Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
gervasio artigas

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από gervasio artigas »

loukas karadimos έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 12:22
Taseos έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 07:41
loukas karadimos έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 07:23

Καλά τουρκική συμμετοχή μέσω του Ιβαν στο λιμάνι υπαρχει ήδη. Τα αδέρφια Yildirim μέσω της CMA CGM της οποίας έχουν το 25% είναι επι της ουσίας ως ένα σημείο συνιδιοκτήτες

Οι παπαριες του Βελόπουλου που δεν έχει κάνει στοιχειώδη έρευνα επι του θέματος είναι πραγματικά να απορείς
Δηλαδή άμα εγώ έχω μετοχές της cma έχω συμμετοχή στο λιμάνι; Είναι τελείως λάθος αυτό που λες. Άλλο να κάνει η εταιρία κι σύμπραξη με την δική σου για να πάρουμε ένα λιμάνι και άλλο στην εταιρία σου που θα συμπράξει μαζί μου, να είναι μέτοχος και ο equi.

Αλλά το γράφω απλά για να τα δείξω τι μπούρδες λέει ο ψεκ ο Βελόπουλος

Στης μπίζνες δεν υπάρχουν έθνη έτσι κι αλλιώς
"Στης μπίζνες δεν υπάρχουν έθνη έτσι κι αλλιώς" Εντελώς μα εντελώς αλλιώς είναι τα πράγματα.
Οι μπίζνες ΚΑΙ τα εθνη έφεραν και την "επανασταση" του 1821 και την Μικρασιατικη καταστροφή
"Το 25% έχει, δεν έχει απλα μετοχές ρε ‘σύ "
Αν έφτανε αυτο δεν θα έκανε προταση εξαγορας η οικογενεία Louis Dreyfous (μαζί με Τελη) η οποία έχει συνεταιριστεί με την γαλλική CMA με σημαντική παρουσία στην Κωνσταντινούπολη μέσω θυγατρικής και γραφείων του ομίλου, ενώ εξαγόρασε την τουρκική Borusan Tedarik Zinciri Cozumleri ve Teknoloji
Και άλλο "τουρκοι" μετοχοι/ιδιοκτητες και άλλο "τουρκικά συμφέροντα" τα οποία μπορεί να εξυπηρετηθούν από "μη τουρκους"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gervasio artigas την Δευ 08 Σεπ 2025, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”