Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Μιλας για το 2006 και παιζω εγω με τις εντυπωσεις? δεν ηξερα οτι δουλευομαστε και μεταξυ μας. Ο ερασιτεχνης δεν μεταβιβαζει σε κανεναν κανενα γηπεδο, τη χρηση παραχωρει, δεν εχει δικαιωμα για κατι αλλο. Ευχαριστω για τα υπολοιπα
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- Nassos, paok apo epilogi
george188 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:03 Μιλας για το 2006 και παιζω εγω με τις εντυπωσεις? δεν ηξερα οτι δουλευομαστε και μεταξυ μας. Ο ερασιτεχνης δεν μεταβιβαζει σε κανεναν κανενα γηπεδο, τη χρηση παραχωρει, δεν εχει δικαιωμα για κατι αλλο. Ευχαριστω για τα υπολοιπα
Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει τη δυνατότητα ή δεν υπάρχει τρόπος για να γίνει αυτό που λες;
Γιατί εγώ έχω την αίσθηση, ότι η τζάμπα Σοφιά, πέρασε στα χέρια του καβούρια ως ιδιοκτησία;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπορεις να διαβασεις πριν μιλησεις για ιβανικους, λεω εγω τωραjohn4serres έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:57 Έχουμε καμία σοβαρή εξέλιξη στο θέμα ή πλάκωσαν όλοι οι τρελαμένοι Ιβανικοι στο τοπικ σπαμάροντας αυτά που διαβάζαμε και στο ΑΣ-ΠΑΕ;
Δεν ζηταει κανεις μεταβιβαση γηπεδου, δεν γινεται. Τη χρηση του γηπεδου εχει και η ΠΑΕ ΑΕΚSpecial 4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:05 Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει το δικαίωμα ή δεν υπάρχει τρόπος για να γίνει αυτό που λες;
Γιατί εγώ έχω την αίσθηση, ότι η τζάμπα Σοφιά, πέρασε στα χέρια του καβούρια ως ιδιοκτησία;
Μετά τη ΔΕΘ, 10 εργάσιμες ζήτησαν για τον έλεγχο των στοιχείων.john4serres έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:57 Έχουμε καμία σοβαρή εξέλιξη στο θέμα ή πλάκωσαν όλοι οι τρελαμένοι Ιβανικοι στο τοπικ σπαμάροντας αυτά που διαβάζαμε και στο ΑΣ-ΠΑΕ;
- These users thanked the author Мир for the post:
- john4serres
Για μεταβιβαση? ναι. Γι αυτο ουτε ο ιβαν ουτε ο τελης ζηταει μεταβιβαση, εκμετάλευση ζηταει κ παραχωρείται για 49 χρονια
Είπα βρε εγώ ότι ζητάει τώρα;george188 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:09 Για μεταβιβαση? ναι. Γι αυτο ουτε ο ιβαν ουτε ο τελης ζηταει μεταβιβαση, εκμετάλευση ζηταει κ παραχωρείται για 49 χρονια
Άλλο σου λέω, αλλά δεν καταλαβαίνεις.
Όταν είπε ο Κατσαρής κρατήσαμε τα γήπεδα δικά μας, γιατί το είπε;
Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει τρόπος, να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς των γηπέδων και να περάσει ως ιδιοκτησία στα χέρια κάποιου επιχειρηματία;
Αυτό σε ρωτάω, αλλά πετάς την μπάλα στην εξέδρα.
Είστε offtopic και εξοργίζετε τον @john4serres
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- george188, paok apo epilogi
Καμια μπαλα δεν πεταω στην εξεδρα ουτε σε ειρωνευομαι, σου απανταω ξεκαθαρα. Αν θες να αλλαξουμε το υφος ας το σταματησουμε εδω. Μια τλεευταια προσπαθεια θα κανω
-Βάσει του νόμου περί αθλητικών σωματείων και ΠΑΕ (Ν. 2725/1999 και μεταγενέστερες τροποποιήσεις), τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις ανήκουν στο σωματείο (Ερασιτεχνική) και όχι στην ΠΑΕ
-Ο ερασιτεχνης δεν μπορεί να πουλήσει/μεταβιβάσει το γήπεδο στην ΠΑΕ. Ο νόμος το απαγορεύει.
Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να το παραχωρήσει με μακροχρόνια σύμβαση χρήσης (leasing, παραχώρηση εκμετάλλευσης, μίσθωση).
Και σταματαω εδω γιατι ειμαστε οφ τοπικ οντως
-Βάσει του νόμου περί αθλητικών σωματείων και ΠΑΕ (Ν. 2725/1999 και μεταγενέστερες τροποποιήσεις), τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις ανήκουν στο σωματείο (Ερασιτεχνική) και όχι στην ΠΑΕ
-Ο ερασιτεχνης δεν μπορεί να πουλήσει/μεταβιβάσει το γήπεδο στην ΠΑΕ. Ο νόμος το απαγορεύει.
Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να το παραχωρήσει με μακροχρόνια σύμβαση χρήσης (leasing, παραχώρηση εκμετάλλευσης, μίσθωση).
Και σταματαω εδω γιατι ειμαστε οφ τοπικ οντως
Έλα για να μην κουράζεστε:
9.Η κατά οποιονδήποτε τρόπο μερική ή ολική εκποίηση και αλλαγή χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων των σωματείων απαγορεύεται. Κατ' εξαίρεση, αν οι παραπάνω εγκαταστάσεις δεν καλύπτουν ή δεν εξυπηρετούν πλέον τις αγωνιστικές ανάγκες του σωματείου ή υφίσταται άφευκτη ανάγκη, επιτρέπεται η εκποίησή τους για την κατασκευή ή απόκτηση νέων που πληρούν τις ανάγκες του ή η αλλαγή χρήσης. Αποκλειστικά αρμόδιο να βεβαιώσει τα ανωτέρω καθίσταται το κατά το άρθρο 825 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας δικαστήριο. Η αίτηση υποβάλλεται από τη διοίκηση του σωματείου, ύστερα από απόφαση της γενικής συνέλευσής του, που λαμβάνεται με πλειοψηφία των δύο τρίτων (2/3) των μελών του.
- kataramenos5
Επρεπε να θελω? Να ψαξω εξοπλισμο μαδερια, κλπ ?
ΥΓ Ηταν ενα μικρο καραβι,ηταν ενα μικρο καραβι
που ηταν α-α-αταξιδευτο οεοεοεοε
-
ASTNORD2 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:16Χαρά στο κουράγιο σου. Είσαι όαση αλήθειας και ΠΑΟΚτσήδικης ψυχής.Equalizer έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:01 Παρεμπιπτόντως, ο Σαββίδης σίγουρα δεν αγάπησε ξαφνικά τον ΠΑΟΚ και ήρθε, η συνολική περίοδος προσπάθειάς του να μπει στον σύλλογο όμως κράτησε από το Πάσχα του 2006 εως τον Αυγουστο του 2012.
ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή κάποιοι είχαν ενστάσεις στους τρόπους και τις προτάσεις του.
Και τυγχάνει να ΜΗΝ έστρεψε κανέναν εναντίον άλλων ΕΝΤΟΣ του συλλόγου. Κάτι το οποίο αυταπόδεικτα χειροτερεύει ακόμα περισσότερο τις συνθήκες "λαϊκής αποδοχής" ενός επενδυτή.
Συνέχισε να γράφεις και να μου υπενθυμίζεις τους λόγους για τους οποίους έγινα ΠΑΟΚ.
Το αυτο