Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά καθίστε να δουμε
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Δε μπορω να πιστεψω οτι ανθρωπος που εβλεπε ενεργα Πρεμιερ λιγκ θα ακουσε για Μιτροβιτσ και σκεφτηκε δε μου κανει αυτος.

Παιδια μιλαμε αμα επιανε την φορμα του μετα ηταν ο ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι. Θα βαρουσε πλασε και θα ηταν σα να βαραει με κουτεπιε. Δε θα μπορουσε στοπερ στην Ελλαδα να τον φερει βολτα. Μιλαμε για ΤΟΠ επιπεδου φορ. ΤΟΠ. Ενα σκαλι κατω απο τα επιπεδα οσιμεν ηταν. Τον κοιτουσανε ομαδες απο τους μεγαλους της Αγγλιας αλλα τελικα πηγε αραπια γιατι το συμβολαιο ηταν τρομακτικο.

Ο Μιτροβιτσ ηταν μεταγραφη επιπεδου ψαξτε τον δευτερο. Ποια 12-15 γκολ. Αμα εβρισκε φορμα θα εγραφε καμια 30αρα σε ολες τις διοργανωσεις.
These users thanked the author embuji for the post (total 6):
Maklaz, gervasio artigas, Ριαν_Καπαγιαννιδης, giannisd, WeWillRockYou, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Equalizer έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 09:53 Καλά καθίστε να δουμε
Εικόνα
These users thanked the author astral for the post:
icue
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Maklaz έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 09:47 Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης μπλοκαρίστηκε για θέματα επιλεξιμότητας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

και μέσα στην σελίδα τους αναφέρει τα εξής
Σε μια νέα απεικόνιση των πολυπλοκοτήτων των οικονομικών συναλλαγών στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, η μεταγραφή του Neal Maupay από την Μαρσέιγ προς τον ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει αποτύχει στις τελευταίες ώρες διαπραγμάτευσης.
Μια συμφωνία που καταρρέει τα μεσάνυχτα
Ενώ οι συζητήσεις φαίνονταν να εξελίσσονται ευνοϊκά την Τρίτη, η αποτυχία των μερών να καταλήξουν σε συμφωνία πριν τα μεσάνυχτα ψύχρανε σημαντικά τον ενθουσιασμό του Ελληνικού συλλόγου. Αυτή η κατάσταση θυμίζει περιέργως τα συνήθη προβλήματα με τις προθεσμίες και τις τιμές που βλέπουμε σε όλες τις μεταγραφές.
Οι ευρωπαϊκές επιπτώσεις
Το κρίσιμο σημείο εμπλοκής βρίσκεται στην αδυναμία εγγραφής του Maupay στον κατάλογο των παικτών που είναι επιλέξιμοι για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός ο περιορισμός, παρόμοιος με τις δεσμεύσεις που γνωρίζουν άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, θέτει σοβαρά υπό αμφισβήτηση την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Ένα αβέβαιο μέλλον
Ο Γάλλος επιθετικός, που απέκτησε πρόσφατα η Μαρσέιγ μετά τον δανεισμό του από την Έβερτον, βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Απουσιάζει από τα σχέδια του Roberto De Zerbi, ο Maupay πρέπει τώρα να εξερευνήσει άλλες επιλογές για να αποφύγει μια σεζόν χωρίς σημαντικό χρόνο συμμετοχής.
Οικονομικές συνθήκες σε αναμονή
Οι διευθυντές του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης φαίνονται απρόθυμοι να πραγματοποιήσουν μια σημαντική επένδυση για έναν παίκτη που δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μόνο μια σημαντική παραχώρηση από την Μαρσέιγ στην αποζημίωση μεταγραφής θα μπορούσε ενδεχομένως να ξεμπλοκάρει την κατάσταση.
Η τελευταια φραση ειναι η φραση κλειδι. Και αν ολο αυτο ηταν τακτικη ωστε να γινει ενα "σκοντο";
Μοιαζει σωστο το χθεσινο ερωτημα του Σουριναμεζου. Θελαμε οντως να δηλωσουμε παικτη στην λιστα;
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
Maklaz, sakis_the_fraud
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Κατι ξερει ο κυριος με το πορτοκαλι ονομα. Το μεγαλο ερωτημα ειναι αν του αρεσει ο παικτης.
These users thanked the author embuji for the post:
STRAFNIK
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

embuji έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 09:55 Δε μπορω να πιστεψω οτι ανθρωπος που εβλεπε ενεργα Πρεμιερ λιγκ θα ακουσε για Μιτροβιτσ και σκεφτηκε δε μου κανει αυτος.

Παιδια μιλαμε αμα επιανε την φορμα του μετα ηταν ο ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι. Θα βαρουσε πλασε και θα ηταν σα να βαραει με κουτεπιε. Δε θα μπορουσε στοπερ στην Ελλαδα να τον φερει βολτα. Μιλαμε για ΤΟΠ επιπεδου φορ. ΤΟΠ. Ενα σκαλι κατω απο τα επιπεδα οσιμεν ηταν. Τον κοιτουσανε ομαδες απο τους μεγαλους της Αγγλιας αλλα τελικα πηγε αραπια γιατι το συμβολαιο ηταν τρομακτικο.

Ο Μιτροβιτσ ηταν μεταγραφη επιπεδου ψαξτε τον δευτερο. Ποια 12-15 γκολ. Αμα εβρισκε φορμα θα εγραφε καμια 30αρα σε ολες τις διοργανωσεις.
Ρε συ πραγματικά, τα διάβαζα κι απορούσα αν μιλάμε για τον ίδιο παίκτη. Δηλαδή θα έβαζε λιγότερα γκολ από τον Πρίγιοβιτς? :shock:

adam04 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 09:48 Ωραία τα λες.Μια ενσταση έχω μόνο.Τους Ιταλούς δεν πρέπει να τους θεωρούμε δανεικούς.Οι ρήτρες τους είναι αστείες.
Τοι ιδιο πιστεύω και για τον Γιακουμάκη.Οχι γιατί η ρήτρα του είναι αστεία,αλλά αν το καλοκαίρι θέλουμε και θέλει να μείνει(ειμαι σίγουρος για αυτό)θα βρεθεί λύση.
Δεν ξέρω για τους Ιταλούς, αν ο Κόλκας έχει δίκιο και οι ρήτρες είναι 2 και 4 εκατομμύρια αντίστοιχα, μιλάμε για 6Μ που πολλές χρονιές είναι το σύνολο όσων ξοδεύουμε, κι όχι για βάθος ρόστερ. Και του Γιακουμάκη μπορούμε να τα βρούμε περίπου στα 3, αλλά και πάλι εκτοξεύεται το ποσό. Είμαι πολύ επιφυλακτικός.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
embuji, Polichni1926
black death

Δημοσίευση από black death »

embuji έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 09:55 Δε μπορω να πιστεψω οτι ανθρωπος που εβλεπε ενεργα Πρεμιερ λιγκ θα ακουσε για Μιτροβιτσ και σκεφτηκε δε μου κανει αυτος.

Δεν νομιζω οτι ειπε κανεις οτι δεν του κανει. Αλλο να πεις οτι δεν ηταν το στυλ παιχτη που χρειαζόμασταν αφου φαγαμε ενα μηνα για να φέρουμε αλλο βαρυ φορ που θα το καπελωνε.
Τωρα για τα υπόλοιπα σε καποια φαση θυμηθηκα κατι ανιμε που η μπαλα ελιωνε το χέρι του τερματοφυλακα. Κουλαρετε λιγο, ένας παίχτης τυπου νταρκο κοβασεβιτς ειναι.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

black death έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 10:05

Δεν νομιζω οτι ειπε κανεις οτι δεν του κανει. Αλλο να πεις οτι δεν ηταν το στυλ παιχτη που χρειαζόμασταν αφου φαγαμε ενα μηνα για να φέρουμε αλλο βαρυ φορ που θα το καπελωνε.
Τωρα για τα υπόλοιπα σε καποια φαση θυμηθηκα κατι ανιμε που η μπαλα ελιωνε το χέρι του τερματοφυλακα. Κουλαρετε λιγο, ένας παίχτης τυπου νταρκο κοβασεβιτς ειναι.
Εγω νομιζω οτι υποτιμας πολυ τον παικτη μπλακ. Εχω μουρλα με την PL οποτε ηξερα και τον Μιτροβιτσ και τον Μοπε. Ειναι αλλο εντελως επιπεδο ο μιτροβιτσ μαγκες. Απλα επεσε λογω αραπιας που ειναι ασοβαρο το ποδοσφαιρο. Αμα εβρισκε φορμα θα ηταν αλλο εντελως το επιπεδο του.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
Developer4, Dimitris_L4
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 10:05

Ρε συ πραγματικά, τα διάβαζα κι απορούσα αν μιλάμε για τον ίδιο παίκτη. Δηλαδή θα έβαζε λιγότερα γκολ από τον Πρίγιοβιτς? :shock:

adam04 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 09:48 Ωραία τα λες.Μια ενσταση έχω μόνο.Τους Ιταλούς δεν πρέπει να τους θεωρούμε δανεικούς.Οι ρήτρες τους είναι αστείες.
Τοι ιδιο πιστεύω και για τον Γιακουμάκη.Οχι γιατί η ρήτρα του είναι αστεία,αλλά αν το καλοκαίρι θέλουμε και θέλει να μείνει(ειμαι σίγουρος για αυτό)θα βρεθεί λύση.
Δεν ξέρω για τους Ιταλούς, αν ο Κόλκας έχει δίκιο και οι ρήτρες είναι 2 και 4 εκατομμύρια αντίστοιχα, μιλάμε για 6Μ που πολλές χρονιές είναι το σύνολο όσων ξοδεύουμε, κι όχι για βάθος ρόστερ. Και του Γιακουμάκη μπορούμε να τα βρούμε περίπου στα 3, αλλά και πάλι εκτοξεύεται το ποσό. Είμαι πολύ επιφυλακτικός.
Aν βγαλει τη σεζον ο Γιακουμης με 15 γκολ σε ολες τις διοργανωσεις τοτε εχοντας μαθει εντελως τον τροπο παιχνιδιου του Λουτσεκσκου θα ηταν αστειο να μην δωσουμε 3-4 εκμ για να κλεισεις εναν παικτη που κουμπωσε. Το ρισκο να ψαχτεις εκ νεου με αλλο στοχο ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο.

Δινω παραδειγμα απο την δουλεια μου σε εταιρικο περιβαλλον που λιγο πολυ το καταλαβαινουν ολοι: εργαζομενος εργαλειο που αποδιδει 80% και ζηταει αυξηση αλλα δεν την παιρνει γιατι και καλα ειναι ακριβος φευγει και παει αλλου, βρισκει τα λεφτα του δλδ σε αλλο εργοδοτη. Τι κανει ο πρωην εργοδοτης? φερνει αλλον που ειναι στοιχημα αν θα αποδωσει, θα παρει τα ιδια η και παραπανω λεφτα απο τον πρωην εργαζομενο και μεχρι να φτασει ο νεος να αποδωσει 80% θα περασει ενας χρονος. Συμπερασμα, ο εργοδοτης δεν κερδισε.

Το παραδειγμα ισχυει και για τους Ιταλους.
Ας πιασουν αποδοση 7 σταθερη και ας αποτελεσουν μελος ενος κορμου που μετα η διοικηση ψαχνει να κουμπωσει εξαιρετικες περιπτωσεις "αστερων" που αποδεδειγμενα θα ανεβασουν την ομαδα.
These users thanked the author geobila for the post (total 4):
lkosmid, Ριαν_Καπαγιαννιδης, adam04, sakis_the_fraud
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Ας πει κάποιος στην Μαρσέιγ
"D'une perte, on ne fait pas un gain" η αλλιώς "Απ' την χασουρα, κέρδος δεν βγαίνει"

@nunies4 συμφωνώ, προς τα εκεί φαίνεται πως πάει το θέμα.
These users thanked the author Maklaz for the post:
sakis_the_fraud
black death

Δημοσίευση από black death »

embuji έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 10:08 Εγω νομιζω οτι υποτιμας πολυ τον παικτη μπλακ. Εχω μουρλα με την PL οποτε ηξερα και τον Μιτροβιτσ και τον Μοπε. Ειναι αλλο εντελως επιπεδο ο μιτροβιτσ μαγκες. Απλα επεσε λογω αραπιας που ειναι ασοβαρο το ποδοσφαιρο. Αμα εβρισκε φορμα θα ηταν αλλο εντελως το επιπεδο του.
Ε απ'τον μοπε σίγουρα ειναι παραπάνω επιπεδο. Οπως ηταν κι ο Κοβάσεβιτς. Αλλα το ονομα που εχει το οφειλει στην τσαμπιονσιπ και στην τελευταία χρονια στην πρεμιερ κυριως, την οποια ετρεξε αμεσως να εξαργυρωσει. Μπορει να υποτιμαω και τον κοβασεβιτς, ο οποιος βεβαια ηρθε στην ελλαδα στα 34, οχι στα 30.
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

MagdiTolba έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 09:17 Aπορώ με τον Κλόζε, πώς δεν πηρε τον Μύθου δανεικό
Μηπως να παίρναμε εμείς τον Κλόζε; Θα ήταν η καλύτερη μεταγραφή φορ και δεν θα είχαμε πρόβλημα με τις λίστες ούτε τις προθεσμίες. Φυσικά δεν εννοώ για να παίζει (αν και το προφιλ του ηλικιακα μας ταιριάζει :D ), αλλά αν τον βάλεις να δουλέψει με Μύθου και Τσάλοφ, είμαστε καλυμένοι :D
Κάποτε είχαμε πάρει τον Αμανατίδη για λίγο για αυτή την δουλειά, αλλα δυστυχώς η συνεργασία δεν κράτησε για πολύ.
These users thanked the author lkosmid for the post:
MagdiTolba
Outsider1926

Δημοσίευση από Outsider1926 »

Ε μπορεί να μην πρεσάρει ο Μίτροβιτς, να είναι βαρύς, αλλά να τα λέμε όπως έχουν, κάτι Ρέτσους και κάτι Τουμπάδες θα τους κατεδάφιζε μέσα στην περιοχή, θα είχε τρεις παίκτες πάνω του για να τον κάνουν καλά. Μιλάμε για τανκ κανονικό, έχοντας δει και Φούλαμ και Σερβία, ο άνθρωπος δεν ματσάρεται με τίποτα. Και μιλάμε για τοπ κλας αμυντικούς. Στην Ελλάδα θα έκανε πάρτι, γιατί οι ταχύτητες είναι πιο κάτω και σε αυτές τις περιπτώσεις ευνοείται.

Δεν θα έρθει όμως, οπότε πάμε παρακάτω.
These users thanked the author Outsider1926 for the post (total 4):
embuji, aivas19, Ριαν_Καπαγιαννιδης, sakis_the_fraud
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

black death έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 10:12
embuji έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 10:08 Εγω νομιζω οτι υποτιμας πολυ τον παικτη μπλακ. Εχω μουρλα με την PL οποτε ηξερα και τον Μιτροβιτσ και τον Μοπε. Ειναι αλλο εντελως επιπεδο ο μιτροβιτσ μαγκες. Απλα επεσε λογω αραπιας που ειναι ασοβαρο το ποδοσφαιρο. Αμα εβρισκε φορμα θα ηταν αλλο εντελως το επιπεδο του.
Ε απ'τον μοπε σίγουρα ειναι παραπάνω επιπεδο. Οπως ηταν κι ο Κοβάσεβιτς. Αλλα το ονομα που εχει το οφειλει στην τσαμπιονσιπ και στην τελευταία χρονια στην πρεμιερ κυριως, την οποια ετρεξε αμεσως να εξαργυρωσει. Μπορει να υποτιμαω και τον κοβασεβιτς, ο οποιος βεβαια ηρθε στην ελλαδα στα 34, οχι στα 30.
Kαι στην Εθνική του πάντως που δεν είναι καμία της πλάκας, όργια έχει κάνει... 62 γκολ σε 100 συμμετοχές... Τρομακτικό...
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Δυστυχως δε θα ερθει... δε θα το δω αυτο το σπασιμο λιγο πισω απο το πεναλτυ και ενα πλασε που φοβασαι μην σε πετυχει η μπαλα. Ονειρο ηταν και εφυγε :lol: :lol:
These users thanked the author embuji for the post:
Dimitris_L4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”