Είναι άποψη ή έχεις εικόνα με κάποιον τρόπο;WestBlock4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 22:16 Εγω θα πω κατι κ οποίος καταλαβει το καταλάβε.
Τα κόζια στον ΑΣ αλλάζουν...
Η πλειοψηφία αδειάζει τους επαναστάτες του χρυσού δικεφάλου...
Έρχονται ωραίες στιγμές σε μπασκετ μάγκες να το ξερετε
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- WestBlock4
Αυτο μου ειπαν , για αυτο το μεταφέρω.
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- trouman
Προφανώς εννοεί με ΑΣ που δεν θα βρίσκεται απέναντι από τον Σαββίδη για το γήπεδο και με την έλευση Μυστακίδη στην ΚΑΕ να μην θεωρείται απειλή για την ΠΑΕ, θα γίνει σοβαρή επένδυση στην ΚΑΕ.
Σωστά @WestBlock4 ?
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- WestBlock4
Μα το πρόβλημα του Σαββιδη και κατ'επεκταση της ΠΑΕ είναι ότι με την απευθείας ανάθεση που επιχειρεί ο ΑΣ, θα αναγκαστεί στην ουσία ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ να μην ξανααγωνιστεί στην Τούμπα για 49 χρόνια.
Δεν θα είχε ποτέ κανείς αντιρρήση αν εμφανιζόταν από την αρχή ο κ.Τελης για την ΚΑΕ, οι ίδιοι λέγαμε γιατί δε βοηθάει τα αλλά τμήματα που δεν έχουν χρηματοδότη.
ΕΝΤΙΤ:
Στην τελική αν ο κ.Τελης είχε αναλάβει πριν την ΚΑΕ 3-4 χρόνια που φτύναμε αίμα με ΑΜΚ και διάρκειας για να μείνουμε ζωντανοί ως τμήμα, τώρα/σήμερα κανένας δεν θα τον καταλόγιζε το οτιδήποτε αν ζητούσε να χρηματοδοτήσει την ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ.
Δεν θα είχε ποτέ κανείς αντιρρήση αν εμφανιζόταν από την αρχή ο κ.Τελης για την ΚΑΕ, οι ίδιοι λέγαμε γιατί δε βοηθάει τα αλλά τμήματα που δεν έχουν χρηματοδότη.
ΕΝΤΙΤ:
Στην τελική αν ο κ.Τελης είχε αναλάβει πριν την ΚΑΕ 3-4 χρόνια που φτύναμε αίμα με ΑΜΚ και διάρκειας για να μείνουμε ζωντανοί ως τμήμα, τώρα/σήμερα κανένας δεν θα τον καταλόγιζε το οτιδήποτε αν ζητούσε να χρηματοδοτήσει την ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 04 Σεπ 2025, 23:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Мир for the post (total 4):
- eorptol1, leomatos88, Maklaz, theo-drama
Το ίδιο λέμε, με την συγκεκριμένη Διοίκηση - ΔΣ - ΑΣ όπως θέλεις πες το, ισχύει αυτό που φωνάζουμε όλοι και αναφέρεις.
Με αλλαγή αυτών και κοινή συμπόρευση με την ΠΑΕ για το πολυπόθητο μνημόνιο συνεργασίας θα κυλήσουν όλα ομαλά σε ΑΣ και ΠΑΕ.
Με αλλαγή αυτών και κοινή συμπόρευση με την ΠΑΕ για το πολυπόθητο μνημόνιο συνεργασίας θα κυλήσουν όλα ομαλά σε ΑΣ και ΠΑΕ.
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 22:09Εχεις ιδέα από στημένους διαγωνισμούς και φωτογραφικές απαιτήσεις-όρους απο τους διαγωνιζομένους?Special 4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:38 Για να καταλάβω..
Τι ακριβώς "φοβάσαι" ότι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα;
Ο Μυστακίδης παίρνει το μπάσκετ.
Ο Σαββίδης κάθεται να συζητήσει με τον Α.Σ., δίνει εγγυήσεις και ξεκινάει το γήπεδο ποδοσφαίρου.
Τι ακριβώς φοβάσαι σε αυτό;
Ετσι ακριβώς θα ειναι το μνημόνιο.
Αυτό σηματοδοτούν οι μεχρι τώρα κινήσεις του ΑΣ.
Σημ. Πολυ αθώα τα γραφεις.
Όχι, δεν τα γράφω πολύ αθώα, ούτε παριστάνω τον ηλίθιο.
Θα σου πω ειλικρινά τι πιστεύω. Ελπίζω να γίνει κατανοητό.
Το ότι ο ΑΣ ''άδειασε'' / ''τρύπησε'', όπως θέλεις πες το, τον Σαββίδη, μετά από εκείνο που έγινε με τον Κυρ Κυρ,
δεν ξέρω γιατί έγινε. Μπορώ να υποθέσω, αλλά αυτό μπορεί να μην ισχύει.
Είδαν πολυετή στασιμότητα στο γηπεδικό, εισπράξαν άρνηση, εισπράξαν υποτίμηση, εισπράξαν αυταρχικότητα και σκληρότητα;
Υπέθεσαν ότι Σαββίδης αδιαφορεί, δεν μπορεί λόγω προσωπικών προβλημάτων, λόγω γεωπολιτικών θεμάτων; Δεν ξέρω.
Εκτιμώ ότι διέβλεψαν κάποιο κενό ενεργητικής εκ του σύνεγγυς παρουσίας και αφού είπε ό,τι είπε ο Κυρ Κυρ, βρήκαν την ''ευκαιρία'' και έκαναν αυτή την κίνηση.
''Άκομψη, προδοτική, ανήθικη, πισώπλατη μαχαιριά'', έχουν ακουστεί και ακούγονται διάφοροι χαρακτηρισμοί. Δεν υιοθετώ.
Μπορεί και εγώ εκδικητικά, σε κάποιον που με υποτιμά, το ίδιο να έκανα, χωρίς να ξέρω ή να λέω ότι έγινε έτσι. Υπόθεση κάνω.
Γιατί το έκαναν; Για να ενεργοποιήσουν τον Σαββίδη; Για προσωπικό συμφέρον; Γιατί μπούχτισαν με την υποτίμηση και την αυταρχικότητα του Ιβάν;
Για να του δείξουν ότι έχουν εναλλακτική και οι εποχές της μονοπωλιακής παντοκρατορίας τελείωσαν; Γιατί εκτιμούν ότι όντως δεν μπορεί οικονομικά;
Όλα αυτά είναι υποθέσεις.
Εκεί ''χρησιμοποίησαν'' το ''χαρτί'' Μυστακίδης.
Ο Μυστακίδης όπως ακούγεται από το 2021 ενδιαφέρθηκε για την ΠΑΕ και έκανε 2 προτάσεις στον Ιβάν, μία με 40 εκατομμύρια έλεγαν οι φήμες και μία με 70 - 80 εκατομμύρια. Ο Ιβάν του είπε δεν πουλάω.
Γιατί ενδιαφέρθηκε ο Μυστακίδης για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ; Για τους δικούς του λόγους. Όχι απαραίτητα για το λιμάνι, για τον ίδιο ή άλλα συμφέροντα εκ δύσεως, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Απλά δεν μπορώ να είμαι σε θέση να το ξέρω.
Οι επενδυτικές επιλογές για έναν billionaire είναι τόσες όσες δεν φανταζόμαστε εμείς οι κοινοί θνητοί.
Γιατί δεν ενδιαφέρθηκε τότε για το μπάσκετ; Δεν ξέρω. Ίσως γιατί ήθελε το hype και τη δημοφιλία του ποδοσφαίρου.
Ίσως γιατί τότε, πριν 4 χρόνια, δεν είχε εξετάσει την δημοφιλία του μπάσκετ, τις προοπτικές. Ίσως γιατί ήθελε μία εντυπωσιακή κίνηση.
Δεν τα γνωρίζει κανένας με βεβαιότητα.
Ο Μυστακίδης κλήθηκε από τον ΑΣ να κάνει μπάσιμο για το γήπεδο. Αυτό οδήγησε σε επανενεργοποίηση του Ιβάν, ο οποίος επανεμφανίστηκε εκ του σύνεγγυς και έδειξε ότι είναι παρών. Κέρδισε πολλές επικοινωνιακές νίκες σε σχέση με τον Α.Σ. και ασκήθηκε μεγάλη πίεση σε αυτούς, καθώς ο Ιβάν έχει μαζί του ξεκάθαρα την πλειοψηφία του κόσμου σε αυτό το μπρα ντε φερ. Ο ΑΣ, είναι ανύπαρκτος επικοινωνιακά.
Ακόμα όμως και την στιγμή που πήγε η Γκοντσάρεβα να παραδώσει το ''μνημόνιο - τελεσίγραφο'', έδειξε ότι τους υποτιμάει και
εγώ θεωρώ ότι πήγε να επιβάλλει τους δικούς του όρους στη διαπραγμάτευση και για μένα να αποσπάσει μια ''εν λευκώ υπογραφή'', υπό καθεστώς πίεσης. Δικιά μου ανάγνωση είναι αυτό. Μπορεί να μην είναι σωστή.
Και τώρα που μπαίνει ο Τέλης στο μπάσκετ, τι;
Δεν μπορούσε να τον μπλοκάρει ο Ιβάν; Μπορούσε.
Τι θα σήμαινε αυτό; ''Πόλεμο''.
Τότε, εκτιμώ, ότι θα ήταν που και ο άλλος θα το έπαιρνε ''προσωπικά'' και θα του έπαιρνε το γήπεδο με το έτσι θέλω, μέσω Α.Σ. στις 1/1/2026.
Θέλει τώρα να του πάρει το ποδοσφαιρικό γήπεδο; Εγώ πιστεύω όχι. Υπόθεση κάνω.
Θα είναι έτοιμος να το κάνει, αν ο Ιβάν το πάει σε μετωπική με τον Α.Σ.; Ναι, πιστεύω θα είναι έτοιμος.
Αλλά ναι, ο Ιβάν που έχει μάθει μην εμπιστεύεται κανέναν, θα τον νιώθει πάντα ως ''απειλή'' και δεν θα μπορεί να ησυχάσει ποτέ.
Είτε δεν μπορέσει να ανταποκριθεί σύντομα ή στο μέλλον οικονομικά, είτε αθετήσει - δεν μπορέσει να ανταποκριθεί σε συμβατικές υποχρεώσεις της κατασκευής του γηπέδου και στα χρονοδιαγράμματα.
Δηλαδή, ούτε να είναι ''απόντας'' θα μπορεί εύκολα (όπως ήταν 6 χρόνια) και θα πρέπει να είναι συνεχώς ενεργοποιημένος.
Έστω υποδόρια ή και ουσιαστικά θα υπάρχει ο αντίζηλος.
Για μένα αυτό είναι καλό.
Ας νιώθει ''απειλή'' ο Σαββίδης. Δεν με νοιάζει. Ας νιώθει και ας δείχνει συνέχεια πράγματα. Να είναι ο οργανισμός σε εγρήγορση.
Από τότε που εμφανίστηκε ο Μυστακίδης, εγώ για τον ΠΑΟΚ, μόνο καλά πράγματα βλέπω πρακτικά να γίνονται, σε γηπεδικό, προπονητικό, μεταγραφές κλπ κλπ.
Για να μην μπορεί ο Ιβάν να νιώθει ''απειλή'', θα πρέπει να εξουδετερωθεί ένας Α.Σ. που δυνητικά ή για τον συμφέρον του ή τελείως ανιδιοτελώς, θα μπορεί να παίξει το ''χαρτί'' Μυστακίδης.
Άρα, θα πρέπει να αλλάξουν τα πρόσωπα εκεί μέσα ή σχετικές πλειοψηφίες στο ΔΣ, με πρόσωπα που θα είναι πιο ''κοντά'' στον Ιβάν, από ότι είναι αυτή τη στιγμή. Κανονικό Game of Thrones.
Κάτι τέτοιο θα γίνει πιθανότατα κάποια στιγμή, αλλά δεν το βλέπω σύντομα.
Οπότε μέχρι τον Δεκέμβριο τι; Μέχρι το Δεκέμβριο θα πρέπει ο Ιβάν να κάτσει στο τραπέζι και όσο και να υποτιμάει ή όχι, τους ''ξεβράκωτους'' όπως πιστεύω ότι τους βλέπει του Α.Σ. και να συζητήσει, χωρίς τελεσίγραφα, με εγγυήσεις που ίσως τον ζορίσουν.
Αλλά θα πρέπει να το κάνει.
Πιστεύω ότι θα ζοριστεί, αλλά θα το κάνει.
Αν ο Ιβάν κατάφερνε από τώρα να ''ελέγξει'' τον Α.Σ., ολοκληρωτικά, για μένα, δεν θα ήταν καλή εξέλιξη.
Γιατί; Γιατί θεωρώ ότι το γήπεδο θα πήγαινε ακόμα περισσότερο προς τα πίσω.
Και τι γιατί ρε φιλαράκι να κάνουμε καινούριο γήπεδο; Για να πληρώνουμε στην 4, 400 ευρώ διαρκείας;

Όπως αντιλαμβάνεστε, σε αυτή την ανίκητη ερώτηση, γιατί να καιγόμαστε να κάνουμε γήπεδο τώρα και όχι το 2030 ή το 2035,
εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να δώσω απάντηση. Την θεωρώ αντι - ΠΑΟΚ, στα όρια του γελοίου και του ηλιθίου.
Αυτά.
Όποιος διάβασε μέχρι εδώ είναι ήρωας και δεν εκφράζω κάποιο θέσφατο, ούτε θεωρώ ότι αυτά είναι σωστά.
Είναι απλά μια άποψη. Όπως με τις κ#λοτρυπίδες, ο καθένας έχει τη δική του.
Ούτε θέλω να πείσω κανέναν, ούτε να προπαγανδίσω, ούτε τίποτα.
Αυτά παλικάρια μου.
Αρχίστε το λιθοβολισμό τώρα.

Ξέρω ότι είναι μειοψηφική η άποψή μου.
Πάντως κλείνοντας να πω ότι είμαι αισιόδοξος, ότι θα πάνε καλά τα πράγματα και ομαλά για το γηπεδικό του ποδοσφαίρου και για το μπασκετ και ελπίζω και για την ποδοσφαιρική ομάδα. Τα παιχνίδια εξουσίας δεν με αφορούν.
Η ομάδα να πάει καλά.
- These users thanked the author Special 4 for the post (total 2):
- vakin_dutch, gk.box16
Φίλε μου special4,
Κατ αρχήν να ξεκαθαρίσω:
*Θέλω ο κ. Μυστακίδης να πάρει την Κ.Α.Ε
*Δεν με ενδιαφερουν τα συμφέροντα δισεκατομυριούχων. Δεν είμαι υπέρ των συμφερόντων του Κυρίου ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ούτε υπέρ αυτών του Κυρίου Μυστακίδη.
Δεν συμπαθώ την κυβέρνηση αλλά δεν με απασχολεί.
Κάνεις υποθέσεις και σε όλες δικαιολογείς τις προθέσεις και τις αντιδράσεις του Α.Σ . Πιθανολογείς τα χειρότερα για την στάση του ΙΒΑΝ και των μελών της Π.Α.Ε . Δεν αναφέρεις στα σενάρια το πιο προφανές ότι λόγω γεωπολιτικων και κυβερνητικών πιέσεων ο Α.Σ εξομμωτησε και αντί να υπερασπιζεται τα συμφέροντα του Συλλόγου κάνει ανίερες συμμαχίες.
Αυτό δεν στρέφεται εναντίον μόνο του Κυρίου ΙΒΑΝ αλλά εναντίον των συμφερόντων του ΠΑΟΚ αλλά και σαφώς εναντίον των αρχών του (αρνούμαι να γινω χάρτινος ή γαύρος).
Τα μέλη του Α.Σ είναι παρελθόν γιατί πρόδοσαν των ΠΑΟΚ. Θέλω ανοιχτό ερασιτέχνη στις πλατιές μάζες του λαού του ΠΑΟΚ. Και διοίκηση που να σέβεται τις αξίες του.
Η νέα διοίκηση του Α.Σ να διαπραγματευτεί με την Π.Α.Ε και να γίνει ένα μνημόνιο για την νέα Τούμπα που θα εξασφαλίζει τα συμφέροντα του Συλλόγου αλλά και της Π.Α.Ε γιατί αυτό συμφέρει τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του.
Φυσικά ο κ. Μυστακίδης να πάρει το μπάσκετ και να έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Α.Σ ΠΑΟΚ και να μεγαλουργησει.
Υ.Γ. μόνο ΠΑΟΚ είμαστε, οχι με πρόσωπα. Αλλά σεβόμαστε όσους προσφέρουν στον ΠΑΟΚ
Κατ αρχήν να ξεκαθαρίσω:
*Θέλω ο κ. Μυστακίδης να πάρει την Κ.Α.Ε
*Δεν με ενδιαφερουν τα συμφέροντα δισεκατομυριούχων. Δεν είμαι υπέρ των συμφερόντων του Κυρίου ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ούτε υπέρ αυτών του Κυρίου Μυστακίδη.
Δεν συμπαθώ την κυβέρνηση αλλά δεν με απασχολεί.
Κάνεις υποθέσεις και σε όλες δικαιολογείς τις προθέσεις και τις αντιδράσεις του Α.Σ . Πιθανολογείς τα χειρότερα για την στάση του ΙΒΑΝ και των μελών της Π.Α.Ε . Δεν αναφέρεις στα σενάρια το πιο προφανές ότι λόγω γεωπολιτικων και κυβερνητικών πιέσεων ο Α.Σ εξομμωτησε και αντί να υπερασπιζεται τα συμφέροντα του Συλλόγου κάνει ανίερες συμμαχίες.
Αυτό δεν στρέφεται εναντίον μόνο του Κυρίου ΙΒΑΝ αλλά εναντίον των συμφερόντων του ΠΑΟΚ αλλά και σαφώς εναντίον των αρχών του (αρνούμαι να γινω χάρτινος ή γαύρος).
Τα μέλη του Α.Σ είναι παρελθόν γιατί πρόδοσαν των ΠΑΟΚ. Θέλω ανοιχτό ερασιτέχνη στις πλατιές μάζες του λαού του ΠΑΟΚ. Και διοίκηση που να σέβεται τις αξίες του.
Η νέα διοίκηση του Α.Σ να διαπραγματευτεί με την Π.Α.Ε και να γίνει ένα μνημόνιο για την νέα Τούμπα που θα εξασφαλίζει τα συμφέροντα του Συλλόγου αλλά και της Π.Α.Ε γιατί αυτό συμφέρει τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του.
Φυσικά ο κ. Μυστακίδης να πάρει το μπάσκετ και να έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Α.Σ ΠΑΟΚ και να μεγαλουργησει.
Υ.Γ. μόνο ΠΑΟΚ είμαστε, οχι με πρόσωπα. Αλλά σεβόμαστε όσους προσφέρουν στον ΠΑΟΚ
- These users thanked the author Pater for the post (total 3):
- Nassos, Cylon-4, paok apo epilogi
Τα πρακτικά που ειναι? Έτσι να δούμε και το τελεσίγραφο της γκοντσαρεβα ρε παιδι μου και να αποδειχθεί ψεύτης ο υπάλληλος της παε, ο άγγελος.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Guitarman
Για τον άνοιγμα του Ερασιτέχνη στην πλατιά μάζα συμφωνώ.
Ελπίζω, όταν άτομα που είναι πιο κοντά στον Ιβάν σε σχέση με την παρούσα διοίκηση του ΑΣ, γίνουν πλειοψηφία όπως επιδιώκουν, να το κάνουν επιτέλους και να μην το ξεχάσουν.
Γιατί ένας κλειστός ΑΣ βολεύει. Τους ίδιους, λίγους εκλεκτούς αλλά και τα μεγάλα κεφάλια.
Ένας μεγάλος Α.Σ. με πολλά μέλη, είναι πιο ανεξέλεγκτος, εφόσον υπάρχουν ''φλέγοντα'' θέματα.
Γιατί τώρα, θα βόλευε ένας μεγάλος ΑΣ τον Σαββίδη. Γιατί έχει τώρα την πλειοψηφία στην δημοφιλία.
Αύριο θα τον βόλευε; Τον γιο του, τον Γιώργο (ως κληρονόμο του) θα τον βόλευε; Ας τα βλέπουμε λίγο σφαιρικά.
Ο ίδιος ο κόσμος που τώρα μιλάει για μεγάλο και ανοιχτό ΑΣ, όταν δρομολογηθούν τα θέματα και καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός,
κάνει ο Σαββίδης το γήπεδο, πάρει και ο Τέλης το μπάσκετ και το απογειώσει, θα ενδιαφερθεί να γίνει μέλος στον ΑΣ ή θα τσιγκουνεύεται το πενηντάρικο ή το εβδομηντάρι ξερωγώ κάθε χρόνο;
Σκέψεις..
Ελπίζω, όταν άτομα που είναι πιο κοντά στον Ιβάν σε σχέση με την παρούσα διοίκηση του ΑΣ, γίνουν πλειοψηφία όπως επιδιώκουν, να το κάνουν επιτέλους και να μην το ξεχάσουν.
Γιατί ένας κλειστός ΑΣ βολεύει. Τους ίδιους, λίγους εκλεκτούς αλλά και τα μεγάλα κεφάλια.
Ένας μεγάλος Α.Σ. με πολλά μέλη, είναι πιο ανεξέλεγκτος, εφόσον υπάρχουν ''φλέγοντα'' θέματα.
Γιατί τώρα, θα βόλευε ένας μεγάλος ΑΣ τον Σαββίδη. Γιατί έχει τώρα την πλειοψηφία στην δημοφιλία.
Αύριο θα τον βόλευε; Τον γιο του, τον Γιώργο (ως κληρονόμο του) θα τον βόλευε; Ας τα βλέπουμε λίγο σφαιρικά.
Ο ίδιος ο κόσμος που τώρα μιλάει για μεγάλο και ανοιχτό ΑΣ, όταν δρομολογηθούν τα θέματα και καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός,
κάνει ο Σαββίδης το γήπεδο, πάρει και ο Τέλης το μπάσκετ και το απογειώσει, θα ενδιαφερθεί να γίνει μέλος στον ΑΣ ή θα τσιγκουνεύεται το πενηντάρικο ή το εβδομηντάρι ξερωγώ κάθε χρόνο;
Σκέψεις..
Ομορφα πραγματα και ξεκαθαρισμενα.gergeo4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:48 ζαιρης
Και πάμε τώρα στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: θα πάρει και την Τούμπα τώρα; Μα ο ίδιος ο Μυστακίδης είχε συναινέσει στην απόφαση του ΑΣ να δοθεί προτεραιότητα στον Ιβάν Σαββίδη. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχει αυτό το περιθώριο. Γνωρίζω όμως πάρα πολύ καλά πως και η πλευρά Μυστακίδη κάνει τις δικές της ενέργειες ώστε ΕΦΟΣΟΝ χρειαστεί να είναι έτοιμη. Και σύντομα θα έχουμε νέα. Που αφορούν και σχέδια γηπέδου και αναδόχους εταιρείες και συναφή. Και επειδή κάποιος μπορεί να ρωτήσει «τότε για ποια προτεραιότητα στον Ιβάν μας λες;» Μα είναι απλή η απάντηση: δεν θέλει να χάσει χρόνο και ΕΦΟΣΟΝ του δοθεί το χρίσμα να τρέξει άμεσα το πρότζεκτ.
Μονοι τους τα λενε.
Και οι αλλοι κανουν σεναρια επειδη ετσι θελουν να πιστευουν....
special4
Οπως ειπες ο καθενας εχει μια αποψη σαν τις.....
Οπως εγραψα και σε καποιον συμφορουμιτη ομως που
με χαρακτηρισε εχθρο του ΠΑΟΚ οτι αυτο ειναι προβλημα.
Γιατι αποψεις εχουμε αφου βασιστουμε στα γεγονοτα
και αφου τα ξεκινησουμε ολα απο την αρχη και δουμε τι επαναλαμβανεται.
Η αρχη ειναι λοιπον οτι ο Σαββιδης μονος του ειπε οτι θα κανει το γηπεδο.
Δεν περιμενε βοηθεια, δε ζητησε βοηθεια, ουτε το ξεκινησε αυτο ο ερασιτεχνης οπως οφειλε.
Συνεπως ειναι θεμα ηθικης και σεβασμου. Αν εσενα σου εχει υποσχεθει ο πατερας σου οτι θα προσπαθησει
να σου φερει και να σου δωσει κατι μεγαλο, δεν τον πουλας και δεν τον αδειαζεις
και δεν του γυρνας την πλατη επειδη δεν καταφερε ακομη να στο κανει.
Περιμενεις τον πατερα σου και του υπενθυμιζεις με καλο τροπο την υποσχεση του.
Ξερεις οτι προσπαθει πολυ. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Οταν λοιπον εσυ συμπεριφερεσαι ετσι,
ονομαζεσαι κακομαθημενο παλιοπαιδο (οχι εσυ προσωπικα εννοοειται) το λιγοτερο.
Γραφεις επισης, οτι και εσυ σε καποιον που σε υποτιμα μπορει να εκανες το ιδιο.
Ειναι παλι θεμα ηθικης. Δεν το κανεις αυτο -ακομη και αν πιστευεις οτι
σε υποτιμα- σε καποιον που εχει δωσει τοσα και εχει προσφερει τοσα. Ακομα και
αν πιστευεις οτι δρα σαν αφεντικο. Οπως ισως μπορει να κανει ο Ιβαν.
Γραφεις οτι δεν ξερεις γιατι ενδιαφερθηκε ο Μυστακιδης για το μπασκετ.
Το ζητημα δεν ειναι αυτο. Το ζητημα ειναι οτι αυτο που ξεραμε
και αυτο που λεγανε ολοι ειναι οτι θελει μονο να κτισει το γηπεδο
του ποδοσφαιρου. Τιποτε αλλο. Μας ρωτουσανε ολοι γιατι αντιδρατε;
ΜΟΝΟ το γηπεδο θελει να κανει ο ανθρωπος.
Δε θυμαμαι εσυ αν ρωτουσες το ιδιο; Τελικα αποδειχτηκε απο αυτα
που ο ιδιος κανει οτι δε θελει μονο το γηπεδο ποδοσφαιρου. Αυτο ειναι
παλι ζητημα ηθικης.
Για να τελειωσω και να μην κουραζω αλλο.
Ναι ο καθενας εχει δικαιωμα να εχει την αποψη του.
Αλλα αυτη η αποψη πρεπει να στηριζεται σε γεγονοτα και σε επαναληψεις.
Επισης, οπως καταλαβαινεις τιθονται θεματα ηθικης.
Εχεις δικαιωμα να εχεις οποιαδηποτε αποψη περι
του τι ειναι ηθικο. Αλλα η ηθικη ειναι και αυτη συγκεκριμενα πραγματα.
Δεν ειναι η αποψη του καθενος. Οπως και η λογικη σκεψη.
Σεναρια μπορω να σου γραψω οσα θελεις.
Αλλα εδω δε γυριζουμε εργα επιστημονικης φαντασιας.....
Οπως ειπες ο καθενας εχει μια αποψη σαν τις.....
Οπως εγραψα και σε καποιον συμφορουμιτη ομως που
με χαρακτηρισε εχθρο του ΠΑΟΚ οτι αυτο ειναι προβλημα.
Γιατι αποψεις εχουμε αφου βασιστουμε στα γεγονοτα
και αφου τα ξεκινησουμε ολα απο την αρχη και δουμε τι επαναλαμβανεται.
Η αρχη ειναι λοιπον οτι ο Σαββιδης μονος του ειπε οτι θα κανει το γηπεδο.
Δεν περιμενε βοηθεια, δε ζητησε βοηθεια, ουτε το ξεκινησε αυτο ο ερασιτεχνης οπως οφειλε.
Συνεπως ειναι θεμα ηθικης και σεβασμου. Αν εσενα σου εχει υποσχεθει ο πατερας σου οτι θα προσπαθησει
να σου φερει και να σου δωσει κατι μεγαλο, δεν τον πουλας και δεν τον αδειαζεις
και δεν του γυρνας την πλατη επειδη δεν καταφερε ακομη να στο κανει.
Περιμενεις τον πατερα σου και του υπενθυμιζεις με καλο τροπο την υποσχεση του.
Ξερεις οτι προσπαθει πολυ. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Οταν λοιπον εσυ συμπεριφερεσαι ετσι,
ονομαζεσαι κακομαθημενο παλιοπαιδο (οχι εσυ προσωπικα εννοοειται) το λιγοτερο.
Γραφεις επισης, οτι και εσυ σε καποιον που σε υποτιμα μπορει να εκανες το ιδιο.
Ειναι παλι θεμα ηθικης. Δεν το κανεις αυτο -ακομη και αν πιστευεις οτι
σε υποτιμα- σε καποιον που εχει δωσει τοσα και εχει προσφερει τοσα. Ακομα και
αν πιστευεις οτι δρα σαν αφεντικο. Οπως ισως μπορει να κανει ο Ιβαν.
Γραφεις οτι δεν ξερεις γιατι ενδιαφερθηκε ο Μυστακιδης για το μπασκετ.
Το ζητημα δεν ειναι αυτο. Το ζητημα ειναι οτι αυτο που ξεραμε
και αυτο που λεγανε ολοι ειναι οτι θελει μονο να κτισει το γηπεδο
του ποδοσφαιρου. Τιποτε αλλο. Μας ρωτουσανε ολοι γιατι αντιδρατε;
ΜΟΝΟ το γηπεδο θελει να κανει ο ανθρωπος.
Δε θυμαμαι εσυ αν ρωτουσες το ιδιο; Τελικα αποδειχτηκε απο αυτα
που ο ιδιος κανει οτι δε θελει μονο το γηπεδο ποδοσφαιρου. Αυτο ειναι
παλι ζητημα ηθικης.
Για να τελειωσω και να μην κουραζω αλλο.
Ναι ο καθενας εχει δικαιωμα να εχει την αποψη του.
Αλλα αυτη η αποψη πρεπει να στηριζεται σε γεγονοτα και σε επαναληψεις.
Επισης, οπως καταλαβαινεις τιθονται θεματα ηθικης.
Εχεις δικαιωμα να εχεις οποιαδηποτε αποψη περι
του τι ειναι ηθικο. Αλλα η ηθικη ειναι και αυτη συγκεκριμενα πραγματα.
Δεν ειναι η αποψη του καθενος. Οπως και η λογικη σκεψη.
Σεναρια μπορω να σου γραψω οσα θελεις.
Αλλα εδω δε γυριζουμε εργα επιστημονικης φαντασιας.....
Pater έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 01:40 Φίλε μου special4, ....
Κάνεις υποθέσεις και σε όλες δικαιολογείς τις προθέσεις και τις αντιδράσεις του Α.Σ . Πιθανολογείς τα χειρότερα για την στάση του ΙΒΑΝ και των μελών της Π.Α.Ε .
...
Ακριβώς αυτό .
Το να ανοίξεις συζήτηση με το special για αυτό το θέμα έχει τόσες πιθανότητες επιτυχίας όσες να καθίσεις με καραπαπά και να μιλήσεις αντικειμενικά για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Δε το αποκλείω , αλλά δε θα έλεγα ότι έχουμε τις πιθανότητες υπερ μας.
- These users thanked the author giapas for the post (total 2):
- ASTNORD2, paok apo epilogi
Ολοι θα θελαμε ο κ. Μυστακιδης να παρει την ΚΑΕ.
Ακομη και την ΠΑΕ αν το ηθελε ο κ. Σαββιδης.
Μονος του καηκε. Μυαλο ομως δεν εβαλε.
Συνεχιζει να προκαλει και να δημιουργει αυτο που ζουμε
εδω μεσα και παντου οπου υπαρχει ΠΑΟΚ.
Και αυτο που προκαλεσε και το κανει ακομη χειροτερο,
δεν φτιαχνεται. Επειδη ο μονος γιατρος για ολα αυτα
οπως και στη ζωη ειναι ο χρονος, το ιδανικοτερο θα ηταν για ολους και για τον ΠΑΟΚ,
ο κ. Μυστακιδης να ζητησει ενα μεγαλο συγνωμη και προς το παρον να αποχωρησει απο τον ΠΑΟΚ.
Καποια αλλη στιγμη στο μελλον θα δουμε.
Βλεπετε τον κ. Μυστακιδη να εχει αντιληφθει τι εχει δημιουργησει;
Αν το ειχε αντιληφθει, το λιγοτερο θα εκανε βηματα πισω.
Αυτος συνεχιζει με τους μπροστινους του και αυτος αορατος
ακομη και στην προταση εξαγορας της ΚΑΕ να διχαζει
και να προκαλει διχασμο.
Ακομη και την ΠΑΕ αν το ηθελε ο κ. Σαββιδης.
Μονος του καηκε. Μυαλο ομως δεν εβαλε.
Συνεχιζει να προκαλει και να δημιουργει αυτο που ζουμε
εδω μεσα και παντου οπου υπαρχει ΠΑΟΚ.
Και αυτο που προκαλεσε και το κανει ακομη χειροτερο,
δεν φτιαχνεται. Επειδη ο μονος γιατρος για ολα αυτα
οπως και στη ζωη ειναι ο χρονος, το ιδανικοτερο θα ηταν για ολους και για τον ΠΑΟΚ,
ο κ. Μυστακιδης να ζητησει ενα μεγαλο συγνωμη και προς το παρον να αποχωρησει απο τον ΠΑΟΚ.
Καποια αλλη στιγμη στο μελλον θα δουμε.
Βλεπετε τον κ. Μυστακιδη να εχει αντιληφθει τι εχει δημιουργησει;
Αν το ειχε αντιληφθει, το λιγοτερο θα εκανε βηματα πισω.
Αυτος συνεχιζει με τους μπροστινους του και αυτος αορατος
ακομη και στην προταση εξαγορας της ΚΑΕ να διχαζει
και να προκαλει διχασμο.
@nunies4 αν αυτο που ανεφερες περι χορηγιας σε διπλανο τοπικ ισχυει, μαλλον μας δινει μια εικονα για το ποιος θα κατασκευασει το γηπεδο