Κοίτα, κάποιες παρεμβάσεις εξυπνότερης εκμετάλλευσης του χώρου θα μπορούν να γίνουν - σχεδόν όλα γίνονται όταν υπάρχει χρήμα.
Βέβαια , δεν είναι πηγή άγχους τώρα η χωρητικότητα του γηπέδου, κι όπως είναι με μικρή ανακαίνιση θα το δεχόταν και η Ευρωλίγκα που λένε...
το γήπεδο ε; όχι την ομάδα. Εκεί θέλει πολλά.
...προτιμω ΝΒΑ EUROPE. Αλλά προσέξτε , κι εκεί είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. 2 θέσεις είναι και διεκδικητές πολλοί...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κάποιοι αντιφρονούντες δεν θέλουν τον Τέλη και τα εκατομμύριά του. Για την αλητεία.
Και πείτε μου ρε παιδιά, υπάρχει κάποιος πολύ πλούσιος που είναι έτσι ηθικά άμεμπτος για να λάβει την αποδοχή σας;
Δηλ ας πούμε ότι ήταν στη θέση του Τέλη ο κ.Ελον Μασκ, ο Έλληνας ο Μπέζος, ο Σώρος, ο Μπιλ Γκειτς. Θα έπαιρνε κανείς από αυτούς την έγκριση των έγκριτων ΠΑΟΚώμετρων που απαιτούν εξηγήσεις για τις προθέσεις και τους σκοπούς του επενδυτή;
Σας ξαναλέω, ο Ιβαν έδωσε το ΟΚ να πάρει το μπάσκετ ο Τέλης. Γράφτηκε ότι τον κάλεσε ο Θανάσης και όλα καλά. Σταματήστε να είστε αυτόκλητοι υπερασπιστές του Ιβαν για το θέμα της ΠΑΕ . Ξέρει αυτός δε σας χρειάζεται.
Και ναι, είμαι με τον Ιβαν στα θέματα του ποδοσφαίρου, έτσι απέξω και λίγο που ασχολούμαι. Αλλά δε με καίει κιόλας ποιος από τους δυο θα χτίσει τη Νε.Τούμπα και θα βγάλει κέρδη για 49 χρόνια.
Με καίει όμως να μη μου παίρνουν τους παίκτες οι γειτονιές της χαβούζας. Και να μη μαλώνει ο Πρόεδρος στα ραδιόφωνα να στείλει ο λαός κάνα φράγκο να σωθούμε.
Και ναι, προτιμώ το μπάσκετ να γαμεί και να δέρνει και ας μαλώνουν τα βουβάλια για τα υπόλοιπα.
'Οπως σωστά είπε ο φίλος παραπάνω, ήμασταν πεινασμένοι κι ονειρευόμαστε καρβέλια.
ΥΓ πείτε μας στο τέλος κι οτι ο Τέλης δεν είναι από τη Θεσσαλονίκη, δεν είχε σουίτα στην Τούμπα πριν τα σπάσει με Ιβαν, και δεν είναι ΠΑΟΚτσης.
Γιατί ερωτήματα του τύπου τι θα λέγατε αν ερχόταν με λεφτά ο Μαρινάκης κάπου εκεί το πάνε.
Στο ηθικό κομμάτι.
δε μου λέτε, ποιες και πόσες ομάδες έχουν δείξει ηθική μπροστά στο χρήμα; εγώ ξέρω οι μισοί πρόεδροι του γαύρου ήταν για τη φυλακή, ναι εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς. Ωραία. Ούτε έμπορας είναι λοιπόν ο Τέλης, ούτε σκότωσε κανέναν με τα τάγματά του.
Πήγε με λάθος τρόπο στην ΠΑΕ; ΟΚ. ναι.
Δεν τον κρεμάω γιατί ήθελε να πετύχει κάτι με τα λεφτά του.
Με νοιάζει όμως το ζεστό του χρηματάκι να το βάλει στην ΚΑΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ