Razvan Lucescu V

Απάντηση
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από theo-drama »

Πάντως συνήθως, όταν είναι Ρουμανία, βγαίνουν τα σενάρια που τον θέλουν, να πουλιεται ή να φεύγει...

Νίκη με τον ΟΦΗ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ρουμανια ειναι;;;;
Ωχ ακριβα θα με βγει το αεροδρομιο...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Δεν ξέρω αν ήταν το τριημερο, αλλά κ να πήγε αύριο έχει προπονηση.
Εννοουσα ότι όταν διακόπτεται το πρωταθλημα, πάντα κάτι θα βρουν να ασχοληθούν, είτε οι γνωστοί εξ ραδιοφώνου κ λοιποί, είτε οι Ρουμάνοι αρδ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα
εδώ είναι.
RazvanLucesku

Δημοσίευση από RazvanLucesku »

Το EPObook έχει κάνει 3 post για Λουτσέσκου, ίσως και παραπάνω, τόσα είδα με ένα γρήγορο ψάξιμο. https://epobookgr.blogspot.com/2025/09/ ... st_55.html
Εδώ είναι το ένα. Υπονοεί ότι ο Ραζβάν θα φύγει. Να αρχίσουμε να φοβόμαστε;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

RazvanLucesku έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 21:26 Το EPObook έχει κάνει 3 post για Λουτσέσκου, ίσως και παραπάνω, τόσα είδα με ένα γρήγορο ψάξιμο. https://epobookgr.blogspot.com/2025/09/ ... st_55.html
Εδώ είναι το ένα. Υπονοεί ότι ο Ραζβάν θα φύγει. Να αρχίσουμε να φοβόμαστε;
Ο Ραζβαν ποσταρει για Ραζβαν! Inception!
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

RazvanLucesku έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 21:26 Να αρχίσουμε να φοβόμαστε;
Να αρχίσετε να μην παίρνετε στα σοβαρά αντιΠΑΟΚτσήδικες σελίδες της πλάκας.

εντιτ, την παρακάτω αηδία την έβαλε στο φβ ο Τοσκίτσης που κάποιοι εδώ μέσα τον αναφέρετε και ως σοβαρή πηγή για μεταγραφικά ή οτιδήποτε έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ:
Υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και έχει συμφωνήσει να αναλάβει, όμως η ρήτρα στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ αποτελεί αυτή τη στιγμή εμπόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK today, το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, ωστόσο η ομάδα των ΗΑΕ δεν είναι διατιθεμένη να πληρώσει τη ρήτρα, οπότε δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα για τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ.
Δηλαδή, συμφώνησε να αναλάβει χωρίς να ξέρει ότι οι άλλοι δεν πληρώνουν τη ρήτρα.
Και οι άλλοι, ενδιαφέρονται, συμφώνησαν να αναλάβει, αλλά δεν πληρώνουν τη ρήτρα. Οπότε "δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα".

Κάτι τέτοιοι τύποι που ήταν τίποτα και έγιναν κάποιοι στον μαγικό ιντερνετικό κόσμο, τρώνε ψωμάκι από τον μεγάλο ΠΑΟΚ και ανεβάζουν τέτοια άρθρα. Πάρτε τους όσο σοβαρά θέλετε, εγώ εύχομαι μακάρι ΑΙ.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

scarsick έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 21:50 Κάτι τέτοιοι τύποι που ήταν τίποτα και έγιναν κάποιοι στον μαγικό ιντερνετικό κόσμο, τρώνε ψωμάκι από τον μεγάλο ΠΑΟΚ και ανεβάζουν τέτοια άρθρα.
Αυτόν τον νέο ινφλουένσερ, τον inside ινφορμέισο - κατάσκοπο των 3 ηπείρων και των 5 θαλασσών, που δεν τον ήξερα, τον έμαθα από άλλο ινφλουένσερ, που μιλούσε πρώτος για το λυκόσκυλο το Ζαφείρη και ουσιαστικά τον διαφήμισε τον peobook / epobook. Αυτός ο γνωστός, ΠΑΟΚ μέχρι να παγώσει η Κόλαση και μέχρι να παγώσει ο ήλιος και τα σχετικά.

Το πώς μια ιστοσελίδα στο fb, τρώει ψωμάκι από τον μεγάλο ΠΑΟΚ, θα ήθελα να σε ρωτήσω πώς γίνεται.
Δεν ρωτάω για μένα, για ένα φίλο μου ρωτάω, δεν τον ξέρεις. :lol:

Πλάκα κάνω.

Εννοείται ότι αυτή την περίοδο που δεν υπάρχουν ειδήσεις, ''τα όρνεα θα γράφουν όργια''.
Άλλοι λόγω διαστροφής και άλλοι γιατί το μαγαζί πρέπει να έχει επισκεψιμότητα. Αλλά αυτό αφορά site.

Το πώς αφορά μια ιστοσελίδα στο fb, δεν ξέρω πώς γίνεται.
Μόνο αν ανήκει σε κάποιο payroll κάποιου ομίλου ξερωγώ και πληρώνεται για να κάνει ινφλουένσινγκ.
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι ρωτάς, δεν εννοούσα κάποια σελίδα αποκλειστικά στο facebook, μάλλον εγώ δεν το έγραψα καλά πριν.

Ο Τοσκίτσης ανέβασε στο facebook την επικεφαλίδα και το γνωστό "το άρθρο στο πρώτο σχόλιο", για να δεις τι έγραφε στο "άρθρο" έπρεπε να μπεις στην ιστοσελίδα του paoktoday.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

scarsick έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 21:50
RazvanLucesku έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 21:26 Να αρχίσουμε να φοβόμαστε;
Να αρχίσετε να μην παίρνετε στα σοβαρά αντιΠΑΟΚτσήδικες σελίδες της πλάκας.

εντιτ, την παρακάτω αηδία την έβαλε στο φβ ο Τοσκίτσης που κάποιοι εδώ μέσα τον αναφέρετε και ως σοβαρή πηγή για μεταγραφικά ή οτιδήποτε έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ:
Υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και έχει συμφωνήσει να αναλάβει, όμως η ρήτρα στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ αποτελεί αυτή τη στιγμή εμπόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK today, το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, ωστόσο η ομάδα των ΗΑΕ δεν είναι διατιθεμένη να πληρώσει τη ρήτρα, οπότε δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα για τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ.
Δηλαδή, συμφώνησε να αναλάβει χωρίς να ξέρει ότι οι άλλοι δεν πληρώνουν τη ρήτρα.
Και οι άλλοι, ενδιαφέρονται, συμφώνησαν να αναλάβει, αλλά δεν πληρώνουν τη ρήτρα. Οπότε "δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα".

Κάτι τέτοιοι τύποι που ήταν τίποτα και έγιναν κάποιοι στον μαγικό ιντερνετικό κόσμο, τρώνε ψωμάκι από τον μεγάλο ΠΑΟΚ και ανεβάζουν τέτοια άρθρα. Πάρτε τους όσο σοβαρά θέλετε, εγώ εύχομαι μακάρι ΑΙ.
Χωρίς να έχω διάθεση να υπερασπιστώ κανέναν τοσκιτση, το πρώτο κομμάτι αφορά το ρεπορτάζ του άραβα και το δεύτερο κομμάτι αφορά το ρεπορτάζ άποψη του τοσκιτση
black death

Δημοσίευση από black death »

Αυτοι οι επομπουκ τι εννοουν ακριβως; Οτι θέλει να φυγει και τον κραταμε με χειροπεδες; Ή ανεβαζουν για το τζερτζελο και οτι κατσει;
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δεν αλλάζει τίποτα σε ό,τι έγραψα, οριακά το κάνει και χειρότερο.

Ας μην πω τώρα από πού είναι οι "πληροφορίες του paoktoday" όπως γράφει, τα είχε πει ωραία ο Aureliano Buendia για την κατάσταση με τη δημοσιογραφία στην πόλη.

Όσο για το επομπουκ και τα άρθρα για τον Λουτσέσκου και το "αν πρέπει να φοβόμαστε", αυτοί εκτός των μπηχτών για τον Πανσερραϊκό που μας στήθηκε ανέβασαν και φωτοσοπ τον Μαυροπάνο να υπογράφει με τη φανέλα των πστόγαβρων και done deal, τελικά τι έγινε, ακόμα δεν έκλεισε το deal?

τλ;δρ, ας κάνει ό,τι θέλει ο Τοσκίτσης και ας περιγράφει όπως θέλει τα γκολ μήπως και γίνει viral, όλα είναι clickbait, εγώ απλώς ανέφερα κάποια πράγματα για το ποιοι κάνουν θέμα από το πουθενά για να πουν ότι τελικά δεν "υφίσταται" κανένα θέμα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”