alexgarcia6 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:46
Βαρεθηκα να παιζουν ολοι με τη νοημοσύνη μου ενα ολοκληρο καλοκαιρι. Προσωπικα νιωθω οτι ουτε ενας παραγοντας η θεσμος εχει φερθει με σεβασμο στον λαο του ΠΑΟΚ
Νιωθω οτι με αντιμετωπιζουν σαν ιθαγενη 
«Δεν μπορω να πω πολλα» εν μεσω υποτιθεται διαπραγματευσεων για αλλαγη σελιδας και πλειοψηφικου πακετου αλλα υπαρχει και ενδιαφερον απο αμερικη που εκδηλωθηκε και αυτο με το που εκδηλωσε ενδιαφερον και ο χξς κατα πολλους 
Εχει κουρασει αυτο το πραγμα απειρα πραγματικα. Οι μεν βγειτε και πειτε οτι ο χξς ειναι ανεπιθύμητος ασχετως αν μπορει να βοηθησει η οχι. Οι δε βγειτε και πειτε οτι δεν θελετε τον Σαββιδη. Δεν με νοιαζει πλεον απλα αυτο το ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ 
Κ Ο Υ Ρ Α Σ Ε

Εμένα Άλεξ προσωπικά δεν με ξενίζει που μου φέρονται σαν ιθαγενή 
Είπαμε μπίζνες κάνουν και καλά κάνουν 
Με χαλάει ο "περήφανος" λαός του ΠΑΟΚ που αποδεικνύεται διαχρονικά κ"κατώτερος των περιστάσεων 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το συγκεκριμένο φόρουμ
σαββιδικοι και μυστακιδικοι συζητήσεις επί συζητήσεων αντεγκλήσεις και ποιος είναι ΠΑΟΚ και ποιος δεν είναι 
Επιχειρήματα ατρανταχτα 
Ποτέ πρόλαβε και έκανε επαφές ο ΑΣ με Μυστακιδη μετά στην μαλάκια του αποτυχημένου πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ;;
Πώς βρίσκει λεφτά για το λιμάνι και όχι για τον ΠΑΟΚ;;
Αφού αγαπάει τον ΠΑΟΚ που ήταν τόσα χρόνια;;
Αφού αγαπάει τον ΠΑΟΚ γιατί δεν παίρνει την ΚΑΕ;;
Κουμάντο στην τσέπη του θα κάνετε και θα του πείτε να πάρει την ΚΑΕ;
Και δεν είναι ύποπτο που την δεδομένη στιγμή θέλει την ΚΑΕ;
Και δεν είναι ύποπτο που εμφανίζονται ξαφνικά οι Αμερικανοί;;
Το έγραψα και το πρωί σε άλλη μου ανάρτηση 
ΠΑΟΚ μόνο εγω και μόνο εσύ 
Δουλειές κάνουν τι δεν καταλαβαίνετε;
Αυτή η ηθικολαγνεία που αλλάζει πλευρά όπως μας συμφέρει 
Αυτή η ανάγκη για πρόσωπολατρεία έχει κουράσει ρε παιδιά τόσα χρόνια 
Ένα κύπελλο του κώλου πήγα να πάρω στο μπάσκετ και για πλάκα θα πουλήσω αν μου δώσει στην ευκαιρία και 6 και 7 χιλιάδες διαρκείας 
Με παίκτες και προπονητή που δεν μπορώ να τους κρατήσω
Όραμα ψάχνω τόσα χρόνια στο μπάσκετ 
Πάρε την ΚΑΕ εσύ που μπορείς να την απογειώσεις είτε Ρώσος είτε Αμερικανός είτε θεσσαλονικευς