Μετά αναρωτιεστε γιατι δεν βρίσκουμε σοβαρούς ανθρώπους να ασχοληθούν με τον ΠΑΟΚ ..WestBlock4 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:53Οχι ξαφνικά πριν κλεισει το ντιλ ηρθαν Αμερικανοί ασε μας ρε φιλε.Dimitrisou έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:27Τον σέβεσαι αλλά υπόνοεις ότι σε κοροϊδεύει..δεν κολλάνε αυτά μεταξύ τους. ..WestBlock4 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:02 Σε σέβομαι τοσο πολυ ρε χατζοπουλε κ θεωρω εισαι μεγάλος μαγκας αλλα ποιοι Αμερικανοί κ πράσινα άλογα, σοβαροί να ειμαστε ελεος
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Μιλαμε για τον κολοσσό που έχει το τηλεοπτικό σταθμό CBS?Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:55 Γραφτηκε σε σχολιο σε ενα αθλητικο σαητ πως η εταιρια που ενδιαφερεται ειναι η CBS Corporation.
Δεν ξερω αν ισχυει,απλως το αναφερω.

- Kabamaru11
Κιθαριστα φιλε μου (εδω πρωην μπασιστας),δεν εχω ιδεα ποια ειναι αυτη η εταιρια.Κατι διαβαζω για συνεργατες της Warner Bros κτλ,ε θα το φανε το κραξιμο αν μας παρουν!Ειναι δυνατον να βγαζουν τετοιες ταινιες αηδιες; 

- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 5):
- Guitarman, st4this, paok apo epilogi, Maklaz, KalamarGiannis
-
Από ποιυς??Maklaz έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:21Μια βόλτα στα social και θα δεις με τα μάτια σου τι μπινελικι τρώει.george188 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:19 Ο Χατζόπουλος δεν είναι χθεσινός ούτε στημένος. Λες και δεν ξερει οτι θα είναι υπολογος στο κόσμο, λες και δεν ξέρει τι επικρατεί. Πρώτα είναι οπαδός, τον μηδενισμό μας μεσα
Απ αυτούς που βρίζουν και τον Σαββίδη??
- Σουριναμέζος
Πάντως ρεαλιστικά κανένα ξένο επενδυτικό group δεν μπορεί να απογειώσει ομάδα μπάσκετ, αν μιλούσαμε για ποδόσφαιρο ναι.
Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:00 Κιθαριστα φιλε μου (εδω πρωην μπασιστας),δεν εχω ιδεα ποια ειναι αυτη η εταιρια.Κατι διαβαζω για συνεργατες της Warner Bros κτλ,ε θα το φανε το κραξιμο αν μας παρουν!Ειναι δυνατον να βγαζουν τετοιες ταινιες αηδιες;![]()

Χόλιγουντιανες καταστάσεις στο Παλατάκι! Και στα ρεπό της ομάδας θα κάνουν γυρίσματα ταινιών! Τα γυάλινα πατώματα του Τρακη θα είναι αστείο μπροστά στο χολιγουντιανο παλατακι

ΥΓ Να το ξαναπιασεις το μπάσο φίλε. Είναι φοβερή ψυχοθεραπεία η μουσική
- These users thanked the author Guitarman for the post:
- Kabamaru11
Λίγο κωμικοτραγικά όλα αυτά
Ξαφνικά μαζεύτηκαν πολλοί ενδιαφερόμενοι για την ΚΑΕ και το ξεχασμένο μπασκετάκι.
Δεν ξεχνάω τις συνεχόμενες δηλώσεις του Χατζόπουλου ότι μακάρι να βρεθεί επενδυτής και θα φύγει χθες.
Αν τυχόν κάτι πάει στραβά σε όλο αυτό θα είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη. Γιατί κι εγώ κάνω δεύτερες σκέψεις πλέον με όσα συμβαίνουν. Ποιον δεν βολεύει η πρόταση Τέλη;;;
Όλα θα κριθούν στις επόμενες μέρες οπότε ας έχουμε υπομονή.
Το μπάσκετ δικαιούται και ΠΡΈΠΕΙ να βγει ξανά στο προσκήνιο και όποιος οποιος το φρενάρει θα μας βρει απέναντι.
Γνώμη μου πάντα.
Ξαφνικά μαζεύτηκαν πολλοί ενδιαφερόμενοι για την ΚΑΕ και το ξεχασμένο μπασκετάκι.
Δεν ξεχνάω τις συνεχόμενες δηλώσεις του Χατζόπουλου ότι μακάρι να βρεθεί επενδυτής και θα φύγει χθες.
Αν τυχόν κάτι πάει στραβά σε όλο αυτό θα είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη. Γιατί κι εγώ κάνω δεύτερες σκέψεις πλέον με όσα συμβαίνουν. Ποιον δεν βολεύει η πρόταση Τέλη;;;
Όλα θα κριθούν στις επόμενες μέρες οπότε ας έχουμε υπομονή.
Το μπάσκετ δικαιούται και ΠΡΈΠΕΙ να βγει ξανά στο προσκήνιο και όποιος οποιος το φρενάρει θα μας βρει απέναντι.
Γνώμη μου πάντα.
εφοσον υπαρχουν 2 σοβαρες προτασεις για την ΚΑΕ ειναι δεδομενο οτι η ΚΑΕ αλλαζει χερια πολυ συντομα.
απαιτω απο τον ΑΣ να ελεγξει τις 2 υποψηφιοτητες και να εξασφαλισει την επιλογη της πλεον ξεκαθαρης προτασης που συμφερει τον συλλογο.
απαιτω απο τον ΑΣ να ελεγξει τις 2 υποψηφιοτητες και να εξασφαλισει την επιλογη της πλεον ξεκαθαρης προτασης που συμφερει τον συλλογο.
Η οικειοποίηση του μπάσκετ προήλθε από τα 2-3 χιλιάδες σταθερά άτομα η οποία πάλι προήλθε από την ανυπαρξία του ΠΑΟΚ οπότε είναι και μέχρις ενός σημείου δικαιολογημένη.nunies4 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:37Αυτή η οικειοποιηση του μπάσκετ είναι καινούργιο φρούτο;fossa έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:45 Πιστεύω είναι το Κινεζάκι από Αμερική, κατάλαβε που έμπλεξε και τους παρατάει.
Εντάξει καλός ο χαβαλές και τα παιχνιδάκια αλλά μιλάμε για κάποιες χιλιάδες ψυχές που πονάνε το μπάσκετ 25 χρόνια τώρα.
Εγώ που ψοφαω για βόλλευ σε πηγάδι κατούρησα;
Ένας δισεκατομμυριούχος και για εμένα ρε παιδιά
Εσύ που ψοφάς για βόλεϊ (μη ξεχνάς ότι στο βόλεϊ πήραμε τελευταία δεκαετία, 9 τίτλους νομίζω) φαντάσου να ήταν η ομάδα όπως πριν ανύπαρκτη και αν έβλεπες φως στο τούνελ να ερχόμουν εγώ που πηγαίνω σε 3-4 ματς το χρόνο και να σου πουλούσα τρέλα...
Δεν βρίζουν απλά πέφτει πολύ γέλιο.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:00Από ποιυς??Maklaz έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:21Μια βόλτα στα social και θα δεις με τα μάτια σου τι μπινελικι τρώει.george188 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:19 Ο Χατζόπουλος δεν είναι χθεσινός ούτε στημένος. Λες και δεν ξερει οτι θα είναι υπολογος στο κόσμο, λες και δεν ξέρει τι επικρατεί. Πρώτα είναι οπαδός, τον μηδενισμό μας μεσα
Γράφονται απίστευτες ατάκες

Ο ΑΣ μόνο διοίκηση πρωτοδικειου μπορεί να ορίσει, καμια αξιολόγηση δεν μπορεί να κάνει γιατί δεν έχει τις μετοχές . Ο Χατζόπουλος κ ο γαλατσοπουλος εχουν τις περισσότερεςdev έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:12 εφοσον υπαρχουν 2 σοβαρες προτασεις για την ΚΑΕ ειναι δεδομενο οτι η ΚΑΕ αλλαζει χερια πολυ συντομα.
- Caballo Viejo
Ο Χατζόπουλος ανέβηκε πολύ ψηλά στη συνείδηση του Παοκτσή για τον τίμιο και δύσκολο αγώνα που έδωσε υπέρ του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Στο χέρι του αποκλειστικά είναι να κρατηθεί εκεί, δίνοντας στη δημοσιότητα όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για τις προσφορές που υπάρχουν για την ΚΑΕ, που βρίσκεται απέναντι στο πιο σημαντική σταυροδρόμι της ιστορίας της και σε μια μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί ανεξάρτητα αν αυτή θα λέγεται Μυστακίδης ή Αμερικάνοι, χωρίς να διχαστεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Η ευθύνη του είναι πολύ μεγάλη για ότι θα ακολουθήσει.
- These users thanked the author Caballo Viejo for the post (total 3):
- george188, Scotch4, Dimpatra
Εντελώς συμπτωματικά…ναιΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:00Από ποιυς??Maklaz έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:21Μια βόλτα στα social και θα δεις με τα μάτια σου τι μπινελικι τρώει.george188 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:19 Ο Χατζόπουλος δεν είναι χθεσινός ούτε στημένος. Λες και δεν ξερει οτι θα είναι υπολογος στο κόσμο, λες και δεν ξέρει τι επικρατεί. Πρώτα είναι οπαδός, τον μηδενισμό μας μεσα
Πηγαν οι αμερικανοι να χτισουν τη Νεα Τουμπα και να προκαλεσουν διχασμο; Κοιτα να δειςOdi έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:15 Δεν συναινώ με Πανό Καμμένο.
Το βρίσκω ανήθικο. Τόσα χρόνια φυτοζωεί το μπάσκετ , τώρα το θυμήθηκαν;
Μήπως θέλουν να κάνουν πραξικόπημα;;
Ας κάνουν μια πρώτη προσέγγιση τώρα και μετά ας ξανάρθουν το 2031 που θα έχω ένα κενό να τους δεχθώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- Nassos, paok apo epilogi