ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:00
PAOKevolution έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:45
Οι συνεχόμενες αντεγκλήσεις δε βοηθούν σε τίποτα. Αν ο Χατζόπουλος θεωρήσει πως όσα έχει στα χέρια του αρκούν για την πώληση, θα το κάνει. Εμείς τι ουρλιάζουμε εδώ μέσα;
ΑΝ γίνει η στραβή αργότερα, το συζητάμε.
Τώρα, δε βοηθάει σε τίποτα, γιατί κυρίως δεν επηρεάζουμε τέτοιες καταστάσεις.
Ξαναλέω, απολαύστε το. Θα έχουμε 2 δισεκατομμυριούχους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
Υ.Γ. Γενικότερα τάσσομαι με την πλευρά, του ΠΑΟΚ, δηλαδή του καθαρού και του ντόμπρου. Προφανώς ο κ. Μυστακίδης το πρώτο ''Χαίρετε'' το έκανε τελείως λάθος. Ας δούμε αν στη δεύτερη απόπειρα το πάει σωστα!
Αν γινει η στραβη και πεσεις στη β εθνικη τι θα πεις τοτε αδελφε;
Tην ξαναπατησαμε οπως με τον Δροσο που ελεγε ο αλλος ενω ξεραμε;
Αν ο Μυστακιδης δεν ειχε τοσα λεφτα, μετα απο ολα αυτα θα τον ηθελες;
Τι επαθε ο πολυμετοχικος στην ΠΑΕ το ξεχασες; Δισεκατομυριουχοι ηταν.
Πατερας-Βαρδινογιαννης-Γιαννακοπουλος-Βγενοπουλος. Αφησαν την τρυπα και
την εκλεισε ο Αλαφουζος. Στο μπασκετ ομως τετοια τρυπα δε θα κλεισει ποτε....
Δε θα ξαναδεις α εθνικη ουτε εσυ ουτε τα παιδια μας.....
ρε σεις δε το ξέραμε ότι θα ρθετε εδώ όλοι μαζί και θα πρέπει να προγραμματίσουμε καφέ και 2 ώρες διάβασμα τη μέρα για να καλύψουμε τα ποσταρίσματα, χα χα πρώτη φορά το ζούμε αυτό.
Εχω πολλά να πω σε πολλούς αλλά δε με παίρνει τώρα να κρατάω σημειώσεις για τα σχόλια και να απαντάω.
Εσύ όμως φίλε αξίζεις τη προσοχή:
με ποιο ακριβώς τρόπο θα βρεθεί η ομάδα στη Β Εθνική πες μου...
θα την πάρει ο Μεγιστάνας αυτός για να αφήσει ακάλυτπες επιταγές σα να ναι ο Παντελονάτος βιοτέχνης ή ο στοιχιματζής που έφαγε μέχρι και της γκόμενάς του τα 200 σε επικερδείς τοποθετήσεις και πήρε το αεροπλάνο για τη Μάλτα;
εδώ με Οικονομικά δεδομένα μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό μέγεθος. Και μη ξεχνάμε ότι υπάρχει και το καλό όνομα στις businness.
Αμα βαρεθεί να πληρώνει σε μερικά χρονάκια, πουλάει και φεύγει κύριος. Δεν του είναι τίποτα μερικά εκατομμύρια για να ξεφτυλίσει το όνομά του στο διεθνή χώρο. Λέω εγώ και εσύ πες όχι.
ΚΑι ξεχνάμε κάτι: ΑΝ, λέω ΑΝ, όπως ελπίζουμε και περιμένουμε, ρίξει άμεσο χρήμα τώρα , πολύ και ζεστό, μας φτιάξει ανθρώπους, ανταγωνιστές σε υψηλό επίπεδο στας Ευρώπας, και χαρούμε μερικά χρονάκια δόξας, Ε!! το αλλάζω το ευχάριστο διάλλειμα πριν ξαναγυρίζω στη μιζέρια των επιτροπών διάσωσης...
Εσύ το πήγες όμως μακρυά το σενάριο: θα κάνει ΤΕΡΑΑΣΤΙΟΟΟ ΑΝΟΙΓΜΑ και θα φύγει. και θα καταστραφούμε. Επειδή έτσι το πιστεύεις εσύ.
Κι αν στο χαλάσω και σου πω η πιθανότητα είναι μία στις 100, δεν αξίζει το ρίσκο;
αλλά δεν τον θες ρε παιδί μου λόγω χαρακτήρα, που κινήθηκε όπως ήθελε για τα συμφέροντά του και δε βγήκε ακόμα να μας δώσει εξηγήσεις... γιατί για να πάρει την ΚΑΕ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εμείς
ο μισός λαός να κάνει δήλωση αποπομπής από τα του ποδοσφαίρου...
εντάξει. Χαμογελώ