Σοβαρά έχεις απόλυτο δικιοalexgarcia6 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:46 Βαρεθηκα να παιζουν ολοι με τη νοημοσύνη μου ενα ολοκληρο καλοκαιρι. Προσωπικα νιωθω οτι ουτε ενας παραγοντας η θεσμος εχει φερθει με σεβασμο στον λαο του ΠΑΟΚ
Νιωθω οτι με αντιμετωπιζουν σαν ιθαγενη
«Δεν μπορω να πω πολλα» εν μεσω υποτιθεται διαπραγματευσεων για αλλαγη σελιδας και πλειοψηφικου πακετου αλλα υπαρχει και ενδιαφερον απο αμερικη που εκδηλωθηκε και αυτο με το που εκδηλωσε ενδιαφερον και ο χξς κατα πολλους
Εχει κουρασει αυτο το πραγμα απειρα πραγματικα. Οι μεν βγειτε και πειτε οτι ο χξς ειναι ανεπιθύμητος ασχετως αν μπορει να βοηθησει η οχι. Οι δε βγειτε και πειτε οτι δεν θελετε τον Σαββιδη. Δεν με νοιαζει πλεον απλα αυτο το ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ Κ Ο Υ Ρ Α Σ Ε
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εάν αληθεύει το ενδιαφέρον Αμερικανών είναι εξαιρετικά νέα. Πολύ πιθανό να έχουν καλύτερες διασυνδέσεις με ΝΒΑ και άρα να έχουμε καλύτερες πιθανότητες να βρεθούμε στα μεγάλα σαλόνια του νέου NBA europe. Επίσης οι Αμερικανοί φημίζονται ότι το μοναδικό ενδιαφέρον τους είναι να έχουν ένα προϊόν που πουλάει. Κατά συνέπεια είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα μπούνε στην ΚΑΕ άνθρωποι γνωστές τους αντικειμένου και όχι παρατρεχαμενοι του κάθε ΑΣ ή κομματικών συμφερόντων. Άσε που σίγουρα θα κάνουν το παλατάκι παλαταρα. Μιας και ο Χατζόπουλος μας έχει αποδείξει πόσο αγαπάει την ομάδα in Χατζόπουλος we trust και οι ένδοξες μέρες του μπασκετ επιστρέφουν!
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 9):
- Maklaz, leomatos88, eorptol1, nunies4, paok apo epilogi, panta, Montrealiotis, Nassos, Dimpatra
Οκ κατανοώ το σκεπτικό σου αλλά καλά και εσύ ρε φίλε, τον Μυτιληναίο βρήκες να δώσεις σαν παράδειγμα για να υποστηρίξεις την άποψή σου; Τον Μυτιληναίο που μια χαρά παράτησε τις γριές, έβαλε έναν μπροστινό στη θέση του και από τότε τρέχουν;icue έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:49 Στα σοβαρα τωρα απο τους Αμερικανους, Κινεζους, Αραβες και γενικα τους "επενδυτες" εννοειται οτι προτιμω τον Σαββιδη, τον Μυστακιδη, τον Μυτιληναίο κλπ. Περα απο οτι ξερεις ποιος σε αγοραζει, ξερεις οτι δεν θα σε παρατησει ενα πρωι και δεν θα ξαναπατησει το ποδι του στη χωρα.

Μα το θέμα δεν είναι ποιος θα μας πάρει τελικά όσο το εάν έχει την οικονομικη επιφάνεια και τη θέληση να μας πάει στην κορυφή. Ας είναι και από το Καζακστάν. Εδώ σε λίγο θα ζητούσαμε και πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων αν είχε διάρκειας και γιατί εμφανίστηκε τώρα και όχι πριν 3 χρόνια. Λες και αν έρθει ένας πιο ισχυρός παίκτης από την Αμερική θα τον ρωτήσουμε γιατί ήρθες τώρα? Ας δούνε ποιος είναι πιο δυνατός παίκτης και ποιος έχει το όραμα να πάμε στην επόμενη μέρα.
Ο Χατζόπουλος δεν είναι χθεσινός ούτε στημένος. Λες και δεν ξερει οτι θα είναι υπολογος στο κόσμο, λες και δεν ξέρει τι επικρατεί. Πρώτα είναι οπαδός, τον μηδενισμό μας μεσα
- These users thanked the author george188 for the post (total 12):
- Maklaz, Azrael, leomatos88, Iznogoud4, lkosmid, paok apo epilogi, zissos, Montrealiotis, thanente, Guitarman and 2 more users
Μια βόλτα στα social και θα δεις με τα μάτια σου τι μπινελικι τρώει.george188 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:19 Ο Χατζόπουλος δεν είναι χθεσινός ούτε στημένος. Λες και δεν ξερει οτι θα είναι υπολογος στο κόσμο, λες και δεν ξέρει τι επικρατεί. Πρώτα είναι οπαδός, τον μηδενισμό μας μεσα
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- george188, ΚΩΣΤΑΣ2019
- Kabamaru11
Τι εγινε ρε παιδια;Και 2ος ενδιαφερομενος;Αυτα ειναι,ο καλυτερος ας μας παρει.
Ας κοπουν οι ειρωνιες προς τον Θ.Χατζοπουλο,εχει αποδειξει ποιος ειναι κ ποσο ΠΑΟΚ ειναι,θα δωσει την ομαδα σε χερια που θα μας απογειωσουν,δεν ειναι ουτε μ@λ@κ@ς ουτε ασχετος με το αθλημα.
Προσωπικα προτιμω Μυστακιδη,γιατι οι αμερικανοι ειναι κατι εντελως φλου,αλλα εχω εμπιστοσυνη στον Χατζο,περιμενουμε τωρα.
Ας κοπουν οι ειρωνιες προς τον Θ.Χατζοπουλο,εχει αποδειξει ποιος ειναι κ ποσο ΠΑΟΚ ειναι,θα δωσει την ομαδα σε χερια που θα μας απογειωσουν,δεν ειναι ουτε μ@λ@κ@ς ουτε ασχετος με το αθλημα.
Προσωπικα προτιμω Μυστακιδη,γιατι οι αμερικανοι ειναι κατι εντελως φλου,αλλα εχω εμπιστοσυνη στον Χατζο,περιμενουμε τωρα.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- george188
Εντάξει άλλο μέγεθος εμείς πρώτον και δεύτερον ήταν βαλτός εκεί. Εννοείται ότι δεν αναφέρομαι σε τέτοια περίπτωση.Iznogoud4 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:17Οκ κατανοώ το σκεπτικό σου αλλά καλά και εσύ ρε φίλε, τον Μυτιληναίο βρήκες να δώσεις σαν παράδειγμα για να υποστηρίξεις την άποψή σου; Τον Μυτιληναίο που μια χαρά παράτησε τις γριές, έβαλε έναν μπροστινό στη θέση του και από τότε τρέχουν;icue έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:49 Στα σοβαρα τωρα απο τους Αμερικανους, Κινεζους, Αραβες και γενικα τους "επενδυτες" εννοειται οτι προτιμω τον Σαββιδη, τον Μυστακιδη, τον Μυτιληναίο κλπ. Περα απο οτι ξερεις ποιος σε αγοραζει, ξερεις οτι δεν θα σε παρατησει ενα πρωι και δεν θα ξαναπατησει το ποδι του στη χωρα.![]()
![]()
-
Τον σέβεσαι αλλά υπόνοεις ότι σε κοροϊδεύει..δεν κολλάνε αυτά μεταξύ τους. ..WestBlock4 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:02 Σε σέβομαι τοσο πολυ ρε χατζοπουλε κ θεωρω εισαι μεγάλος μαγκας αλλα ποιοι Αμερικανοί κ πράσινα άλογα, σοβαροί να ειμαστε ελεος
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- george188, paok apo epilogi
-
Τι ακριβώς έχει να κερδίσει με το να κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια;beyes4 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:02 Αφηστε τα επικοινωνιακα παιχνιδακια με αγνωστους θειους από την Αμερική(ή απο το χωριό) και ολοκληρώστε το συντομοτερο την εξαγορα της ΚΑΕ.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- george188
- kataramenos5
Τι γινεται ρε παιδια? Περιεργα πραματα
Δυσκολευομαι κι εγω να το πιστεψω .Ξαφνικα αρχισε να βρεχει εκατομμύρια ?
Ο Χατζο δε λεει ψεματα.Αυτοι που τον πήραν τηλέφωνο μπορει.
- Panx Romana
Εμένα Άλεξ προσωπικά δεν με ξενίζει που μου φέρονται σαν ιθαγενήalexgarcia6 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:46 Βαρεθηκα να παιζουν ολοι με τη νοημοσύνη μου ενα ολοκληρο καλοκαιρι. Προσωπικα νιωθω οτι ουτε ενας παραγοντας η θεσμος εχει φερθει με σεβασμο στον λαο του ΠΑΟΚ
Νιωθω οτι με αντιμετωπιζουν σαν ιθαγενη
«Δεν μπορω να πω πολλα» εν μεσω υποτιθεται διαπραγματευσεων για αλλαγη σελιδας και πλειοψηφικου πακετου αλλα υπαρχει και ενδιαφερον απο αμερικη που εκδηλωθηκε και αυτο με το που εκδηλωσε ενδιαφερον και ο χξς κατα πολλους
Εχει κουρασει αυτο το πραγμα απειρα πραγματικα. Οι μεν βγειτε και πειτε οτι ο χξς ειναι ανεπιθύμητος ασχετως αν μπορει να βοηθησει η οχι. Οι δε βγειτε και πειτε οτι δεν θελετε τον Σαββιδη. Δεν με νοιαζει πλεον απλα αυτο το ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ Κ Ο Υ Ρ Α Σ Ε
Είπαμε μπίζνες κάνουν και καλά κάνουν
Με χαλάει ο "περήφανος" λαός του ΠΑΟΚ που αποδεικνύεται διαχρονικά κ"κατώτερος των περιστάσεων
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το συγκεκριμένο φόρουμ
σαββιδικοι και μυστακιδικοι συζητήσεις επί συζητήσεων αντεγκλήσεις και ποιος είναι ΠΑΟΚ και ποιος δεν είναι
Επιχειρήματα ατρανταχτα
Ποτέ πρόλαβε και έκανε επαφές ο ΑΣ με Μυστακιδη μετά στην μαλάκια του αποτυχημένου πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ;;
Πώς βρίσκει λεφτά για το λιμάνι και όχι για τον ΠΑΟΚ;;
Αφού αγαπάει τον ΠΑΟΚ που ήταν τόσα χρόνια;;
Αφού αγαπάει τον ΠΑΟΚ γιατί δεν παίρνει την ΚΑΕ;;
Κουμάντο στην τσέπη του θα κάνετε και θα του πείτε να πάρει την ΚΑΕ;
Και δεν είναι ύποπτο που την δεδομένη στιγμή θέλει την ΚΑΕ;
Και δεν είναι ύποπτο που εμφανίζονται ξαφνικά οι Αμερικανοί;;
Το έγραψα και το πρωί σε άλλη μου ανάρτηση
ΠΑΟΚ μόνο εγω και μόνο εσύ
Δουλειές κάνουν τι δεν καταλαβαίνετε;
Αυτή η ηθικολαγνεία που αλλάζει πλευρά όπως μας συμφέρει
Αυτή η ανάγκη για πρόσωπολατρεία έχει κουράσει ρε παιδιά τόσα χρόνια
Ένα κύπελλο του κώλου πήγα να πάρω στο μπάσκετ και για πλάκα θα πουλήσω αν μου δώσει στην ευκαιρία και 6 και 7 χιλιάδες διαρκείας
Με παίκτες και προπονητή που δεν μπορώ να τους κρατήσω
Όραμα ψάχνω τόσα χρόνια στο μπάσκετ
Πάρε την ΚΑΕ εσύ που μπορείς να την απογειώσεις είτε Ρώσος είτε Αμερικανός είτε θεσσαλονικευς
Αυτή η οικειοποιηση του μπάσκετ είναι καινούργιο φρούτο;fossa έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:45 Πιστεύω είναι το Κινεζάκι από Αμερική, κατάλαβε που έμπλεξε και τους παρατάει.
Εντάξει καλός ο χαβαλές και τα παιχνιδάκια αλλά μιλάμε για κάποιες χιλιάδες ψυχές που πονάνε το μπάσκετ 25 χρόνια τώρα.
Εγώ που ψοφαω για βόλλευ σε πηγάδι κατούρησα;
Ένας δισεκατομμυριούχος και για εμένα ρε παιδιά
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
- Kabamaru11, george188, Guitarman, paok apo epilogi, Montrealiotis
-
Εντωμεταξύ ελπίζω να καταλαβαίνετε όσοι μιλάτε για Αμερικανούς από το χωριό κτλ ότι τον κ.Μυστακιδη δεν τον έχουμε δει ποτέ μέχρι στιγμής, δεν έχουμε ακούσει την φωνή του, δεν έχουμε διαβάσει μισή λέξη του. Όπως επίσης δεν έχουμε επίσημο ενδιαφέρον εξαγοράς, είμαστε σε επίπεδο διερεύνησης ακόμα. Οπότε ας μην είμαστε τόσο κάθετοι για το ποιος είναι φερεγγυος και ποιος όχι κτλ κτλ. Ψυχραιμια
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post (total 5):
- Kabamaru11, paok apo epilogi, Montrealiotis, Χωρικός, Nassos