Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
Refused1337

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από Refused1337 »

Πάντος από όλους αυτούς που έχουν γραφτεί εδώ ο Γιακουμάκης καλύτερα στατιστικά έχει.
These users thanked the author Refused1337 for the post:
epitropos
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Εγώ είμαι ικανοποιημένος μετά από πολύ καιρό από τις φετινές μεταγραφές.
Θα ήθελα κάτι καλύτερο στον φορ αλλά μόνο αν ήταν πολύ καλύτερος από τους υπάρχοντες.
Επίσης χαίρομαι που ο Ζαφείρης θα έρθει τον Γενάρη και έτσι πήραμε και τον Ιταλό και αισθάνομαι μεγαλύτερη ασφάλεια με πέντε χάφ.
Με τον στρατηγό με αυτοπεποίθηση δεν φοβάμαι κανέναν. :nairepaok:
These users thanked the author Dimpatra for the post (total 3):
Refused1337, epitropos, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Ο αδερφος που ειχε πει εχουμε 3 περιπτωσεις ανοικτςς και τον εναν οποτε θελουμε τον παιρνουμε, εχει ενημερωση γιατι αυτος δεν ηρθε ακομα;

Παλευουμε κατι καλυτερο;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τραυματισμος Ντεσπο και εσπευσμενα πισω για εξετασεις.
Δεν ακουγεται καλο.
Με τον Μπρειθγουειτ σιγουρα δεν υπαρχει περιπτωση να τα βρουμε;;;
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

Aboubakar-->καινούργιος Σαματα. Ένα τρισεκατομμυριο φορές καλυτερα Οζεγκοβιτς
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

sakis_the_fraud έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:30 Ο αδερφος που ειχε πει εχουμε 3 περιπτωσεις ανοικτςς και τον εναν οποτε θελουμε τον παιρνουμε, εχει ενημερωση γιατι αυτος δεν ηρθε ακομα;

Παλευουμε κατι καλυτερο;
Σακη αν αναφερεσε σε εμενα αδερφε..εγω ειπα για 3 επιλογες αλλα ποτε δεν ειπα οτι περνουμε οποτε τον θελουμε..μαλιστα απο 27 του μηνος ελεγα οτι δεν ξερω αν θα προλαβουμε οταν ολοι το ειχαν δεδομενο οτι θα παρθει και θα δηλωθει στην λιστα ..δν ειχαμε κανεναν stand by..
YagosDrakos

Δημοσίευση από YagosDrakos »

sakis_the_fraud έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:30 Ο αδερφος που ειχε πει εχουμε 3 περιπτωσεις ανοικτςς και τον εναν οποτε θελουμε τον παιρνουμε, εχει ενημερωση γιατι αυτος δεν ηρθε ακομα;

Παλευουμε κατι καλυτερο;
Καλησπέρα, ο παίχτης που είχαμε κλεισμένο ήταν από το πρωτάθλημα του Βελγίου και ηταν εισήγησή του Σερα, ωστόσο κόπηκε από τον Ραζβαν και τους συνεργάτες του.

Οι 2 παίχτες που ήθελε ο Γιώργος Σαββίδης να φέρει ήταν ο Λιβαϊ Γκαρσία, οπου ο δανεισμός χαλασε τελευταία στιγμή απο τους Ρώσους και ο γερο-Βάρντι που έκλεισε αλλού.

Ο mopay και ο Bakambu ήταν 2 παίχτες που μέσα στο καλοκαίρι μας έριξαν 3 άκυρα ο καθένας

Πλέον δεν έχω πληροφορία πως κινούμαστε για τοπ φορ και δε ξέρω εάν θελήσουν να πάρουν φορ, ασχέτως με αυτά που τους γράφει ο Κουβεντιδης τους αρδ στο viber.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Με τον τραυματισμό του Καμαρα είχαμε κανένα νέο;

Στα εξτρέμ με Ζιφκο, Ιβανουσεκ, Ντελια, Τάισον, Πέλκα θα την παλέψουμε. Υπάρχει και Χατσιδης και Μπαλντε που ανανέωσε.
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

YagosDrakos έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:17

Παλευουμε κατι καλυτερο;
Καλησπέρα, ο παίχτης που είχαμε κλεισμένο ήταν από το πρωτάθλημα του Βελγίου και ηταν εισήγησή του Σερα, ωστόσο κόπηκε από τον Ραζβαν και τους συνεργάτες του.

Συγνωμη τωρα , αφου χαλασε και δεν τον θελει και δεν προκειται να πειραξει αν μαθευτει πλεον το ονομα , ποιος παικτης ειναι ?? Γιατι αμα ειναι και εγω λεω οτι θελαμε εναν απο πορτογαλια αλλα τον αποριψαμε και δεν βαριεσαι μωρε....

Οι 2 παίχτες που ήθελε ο Γιώργος Σαββίδης να φέρει ήταν ο Λιβαϊ Γκαρσία, οπου ο δανεισμός χαλασε τελευταία στιγμή απο τους Ρώσους και ο γερο-Βάρντι που έκλεισε αλλού.

Ο mopay και ο Bakambu ήταν 2 παίχτες που μέσα στο καλοκαίρι μας έριξαν 3 άκυρα ο καθένας

Για τον Μοπε χθες μαθαμε οτι δεν υπηρξε ποτε προσεγγιση και για μπακαμπου οτι δεν προκειται να κινηθουν για αγορα 34 χρ..
Μου φαινεται οτι μας δουλευετε ολοι λεω εγω..

Πλέον δεν έχω πληροφορία πως κινούμαστε για τοπ φορ και δε ξέρω εάν θελήσουν να πάρουν φορ, ασχέτως με αυτά που τους γράφει ο Κουβεντιδης τους αρδ στο viber.
Καθε τελος των μεταγραφων βγαινει και ενα αρθρο για το ποιους κυνηγουσαμε τελικα.. αντε να δουμε τελικα για ποιους πραγματικα πηγαιναμε να δουμε οσοι διαδιδαν φουμαρα τι θα μας πουν.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

YagosDrakos έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:17

Παλευουμε κατι καλυτερο;

Βίρνα έχεις ενημέρωση για τον παίκτη από το Βέλγιο? Ποιος ήταν? Βίρνα πες μου καθαρά!
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Οπότε ο Ρασβαν προτιμά Τσαλοφ από τον παίκτη που αγωνίζεται στο Βέλγιο. Μάλλον θα μιλάμε για μη συμμετοχικό Φορ που παίζει στο κουτί.
icue

Δημοσίευση από icue »

Παιζει στο Βελγιο ή ειναι Βελγος; Γιατι ακουστηκε ενας Βελγος που εχει σταματησει τη μπαλα απλα δεν το ξερει ο ιδιος. Και αυτος θα προτιμουσε Τσαλοφ μαλλον.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”