Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ετσι πληροφοριακα, γραφτηκε εδω μεσα οτι η πρωτη
προσφορα ηταν 40, η δευτερη 60 και ο Σαββιδης ζητησε 250.
Επι ενα μηνα προσπαθουσαμε να εξηγησουμε οτι ο Σαββιδης εβαλε 200
και για αυτο ζηταει 250. Μας ελεγαν επι ενα μηνα ξανα
και ξανα(αλλα εμεις ειμαστε κουραστικοι στο να απανταμε, ενω δεν ειναι
κουραστικοι καποιοι να γραφουν......), οτι ο τιγρης πουλησε 90
μαζι με το γηπεδο την αεχ. Τους απαντησα ισα με 20 φορες γιατι
το ξαναειπαν 20 φορες ξανα και ξανα και ξανα, οτι ο τιγρης που εριξε την αεχ
στην γ και δεν πληρωσε δεκαρα, εχει βαλει 0 εκατομυρια.
Αριθμος ΜΗΔΕΝ (0) εκατομυρια σε 10 χρονια.
Επισης το γηπεδο το ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ στην ΑΕΧ για εξι εκατομυρια το χρονο.
Αρα δεν το χαρισε, ουτε το πουλησε μαζι με την ομαδα.
Για αυτο ο τιγρης εδωσε ουσιαστικα το ονομα και το σημα μαζι
με τους παιχτες 90 εκατομυρια. Γιατι δεν εβαλε δραχμη στην αεχ.
Ο Σαββιδης επενδυσε, εκανε και λαθη (οπως ολοι), και τωρα βγαζει
απο τις ακαδημιες κυριως δεκαδες εκατομυρια. Τι παιχτες βγαζει η αεχ απο
τις ακαδημιες;;;;;;;; ΣΩΣΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.
Ειμαστε κουραστικοι το ξερω, αλλα οταν λετε και ξαναλετε και ξαναλετε
τα ιδια πραγματα, πρεπει να σας απαντησουμε ορισμενους.
Δυστυχως ομως καποιοι δεν ειναι απλα και μονο κουραστικοι.......
προσφορα ηταν 40, η δευτερη 60 και ο Σαββιδης ζητησε 250.
Επι ενα μηνα προσπαθουσαμε να εξηγησουμε οτι ο Σαββιδης εβαλε 200
και για αυτο ζηταει 250. Μας ελεγαν επι ενα μηνα ξανα
και ξανα(αλλα εμεις ειμαστε κουραστικοι στο να απανταμε, ενω δεν ειναι
κουραστικοι καποιοι να γραφουν......), οτι ο τιγρης πουλησε 90
μαζι με το γηπεδο την αεχ. Τους απαντησα ισα με 20 φορες γιατι
το ξαναειπαν 20 φορες ξανα και ξανα και ξανα, οτι ο τιγρης που εριξε την αεχ
στην γ και δεν πληρωσε δεκαρα, εχει βαλει 0 εκατομυρια.
Αριθμος ΜΗΔΕΝ (0) εκατομυρια σε 10 χρονια.
Επισης το γηπεδο το ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ στην ΑΕΧ για εξι εκατομυρια το χρονο.
Αρα δεν το χαρισε, ουτε το πουλησε μαζι με την ομαδα.
Για αυτο ο τιγρης εδωσε ουσιαστικα το ονομα και το σημα μαζι
με τους παιχτες 90 εκατομυρια. Γιατι δεν εβαλε δραχμη στην αεχ.
Ο Σαββιδης επενδυσε, εκανε και λαθη (οπως ολοι), και τωρα βγαζει
απο τις ακαδημιες κυριως δεκαδες εκατομυρια. Τι παιχτες βγαζει η αεχ απο
τις ακαδημιες;;;;;;;; ΣΩΣΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.
Ειμαστε κουραστικοι το ξερω, αλλα οταν λετε και ξαναλετε και ξαναλετε
τα ιδια πραγματα, πρεπει να σας απαντησουμε ορισμενους.
Δυστυχως ομως καποιοι δεν ειναι απλα και μονο κουραστικοι.......
Εννοείται, απλά για να κάνουμε συζήτηση θα πρέπει να πάρουμε κάποια δεδομένα και να βάλουμε τις βάσεις. Και όπως είδες ούτε εγώ έβγαλα κάποιο ποσό όσο και να επιχειρηματολογώ γιατί είναι πολύ σύνθετο.psykoman έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 11:47 Ευχαριστώ όσους απάντησαν ως τώρα και προκαταβολικά όσους θα θέλουν να γράψουν κάτι επ αυτού....
Εννοείται ότι το ποστ δεν έγινε για να βγάλουμε κάποιο ποσό και πόσο κοστολογουμε την ΠΑΕ...
Σε αυτό πιστεύω θα συμφωνεί και ο κύριος Ησαϊάδης γιατί: Στις 29 Μαϊου, Ημέρα Τρίτη, Ώρα 16:00 του 1956 η μητέρα του τον σήκωσε και από το παράθυρο είδε το γήπεδο του ΠΑΟΚ, και στα 14 του κουβάλησε τσιμέντο με τα δικά του χέρια για να σηκωθεί η θύρα 6.
Κρατάω το γλυκό για αυτούς που θα με πούνε πως βγάζω προσωπολατρία την ώρα που βγάζω τα σωθικά μου.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- leomatos88, Apil44
Τι διαβάζουμε Θεέ μου ,ότι μια ΠΑΕ κοστολογειται με βάση τα λεφτά που έχει βάλει ο ιδιοκτήτης...Δηλαδή ο ΠΑΟΚ κοστολογειται 200 μυρια...Ούτε ομαδα της πρεμιερ λιγκ...
Σιγουρα οχι. Αλλα κοστολογειται με τα ασετς της. ΟΛΑ! Και μαλιστα με το ποσο καλα αυτα ειναι.
Πρωτη ομαδα,Β ομαδα, ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ , Εγκαταστασεις...
Για προσπαθηστε να βαλετε μια τιμη σε ολα αυτα
Πρωτη ομαδα,Β ομαδα, ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ , Εγκαταστασεις...
Για προσπαθηστε να βαλετε μια τιμη σε ολα αυτα
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- Black_Knight, Apil44
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ωρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα, ότι κοστίζει η ΠΑΕ 40 εκατ. €
Μάλιστα το εμπεδώσαμε....
Μάλιστα το εμπεδώσαμε....
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- gervasio artigas
- Montrealiotis
Ρε σείς αφήστε τις κοστολόγησεις και οι μεν και οι δε. Αφού δεν πουλάει
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
- Maklaz, Panx Romana, Iznogoud4
- WestBlock4
Βασικα το τι πιστεύεις εσυ μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Κ ποιος εισαι εσυ που θα πεις να φύγει καποιος που θελει να σώσει τη ΚΑΕ...ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 08:38 Ολοι θα θελαμε ο κ. Μυστακιδης να παρει την ΚΑΕ.
Ακομη και την ΠΑΕ αν το ηθελε ο κ. Σαββιδης.
Μονος του καηκε. Μυαλο ομως δεν εβαλε.
Συνεχιζει να προκαλει και να δημιουργει αυτο που ζουμε
εδω μεσα και παντου οπου υπαρχει ΠΑΟΚ.
Και αυτο που προκαλεσε και το κανει ακομη χειροτερο,
δεν φτιαχνεται. Επειδη ο μονος γιατρος για ολα αυτα
οπως και στη ζωη ειναι ο χρονος, το ιδανικοτερο θα ηταν για ολους και για τον ΠΑΟΚ,
ο κ. Μυστακιδης να ζητησει ενα μεγαλο συγνωμη και προς το παρον να αποχωρησει απο τον ΠΑΟΚ.
Καποια αλλη στιγμη στο μελλον θα δουμε.
Βλεπετε τον κ. Μυστακιδη να εχει αντιληφθει τι εχει δημιουργησει;
Αν το ειχε αντιληφθει, το λιγοτερο θα εκανε βηματα πισω.
Αυτος συνεχιζει με τους μπροστινους του και αυτος αορατος
ακομη και στην προταση εξαγορας της ΚΑΕ να διχαζει
και να προκαλει διχασμο.
ΜΗΠΩΣ Ο ΙΒΑΝ οταν ηρθε στο ΠΑΟΚ τον ένοιαξε μονο ο ΠΑΟΚ? Ρε τρέλα πουλάτε?
Χεστηκα αμα θελει το λιμανι Ο μυστακιδης κ όλη τη θεσνικη.
Το μπασκετ μπορει να το σώσει απο το να γινόμαστε σάκος του μποξ καθε χρόνο?
Έχει γίνει ήδη παρατήρηση, το γράφω τώρα και εγώ. Ξεκολλήστε λίγο με τις υποδείξεις σχετικά με το τι είναι ΠΑΟΚ και τι όχι γιατί δεν θα έχει καλή κατάληξη.
Κανένας σας δεν έχει το δικαίωμα να κάνει μαθήματα στους άλλους για το τι σημαίνει ΠΑΟΚ, τι είναι ΠΑΟΚ και πως θα έπρεπε να είμαστε όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Ο επόμενος που θα το κάνει έφυγε.
Κανένας σας δεν έχει το δικαίωμα να κάνει μαθήματα στους άλλους για το τι σημαίνει ΠΑΟΚ, τι είναι ΠΑΟΚ και πως θα έπρεπε να είμαστε όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Ο επόμενος που θα το κάνει έφυγε.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 5):
- Panx Romana, elvetos, joshua, Iznogoud4, elvetos giatros
Όλη η τελευταία κουβέντα σβήστηκε
Σοβαρευτειτε λίγο εδώ μέσα γιατί έχουν γραφτεί άπειρες υπερβολές για να το πω ευγενικά τις τελευταίες δύο μέρες και το χουμε ξεσκίσει το θέμα
Και κάποιοι αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω δεν σας έχρισε κανείς αυτοκλητους υπερασπιστές ούτε του Ιβάν ούτε του Μυστακιδη ούτε της ΠΑΕ ούτε της ΚΑΕ
Σοβαρευτειτε λίγο εδώ μέσα γιατί έχουν γραφτεί άπειρες υπερβολές για να το πω ευγενικά τις τελευταίες δύο μέρες και το χουμε ξεσκίσει το θέμα
Και κάποιοι αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω δεν σας έχρισε κανείς αυτοκλητους υπερασπιστές ούτε του Ιβάν ούτε του Μυστακιδη ούτε της ΠΑΕ ούτε της ΚΑΕ
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 3):
- joshua, Panx Romana, elvetos giatros
Κοστολογειται βασικά απο τον ιδιοκτήτη. Όσο θέλει ο ιδιοκτήτης πουλάει. Αν θέλει.joshua έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 12:50 Τι διαβάζουμε Θεέ μου ,ότι μια ΠΑΕ κοστολογειται με βάση τα λεφτά που έχει βάλει ο ιδιοκτήτης...Δηλαδή ο ΠΑΟΚ κοστολογειται 200 μυρια...Ούτε ομαδα της πρεμιερ λιγκ...
Σε άλλα νέα πήγα τώρα νά σχολιάσω σε ανακοίνωση τού ερασιτέχνη πού είμαι μέλος στην σελίδα από την αρχή που δημιουργηθηκε,και λέει δεν έχω δικαίωμα γιατί τά σχόλια θά είναι περιορισμένα.....γεια σάς ρε δημοκράτες να σάς χαιρόμαστε ο άλλος έχει και το όνομα δημοκράτης.... πραγματικά ντρέπομαι πού λέτε ότι είστε ΠΑΟΚ....
Μα γιατι; Αφου ειναι δημοκρατες και δεν φιμωνουν κανενανeorptol1 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 15:09 Σε άλλα νέα πήγα τώρα νά σχολιάσω σε ανακοίνωση τού ερασιτέχνη πού είμαι μέλος στην σελίδα από την αρχή που δημιουργηθηκε,και λέει δεν έχω δικαίωμα γιατί τά σχόλια θά είναι περιορισμένα.....γεια σάς ρε δημοκράτες να σάς χαιρόμαστε ο άλλος έχει και το όνομα δημοκράτης.... πραγματικά ντρέπομαι πού λέτε ότι είστε ΠΑΟΚ....
Από το πρώτο παιχνίδι του Φασούλα με τη φανέλα του γαύρου στο Παλέ κυρίως και μετά το πρώτο παιχνίδι με βαζελο στο Παλατάκι για μένα το μπάσκετ ΠΑΟΚ άλλαξε , δεν μπορώ να συνδεθώ όπως τότε .
Κατανοώ το ενδιαφέρον που έχουν κάποιοι παραπάνω τώρα , υποστηρίζουν, τρέχουν κλπ και νιώθουν ότι πρέπει και μπορούν να έχουν έναν λόγο παραπάνω στο τι γίνεται.
Για εμένα, όποιος φέρεται ύπουλα , δεν έχει ανοιχτά χαρτιά, όπως κι αν λέγεται, δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ.
Κυρίως γιατί αύριο μεθαύριο , αν τα συμφέροντά του είναι τέτοια, σε αφήνει στα κρύα τους λουτρού.
Τώρα για Μυστακίδη, ο καθένας μας έχει την άποψή του. Ως τώρα , για εμένα ανήκει σε αυτούς που κινούνται ύπουλα. Έχω εμπιστοσύνη βέβαια στον Χατζόπουλο. Ο Μυστακίδης βέβαια έχει πρόσβαση στον ΠΑΟΚ, προφανώς, ωστόσο για εμένα όσο δεν ξεκαθαρίζει τα πράματα που βλέπουμε να γίνονται, κρυφά, στο σκοτάδι, με συμμάχους τρύπιους, καμία εμπιστοσύνη δεν υπάρχει.
Κατανοώ το ενδιαφέρον που έχουν κάποιοι παραπάνω τώρα , υποστηρίζουν, τρέχουν κλπ και νιώθουν ότι πρέπει και μπορούν να έχουν έναν λόγο παραπάνω στο τι γίνεται.
Για εμένα, όποιος φέρεται ύπουλα , δεν έχει ανοιχτά χαρτιά, όπως κι αν λέγεται, δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ.
Κυρίως γιατί αύριο μεθαύριο , αν τα συμφέροντά του είναι τέτοια, σε αφήνει στα κρύα τους λουτρού.
Τώρα για Μυστακίδη, ο καθένας μας έχει την άποψή του. Ως τώρα , για εμένα ανήκει σε αυτούς που κινούνται ύπουλα. Έχω εμπιστοσύνη βέβαια στον Χατζόπουλο. Ο Μυστακίδης βέβαια έχει πρόσβαση στον ΠΑΟΚ, προφανώς, ωστόσο για εμένα όσο δεν ξεκαθαρίζει τα πράματα που βλέπουμε να γίνονται, κρυφά, στο σκοτάδι, με συμμάχους τρύπιους, καμία εμπιστοσύνη δεν υπάρχει.
- These users thanked the author trouman for the post (total 5):
- eorptol1, paok apo epilogi, theo-drama, Montrealiotis, Apil44
Το θέμα είναι ότι ανεχθήκαμε τον Κατσαρή με τα πραξικοπήματα του, βλέπε 4ανδρια που τελείωσε το μπάσκετ που αγαπήσαμε αλλά το ξεχάσανε υπόλοιποι μπασκετικοί, αλλά και τις κλειστές λέσχες για να ελέγχει τα πάντα.
ΟΙ βάζελοι δεν είναι χαζοί που βγάζουν τους ισολογισμούς, καταστατικό κτλ, θέλουν κάρτες φιλάθλου, έσοδα απο πλατιά μάζα κόσμου, ο δικός μας ΑΣ θέλει να τα παίρνουμε από επιχειρηματία και η διαχείριση να γίνεται μετάξι συγγενών και φίλων.
Το να μπλοκάρει τα σοσιαλ είναι φυσικό επακόλουθο γιατί καταστρέφει το αφήγημα που προσπαθούν να κατασκευάσουν παρέα με όμιλο μίντια.
ΟΙ βάζελοι δεν είναι χαζοί που βγάζουν τους ισολογισμούς, καταστατικό κτλ, θέλουν κάρτες φιλάθλου, έσοδα απο πλατιά μάζα κόσμου, ο δικός μας ΑΣ θέλει να τα παίρνουμε από επιχειρηματία και η διαχείριση να γίνεται μετάξι συγγενών και φίλων.
Το να μπλοκάρει τα σοσιαλ είναι φυσικό επακόλουθο γιατί καταστρέφει το αφήγημα που προσπαθούν να κατασκευάσουν παρέα με όμιλο μίντια.
- These users thanked the author Мир for the post (total 3):
- Sera4, gervasio artigas, Apil44
Πρόλαβα να δω σχόλια πριν τα διαγράψουν και τα κλείσουν, ήταν στο ίδιο μοτίβο κάθε ανάρτησης που έχει σχέση με την ποδοσφαιρική ομάδα.
Καλά έκαναν και τα έκλεισαν, εκεί υπάρχουν ονόματα, φωτογραφίες, στοιχεία, και καλό είναι να μην γράφονται πράγματα πάνω στην αγανάκτηση γιατί οι είναι περίεργοι οι καιροί.
Φυσικά ο ΑΣ για άλλο λόγο τα έκλεισε.
Καλά έκαναν και τα έκλεισαν, εκεί υπάρχουν ονόματα, φωτογραφίες, στοιχεία, και καλό είναι να μην γράφονται πράγματα πάνω στην αγανάκτηση γιατί οι είναι περίεργοι οι καιροί.
Φυσικά ο ΑΣ για άλλο λόγο τα έκλεισε.