Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Billpaok666

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Και που ήταν οι Αμερικανοί τσ πέτρινα χρόνια ?
Γιατί εμφανίστηκαν τώρα ? Είχαν διαρκείας τόσα χρόνια ?
These users thanked the author Billpaok666 for the post (total 4):
astral, yakel, shogoon, st4this
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ιάσονας έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:08 Νομίζω πως ο Χατζόπουλος είναι αδύνατο να μείνει πρόεδρος στην ΚΑΕ μετά την πώληση των μετοχών στον Μυστακίδη. Αν δεν είναι ο ίδιος ο Μυστακίδης πρόεδρος, τότε θα πρέπει να βρεθεί κάποιος έμμισθος πρόεδρος εμπιστοσύνης του νέου ιδιοκτήτη και αυτό θα σηματοδοτούσε και το νέο ξεκίνημα του τμήματος.
Θα ήταν πολύ υποτιμητικό κατά τη γνώμη μου για τον Χατζόπουλο ως επιχειρηματικό μέγεθος να λειτουργήσει ως υπάλληλος του Μυστακίδη και παρά το γεγονός ότι έχει αποδείξει πως βάζει τον εαυτό του κάτω από τα συμφέροντα του συλλόγου αυτό είναι κάτι που δεν θα το έκανε κανένας στην θέση του. Το ίδιο ισχύει και για όσους λένε πάρτε τον Χατζόπουλο για πρόεδρο της ΠΑΕ. Ίσως να μπορούσε να μείνει στο ΔΣ για ένα μικρό χρονικό διάστημα με καθαρά συμβουλευτικό ρόλο για την μεταβατική περίοδο, όπως θα μπορούσε και ο Τριλυράκης για τα οικονομικά.

Στη στελέχωση του μπασκετικού τμήματος δεν χρειάζεται καμία βιασύνη ούτε παρανοϊκές κινήσεις. Τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ ένα έλειπε, τα λεφτά.
Θα μπορούσαμε να ξαναδούμε τον Ζουρνατζίδη ως τιμ μανατζερ, να αναλάβει ο Σταυρόπουλος τις ακαδημίες που είναι και αντικείμενο που το ξέρει καλύτερα από τον καθένα στην Ελλάδα, να παραμείνουν οι Μαργαρίτης και Γιαννακίδης, ίσως ο Φλεβαράκης θα μπορούσε να γίνει ΤΔ.
Αν στο μέλλον χρειαστούμε προπονητή πάντα υπάρχουν οι Μουλαομέροβιτς Σφαιρόπουλος ακόμα και ο Κανσελλιέρι υπό προυποθέσεις. Φέτος όμως όλα αυτά δεν έχουν κανένα νόημα, τουλάχιστον όχι τώρα.

Εννοείται δεν χρειάζεται κανένας Μπαρλοου Λεβινγκστον Στογιάκοβιτς Μπόνερ για κονέ στην αμερική. Είμαστε στο 2025 όχι στο 1960. Όλοι οι παίκτες έχουν ατζέντηδες, όλοι οι ατζέντηδες έχουν τους παίκτες τους στην αγορά. Δεν χρειάζονται γνωστοί για να πάρουμε καλούς Αμερικάνους, λεφτά χρειάζονται.
Ζουρνατζίδης, Σταυρόπουλος,Bane κτλ της μαύρης περιόδου κακοδιαχείρισης καλό είναι να μείνουν μακριά από την ομάδα ώστε να μην απομυθοποιηθούν πλήρως.
Κανείς δεν μίλησε για κονέ και για αγαπημένους του παρελθόντος που δεν έχουν πλέον επαφή με το άθλημα. Λέμε για ανθρώπους που είτε ασχολούνται με ακαδημίες όπως Μπουντούρης και Κόρφας, είτε ως τεχνικοί διευθυντές και γενικοί αρχηγοί όπως Savic & Coldebella, είτε εργάζονται/έχουν εργαστεί σε ομοσπονδίες όπως Ρεντζιάς, Λάζαρος Παπαδόπουλος, είτε υπήρξαν προπονητές σε τοπ επίπεδο όπως Skiles, Σφαιρόπουλος,Ιτούδης και βοηθοί σε υψηλό επίπεδο όπως ο Goss.
Επίσης υπάρχουν άνθρωποι όπως οι Σούλης και Χάρης Μαρκόπουλος,ο Φλεβαράκης κτλ που θα μπορούσαν να βοηθήσουν με τις γνώσεις τους σε κάποιο πόστο.
Τέλος ο Peja που είναι η μεγαλύτερη ατραξιόν που βγήκε από την ομάδα θα ήταν θεμιτό και αρεστό πιστεύω να συνεργαζόταν με την ομάδα ως εκπρόσωπος της στην Fiba.
Όλα αυτά βέβαια αερολογίες αυτή την στιγμή. Ας γίνει πρώτα το θαύμα να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας και να ξαναδούμε τον ΠΑΟΚ του ένδοξου παρελθόντος πριν πεθάνουμε και τα ξανά συζητάμε όλα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Νομίζω, χωρίς καμία απολύτως διάθεση ειρωνίας, ότι ακόμα και στη σκέψη ότι αυτό που ειπώθηκε σήμερα είναι απλά παιχνίδι εντυπώσεων χωρίς ουσία, φανερώνεται τόσο πόσο εξοργιστικο είναι να σε εμπαιζει κάποιος χαλώντας σου τα σχέδια και όνειρα, προς εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων.

Όχι;

Φαντάσου και να ισχύει, και να μην είναι ψέμα ή τακτική

Υγ. Υπάρχουν μερικά μέλη τα οποία το ΜΟΝΟ που κάνουν εδώ και μέρες είναι να χώνονται για καυγά και να ειρωνεύονται.

Ορισμένα έχουν προειδοποιηθεί, ορισμένα έχουν ήδη τιμωρηθεί κάποιες φορές και επιμενουν

Εγώ πάλι έχω ξεκαθαρίσει πολλάκις τη θέση μου ότι στο εξής δεν θα έχει δεύτερες κουβέντες ούτε και πολύ ανάλυση το πράγμα
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
Nassos, navigator11
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

eorptol1 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:26
tenten4GT έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:20 Εντάξει αυτό που είπε ο χατζοπουλος ούτε την πρωταπριλιά το λένε χαχχαχα άκου επενδυτής από Αμερική ,ναι κ αύριο θα μπει κ ένας από την Κίνα χαχα.
Εσύ όταν πρωτακουσες ότι θα αναλάβει ένας θεσσαλονικευς δισεκατομμυριούχους από Ελβετία τι είπες ?
Αυτό ακούγονταν στην πόλη καμιά 3 χρόνια πριν οπότε όχι δεν έπεσα από τα σύννεφα,δεν ξέρω αν εσύ μένεις Ροστόφ κ δεν είχες ιδέα .
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

astral έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:18 Μπορεί να συμφώνησαν κρυφά με τον αμερικανο και να πουν στον τέλη να περιμένει μέχρι το Δεκέμβρη για να βάλουν μια επιτροπή να τον απορρίψει.
Απαράδεκτα πράγματα λέω εγώ.
Βαλτός ο "Αμερικανός" από Ιβάν ώστε να κάνει χαλάστρα στον Τέλη και να πάρει το αίμα του πίσω :lol: :lol: :lol:
Από εκεί που δεν ενδιαφερόταν για εμάς ούτε μπακάλικο ξαφνικά εμφανίστηκαν δύο που προδιαθέτουν πως θα απογειώσουν το τμήμα.
Οι σαπουνόπερες ωχριούν μπροστά μας!
These users thanked the author boogeyman77 for the post:
astral
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

tenten4GT έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:20 Εντάξει αυτό που είπε ο χατζοπουλος ούτε την πρωταπριλιά το λένε χαχχαχα άκου επενδυτής από Αμερική ,ναι κ αύριο θα μπει κ ένας από την Κίνα χαχα.
Εσύ όταν πρωτακουσες ότι θα αναλάβει ένας θεσσαλονικευς δισεκατομμυριούχους από Ελβετία τι είπες ?
Δεν έπεσα από τα σύννεφα,έχει καμία 3 χρόνια που τα μιλούσαν το όνομα του τέλη στην πόλη ,ότι έχει σουίτα χρήμα κτλ.δεν ξέρω αν εσύ μένεις εξωτερικό κ είσαι μακριά από την ομάδα γιατι μόνο έτσι δεν θα είχες πάρει μυρωδιά
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τεντέν άστο, δεν το σώζεις
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
anaximandros4, panta
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

tenten4GT έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:30
Αυτό ακούγονταν στην πόλη καμιά 3 χρόνια πριν οπότε όχι δεν έπεσα από τα σύννεφα,δεν ξέρω αν εσύ μένεις Ροστόφ κ δεν είχες ιδέα .
Ροστόφ η εξωτερικό αποφάσισε.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Το να ειρωνεύεστε καποιοι τον συγκεκριμένο άνθρωπο και να μιλάτε για παιχνίδια ειναι το λιγότερο γελοιο...το τι είναι και το αν πονάει την ομάδα νομίζω έχουν φανεί αυτά τα χρόνια..αν δεν ήταν αυτός να βγει μπροστά όταν όλοι οι άλλοι κρυβόταν τώρα μάλλον με την Αρετσού θα παίζαμε ντέρμπι ..
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 6):
george188, paok apo epilogi, leomatos88, Iznogoud4, Dimpatra, theo-drama
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Πολλά δισεκατομμύρια ρε παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Στατιστικά μιλώντας ποιες είναι οι πιθανότητες να έσκασαν μύτη δύο επενδυτές ταυτόχρονα σε ένα άθλημα που παρακαλάει για επενδυτή τόσα χρόνια;

Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.

Αφήστε το μπασκετακι το καημένο όπως είναι. Θα το ξεφτιλίσετε έτσι όπως πάει και δεν αξίζει.
These users thanked the author Odi for the post (total 3):
Panx Romana, st4this, Jim_Chatz
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ψεύτης και ο Χατζόπουλος, έγινε
These users thanked the author george188 for the post (total 4):
Dimitrisou, paok apo epilogi, leomatos88, st4this
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

tenten4GT έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:33
Δεν έπεσα από τα σύννεφα,έχει καμία 3 χρόνια που τα μιλούσαν το όνομα του τέλη στην πόλη ,ότι έχει σουίτα χρήμα κτλ.δεν ξέρω αν εσύ μένεις εξωτερικό κ είσαι μακριά από την ομάδα γιατι μόνο έτσι δεν θα είχες πάρει μυρωδιά
Σε ενόχλησε αυτό που είπε ο Χατζόπουλος φίλε? Έχεις κάποια πληροφορία πως λέει ψέματα ή σου έχει δώσει κανένα δικαίωμα τόσα χρόνια? Μακάρι να πάρει ο Μυστακίδης το μπάσκετ και να το απογειώσει και μακάρι να μπει και ομαλά στον διοικητικό μικρόκοσμο του ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα απομυθοποιούμε και ότι καλό και αξιόλογο υπάρχει στον σύλλογο όπως ο Χατζόπουλος για να μην χαλασει το προσωπικό σου αφήγημα.
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 8):
Dimitrisou, george188, Jean Valjean, leomatos88, paok apo epilogi, panta, Dalek, theo-drama
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μας πάρει Άγγλος Γάλλος Πορτογάλος αρκεί να μάθουμε ποιος ειναι και ας νικήσει ο έχων την μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Να μάθουμε όμως ε;
These users thanked the author joshua for the post (total 5):
Nikodiai, Dimitris_L4, george188, Montrealiotis, Dimpatra
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Πιστεύω είναι το Κινεζάκι από Αμερική, κατάλαβε που έμπλεξε και τους παρατάει.
Εντάξει καλός ο χαβαλές και τα παιχνιδάκια αλλά μιλάμε για κάποιες χιλιάδες ψυχές που πονάνε το μπάσκετ 25 χρόνια τώρα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”