PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;

Ταινίες, Μουσική, Games και ότι αλλό σχετικό...
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;

Δημοσίευση από Kostas_FI »

Αριστούργημα το Last of us 2, πήρε μεγάλο ρίσκο σεναριακά αλλα νομίζω του βγήκε, ανώτερο και πιο ώριμο του πρώτου κατά τη γνώμη μου
These users thanked the author Kostas_FI for the post:
joulu
joulu

Δημοσίευση από joulu »

vasgias έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:29
joulu έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 09:18 Καλημέρα ΠΑΟΚια μου,

Λοιπόν είδα αυτή τη συζήτηση και χάρηκα, γιατί κάνω τώρα την πτυχιακή μου στην κοινωνική ανθρωπολογία και ασχολούμαι με τα video games, και συγκεκριμένα με το The Last of Us Part II.

Αν είναι κάποιος που έχει παίξει το παιχνίδι και θέλει/μπορεί να κάνουμε μια σύντομη ψηφιακή συζήτηση για αυτό, θα ήμουν ευγνώμων. Ας στείλει ένα μήνυμα εδώ, η στο jnemesisdo@gmail.com να το κανονίσουμε. Είτε σας άρεσε το game, είτε δε σας άρεσε!

Θενκγιουυυ
Καλημέρα. Και εγώ χαίρομαι που το thread είναι τόσο ζωντανό παιδιά! Θα σου στείλω στο mail σου μέσα στη μέρα για tlou2.
Ρε παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά. Όποιος έχει κάνει έρευνα με συνεντεύξεις καταλαβαίνει πόσο ζόρικο είναι να βρεις όντως άτομα που θέλουν να μιλήσουν/βοηθήσουν. Έχω ψάξει σε πολλά μέρη και τρώω από παντού άκυρα :D Αλλά το PAOKmania είναι εκεί. Και πάλι χίλια ευχαριστώ και μόνο για την προθυμία
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Kabamaru11 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 22:24 https://www.dropbox.com/scl/fi/2b2jl5er ... yl7g0&dl=0

Για δοκιμαστε εδω,ειναι σε αρχειο .rar το ξεραρετε και το πετατε σε ενα οποιοδηποτε φακελο στον σκληρο σας,ειναι ετοιμο για παιχνιδι πατωντας στο mame.exe
Βαλε ρε και κανα metal slug μεσα...τσιγκουνη... :lol: :lol: :lol: :lol:

Περα απ την πλακα κανα καλο σαιτ με ρομς παιζει να το εμπλουτισουμε;
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

psykoman έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:58
Kabamaru11 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 22:24 https://www.dropbox.com/scl/fi/2b2jl5er ... yl7g0&dl=0

Για δοκιμαστε εδω,ειναι σε αρχειο .rar το ξεραρετε και το πετατε σε ενα οποιοδηποτε φακελο στον σκληρο σας,ειναι ετοιμο για παιχνιδι πατωντας στο mame.exe

Είναι λίγο γκρίζες ζώνες αυτές οι σελίδες καθώς είναι παράνομο, αν ψάξεις στο google όμως.... ;)
These users thanked the author Maklaz for the post:
psykoman
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αυτή η διαφήμιση για τους πιο μικρούς....
Οι μεγαλύτεροι σίγουρα θα την θυμούνται ..

These users thanked the author psykoman for the post (total 3):
black death, joulu, vasgias
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

psykoman έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:58

:lol:

Εχω βαλει το 5 μονο,τα υπολοιπα τα ειχα λιωσει στο PSP,εχεις δικιο ομως,θα βαλω μια σελιδα αν επιτρεπεται,αν οχι,ας το σβησουν οι μοντς.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

https://wowroms.com/en/roms/list/mame%2B0.139u1

απο εδω εχω κατεβασει πολυ πραμα.

Μαγκες,για την συλλογη που ανεβασα,κατι παιχνιδια τυπου Alien,Time Crisis κτλ,παιξτε τα με mouse,ειναι υπεροχα για σουτιγκ.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

joulu έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:56
vasgias έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:29
joulu έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 09:18 Καλημέρα ΠΑΟΚια μου,

Λοιπόν είδα αυτή τη συζήτηση και χάρηκα, γιατί κάνω τώρα την πτυχιακή μου στην κοινωνική ανθρωπολογία και ασχολούμαι με τα video games, και συγκεκριμένα με το The Last of Us Part II.

Αν είναι κάποιος που έχει παίξει το παιχνίδι και θέλει/μπορεί να κάνουμε μια σύντομη ψηφιακή συζήτηση για αυτό, θα ήμουν ευγνώμων. Ας στείλει ένα μήνυμα εδώ, η στο jnemesisdo@gmail.com να το κανονίσουμε. Είτε σας άρεσε το game, είτε δε σας άρεσε!

Θενκγιουυυ

Καλημέρα. Και εγώ χαίρομαι που το thread είναι τόσο ζωντανό παιδιά! Θα σου στείλω στο mail σου μέσα στη μέρα για tlou2.
Ρε παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά. Όποιος έχει κάνει έρευνα με συνεντεύξεις καταλαβαίνει πόσο ζόρικο είναι να βρεις όντως άτομα που θέλουν να μιλήσουν/βοηθήσουν. Έχω ψάξει σε πολλά μέρη και τρώω από παντού άκυρα :D Αλλά το PAOKmania είναι εκεί. Και πάλι χίλια ευχαριστώ και μόνο για την προθυμία
έχεις mail :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψυχαγωγία”