Πριν μια εβδομάδα, μόνο ένας καταψήφισε για την επιτροπή πάντως.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Όταν τελειώσει αυτή η φασοκωμωδία θα πρέπει οι κάτοχοι διαρκείας τουλάχιστον του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ να γίνονται αυτόματα μέλη και του ερασιτέχνη και ένα ποσό από το τίμημα του διαρκείας να πηγαίνει στα ταμεία του Α.ΣKabamaru11 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 20:03 Μακαρι μακαρι,οταν με το καλο τελειωσει αυτη η φαρσοκωμωδια,πρεπει να γινουν μαζικες εγραφες στον Α.Σ.,προσωπικα για τον εαυτο μου ντρεπομαι που τοσα χρονια το εχω αγνοησει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 07 Σεπ 2025, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- Kabamaru11, gervasio artigas, demo4
Τοτε τι μας λενε οι γεωπολιτικες αναλυσεις; Δηλαδη δεν τους αρεσει το λιμανι (και τα υπολοιπα που εκδηλωσε ενδιαφερον) να ανοικει στον Ελληνα Σαββιδη με δεσμους στην Ρωσια επειδη ειναι υποδομη εθνικου ενδιαφεροντος, αλλα προτιμουν κοινοπραξια Ελληνα, Γαλλο Ρωσων και Τουρκων; Μας δουλευουν;Мир έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:05 Έχει τούρκικα κεφαλαια μέσα η κοινοπραξία του Τέλη-Ντρέιφους-Blackrock που θέλει το λιμάνι εννοείτε.
Αφού είπε ο άνθρωπος, δεν τον γνωρίζει τον Μυστακίδη, άρα πως να τα ξέρει αυτά;lkosmid έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:55Τοτε τι μας λενε οι γεωπολιτικες αναλυσεις; Δηλαδη δεν τους αρεσει το λιμανι (και τα υπολοιπα που εκδηλωσε ενδιαφερον) να ανοικει στον Ελληνα Σαββιδη με δεσμους στην Ρωσια επειδη ειναι υποδομη εθνικου ενδιαφεροντος, αλλα προτιμουν κοινοπραξια Ελληνα, Γαλλο Ρωσων και Τουρκων; Μας δουλευουν;Мир έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:05 Έχει τούρκικα κεφαλαια μέσα η κοινοπραξία του Τέλη-Ντρέιφους-Blackrock που θέλει το λιμάνι εννοείτε.
Αμάν και εσύ....καχύποπτος κατευθείαν!
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- gervasio artigas
-
Βγηκε επίσημη ανακοινωση για την ψηφοφορία;;;Mīngus έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:39Πριν μια εβδομάδα, μόνο ένας καταψήφισε για την επιτροπή πάντως.
Ειπε δεν τον γνωριζε αλλα ειχε πολυ καλη αποψη γιαυτον....χαχαχαχα....και νομιζε οτι μας δουλευε ο παπαραλογος κωσταντινιδης
- loukas karadimos
Azrael έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:03 Το σκεφτομουν εχθες ρε Eorptol...Εχει ποσους μηνες που ακουγεται το ονομα του και εχουμε δει 2 μονο παλιες φωτος.
Να δούμε τέλος πάντων πόσα σακάκια έχει αυτός ο Μυστακίδης

- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 5):
- Equalizer, Azrael, demo4, paok apo epilogi, Apil44
- loukas karadimos
Мир έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:05 Έχει τούρκικα κεφαλαια μέσα η κοινοπραξία του Τέλη-Ντρέιφους-Blackrock που θέλει το λιμάνι εννοείτε.
Καλά τουρκική συμμετοχή μέσω του Ιβαν στο λιμάνιυπαρχει ήδη. Τα αδέρφια Yildirim μέσω της CMA CGM της οποίας έχουν το 25% είναι επι της ουσίας ως ένα σημείο συνιδιοκτήτες
Οι παπαριες του Βελόπουλου που δεν έχει κάνει στοιχειώδη έρευνα επι του θέματος είναι πραγματικά να απορείς
Δηλαδή άμα εγώ έχω μετοχές της cma έχω συμμετοχή στο λιμάνι; Είναι τελείως λάθος αυτό που λες. Άλλο να κάνει η εταιρία κι σύμπραξη με την δική σου για να πάρουμε ένα λιμάνι και άλλο στην εταιρία σου που θα συμπράξει μαζί μου, να είναι μέτοχος και ο equi.loukas karadimos έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 07:23Мир έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:05 Έχει τούρκικα κεφαλαια μέσα η κοινοπραξία του Τέλη-Ντρέιφους-Blackrock που θέλει το λιμάνι εννοείτε.
Καλά τουρκική συμμετοχή μέσω του Ιβαν στο λιμάνιυπαρχει ήδη. Τα αδέρφια Yildirim μέσω της CMA CGM της οποίας έχουν το 25% είναι επι της ουσίας ως ένα σημείο συνιδιοκτήτες
Οι παπαριες του Βελόπουλου που δεν έχει κάνει στοιχειώδη έρευνα επι του θέματος είναι πραγματικά να απορείς
- These users thanked the author Taseos for the post:
- gervasio artigas
- Jean Valjean
Έφτασαν ντυμένοι «φίλοι»
αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας.
Και τα δώρα τους άλλα δεν ήτανε
παρά μόνο σίδερο και φωτιά.
Οδ. Ελύτης, "Άξιον Εστί"
αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας.
Και τα δώρα τους άλλα δεν ήτανε
παρά μόνο σίδερο και φωτιά.
Οδ. Ελύτης, "Άξιον Εστί"
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 2):
- gervasio artigas, Apil44
@Maklaz εντυπωσιακό το αλητικο στυλ του γκροκ, πιθανότατα εύστοχη η ανάλυση, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε επί προσωπικού επιθετικές αναλύσεις για άτομο που δεν είναι εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό του
Αν δεν καταλαβαίνουν οι ίδιοι ότι με τον ρόλο που ανέλαβαν άτυπα εκπροσωπούν τον ΑΣ και πρέπει να φέρονται σοβαρά, στο τέλος θα καταλάβουν πως μόνο εκτίθενται και δεν κερδίζουν τίποτα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε ένα σεβασμό και σοβαροτητα
Αν δεν καταλαβαίνουν οι ίδιοι ότι με τον ρόλο που ανέλαβαν άτυπα εκπροσωπούν τον ΑΣ και πρέπει να φέρονται σοβαρά, στο τέλος θα καταλάβουν πως μόνο εκτίθενται και δεν κερδίζουν τίποτα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε ένα σεβασμό και σοβαροτητα
Οκ αν παρει το μπασκετ φανταζομαι θα τον δουμε...οχι;loukas karadimos έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 07:15Azrael έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:03 Το σκεφτομουν εχθες ρε Eorptol...Εχει ποσους μηνες που ακουγεται το ονομα του και εχουμε δει 2 μονο παλιες φωτος.
Να δούμε τέλος πάντων πόσα σακάκια έχει αυτός ο Μυστακίδης
![]()
![]()
![]()
Να μην τολμήσω δηλαδή καν να βάλω την απάντηση του Grok στην παρακάτω ερώτηση για το βιογραφικό τουEqualizer έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 09:54 @Maklaz εντυπωσιακό το αλητικο στυλ του γκροκ, πιθανότατα εύστοχη η ανάλυση, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε επί προσωπικού επιθετικές αναλύσεις για άτομο που δεν είναι εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό του

Πάσο!!Όπως αναφέρει και ο ίδιος o Theo(s) @NTConstantinide μπορείς να μου κάνεις μια κυνική ενημέρωση για το βιογραφικό του καθώς είναι "παντού, ακόμα και σε AI" που προφανώς σε υποτιμάει γιατί υπονοεί πως είσαι κάτι κατώτερο από τα υπόλοιπα site εσύ.
Το πραγματικό του όνομα είναι
Nικόλαος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, πολιτικός μηχανικός – τεχνικός σύμβουλος-ιδρυτής του Ομίλου «ΑΝΑΔΟΜΩ»”
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- Black_Knight
- TylerDurden
Οι έννοιες "έρευνα" και "Βελόπουλος" διάγουν βίους παράλληλους, δε θα γνωριστούν ποτέ, εν αντιθέσει με τις έννοιες "παπαριές" και "Βελόπουλος" που είναι ταυτόσημες.loukas karadimos έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 07:23 Οι παπαριες του Βελόπουλου που δεν έχει κάνει στοιχειώδη έρευνα επι του θέματος είναι πραγματικά να απορείς
- loukas karadimos
Το 25% έχει, δεν έχει απλα μετοχές ρε ‘σύTaseos έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 07:41Δηλαδή άμα εγώ έχω μετοχές της cma έχω συμμετοχή στο λιμάνι; Είναι τελείως λάθος αυτό που λες. Άλλο να κάνει η εταιρία κι σύμπραξη με την δική σου για να πάρουμε ένα λιμάνι και άλλο στην εταιρία σου που θα συμπράξει μαζί μου, να είναι μέτοχος και ο equi.loukas karadimos έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 07:23Мир έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:05 Έχει τούρκικα κεφαλαια μέσα η κοινοπραξία του Τέλη-Ντρέιφους-Blackrock που θέλει το λιμάνι εννοείτε.
Αλλά το γράφω απλά για να τα δείξω τι μπούρδες λέει ο ψεκ ο Βελόπουλος
Στης μπίζνες δεν υπάρχουν έθνη έτσι κι αλλιώς