Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Οφτοπικ αλλά τον ιδιοκτήτη αυτής της εταιρίας όμως επέλεξαν να κάνει το MoU για το νέο γήπεδο. Τυχαίο; δεν νομίζω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Δευ 08 Σεπ 2025, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Edited, προσοχή τι γραφουμε
Λόγος: Edited, προσοχή τι γραφουμε
Μην ξενερώνεις φιλε, από ότι φαίνεται τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και θα χαρούμε όλοι μαζί (ελπίζω). Εγώ βλέπω ότι ο περισσότερος κόσμος απλά περιμένει να δει έργα και εμπιστεύεται τους ανθρώπους της ΚΑΕ και καλά κάνει. Για μένα είναι σημάδι ωριμότητας.Nikodiai έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 14:17 Μιλάς με ΠΑΟΚτσηδες για την προοπτική, μέσα στην τρελή χαρά όλοι, και μετά μπαίνεις εδώ μέσα και ξενερωνεις την ζωή σου.
- kataramenos5
Αμαν ρε Equalizer εισαι και παλιος...Αφου θα εχει το dna αφου....Equalizer έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 14:09
Το να βάλει έναν άσχετο τυχόντα συνεργατη ή "εντόπιο" ΠΑΟΚτση τι θα προσφέρει ακριβώς;
Αμα ειναι και πρωην παικτης ακομα πιο πολυ dna.
Στον ΠΑΟΚ αυτα κοιταμε παππου προς παππου.
Τοποθέτηση από τον Δημήτρη Καλπάκη
ΠΡΟΣ τον κόσμο του μπάσκετ του ΠΑΟΚ και ερασιτέχνη
Η Ιστορία των μέτοχων ΚΑΕ ΠΑΟΚ αρχίζει το 2008-9 περίπου όταν η ομάδα μας μπήκε μέσα από την διοίκηση Πανελουδη και παρέδωσε τις μετοχές στον ΑΣ ΠΑΟΚ
Αυτός στην συνέχεια τις μεταβίβασε σε δέκα θεματοφυλακές με συμφωνη γνώμη και των οργανωμένων φιλάθλων
Ένας από αυτούς ήμουν και εγώ κατόπιν επιθυμίας των φιλάθλων σαν παλιος παίκτης με ήθος και τιμή όπως μου ανάφεραν
Σήμερα τελειώνει η υπηρεσία μου στις μετοχές που μου δοθήκαν 10% αν και με πίεζαν διαχρονικά να τις πάρουνε ΚΑΠΟΙΟΙ…. Σήμερα θέλω να τις δώσω δωρεαν στον κ Μυστακιδη που έκανε πρόταση μεγαλομετόχου και
να ξεχρεώσει της ομάδας όσο ποσοστό έμεινε από την αύξησή (περιπου 1,5-3 %) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ
Δυστυχώς οι προέδρου των διοικήσεων πρωτοδικείου και παρατρεχάμενοί τους την είδαν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ σαν κουμπαρά, βάζω 10, κάνω το κομμάτι μου και την προσωπική προβολή μου και όταν εμφανιστεί ο επόμενος ιδιοκτήτης του τα ζητάω πίσω....... Να γίνουν κινήσεις καλής θέλησης από τους φερόμενους ως δανειστές της ΚΑΕ με παραίτηση από τις αξιώσεις τους ολικά ή έστω μερικά.
Να επέμβει ο ερασιτέχνης και να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου γιατι εχει 10%. συν του κόσμου 500 χιλιαδες περιπου που μπηκαν στη αυξηση 25% , συν 13-15 % των θεματοφυλάκων συν κάποιών μικροδανειστων Πανακας κλπ σύνολο μεγαλύτερο από 50%
Να τελειώνουμε χρονοβόρες διαδικασιες και συμφωνιες με Αμερικάνους και πράσινα άλογα .Να υποδεχτούμε τον κ .Μυστακιδη με φίλια και αγάπη που έδειξε για τον μπάσκετ
Ευχαριστώ
Καλπακης Δημητριος
Πρώην διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ 1979-1987 και
Θεματοφύλακας ΤΟΥ 10% των μετοχών ΤΗΣ ΚΑΕ απο το 2009
MΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- navigator11
-
Λόγω ηλικίας δεν τον ξέρω τον άνθρωπο μπορεί να τα γράφει με καλό σκοπό αλλά οι σπόντες και οι κακίες δεν βοηθάνε κανέναν..και σίγουρα όχι τα φιλιά και οι αγκαλιές ..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 4):
- gervasio artigas, paok apo epilogi, navigator11, TylerDurden
-
Καθόλου δεν σε γελούν όπως και για Σαββίδη...αυτοί οι θεματοφύλακες τόσα χρόνια πάντως φωνή δεν είχαν..εψαξα λίγο να δω ποιος είναι και γενικότερα ανά τα χρόνια μόνο κακια βγάζει για τους πάντες ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Δευ 08 Σεπ 2025, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- gervasio artigas
Αυτό μας λέει, ότι ο Χατζοπουλος έκανε 5 χρονια λεζάντα, ότι έβαλε να τα χαρίσει και ότι όλα ήταν ρόδινα από το 2008, λες και η ΚΑΕ μπορούσε να μπει σε χειμαιρια νάρκη, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, χωρίς χρέη και δεν έπρεπε να βάλει κάποιος χρήματα για να την τρέξει.
Επίσης θέλει να χαρίσουν όλοι ότι δάνεισαν στη ΚΑΕ στον Μυστακίδης για να βάλουν πλάτη στον βαθύπλουτο δισεκατομυριουχο να τα πάρει όλα τζαπα.
Ίσως έχει σιγουρακι ότι θα μπαίνουν 15-20εκ το χρόνο σε μπατζετ μαυρη-τρυπα ή βαρέλι δίχως πάτο, έκτος αν απευθύνεται καθαρα στα λεφτά που δανεισε ο Σαββιδης, η από τη καρτέλα του ή τα συμβούλαια παικτών που πλήρωσε από τη τσέπη του.
ο Καλπακης τις πήρε τζαπα και καλός θα τις δώσει χωρίς αξιώσεις.
Προσωπικά δε με δώρησε κανένας μετοχές, αλλά θα τις αγόρασα από την τσέπη μου στις ΑΜΚ. Παρόλα αυτά δεν έχω θέμα να τις παραχωρήσω δωρεάν στον Τέλη, αρκεί να αναλάβει ο ιδίως. Τώρα αν σκοπεύει να πιστολιασει όλα τα χρέη πλην δημοσίου δεν το λες και καλή αρχή στην εμπλοκή του με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ.
Επίσης θέλει να χαρίσουν όλοι ότι δάνεισαν στη ΚΑΕ στον Μυστακίδης για να βάλουν πλάτη στον βαθύπλουτο δισεκατομυριουχο να τα πάρει όλα τζαπα.
Ίσως έχει σιγουρακι ότι θα μπαίνουν 15-20εκ το χρόνο σε μπατζετ μαυρη-τρυπα ή βαρέλι δίχως πάτο, έκτος αν απευθύνεται καθαρα στα λεφτά που δανεισε ο Σαββιδης, η από τη καρτέλα του ή τα συμβούλαια παικτών που πλήρωσε από τη τσέπη του.
ο Καλπακης τις πήρε τζαπα και καλός θα τις δώσει χωρίς αξιώσεις.
Προσωπικά δε με δώρησε κανένας μετοχές, αλλά θα τις αγόρασα από την τσέπη μου στις ΑΜΚ. Παρόλα αυτά δεν έχω θέμα να τις παραχωρήσω δωρεάν στον Τέλη, αρκεί να αναλάβει ο ιδίως. Τώρα αν σκοπεύει να πιστολιασει όλα τα χρέη πλην δημοσίου δεν το λες και καλή αρχή στην εμπλοκή του με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 08 Σεπ 2025, 15:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για 500η φορά:
Σταματήστε να χαρακτηρίζετε ανθρώπους και εταιρείες
Τα ποστ σβηστηκαν
Σταματήστε να χαρακτηρίζετε ανθρώπους και εταιρείες
Τα ποστ σβηστηκαν
Η τοποθέτηση Καλπάκη δεν είναι τίποτα άλλο από δημιουργία εντυπώσεων με άκρως αμφισβητήσιμο στόχο
Δεν βγάζει καλά καλά νόημα, ένας αχταρμας υπονοιων είναι
Αν έχει την καλοσύνη να εξηγήσει τι εννοεί και τι του φταίει, ίσως καταλάβουμε
Ποια αγάπη έδειξε ο Μυστα στο μπάσκετ; Αρχικο ενδιαφέρον αγοράς έδειξε, τίποτα άλλο.
Ο καθένας ότι του κατέβει εκστομιζει
Τουλάχιστον με την αναμπουμπουλα αυτή θυμηθηκαμε ονόματα που είχαν χαθεί στον χωροχρονο
Δεν βγάζει καλά καλά νόημα, ένας αχταρμας υπονοιων είναι
Αν έχει την καλοσύνη να εξηγήσει τι εννοεί και τι του φταίει, ίσως καταλάβουμε
Ποια αγάπη έδειξε ο Μυστα στο μπάσκετ; Αρχικο ενδιαφέρον αγοράς έδειξε, τίποτα άλλο.
Ο καθένας ότι του κατέβει εκστομιζει
Τουλάχιστον με την αναμπουμπουλα αυτή θυμηθηκαμε ονόματα που είχαν χαθεί στον χωροχρονο
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
- Dimitrisou, Maklaz, paok apo epilogi, Azrael, theo-drama
Γενικά θα εμφανιστούν όλοι όσοι είχαν άποψη όσο το πάπλωμα ήταν μικρό εντός πόλης. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται. Νέες ευκαιρίες .
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- Azrael, theo-drama
"Εξαιρετική" τοποθέτηση καλπάκη εκ του ασφαλούς και έχοντας παρει ΤΖΑΜΠΑ τις μετοχες τοτε για να ειναι "θεματοφύλακας". Μπράβο κ. Καλπάκη, οπως προείπε και ο Equalizer θυμηθήκαμε και τα παλια, πολυ χρησιμος ο λαικισμός. Άλλωστε αν ειχατε βάλει 1-2 εκατομμύρια φαντάζομαι θα τις παραχωρούσατε ΤΖΑΜΠΑ. Εγιναν και τα εκατομμύρια στραγάλια, το μαθαμε και αυτο σημερα
- These users thanked the author george188 for the post (total 3):
- paok apo epilogi, Azrael, theo-drama
-
Ρε τον Δημητρακη τον ..βενζινά
Που "επαιξε" στον ΠΑΟΚ γιατι δεν επιασε στον Παναθηναικό
Που ειπε οτι "ο ΜΠΑΝΕ δεν είναι στους κορυφαίους του ΠΑΟΚ"
Που "επαιξε" στον ΠΑΟΚ γιατι δεν επιασε στον Παναθηναικό
Που ειπε οτι "ο ΜΠΑΝΕ δεν είναι στους κορυφαίους του ΠΑΟΚ"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gervasio artigas την Δευ 08 Σεπ 2025, 16:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλαιω με το "πρασινα αλογα"
Αγραμματοσυνη σε ολο της το μεγαλειο.
Αγραμματοσυνη σε ολο της το μεγαλειο.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 6):
- Dimitrisou, gervasio artigas, george188, paok apo epilogi, paokkerkir, theo-drama