PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Αριστούργημα το Last of us 2, πήρε μεγάλο ρίσκο σεναριακά αλλα νομίζω του βγήκε, ανώτερο και πιο ώριμο του πρώτου κατά τη γνώμη μου
Ρε παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά. Όποιος έχει κάνει έρευνα με συνεντεύξεις καταλαβαίνει πόσο ζόρικο είναι να βρεις όντως άτομα που θέλουν να μιλήσουν/βοηθήσουν. Έχω ψάξει σε πολλά μέρη και τρώω από παντού άκυραvasgias έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:29Καλημέρα. Και εγώ χαίρομαι που το thread είναι τόσο ζωντανό παιδιά! Θα σου στείλω στο mail σου μέσα στη μέρα για tlou2.joulu έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 09:18 Καλημέρα ΠΑΟΚια μου,
Λοιπόν είδα αυτή τη συζήτηση και χάρηκα, γιατί κάνω τώρα την πτυχιακή μου στην κοινωνική ανθρωπολογία και ασχολούμαι με τα video games, και συγκεκριμένα με το The Last of Us Part II.
Αν είναι κάποιος που έχει παίξει το παιχνίδι και θέλει/μπορεί να κάνουμε μια σύντομη ψηφιακή συζήτηση για αυτό, θα ήμουν ευγνώμων. Ας στείλει ένα μήνυμα εδώ, η στο jnemesisdo@gmail.com να το κανονίσουμε. Είτε σας άρεσε το game, είτε δε σας άρεσε!
Θενκγιουυυ

Βαλε ρε και κανα metal slug μεσα...τσιγκουνη...Kabamaru11 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 22:24 https://www.dropbox.com/scl/fi/2b2jl5er ... yl7g0&dl=0
Για δοκιμαστε εδω,ειναι σε αρχειο .rar το ξεραρετε και το πετατε σε ενα οποιοδηποτε φακελο στον σκληρο σας,ειναι ετοιμο για παιχνιδι πατωντας στο mame.exe

Περα απ την πλακα κανα καλο σαιτ με ρομς παιζει να το εμπλουτισουμε;
Είναι λίγο γκρίζες ζώνες αυτές οι σελίδες καθώς είναι παράνομο, αν ψάξεις στο google όμως....psykoman έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:58Βαλε ρε και κανα metal slug μεσα...τσιγκουνη...Kabamaru11 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 22:24 https://www.dropbox.com/scl/fi/2b2jl5er ... yl7g0&dl=0
Για δοκιμαστε εδω,ειναι σε αρχειο .rar το ξεραρετε και το πετατε σε ενα οποιοδηποτε φακελο στον σκληρο σας,ειναι ετοιμο για παιχνιδι πατωντας στο mame.exe![]()
![]()
![]()
![]()

Αυτή η διαφήμιση για τους πιο μικρούς....
Οι μεγαλύτεροι σίγουρα θα την θυμούνται ..
Οι μεγαλύτεροι σίγουρα θα την θυμούνται ..
- These users thanked the author psykoman for the post (total 3):
- black death, joulu, vasgias
- Kabamaru11
psykoman έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:58Βαλε ρε και κανα metal slug μεσα...τσιγκουνη...Kabamaru11 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 22:24 https://www.dropbox.com/scl/fi/2b2jl5er ... yl7g0&dl=0
Για δοκιμαστε εδω,ειναι σε αρχειο .rar το ξεραρετε και το πετατε σε ενα οποιοδηποτε φακελο στον σκληρο σας,ειναι ετοιμο για παιχνιδι πατωντας στο mame.exe![]()
![]()
![]()
![]()

Εχω βαλει το 5 μονο,τα υπολοιπα τα ειχα λιωσει στο PSP,εχεις δικιο ομως,θα βαλω μια σελιδα αν επιτρεπεται,αν οχι,ας το σβησουν οι μοντς.
- Kabamaru11
https://wowroms.com/en/roms/list/mame%2B0.139u1
απο εδω εχω κατεβασει πολυ πραμα.
Μαγκες,για την συλλογη που ανεβασα,κατι παιχνιδια τυπου Alien,Time Crisis κτλ,παιξτε τα με mouse,ειναι υπεροχα για σουτιγκ.
απο εδω εχω κατεβασει πολυ πραμα.
Μαγκες,για την συλλογη που ανεβασα,κατι παιχνιδια τυπου Alien,Time Crisis κτλ,παιξτε τα με mouse,ειναι υπεροχα για σουτιγκ.
έχεις mailjoulu έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:56Ρε παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά. Όποιος έχει κάνει έρευνα με συνεντεύξεις καταλαβαίνει πόσο ζόρικο είναι να βρεις όντως άτομα που θέλουν να μιλήσουν/βοηθήσουν. Έχω ψάξει σε πολλά μέρη και τρώω από παντού άκυραvasgias έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:29joulu έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 09:18 Καλημέρα ΠΑΟΚια μου,
Λοιπόν είδα αυτή τη συζήτηση και χάρηκα, γιατί κάνω τώρα την πτυχιακή μου στην κοινωνική ανθρωπολογία και ασχολούμαι με τα video games, και συγκεκριμένα με το The Last of Us Part II.
Αν είναι κάποιος που έχει παίξει το παιχνίδι και θέλει/μπορεί να κάνουμε μια σύντομη ψηφιακή συζήτηση για αυτό, θα ήμουν ευγνώμων. Ας στείλει ένα μήνυμα εδώ, η στο jnemesisdo@gmail.com να το κανονίσουμε. Είτε σας άρεσε το game, είτε δε σας άρεσε!
Θενκγιουυυ
Καλημέρα. Και εγώ χαίρομαι που το thread είναι τόσο ζωντανό παιδιά! Θα σου στείλω στο mail σου μέσα στη μέρα για tlou2.Αλλά το PAOKmania είναι εκεί. Και πάλι χίλια ευχαριστώ και μόνο για την προθυμία