47. Shola Shoretire
Re: 47. Shola Shoretire
Εμένα που δεν μου αρέσει καθόλου ο Λουτσέσκου στο θέμα των Λημνιού και Ζαμπά δεν φταίει. Και οι δύο κάηκαν από τραυματισμούς και όχι από κακά διαχείριση.Ontopick στα του Σόλα ο δανεισμός ήταν μονόδρομος.Μπροστά υπάρχουν 6 ποιο έμπειροι (5 εν ενεργεία διεθνείς και ο γερόλυκος Τάισον) και δύο ταλέντα (Χατσίδης ,Μπαλντέ).Ας πάει δανεικός και του χρόνου που δεν θα υπάρχει Τάισον και μάλλον και ο Ιβανούσιτς + πιθανή πώληση μπαίνει ξανά στο κάδρο.
- These users thanked the author Τρόμος for the post (total 2):
- astral, WeWillRockYou
- abc_o_ karpouzas
- Δημοσιεύσεις: 7058
- Εγγραφή: Παρ 20 Ιουν 2008, 15:12
- Τοποθεσία: seven hill town
Re: 47. Shola Shoretire
paokspren έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 01:16 .........................
Γιατί ο Λουτσέσκου συστηματικά πετάει στον πάγκο νεαρούς επιθετικούς παίκτες αν δεν είναι τακτικά τέλειοι. Αυτοί που τον ακούν θυσιάζουν το επιθετικό τους παιχνίδι (Λημνιός και Ζαμπά) και οι υπόλοιποι φοβούνται να πάρουν πρωτοβουλίες και καταλήγουν να φαίνονται παλτά ή να μην παίζουν ποτέ.
Καλά έκανε και πήγε στην Ολλανδία ο Σόλε.
αυτος καλα εκανα αλλα και εσυ ...χωρις παρεξήγηση....καλα θα κάνεις να προσπαθήσεις ...περισσοτερο...
-
- Δημοσιεύσεις: 133
- Εγγραφή: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:00
Re: 47. Shola Shoretire
Ρε παιδιά το Ντέλια τον παρακολουθούσα συνεχώς όταν είχε πάει δανεικός στο Βέλγιο. Ήταν 19 χρονών τότε. Μιλάμε στην κυριολεξία δεν ακούμπησε.....και με προπονητή Έλληνα, το Μιχάλη το Βαλκάνη....Στο τέλος όταν είδαν ότι δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό τον πάρκαραν στον πάγκο μια και ήταν και δανεικός και δεν είχαν και τίποτα να ωφεληθούν με το να του δίνουν χρόνο....
Παίζει ρόλο και ο ίδιος παίκτης και κυρίως στο πνευματικό κομμάτι πόσο έτοιμος και πόσο ώριμος είναι για την ηλικία του. Ο Σόλα σε αυτό το κομμάτι μοιάζει να είναι πίσω. Δε θα πάω μακρυά, στο τελευταίο ματς που έπαιξε με τους αυστριακούς στην Τούμπα, τον έβαλε στο τέλος και ενώ η ομάδα χρειαζόταν να τους πιέσει μπας και βάλει γκολ πάει και κάνει μια εξεζητημένη ντρίμπλα (πήγε να φύγει αυτός από τη μια μεριά και η μπάλα από την άλλη αλλά τελικά βγήκαν και οι δύο πλάγιο), που εάν πιάσει θα πεις ουαου αλλά εάν δεν πιάσει ,που ήταν και το πιθανότερο, έχεις προσφέρει στους αντιπάλους ξεκούραστα τη μπάλα, τους δίνεις ανάσες και χρόνο να γλυτώσουν την πίεση. Θα του κάνει καλό ο δανεισμός του και εάν δεν έχει ρήτρα και δείξει πράγματα, εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε του χρόνου!!
΄
Πάντως η ομάδα γι' αυτό προσέλαβε τον Ισπανό προπονητή, με σκοπό την καλύτερη και πιο γρήγορη προετοιμασία των νεαρών παικτών για να μπούνε πιο έτοιμοι στο ανδρικό ποδόσφαιρο.
- These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 2):
- astral, WeWillRockYou
-
- Δημοσιεύσεις: 285
- Εγγραφή: Παρ 27 Δεκ 2024, 10:27
Re: 47. Shola Shoretire
Ετσι οπως πήγε το πράγμα ας πάει δανικός, το παιδί ομως είναι 10αρι. Μπορούμε να τους βαφτίζουμε ολους οπως θέλουμε και να τους βάζουμε οπου θέλουμε για να εξυπηρετήσουμε τους αγωνιστικούς μας σκοπούς και τα κενά στο ρόστερ, αλλα δεν γινεται να τους κάνουμε αυστηρή κριτική υπο τέτοια διαχείριση.
Re: 47. Shola Shoretire
Σωστός ο δανεισμός. Δε θα με χαλούσε να πάει σε μια ομάδα σαν τον Ατρόμητο αν θα μας έδειχναν έδιναν τις προθέσεις τους να παίξει βασικός. Ο Κουλουρης μια χαρά εξελίχτηκε στον Ατρόμητο και ο Γιαννούλης. Ο δανεισμός του στο εξωτερικό και ειδικά σε τέτοιο πρωτάθλημα εννοείται ότι είναι επιτυχία. Ο Σόλα μου αρέσει και έχει προοπτική. Ο παίκτης δεν έχει καεί, μην τον φοβάστε. Έχει λίγο αργή ανάπτυξη το σώμα του, ισως και η ωρίμανση, κατι που ειχε θυμάμαι και ο Πέλκας. Πιστεύω οτι μπορεί να κάνει αντίστοιχη καριέρα με τον Πέλκα.