Φίλε αγνές προθέσεις κανείς δεν έχει. Δουλειές θέλουν να κάνουν. Εγώ εύχομαι οι δουλειές που θέλει να κάνει ο Τελης να ικανοποιουνται μέσω ιδιοκτησίας του μπασκετ στην παρούσα φάση. Τι θα γίνει σε 2-3-10 χρόνια δεν το ξέρει κανείς. Αλλά αν πας με πλαγιο τρόπο να πετάξεις τον Σαββίδη έξω από την κατασκευή του γηπεδου ή απο την ΠΑΕ θα εχουμε πολεμο μεταξυ τους. Και Όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πατάνε οι βάτραχοι...Мир έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:04 Ας περιμένουμε να δούμε αν θα προχωρήσει ο Μυστακίδης με την αγορά της ΚΑΕ όταν απομακρυνθούν από τον ΑΣ οι άνθρωποι που του υποσχέθηκαν και προσπαθούν 2-3 μήνες τώρα να του δώσουν το γήπεδο ποδοσφαίρου για 49 χρονια κάτω από το τραπέζι.
Καλός η κακός κάποιοι μπακάληδες θα απομακρυνθούν σύντομα από το ΔΣ του ΑΣ.
Ελπίζω να μείνει και να επενδύσει στην ΚΑΕ και να δείξει ότι όντως έχει αγνές προθέσεις για τον σύλλογο.
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
- kataramenos5
Οκ μλκια αλλα αφου το μαμησαμε ηδη να βαλω κι εγω ενα λιθαρακι.nunies4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:44 Πραγματικα με ξεπερναει πλεον η συζητηση. Επειδη το τοπικ ειναι για την ΚΑΕ να συζηταμε μονο για την ΚΑΕ αφηνοντας απεξω ολα τα τριγυρω.
Αν ερχοταν ο Μαρινακης να παρει την ΚΑΕ θα επρεπε να συζηταμε μονο για το επιχειρηματικο ενδιαφερον και το ποσο θα εκτοξευθει το τμημα και οχι για το ποιον του, για το οτι ειναι αυτος που ειναι και για το ποιες μπορει να ειναι οι προθεσεις του.
Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να ακολουθησω τον συλλογισμο
Σας αφηνω να μιλησετε για μπασκετ μιας και θεωρειται οτι στην κινηση Τελη αυτο ειναι το σκοπουμενο του. Το πως θα ξαναφερει το μπασκετ στον Βορρα
Για το Βανια ρωτησαμε το ποιον του,το ποιες ηταν οι προθεσεις του(ειχε ζητησει το γηπεδο οταν ηρθε)?
Ας δουμε λοιπόν ξανα τι ειχε κανει μεχρι τοτε στο ποδοσφαιρο και σε ποιον δωσαμε την ΠΑΕ χωρις να ρωτησουμε πολλα πολλα.
27/10/2012
"Στα ρωσικά δικαστήρια προσφεύγει ο Ιβάν Σαββίδης διεκδικώντας 17,5 εκατ. ρούβλια (420.000 ευρώ) από την ομάδα Ροστόφ, τα οποία της δάνεισε τον Απρίλιο του 2012 που δεν είχε να πληρώσει τους παίκτες της. Πιο συγκεκριμένα, ο νυν μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έδωσε 15 εκατ. ρούβλια με τον όρο ότι θα του επιστραφούν στις 31 Αυγούστου. Τώρα τα διεκδικεί δικαστικώς και με τους τόκους. «Για να δανείσουμε την ομάδα πήραμε δάνειο από τράπεζα και είναι προφανές ότι πρέπει να πληρώσουμε και τους τόκους» δήλωσε στη ρωσική εφημερίδα «Κομερσάντ».
Ο Ιβάν Σαββίδης είχε διατελέσει πρόεδρος της Ροστόφ το 2002-2005. Η ομάδα λεγόταν τότε Ροστελμάς.
Της άλλαξε όνομα για να εκπροσωπεί όλη την πόλη και όχι μόνο ένα εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας. Πλήρωσε τα χρέη της που ανέρχονταν σε 10 εκατ. δολάρια και υποσχέθηκε να την ανεβάσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παίκτες πάντως δεν αγόρασε. Ηταν της άποψης ότι οι ομάδες πρέπει να αναδεικνύουν τα ταλέντα τους.
Ρήξη με τους οπαδούς
Επί ημερών Σαββίδη, το 2003 η Ροστόφ έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ρωσίας και έκτοτε άρχισε να αλλάζει προπονητές. «Το ρωσικό ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται ποδοσφαιριστές των 15-20 εκατ. δολαρίων. Πού θα φτάσουμε αν κάποιοι παίκτες της Σατούρν πληρώνονται 50.000 δολάρια τον μήνα;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος Σαββίδης. Οι σχέσεις του με τη Ροστόφ διαταράχτηκαν τελεσίδικα όταν οπαδοί της ομάδας ανήρτησαν πανό με σύνθημα «ο Σαββίδης δεν είναι δικός μας πρόεδρος». Ετσι, το 2005 πήρε το καπελάκι του και έφυγε δηλώνοντας: «Δεν μπορώ να χρηματοδοτώ μια ομάδα που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό»…
Για τον Ιβάν Σαββίδη το ποδόσφαιρο δεν τελείωσε μετά τη Ροστόφ. Ανέλαβε να σώσει την ιστορική ομάδα της πόλης, τη ΣΚΑ Ροστόφ, η οποία ανέδειξε ποδοσφαιριστές όπως ο Ζαβάροφ και ο Αντρέεφ και το 1981 στέφθηκε κυπελλούχος ΕΣΣΔ νικώντας στον τελικό τη Σπαρτάκ Μόσχας με 1-0.
Η ΣΚΑ τελικά δεν σώθηκε. Βολοδέρνει στις μικρές κατηγορίες και πριν από λίγους μήνες παιζόταν… αν θα κηρύξει πτώχευση. Η εφημερίδα «Κομερσάντ» υποστηρίζει ότι ο Σαββίδης ετοιμάζεται να διεκδικήσει δικαστικώς τα 88 εκατ. ρούβλια (2 εκατ. ευρώ) που έβαλε στη ΣΚΑ το διάστημα που διετέλεσε πρόεδρός της."
πηγη Βημα
Τα ξεχασε ολα αυτα ο ΠΑΟΚτσης που εφτασε τωρα να ζηταει πιστοποιητικο κοινωνικων κι οπαδικων φρονηματων
Καληνυχτα ΠΑΟΚ
κανένας δε ζηταει πιστοποιητικο κοινωνικων κι οπαδικων φρονηματων
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Montrealiotis
Μαλλον δεν τα θυμαστε καλα τα πραγματα... Ο Ιβαν στη πρωτη του εμφανιση ειχε η δεν ειχε διχασει τον κοσμο? Και τοτε δεν υπηρχε η συγκρουση μεταξυ αυτων που ηθελαν να δοθει το γηπεδο με το καλημερα για να σωθει η ομαδα και αυτων που ελεγαν πρωτα να επενδυσει και μετα να παρει το γηπεδο? Δεν υπηρχε επικοινωνιακος πολεμος στα μεσα μεταξυ δημοσιογραφων που ελεγαν ακριβως τα ιδια?
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την ενασχόληση του μυστακίδη με την καε ακόμα και αν γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο θα χρησιμοποιηθεί ως όχημα για το γήπεδο και εν τέλει για την απόκτηση της ΠΑΕ.
Είναι αστείο όμως να προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει σύνδεση του ενδιαφέροντως για την καε με τα μεγαλύτερα σχέδια που είναι το γήπεδο και η παε.
Οκ είναι θεμιτό κάποιοι να έχουν κουραστεί από τον Ιβάν και την νοοτροπία του ( εξάλλου το λένε αυτό σχεδόν μια δεκαετία τώρα) και να θέλουν κάτι καινούργιο, αλλά τουλάχιστον ας σταματήσουν να κρίνονται πίσω από το δάχτυλο τους και να αναφέρουν επιχειρήματα που πρώτα απ' όλα προσβάλλουν τους ίδιους και μετά την νοημοσύνη των συνομιλητών τους.
Είναι αστείο όμως να προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει σύνδεση του ενδιαφέροντως για την καε με τα μεγαλύτερα σχέδια που είναι το γήπεδο και η παε.
Οκ είναι θεμιτό κάποιοι να έχουν κουραστεί από τον Ιβάν και την νοοτροπία του ( εξάλλου το λένε αυτό σχεδόν μια δεκαετία τώρα) και να θέλουν κάτι καινούργιο, αλλά τουλάχιστον ας σταματήσουν να κρίνονται πίσω από το δάχτυλο τους και να αναφέρουν επιχειρήματα που πρώτα απ' όλα προσβάλλουν τους ίδιους και μετά την νοημοσύνη των συνομιλητών τους.
- These users thanked the author renegade for the post (total 9):
- astral, Guitarman, ASTNORD2, nunies4, paok apo epilogi, Psaras, Montrealiotis, Kabamaru11, Dimpatra
Αυτο ακριβως που ανεβασες αναφερθηκε χτες. Αλλα οκ να λες οτι ξεχασε ο ΠΑΟΚτσης ειναι αδικο.kataramenos5 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:09Οκ μλκια αλλα αφου το μαμησαμε ηδη να βαλω κι εγω ενα λιθαρακι.nunies4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:44 Πραγματικα με ξεπερναει πλεον η συζητηση. Επειδη το τοπικ ειναι για την ΚΑΕ να συζηταμε μονο για την ΚΑΕ αφηνοντας απεξω ολα τα τριγυρω.
Αν ερχοταν ο Μαρινακης να παρει την ΚΑΕ θα επρεπε να συζηταμε μονο για το επιχειρηματικο ενδιαφερον και το ποσο θα εκτοξευθει το τμημα και οχι για το ποιον του, για το οτι ειναι αυτος που ειναι και για το ποιες μπορει να ειναι οι προθεσεις του.
Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να ακολουθησω τον συλλογισμο
Σας αφηνω να μιλησετε για μπασκετ μιας και θεωρειται οτι στην κινηση Τελη αυτο ειναι το σκοπουμενο του. Το πως θα ξαναφερει το μπασκετ στον Βορρα
Για το Βανια ρωτησαμε το ποιον του,το ποιες ηταν οι προθεσεις του(ειχε ζητησει το γηπεδο οταν ηρθε)?
Ας δουμε λοιπόν ξανα τι ειχε κανει μεχρι τοτε στο ποδοσφαιρο και σε ποιον δωσαμε την ΠΑΕ χωρις να ρωτησουμε πολλα πολλα.
Χαρά στο κουράγιο σου. Είσαι όαση αλήθειας και ΠΑΟΚτσήδικης ψυχής.Equalizer έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:01 Παρεμπιπτόντως, ο Σαββίδης σίγουρα δεν αγάπησε ξαφνικά τον ΠΑΟΚ και ήρθε, η συνολική περίοδος προσπάθειάς του να μπει στον σύλλογο όμως κράτησε από το Πάσχα του 2006 εως τον Αυγουστο του 2012.
ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή κάποιοι είχαν ενστάσεις στους τρόπους και τις προτάσεις του.
Και τυγχάνει να ΜΗΝ έστρεψε κανέναν εναντίον άλλων ΕΝΤΟΣ του συλλόγου. Κάτι το οποίο αυταπόδεικτα χειροτερεύει ακόμα περισσότερο τις συνθήκες "λαϊκής αποδοχής" ενός επενδυτή.
Συνέχισε να γράφεις και να μου υπενθυμίζεις τους λόγους για τους οποίους έγινα ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author ASTNORD2 for the post:
- paok apo epilogi
- abc_o_ karpouzas
..........."Το deal ΚΑΕ ΠΑΟΚ-Τέλη Μυστακίδη έχει κλείσει. Ο επιχειρηματίας θα ρίξει, λένε οι φήμες, 10 εκ. ευρώ με την... πρώτη και αυτή η σεζόν θα είναι "αναγνωριστική". Παράλληλα, αν και δεν είναι των "χωραφιών" μας, λέγεται πως σε κανά τρίμηνο θα κάνει πρόταση και για την ΠΑΕ. Αλλά αυτά ας απασχολήσουν άλλους, δε μπλέκουμε... "
δηλ...
αν αυτές οι ...φήμες...έχουν κάποια ίχνη αλήθειας είναι δυνατον να μην ...τον κοιτάμε...με μισο ματι??
με την...πρώτη...ούτε ο γινακκο...δεν ...βάζει ..τόσα λεφτα...
.......σε κανα τρίμηνο...ρε φιλε

δηλ...
αν αυτές οι ...φήμες...έχουν κάποια ίχνη αλήθειας είναι δυνατον να μην ...τον κοιτάμε...με μισο ματι??
με την...πρώτη...ούτε ο γινακκο...δεν ...βάζει ..τόσα λεφτα...
.......σε κανα τρίμηνο...ρε φιλε

Ε πλέον το τερμάτισεςOdi έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:03 Αφήστε τα μωρέ όλα να πάνε στο διάολο, τι ασχολούμαστε.
Δίπλα είναι οι γριές και οι σκώληκες που έκαναν τα ίδια. Τους έδιωξαν όλους και είναι πια ανέκδοτο.
Αφήστε το το ρημάδι το μπάσκετ, ας πάει Α2. Έχουμε 5-6 εράνους να κάνουμε ακόμη. Έτσι ονειρευόμαστε τον ΠΑΟΚ.
Έχεις φάει μήνες ολόκληρους φουλ στον αρνητισμό και τις κραυγές
Τόσο εμείς όσο και μέλη σου λένε οτι στρέφεσαι κατά δικαίων και αδίκων με λάθος τρόπο
Καταπίνεις καμήλες και διυλίζεις κώνωπες, κι όταν στο επισημαίνουν οι άλλοι στρέφεσαι και εναντίον τους με χαρακτηρισμούς όπως προσωπολάτρες κλπ που ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
Και όταν σου ξανααπαντάνε, καταλήγεις να λες οτι θα διαλύσουμε το τμήμα επειδή υπάρχουν αμφιβολίες. Ποιο τμήμα; Αυτό που είναι ήδη διαλυμένο τριάντα χρόνια τώρα από αυτούς που λειτουργούν υπέρ του Μυστακίδη για τον οποίο υπάρχουν αμφιβολίες για τις προθέσεις του
Δηλαδή όλες οι τοποθετήσεις σου είναι textbook δημιουργία εντυπώσεων απλά για να μην πεις αυτό που θέλεις και να πετάξεις τη μπάλα στην κερκίδα
ΟΚ το καταλάβαμε πόσο απηυδισμένος είσαι με τον Σαββίδη και πόσο σε χαροποίησε η προοπτική έλευσης του Μυστακίδη
Αυτό δεν σημαίνει ούτε πως σου απαγόρεψε κανείς να το πεις, ούτε πως σε έδιωξε κανείς (μόνος σου φώναζες πριν λίγο καιρο "μπανάρετέ με δεν με νοιάζει" αν δεν κάνω λάθος), ούτε όμως πως θα προκαλείς άλλα μέλη επειδή εσύ είσαι κουρασμένος από τα χ διοικητικά.
Όλοι έχουν δικαίωμα στην αμφιβολία και την αμφισβήτηση αρκεί να μη λένε αερολογίες.
Ο ίδιος ο Μυστακίδης συνέδεσε την ΠΑΕ με το γήπεδο και τον ΑΣ και ΧΡΟΝΙΚΑ μετά, με το μπάσκετ.
ΟΛΑ λοιπόν σχετίζονται.
Κανείς δεν του απαγόρεψε να μιλήσει και να τοποθετηθεί. Αλλά δεν θέλει, προτού αισθανθεί ισχυρός, δηλαδή πριν πετύχει τον στόχο του.
Αρα δεν υπάρχει καν αντίλογος στις δικαιολογημένες αμφιβολίες που μόνος του δημιούργησε.
Αρέσει, δεν αρέσει, αυτή είναι η αντικειμενική πραγματικότητα.
Και σε όλο αυτό δεν λέω ούτε μια λέξη υπέρ Σαββίδη, ούτε καν πράξεις που σχετίζονται με εκείνον.
Η κουβέντα ΔΕΝ αφορά το αν το μπάσκετ θέλει επενδυτή ούτε αν ο Μυστα εχει λεφτά ούτε αν αποκλείει κανείς τον Μυστακίδη από την ΚΑΕ ούτε την Α2.
Αφορά την καθαρότητα εντιμότητα και καλή πρόθεση απέναντι στον σύλλογο και σε ΕΜΑΣ όλους.
ΥΓ. Επειδή είδα ΚΑΙ αυτή την αοριστολογία στα όρια της προπαγάνδας: Ο Σαββίδης όταν ήρθε το 2006 δεν έστρεψε ΚΑΝΕΝΑΝ απέναντι σε άλλο επενδυτή (αφου δεν υπήρχε κανείς), δεν έστησε ΚΑΜΙΑ συμμαχία ούτε με ΜΜΕ ούτε με διοίκηση ΑΣ, δεν εκβίασε τίποτα. Υπάρχουν δηλώσεις του που λέει ρητα οτι εμένα αυτή είναι η πρόταση μου, βεβαίως ως επιχειρηματίας θέλω και το γήπεδο για να έχει νόημα η επένδυση. Και ο ΠΑΟΚ το απέριψε λόγω αμφιβολιών. Και οι δυο πλευρές είναι λογικές και οι προτάσεις θεμιτές.
Τώρα πως αυτό εξισώνεται με το όνειδος που διαδραματίζεται μπροστά μας τρεις μήνες τώρα, κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει.
Το μόνο που ψέλλισαν κάποιοι, καταφανώς αστείο, είναι οτι "ο Μυστακίδης δεν ξέρει τίποτα από όλα αυτά και δεν ασχολείται, οι άλλοι μόνοι τους τα κάνουν για να πάρουν το μέρος του.". Ποιου; Του "μόνιμου κατοίκου Θεσσαλονίκης που γαλουχήθηκε στα τσιμέντα".
Ρε, τέτοιες παπαριές ούτε ο Φλωρίδης δεν τόλμησε να επικαλεστεί όταν τον αβαντάριζε ο Λίμπερο.
ΥΓ2. Αν ο Μυστακίδης πει οτι θέλει ΚΑΙ το γήπεδο της ΚΑΕ για να πάρει την ΚΑΕ, εγώ απολύτως λογικό θα το βρω. Με τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας βεβαίως, αλλά παραμένει μια λογική και θεμιτή κίνηση. Δεν θα θεωρήσω οτι με εκβιάζει ως οπαδό.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 9):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, renegade, icue, lkosmid, paok apo epilogi, Psaras, Montrealiotis, Guitarman, aivas19
Γιάννη έχεις τεράστιο θέμα κατανόησης. Τεράστιο.
Γ αυτό όπως έφυγα εγώ, θα φύγουν σιγά σιγά όλοι. Όπως και γίνεται από τότε που πήρες τα ηνία.
Δεν έχω κάτι να προσθέσω, η ιστορία θα δείξει.
Αντιπαρέρχομαι τις προσβολές σου και σου επισημαίνω οτι το αίσθημα εξουσίας που έχεις είναι στα όρια του γελοίου.
Εμένα κατηγορείς για μηδενισμό και κραυγές όταν εσύ ο ίδιος σε αυτό το forum μας έγραφες οτι δεν είμαστε οπαδοί αλλά πελάτες, ότι δεν είμαστε ΠΑΟΚ, ότι χαιρόμαστε μόνο με τις μεταγραφές, ότι είμαστε τρύπιοι.
Και μια συγγνώμη δεν ζήτησες ποτέ.
Κ έχεις το θράσος να μιλάς εσύ για μηδενισμό και ισοπέδωση. Εσύ που και κουνούπι να ασχοληθεί με το site, θα κάτσεις να μαλώσεις με το κουνούπι.
Γ αυτό όπως έφυγα εγώ, θα φύγουν σιγά σιγά όλοι. Όπως και γίνεται από τότε που πήρες τα ηνία.
Δεν έχω κάτι να προσθέσω, η ιστορία θα δείξει.
Αντιπαρέρχομαι τις προσβολές σου και σου επισημαίνω οτι το αίσθημα εξουσίας που έχεις είναι στα όρια του γελοίου.
Εμένα κατηγορείς για μηδενισμό και κραυγές όταν εσύ ο ίδιος σε αυτό το forum μας έγραφες οτι δεν είμαστε οπαδοί αλλά πελάτες, ότι δεν είμαστε ΠΑΟΚ, ότι χαιρόμαστε μόνο με τις μεταγραφές, ότι είμαστε τρύπιοι.
Και μια συγγνώμη δεν ζήτησες ποτέ.
Κ έχεις το θράσος να μιλάς εσύ για μηδενισμό και ισοπέδωση. Εσύ που και κουνούπι να ασχοληθεί με το site, θα κάτσεις να μαλώσεις με το κουνούπι.
- abc_o_ karpouzas
Equalizer έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:19 ...............................................
ΥΓ. Επειδή είδα ΚΑΙ αυτή την αοριστολογία στα όρια της προπαγάνδας: Ο Σαββίδης όταν ήρθε το 2006 δεν έστρεψε ΚΑΝΕΝΑΝ απέναντι σε άλλο επενδυτή (αφου δεν υπήρχε κανείς), δεν έστησε ΚΑΜΙΑ συμμαχία ούτε με ΜΜΕ ούτε με διοίκηση ΑΣ, δεν εκβίασε τίποτα. Υπάρχουν δηλώσεις του που λέει ρητα οτι εμένα αυτή είναι η πρόταση μου, βεβαίως ως επιχειρηματίας θέλω και το γήπεδο για να έχει νόημα η επένδυση. Και ο ΠΑΟΚ το απέριψε λόγω αμφιβολιών. Και οι δυο πλευρές είναι λογικές και οι προτάσεις θεμιτές.
...........................

ζωντανοι είμασταν..........σφηνωμένα ολα ....στο μεδούλι...του μυαλού μας ειναι....
η ιστορία όσες φορές και να γραφτεί ...κάτι αλλο...δεν αλλαζει...
Καθόλου αφελής δεν είμαι. Κάποιοι κάνουν φιλότιμη προσπάθεια να εξισωσουν τον Μυστακιδη με ανθρώπους όπως ο Γουμενος ο Καμπάνης και εγω δεν ξέρω ποιος άλλος. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Έφτασε να κοροϊδεύει ο Μήτσος,ο Κίτσος και ο Φουφουτιδης την εμφανιση σε λογαριασμό 250 μυριων...abc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:13joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:32 ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
Αν ο χειρότερος τρόπος να συστηθείς είναι το καλησπέρα θέλω να "δωσω" 150 μυρια για ενα έργο που έχει βαλτώσει προφανώς και δεν καταλαβαίνω. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.
εσυ ...συγκεκριμένα...δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι τόσο αφελής....
πάρτο αλλιως .....
και τα εκατ.. οχι 150 αλλα 250 ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατι ειπε κανεις οτι εχει θεμα αν παει στον ιβαν καθαρα και οχι μεσω ΑΣ και γηπεδου και κανει προταση?joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:13 Ειπε κανεις με σιγουρια οτι ο Μυστακιδης δεν προσβλεπει μελλοντικα στην αποκτηση της ΠΑΕ και δεν το πηρα χαμπαρι?