Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Τι προθέσεις έχουν οι αμερικανοί;
Μας αγαπάνε;
Να περιμένουν 3-7 χρόνια;
Θέλουν το λιμάνι;
Θέλουν το γήπεδο;
Στηρίζουν νδ ; Ανδρουλακη; Κασελάκη;
Θέλουν να χτίσουν νέα τούμπα πάνω στη νέα τούμπα που θα είναι πάνω από την τούμπα;
Πάνω από ποια νέα τούμπα; Του Ιβαν; Του Τέλη;
Άστο καλύτερα μωρέ, ας προκηρύξουμε μια ΑΜΚ ακόμη , έχω ένα 50€ που περίσσεψε από τις διακοπές.
Δεν είμαστε για τίποτα.
Μας αγαπάνε;
Να περιμένουν 3-7 χρόνια;
Θέλουν το λιμάνι;
Θέλουν το γήπεδο;
Στηρίζουν νδ ; Ανδρουλακη; Κασελάκη;
Θέλουν να χτίσουν νέα τούμπα πάνω στη νέα τούμπα που θα είναι πάνω από την τούμπα;
Πάνω από ποια νέα τούμπα; Του Ιβαν; Του Τέλη;
Άστο καλύτερα μωρέ, ας προκηρύξουμε μια ΑΜΚ ακόμη , έχω ένα 50€ που περίσσεψε από τις διακοπές.
Δεν είμαστε για τίποτα.
Οι Αμερικάνοι στηρίζουν Πανο Καμμένο ως γνωστόν
- These users thanked the author astral for the post:
- thomas Murg
Ποιο παλαιμαχοι και πρώην στελέχη ..
Χωρίς CEO Ιωάννα Παπαδημητρίου δεν θα μπορέσει να τράβηξει το καράβι.

Τον παίρνεις ή δεν τον παίρνεις στα χέρια σου τον ΠΑΟΚ;
Χωρίς CEO Ιωάννα Παπαδημητρίου δεν θα μπορέσει να τράβηξει το καράβι.

Τον παίρνεις ή δεν τον παίρνεις στα χέρια σου τον ΠΑΟΚ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν συναινώ με Πανό Καμμένο.
Το βρίσκω ανήθικο. Τόσα χρόνια φυτοζωεί το μπάσκετ , τώρα το θυμήθηκαν;
Μήπως θέλουν να κάνουν πραξικόπημα;;
Ας κάνουν μια πρώτη προσέγγιση τώρα και μετά ας ξανάρθουν το 2031 που θα έχω ένα κενό να τους δεχθώ.
Το βρίσκω ανήθικο. Τόσα χρόνια φυτοζωεί το μπάσκετ , τώρα το θυμήθηκαν;
Μήπως θέλουν να κάνουν πραξικόπημα;;
Ας κάνουν μια πρώτη προσέγγιση τώρα και μετά ας ξανάρθουν το 2031 που θα έχω ένα κενό να τους δεχθώ.
Επειδή έχω να μπω εδώ μέσα κάνα 4ημερο και από ότι βλέπω γράφτηκαν σελίδες . Σε τι φάση βρισκόμαστε με τους επενδυτές ;
Μπορεί να συμφώνησαν κρυφά με τον αμερικανο και να πουν στον τέλη να περιμένει μέχρι το Δεκέμβρη για να βάλουν μια επιτροπή να τον απορρίψει.
Απαράδεκτα πράγματα λέω εγώ.
- These users thanked the author astral for the post (total 8):
- icue, paok apo epilogi, Iznogoud4, leomatos88, demo4, aivas19, Montrealiotis, theo-drama
Εντάξει αυτό που είπε ο χατζοπουλος ούτε την πρωταπριλιά το λένε χαχχαχα άκου επενδυτής από Αμερική ,ναι κ αύριο θα μπει κ ένας από την Κίνα χαχα.
Ψέματα ο Χατζόπουλος εννοείται, λίγο τσίπα
- These users thanked the author george188 for the post:
- paok apo epilogi
astral έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:18 Μπορεί να συμφώνησαν κρυφά με τον αμερικανο και να πουν στον τέλη να περιμένει μέχρι το Δεκέμβρη για να βάλουν μια επιτροπή να τον απορρίψει.

Υπάρχει και προσύμφωνο και δεν μας το δείχνει η κα Κατερίνα γιατί κάνει διακοπές και δεν έχει και πολύ σημασία εν Τέλη?
Στα σοβαρά χρειάζεται πολύ προσεκτικός χειρισμός από τον Χατζόπουλο, επικίνδυνες εποχές...
Όπως και να έχει πρέπει εδώ που φτάσαμε να βρεθεί λύση στα του μπασκετικού ΠΑΟΚ και ο Μυστακίδης είναι μέγεθος που δίνει λύση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιάσονας την Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέχρι να οριστικοποιηθεί κάτι νομίζω δεν χρειάζονται καν δηλώσεις ώστε να μη καεί οποιαδήποτε προοπτική. Ξαναλέω προτιμώ κάποιον που τα παράπονα μ θα τα ακούσει άμεσα και όχι κάποιον στην άλλη άκρη του κόσμου
Περιμένω νέο γύρο αναλύσεων σχετικά με το ποιος Αμερικανός μας κάνει. Τουλάχιστον οι Αμερικανοί που δεν ξέρουμε δεν θα θέλουν την Τούμπα. Χορός δις στην ΠΑΟΚ άρα. Έρχονται και οι Κινέζοι σε λίγο. Νετφλιξ γίναμε.
Εσύ όταν πρωτακουσες ότι θα αναλάβει ένας θεσσαλονικευς δισεκατομμυριούχους από Ελβετία τι είπες ?tenten4GT έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:20 Εντάξει αυτό που είπε ο χατζοπουλος ούτε την πρωταπριλιά το λένε χαχχαχα άκου επενδυτής από Αμερική ,ναι κ αύριο θα μπει κ ένας από την Κίνα χαχα.
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 7):
- vasgias, Maklaz, paok apo epilogi, leomatos88, Guitarman, aivas19, theo-drama