτημα να ρίξουμε λάσπη.
Οι μισοί από δω μέσα παίζει και να μην ήμασταν ΠΑΟΚ αν δεν υπήρχε η θύρα 4...
Σιγά την ιερά αγελάδα γράφεις.
Προφανώς σε χαλάει κάτι.
Μήπως είσαι απ' αυτούς ελληνόφρονες που προτιμούν να σηκώνουν ελληνικές σημαίες και όχι ασπρόμαυρες;
Εκατοντάδες διαρκείας δίνει η θύρα 4 κάθε χρόνο στο μπάσκετ και χωρίς να στεγάζεται κιόλας...
Ρώτα τον Χατζόπουλο τι σχέση έχει με τη Θ4.

Ο Καλπάκης τα τελευταία χρόνια όλο θέλει να προκαλεί ή απλά τα πιστεύει όσα λέει δεν είναι η πρώτη φορά, ακόμα και δίκιο να έχει κάποιες φορές, το χάνει.
Αλήθεια, η ανακοίνωση της θ4 το βράδυ της 16ης Ιουνίου ήταν απλά ... βιαστική;; Διότι σε εμένα, και πολλούς ακόμα, φάνηκε ωσάν να λειτούργησε ως κομμάτι μιας ομοούσιας τριάδας.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
paok apo epilogi, leomatos88
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”