Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Βαρεθηκα να παιζουν ολοι με τη νοημοσύνη μου ενα ολοκληρο καλοκαιρι. Προσωπικα νιωθω οτι ουτε ενας παραγοντας η θεσμος εχει φερθει με σεβασμο στον λαο του ΠΑΟΚ
Νιωθω οτι με αντιμετωπιζουν σαν ιθαγενη
«Δεν μπορω να πω πολλα» εν μεσω υποτιθεται διαπραγματευσεων για αλλαγη σελιδας και πλειοψηφικου πακετου αλλα υπαρχει και ενδιαφερον απο αμερικη που εκδηλωθηκε και αυτο με το που εκδηλωσε ενδιαφερον και ο χξς κατα πολλους
Εχει κουρασει αυτο το πραγμα απειρα πραγματικα. Οι μεν βγειτε και πειτε οτι ο χξς ειναι ανεπιθύμητος ασχετως αν μπορει να βοηθησει η οχι. Οι δε βγειτε και πειτε οτι δεν θελετε τον Σαββιδη. Δεν με νοιαζει πλεον απλα αυτο το ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ Κ Ο Υ Ρ Α Σ Ε
«Δεν μπορω να πω πολλα» εν μεσω υποτιθεται διαπραγματευσεων για αλλαγη σελιδας και πλειοψηφικου πακετου αλλα υπαρχει και ενδιαφερον απο αμερικη που εκδηλωθηκε και αυτο με το που εκδηλωσε ενδιαφερον και ο χξς κατα πολλους
Εχει κουρασει αυτο το πραγμα απειρα πραγματικα. Οι μεν βγειτε και πειτε οτι ο χξς ειναι ανεπιθύμητος ασχετως αν μπορει να βοηθησει η οχι. Οι δε βγειτε και πειτε οτι δεν θελετε τον Σαββιδη. Δεν με νοιαζει πλεον απλα αυτο το ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ Κ Ο Υ Ρ Α Σ Ε
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 4):
- astral, Ιάσονας, WeWillRockYou, st4this
- episimos73
Χαχαχα το έκανα εικόνα.astral έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:36Εχει πάει ο Γιώργης στο Μαϊάμι και παίρνει τηλέφωνο με αμερικανική προφορά ότι θέλει την ΚΑΕboogeyman77 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:33Βαλτός ο "Αμερικανός" από Ιβάν ώστε να κάνει χαλάστρα στον Τέλη και να πάρει το αίμα του πίσωastral έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:18 Μπορεί να συμφώνησαν κρυφά με τον αμερικανο και να πουν στον τέλη να περιμένει μέχρι το Δεκέμβρη για να βάλουν μια επιτροπή να τον απορρίψει.
Απαράδεκτα πράγματα λέω εγώ.![]()
![]()
![]()
Από εκεί που δεν ενδιαφερόταν για εμάς ούτε μπακάλικο ξαφνικά εμφανίστηκαν δύο που προδιαθέτουν πως θα απογειώσουν το τμήμα.
Οι σαπουνόπερες ωχριούν μπροστά μας!![]()
-
Κουραστικό όντως αυτό το καλοκαίρι αλλά στο συγκεκριμένο θέμα ίσως δεν μπορεί να πει κάτι γιατί έχει υπογράψει συμφωνία ...εξαρχής δεν έλεγαν πως θα υπήρχε nda;alexgarcia6 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:46 Βαρεθηκα να παιζουν ολοι με τη νοημοσύνη μου ενα ολοκληρο καλοκαιρι. Προσωπικα νιωθω οτι ουτε ενας παραγοντας η θεσμος εχει φερθει με σεβασμο στον λαο του ΠΑΟΚ
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Ιάσονας
Στα σοβαρα τωρα απο τους Αμερικανους, Κινεζους, Αραβες και γενικα τους "επενδυτες" εννοειται οτι προτιμω τον Σαββιδη, τον Μυστακιδη, τον Μυτιληναίο κλπ. Περα απο οτι ξερεις ποιος σε αγοραζει, ξερεις οτι δεν θα σε παρατησει ενα πρωι και δεν θα ξαναπατησει το ποδι του στη χωρα.
- These users thanked the author icue for the post (total 4):
- Dimitrisou, Nikodiai, Ιάσονας, george188
- WeWillRockYou
Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι δεν είχε δηλώσει ο Χατζόπουλος ότι υπήρχε ενδιαφέρον από το εξωτερικό και ότι υπήρχε και ενδιαφέρον από επιχειρηματία μέσω του ΑΣ;
Λάθος θυμάμαι; Μιλάμε για τις προτάσεις Μυστακίδη και την αόριστη πρόταση από Αμερική ή για καινούργιο ενδιαφέρον;
Λάθος θυμάμαι; Μιλάμε για τις προτάσεις Μυστακίδη και την αόριστη πρόταση από Αμερική ή για καινούργιο ενδιαφέρον;
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 2):
- Maklaz, george188
- BlackMagicPAOK
Ρε σεις, που τα σκεφτήκατε όλα αυτά;

Φοβερές τοποθετήσεις και "ενστάσεις " για τους Αμερικανούς..
Ευγε! Πολύ το 'φχαριστηθηκα!

Φοβερές τοποθετήσεις και "ενστάσεις " για τους Αμερικανούς..
Ευγε! Πολύ το 'φχαριστηθηκα!

Ξεκαθαρα, εχουν και εναν λογο παραπανω να "χαλασουν" λεφτα γιατι τα συμφεροντα θα ειναι πολλα παραπανω εξωγηπεδικα απο ενα NBA Europe πχicue έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:49 Στα σοβαρα τωρα απο τους Αμερικανους, Κινεζους, Αραβες και γενικα τους "επενδυτες" εννοειται οτι προτιμω τον Σαββιδη, τον Μυστακιδη, τον Μυτιληναίο κλπ. Περα απο οτι ξερεις ποιος σε αγοραζει, ξερεις οτι δεν θα σε παρατησει ενα πρωι και δεν θα ξαναπατησει το ποδι του στη χωρα.
Καλησπέρα. Το έγραψα για αυτό που έγραψε ο KalamarGiannis και κυρίως για το τέλοςboogeyman77 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:29Ζουρνατζίδης, Σταυρόπουλος,Bane κτλ της μαύρης περιόδου κακοδιαχείρισης καλό είναι να μείνουν μακριά από την ομάδα ώστε να μην απομυθοποιηθούν πλήρως.Ιάσονας έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:08 Νομίζω πως ο Χατζόπουλος είναι αδύνατο να μείνει πρόεδρος στην ΚΑΕ μετά την πώληση των μετοχών στον Μυστακίδη. Αν δεν είναι ο ίδιος ο Μυστακίδης πρόεδρος, τότε θα πρέπει να βρεθεί κάποιος έμμισθος πρόεδρος εμπιστοσύνης του νέου ιδιοκτήτη και αυτό θα σηματοδοτούσε και το νέο ξεκίνημα του τμήματος.
Θα ήταν πολύ υποτιμητικό κατά τη γνώμη μου για τον Χατζόπουλο ως επιχειρηματικό μέγεθος να λειτουργήσει ως υπάλληλος του Μυστακίδη και παρά το γεγονός ότι έχει αποδείξει πως βάζει τον εαυτό του κάτω από τα συμφέροντα του συλλόγου αυτό είναι κάτι που δεν θα το έκανε κανένας στην θέση του. Το ίδιο ισχύει και για όσους λένε πάρτε τον Χατζόπουλο για πρόεδρο της ΠΑΕ. Ίσως να μπορούσε να μείνει στο ΔΣ για ένα μικρό χρονικό διάστημα με καθαρά συμβουλευτικό ρόλο για την μεταβατική περίοδο, όπως θα μπορούσε και ο Τριλυράκης για τα οικονομικά.
Στη στελέχωση του μπασκετικού τμήματος δεν χρειάζεται καμία βιασύνη ούτε παρανοϊκές κινήσεις. Τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ ένα έλειπε, τα λεφτά.
Θα μπορούσαμε να ξαναδούμε τον Ζουρνατζίδη ως τιμ μανατζερ, να αναλάβει ο Σταυρόπουλος τις ακαδημίες που είναι και αντικείμενο που το ξέρει καλύτερα από τον καθένα στην Ελλάδα, να παραμείνουν οι Μαργαρίτης και Γιαννακίδης, ίσως ο Φλεβαράκης θα μπορούσε να γίνει ΤΔ.
Αν στο μέλλον χρειαστούμε προπονητή πάντα υπάρχουν οι Μουλαομέροβιτς Σφαιρόπουλος ακόμα και ο Κανσελλιέρι υπό προυποθέσεις. Φέτος όμως όλα αυτά δεν έχουν κανένα νόημα, τουλάχιστον όχι τώρα.
Εννοείται δεν χρειάζεται κανένας Μπαρλοου Λεβινγκστον Στογιάκοβιτς Μπόνερ για κονέ στην αμερική. Είμαστε στο 2025 όχι στο 1960. Όλοι οι παίκτες έχουν ατζέντηδες, όλοι οι ατζέντηδες έχουν τους παίκτες τους στην αγορά. Δεν χρειάζονται γνωστοί για να πάρουμε καλούς Αμερικάνους, λεφτά χρειάζονται.
Κανείς δεν μίλησε για κονέ και για αγαπημένους του παρελθόντος που δεν έχουν πλέον επαφή με το άθλημα. Λέμε για ανθρώπους που είτε ασχολούνται με ακαδημίες όπως Μπουντούρης και Κόρφας, είτε ως τεχνικοί διευθυντές και γενικοί αρχηγοί όπως Savic & Coldebella, είτε εργάζονται/έχουν εργαστεί σε ομοσπονδίες όπως Ρεντζιάς, Λάζαρος Παπαδόπουλος, είτε υπήρξαν προπονητές σε τοπ επίπεδο όπως Skiles, Σφαιρόπουλος,Ιτούδης και βοηθοί σε υψηλό επίπεδο όπως ο Goss.
Επίσης υπάρχουν άνθρωποι όπως οι Σούλης και Χάρης Μαρκόπουλος,ο Φλεβαράκης κτλ που θα μπορούσαν να βοηθήσουν με τις γνώσεις τους σε κάποιο πόστο.
Τέλος ο Peja που είναι η μεγαλύτερη ατραξιόν που βγήκε από την ομάδα θα ήταν θεμιτό και αρεστό πιστεύω να συνεργαζόταν με την ομάδα ως εκπρόσωπος της στην Fiba.
Όλα αυτά βέβαια αερολογίες αυτή την στιγμή. Ας γίνει πρώτα το θαύμα να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας και να ξαναδούμε τον ΠΑΟΚ του ένδοξου παρελθόντος πριν πεθάνουμε και τα ξανά συζητάμε όλα.
Για όσα λες για Μπάνε συμφωνώ, για Σταυρόπουλο και Ζουρνατζίδη όχι αλλά τα ακούω σαν σοβαρά επιχειρήματα.KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:37 Εδώ ο δικός μας ο ρόλος είναι να βρούμε τους καλύτερους και να κάνουμε προτάσεις. Ξέρουμε ότι κάπως φτάνουν εντός ομάδας.
Μου αρέσαν πολύ τα πρώτα ονόματα που γράφτηκαν, τέτοιου επιπέδου θέλουμε.
Κοντεμπέλα, Σάβιτς, Μπουντούρης. Όλοι φανταστικοί σε γνώσεις , ήθος και DNA της ομάδας.
Τι λέτε για Γιαννούλη, Κόρφα;
..και τα κονέ με Αμέρικα; Γκος, Μπάρλοου, Κλιφ, Μπόνερ. Εκεί έχουμε πολλούς πρώην παίκτες που μπορούν να συνεργαστούν επίσημα να έχουμε σκαουτιγκ. Λέω εγώ, μπορεί να κάνω λάθος αλλά κάποιοι άλλοι παρεμφερείς τρόποι θα υπάρχουν..
Για Γκος και Μπουντούρη συμφωνώ, για Κορφα Ρεντζιά Λάζαρο διαφωνώ (για τους δύο τελευταίους κάθετα), Χάρη Σούλη τους ξέχασα όπως και τον Ιτουδη, θα μπορούσαν θεωρητικά να παίξουν ρόλο στο μέλλον, όπως και ο Πετζα στη θέση που λες. Σαβιτς και Κοντεμπέλα δεν ξέρω αν πλέων αρχίζουν να ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στο χώρο.
Εννοείταιicue έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:49 Στα σοβαρα τωρα απο τους Αμερικανους, Κινεζους, Αραβες και γενικα τους "επενδυτες" εννοειται οτι προτιμω τον Σαββιδη, τον Μυστακιδη, τον Μυτιληναίο κλπ. Περα απο οτι ξερεις ποιος σε αγοραζει, ξερεις οτι δεν θα σε παρατησει ενα πρωι και δεν θα ξαναπατησει το ποδι του στη χωρα.
- WestBlock4
Σε σέβομαι τοσο πολυ ρε χατζοπουλε κ θεωρω εισαι μεγάλος μαγκας αλλα ποιοι Αμερικανοί κ πράσινα άλογα, σοβαροί να ειμαστε ελεος
Αφηστε τα επικοινωνιακα παιχνιδακια με αγνωστους θειους από την Αμερική(ή απο το χωριό) και ολοκληρώστε το συντομοτερο την εξαγορα της ΚΑΕ.
Εννοείται πως πρέπει να μάθουμε, για παράδειγμα έχει υπογράψει τίποτα ο Χατζόπουλος με τους αμερικάνους κάνα τρίμηνο τώρα και δεν μας το δείχνει ε?joshua έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:44 Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μας πάρει Άγγλος Γάλλος Πορτογάλος αρκεί να μάθουμε ποιος ειναι και ας νικήσει ο έχων την μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Να μάθουμε όμως ε;
- These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 3):
- paok apo epilogi, eorptol1, Nassos
Odi έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:38 Στατιστικά μιλώντας ποιες είναι οι πιθανότητες να έσκασαν μύτη δύο επενδυτές ταυτόχρονα σε ένα άθλημα που παρακαλάει για επενδυτή τόσα χρόνια;
Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Αφήστε το μπασκετακι το καημένο όπως είναι. Θα το ξεφτιλίσετε έτσι όπως πάει και δεν αξίζει.
Ο Κινεζος στους διπλα δεν ηθελε να μαθευτει κατι μεχρι τα τελειωματα, οποτε μπορει να ειναι παρομοια περιπτωση. Να ειπε ψεμματα τον Χατζοπουλο δε τον κοβω
Δεν ξέρω ότι επιβάλει η ηθική.Ιάσονας έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:03Εννοείται πως πρέπει να μάθουμε, για παράδειγμα έχει υπογράψει τίποτα ο Χατζόπουλος με τους αμερικάνους κάνα τρίμηνο τώρα και δεν μας το δείχνει ε?joshua έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:44 Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μας πάρει Άγγλος Γάλλος Πορτογάλος αρκεί να μάθουμε ποιος ειναι και ας νικήσει ο έχων την μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Να μάθουμε όμως ε;
Δεν υπάρχει ηθική σε τέτοια ζητήματαjoshua έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:08Δεν ξέρω ότι επιβάλει η ηθική.Ιάσονας έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:03Εννοείται πως πρέπει να μάθουμε, για παράδειγμα έχει υπογράψει τίποτα ο Χατζόπουλος με τους αμερικάνους κάνα τρίμηνο τώρα και δεν μας το δείχνει ε?joshua έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:44 Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μας πάρει Άγγλος Γάλλος Πορτογάλος αρκεί να μάθουμε ποιος ειναι και ας νικήσει ο έχων την μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Να μάθουμε όμως ε;
- These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 3):
- paok apo epilogi, george188, zissos