Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από WestBlock4 »

ProGrammerG4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 08:31 Όπως μας έχει συνηθίσει κυρίως ο Γιώργος Σαββίδης όταν υπάρχει αναβρασμός, πάντα κάνει μια κίνηση πείσματος, αντιπερισπασμού και εντυπωσιασμού. Οπότε πιστεύω καλώς ή κακώς φορ θα έρθει.

Οπότε απλά περιμένω να περάσει αυτή η εβδομάδα για να έρθει το φορ για το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα χθες, πιστεύω ότι θα πάει για τον Μίτροβιτς τελευταίες μέρες, αν και αυτός δεν έχει κλείσει πουθενά.

Ελπίζω μόνο να μην υπάρξει πάλι θέμα διαχείρισης με τον Λούτσε αν έρθει ο Μίτροβιτς ή όποιος μόνο για το πρωτάθλημα
Ναι μονο μην φερει απο το πείσμα του κανα μπακαγιοκο για φορ
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Μην παραμερίζεται τόσο πολύ το πρωτάθλημα και το κύπελλο.
Πολύ καλή η Ευρώπη και για πορεία και για διακρίσεις, αλλά το ένα είναι όνειρο και το άλλο στόχος που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο cl.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
FreeWatcher, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giannisd έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 08:30
ΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 07:41
Mpoz έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:53 Ας πω και γω την άποψη μου, εγώ τον Μιτροβιτς τον είδα περισυ μου φάνηκε μεγάλο κρέας και να πω την αλήθεια δεν θα τον ήθελα. Μπορεί να βγει και να βάλει και 30 γκολ, αλλά θεωρώ τέτοιοι παίκτες απλά κάνουν τουρισμό μέχρι να φτάσουν 35 να τα κρεμάσουν, είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που τα δίνουν όλα και σίγουρα δεν θα τους βρεις και στην Αραβία. Τα λεφτά που θα έπαιρνε, δωστα σε 10 σκαουτερς στην Λατινική και δέσε την ζώνη, όπως έλεγε και ο Βέγκας. Το προτιμώ
Ούτε σ' εμένα άρεσε ο Mitrovic, όσες φορές τον είδα. Δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ. ΟΚ θα βάλει 12-15 γκολ, αλλά με 3Μ αμοιβή, 6 φορές μεγαλύτερη του Brandon που τις πρώτες δυο χρονιές έφτασε αυτό το νούμερο. Χώρια που ο παίκτης είναι 31 και τα δύο τελευταία χρόνια παίζει Αραβία.
Δεν γουστάρω γενικά παίκτες που επιλέγουν την Αραβία.
Δε γίνεται να τα πιστεύετε αυτά για τον μιτροβιτς. Από τις λίγες κινήσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο που αυτόματα σε κάνουν φαβορί για νταμπλ, αν έρθει.
Ο καθένας έχει την άποψή του.
Άβαταρ μέλους
ProGrammerG4

Δημοσίευση από ProGrammerG4 »

FreeWatcher έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 08:36
Metagrafakias έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 23:42
FreeWatcher έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 23:24

Πάλι καλά σας πρόλαβε ο ρούλης φέτος κ δεν με έχετε για 5ο…
Ο ΠΑΟΚ θα χτυπήσει πρωτάθλημα!
Αν θελεις να ανταγωνιζεσαι τον ρουλη και να νιωθεις καθυσηχασμενος που τερματιζουμε απο πανω του κανε το,εγω κοιταω πως θα φτασω τον γαβρο που με αφησε 20 ποντους περυσι πισω στο πρωταθλημα...
Ενισχυθηκε η ομαδα για να καλυψει και να περασει αυτους τους 20 βαθμους???οχι με τιποτα...
Αν θελετε να χαιδευετε αυτια και παμε ΠΑΟΚαρα θα τους γαμησουμε ολους, κλπ καντε το ,δεν κρινω κανεναν, αν θελει να ειναι πανυγηρτζης...
Με ευχολογια και μισογεματα και μισοαδεια ποτηρια δεν γαμησε κανεις!!Θελει σταθερο πλανο προγραμματισμο και φραγκα για να ανεβεις επιπεδο!!!
Δεν σας κανει περισσοτερο ΠΑΟΚτσηδες εσας που θα βγειτε και θα τα βρειτε ολα τελεια,ε και τι να κανουμε δεν πειραζει αυτοι ειμαστε,απο εμας που κανουμε κριτικη και εξωτερικευουμε τους προβληματισμους μας, ειστε γελασμενοι!!!
Στη δουλεια σας μην ζητησετε αυξηση αφου μπορειτε να ζησετε και με τα λιγα....
Μόνο στο μυαλό κάποιων εδώ μέσα ανταγωνίζομαι τον ρούλη!!!
Ούτε σκώληκα δεν βρίσκεις να σου πει αυτά που διαβάζω εκάστοτε εδώ μέσα. Κάθε χρόνο. Από τους ίδιους. Χάλασε η μαγιά για φέτος. :lol:
Με τίποτα δεν ενισχύθηκε η ομάδα. Είναι τρισχειρότερη κ θα παλέψει μάλιστα για τη σωτηρία της. Πάμε για 30 βαθμούς από γάβρο. Τα γράφω εδώ μέσα για να υπάρχουν μπαλαδόφατσες.
Ο πανηγυρτζής πρόπερσι με την ίδια μιζέρια από τους γνωστούς πανηγύρισε πρωτάθλημα. Βασικά χειρότερα τα γράφατε τότες!
Ο προγραμματισμός φέτος δεν συγκρίνεται με καμία άλλη χρονιά που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Άκρως λογικός κ ποδοσφαιρικός.
Το αστείο με τα φράγκα πρέπει να τελειώσει. Κ λεφτά έπεσαν κ μεγάλα συμβόλαια έχω στην ομάδα. Κ να σου πω κάτι που φοβούνται να ψελλίσουν τόσο τα αθηνέζικα, όσο και τα σαλονικιώτικα ΜΜΕ?
Μόλις έκανα τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Ας το χωνέψουν όλοι!!!
Η ομάδα με τη συνέπεια που δείχνει φέτος πιστεύω θα φέρει κ φορ το επόμενο δεκαήμερο.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο κ στο πέταλο...
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Το βασικό πρόβλημα νομίζω είναι ότι έχουμε μείνει όλοι λίγο-πολύ κολλημένοι στο προπερσινό. Ότι και να συμβαίνει στην ομάδα, σαν άμυνα πετάμε απλά ένα "Ναι, αλλά προπέρυσι τους περάσαμε σουβλακι" και όλα καλά. Το ρητό λέει συν Αθηνά και χείρα κίνει.

Προφανώς και η χρονιά πέρυσι για τον Ολυμπιακό ήταν μαγική εικόνα,
με έναν ΠΑΟΚ μεθυσμένο στο πρόπερσι + Θέματα Λούτσε-Γιώργου + τρυπήματα πάρκινγκ,
με μια αεκ με νέο άμπαλο πρόεδρο και έναν ξενερωμένο Αλμέιδα,
με έναν βάζελο να μένει στο -9 από την 4η θέση αρχές Νοεμβρίου λόγω Αλόνσο και με το κλασικό κόμπλεξ της 15ετίας χωρίς πρωτάθλημα.
Είχαν στα πάντα ούριο άνεμο.

Όσον αφορά την 2η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας.
Όμως η ομάδα μέχρι τότε έχει 13 αγώνες πρωταθλήματος (5 ντέρμπι), 6 αγώνες Γιουρόπα Λιγκ, χωρίς τον Ζαφ.
Στην Ουσία παραπάνω από την μισή χρονια σε αγώνες και πάνω από τα 3/4 της σεζόν σε απόκτηση ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης κρίνεται πριν έρθει ο Ζαφ.

Ευτυχώς, ότι και να λέμε εμείς η ιστορία τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι η διαφορά των 4άρων στις 31 Δεκεμβρίου είναι συνήθως 4-5 βαθμοί 1ος με 4ο, το πολύ.

Ήρεμία Λουτσε, παρουσια Ιβαν (αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά), στήριξη λαού και θετική αύρα μέχρι τον Ιανουάριο ώστε κυρίως να μην χαθεί η όρεξη και η συγκέντρωση όπως πέρυσι. Και από Ιανουάριο που με το καλό θα έρθει ο Ζαφ, ελπίζοντας να κολλήσει, πάμε να τους τα πάρουμε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Του μπρειθγουειτ δεν νομίζω ότι το παράτησαν.
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Aπορώ με τον Κλόζε, πώς δεν πηρε τον Μύθου δανεικό
These users thanked the author MagdiTolba for the post (total 3):
aivas19, vasgias, sakis_the_fraud
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

O Mιτροβιτς ειναι ο "φορ" που κάποιοι ...απεγνωσμένα ζητούν
ΠΑΙΚΤΑΡΑ με εμπειρίες, πρωτοβουλία, ικανότητα στο σκοράρισμα και ιδιαίτερα ΑΤΟΜΙΚΑ προσόντα
Ο Μιτροβιτς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "φορ" που θέλει ο Λουτσεσκου
Αρκετά βαρύς με "αποχη απο το ποδοσφαιρο" λόγω Αραβίας και όχι συμμετοχικός στο "συνολικά ομαδικό" παιχνίδι που παίζει ο Λουτσέσκου
Για μένα καλύτερα που δεν ήλθε
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Κοιτάξαμε προς τα εκεί πριν τον Μπιάνκο?
Το κείμενο αναφέρει εν ολίγοις πως ένας πιθανός προορισμός του Μποζοβιτς θα μπορούσε να είναι ο ΠΑΟΚ

Εικόνα
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Εγώ πάλι ούτε ενθουσιασμένος είμαι με τις μεταγραφές, ούτε θεωρώ ότι το ρόστερ δεν έχει τρύπες, αλλά:
1) Κάναμε μετά από κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό ορθολογικές κινήσεις. Κανονικούς παίκτες, όχι 32χρονους "έμπειρους" γιατί ζούμε στο αιώνιο 1990, παίκτες με κίνητρο και διάθεση, αλλά ταυτόχρονα από καλές σχολές, που βρίσκονται κοντά στο πικ της καριέρας τους.
2) Κάναμε την υπέρβαση και φέραμε έναν από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες, έστω και για τον Ιανουάριο. Ο άξονας Μεϊτέ-Ζαφείρης-Ντέλιας όχι απλά δεν έχει όμοιό του στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να γυρίσουμε πάρα, πάρα πολλά χρόνια για να βρούμε κάτι αντίστοιχο ποιοτικά. Είναι άξονας για νοκ άουτ ΤσΛ χωρίς καμία υπερβολή.
3) Κρατήσαμε τον σημαντικότερο παίκτη του πρωταθλήματος, χωρίς τον οποίο είμαστε μια μέτρια και προβλέψιμη ομάδα, αλλά και χωρίς τον οποίο δεν θα ερχόταν ποτέ ο Ζαφείρης. Αν ο Ντέλιας πάρει τους βαθμούς ελευθερίας που απαιτούνται για έναν τέτοιο παίκτη και δεν θυσιάσει το ταλέντο του στην εξυπηρέτηση ενός σετ παιχνιδιού, φέτος θα μαγέψει.
4) Προσθέσαμε αθλητικά στοιχεία που δεν είχαμε, όπως πχ βλέπουμε στον τρόπο παιχνιδιού του Κένι, στην δύναμη του Γιακουμάκη, ή όπως θα δούμε στις εντάσεις του Ζαφείρη.

Από την άλλη δεν πήγαν τέλεια τα πράγματα:
1) Το ποιοτικό κενό στο κέντρο της άμυνας εξακολουθεί να υπάρχει. Όλοι ξέρουμε πως είτε έχουμε καλό προαίσθημα είτε όχι, ο Βολιάκο δεν είναι αυτό που ψάχνει η ομάδα τόσα χρόνια. Ελπίζουμε να μας βγει περίπτωση Κεντζιόρα, και να είναι τίμιος και αξιόπιστος.
2) Του χρόνου σχεδόν όλες οι κινήσεις μας φεύγουν: Γιακουμάκης, Ιβανούσετς, Βολιάκο, Μπιάνκο. Όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι να βαφτίσουν το ψάρι κρέας, α) η ομάδα δεν κρατάει τους δανεικούς της, 2-3 παίκτες σε 10 χρόνια αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο, β) με δανεικούς κι αγύριστους δεν κάνεις ομάδα, ακόμα κι αν βοηθήσουν, την επόμενη σεζόν ξεκινάς από το μηδέν, χάνεις χρόνο, σε χημεία, σε συνοχή, κλπ. Αν μας έβγαινε έστω μια φορά το χιλιειπωμένο "Κι αν σου πάρουν πρωτάθλημα και μπεις ομίλους ΤσΛ θα σε χαλάσει?" τότε να το συζητούσαμε, αλλά υπάρχει λόγος που δεν βγαίνει. Κι ακόμα κι αν αποφασίσουμε να τους πάρουμε, κανείς μας δεν θέλει να ζήσει 4 διαπραγματεύσεις για να πέσουν οι ρήτρες λιγάκι. Απλά δεν θα τελειώσει ποτέ όλο αυτό.
3) Παίρνουμε ένα ρίσκο με Τσάλοφ όπως φαίνεται. Ας ελπίσουμε ο παίκτης να ηρεμήσει και να αρχίσει να προσφέρει. Θεωρώ ότι μπορεί, αλλά δεν του ταιριάζει αυτό το άχαρο που παίζουμε. Από την άλλη αυτό παίζουμε, οπότε αν δεν δύναται να προσαρμοστεί, θα έχουμε θέμα. Μπαλώματα μπορούν να γίνουν, αλλά φοβάμαι πως Ιανουάριο θα κοιτάμε για φορ πάλι.

Κι επειδή δεν παίζουμε μόνοι μας, κι αφήνοντας στην άκρη την Ευρώπη όπου είναι αδύνατον να λάβουμε υπόψιν όλα όσα γίνονται, στην Ελλάδα τουλάχιστον τα πράγματα είναι απλά. Με εξαίρεση τον Γάβρο, έχουμε το πιο πλήρες και "κανονικό" ρόστερ. Όχι Γιόβιτς και Πήλιο, Πινέδα και Ρότα μαζί, λες και είναι καμιά εθνική κι έχεις τέτοια διαφορά ποιότητας από τύχη. Όχι Τούμπα και Μπράουν αμυντικούς, ή φορ της τελευταίας στιγμής κι αν ταιριάξουν ταίριαξαν. Θεωρώ λοιπόν ότι έχουμε το δεύτερο καλύτερο ρόστερ, και πολύ πιθανό τον Ιανουάριο να έχουμε το καλύτερο, ειδικά αν δεν προσαρμοστούν/βγουν τα πιτσιρίκια του Γάβρου κι έρθει ο Ζαφείρης. Για όσους δηλαδή είχαν αυτό το κόλλημα με τα 100 χρόνια, νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή θέση βάσει των κινήσεων που έγιναν να το σηκώσουμε.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 4):
lkosmid, WeWillRockYou, sakis_the_fraud, Papa9
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Ήθελα και εγώ έναν επιθετικό να πω την αλήθεια μου. Κάτι ευέλικτο ίσως να μπορεί να παίξει και αριστερά.
Κοντρα με το ρεύμα, έχω μεγαλες ελπίδες για τους Ιταλούς, νομίζω θα κάνουν τη διαφορά. Ελπίζω να με δικαιώσουν.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης μπλοκαρίστηκε για θέματα επιλεξιμότητας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

και μέσα στην σελίδα τους αναφέρει τα εξής
Σε μια νέα απεικόνιση των πολυπλοκοτήτων των οικονομικών συναλλαγών στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, η μεταγραφή του Neal Maupay από την Μαρσέιγ προς τον ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει αποτύχει στις τελευταίες ώρες διαπραγμάτευσης.
Μια συμφωνία που καταρρέει τα μεσάνυχτα
Ενώ οι συζητήσεις φαίνονταν να εξελίσσονται ευνοϊκά την Τρίτη, η αποτυχία των μερών να καταλήξουν σε συμφωνία πριν τα μεσάνυχτα ψύχρανε σημαντικά τον ενθουσιασμό του Ελληνικού συλλόγου. Αυτή η κατάσταση θυμίζει περιέργως τα συνήθη προβλήματα με τις προθεσμίες και τις τιμές που βλέπουμε σε όλες τις μεταγραφές.
Οι ευρωπαϊκές επιπτώσεις
Το κρίσιμο σημείο εμπλοκής βρίσκεται στην αδυναμία εγγραφής του Maupay στον κατάλογο των παικτών που είναι επιλέξιμοι για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός ο περιορισμός, παρόμοιος με τις δεσμεύσεις που γνωρίζουν άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, θέτει σοβαρά υπό αμφισβήτηση την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Ένα αβέβαιο μέλλον
Ο Γάλλος επιθετικός, που απέκτησε πρόσφατα η Μαρσέιγ μετά τον δανεισμό του από την Έβερτον, βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Απουσιάζει από τα σχέδια του Roberto De Zerbi, ο Maupay πρέπει τώρα να εξερευνήσει άλλες επιλογές για να αποφύγει μια σεζόν χωρίς σημαντικό χρόνο συμμετοχής.
Οικονομικές συνθήκες σε αναμονή
Οι διευθυντές του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης φαίνονται απρόθυμοι να πραγματοποιήσουν μια σημαντική επένδυση για έναν παίκτη που δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μόνο μια σημαντική παραχώρηση από την Μαρσέιγ στην αποζημίωση μεταγραφής θα μπορούσε ενδεχομένως να ξεμπλοκάρει την κατάσταση.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 5):
FreeWatcher, astral, Nassos, SCIFO, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 09:24 Εγώ πάλι ούτε ενθουσιασμένος είμαι με τις μεταγραφές, ούτε θεωρώ ότι το ρόστερ δεν έχει τρύπες, αλλά:
1) Κάναμε μετά από κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό ορθολογικές κινήσεις. Κανονικούς παίκτες, όχι 32χρονους "έμπειρους" γιατί ζούμε στο αιώνιο 1990, παίκτες με κίνητρο και διάθεση, αλλά ταυτόχρονα από καλές σχολές, που βρίσκονται κοντά στο πικ της καριέρας τους.
2) Κάναμε την υπέρβαση και φέραμε έναν από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες, έστω και για τον Ιανουάριο. Ο άξονας Μεϊτέ-Ζαφείρης-Ντέλιας όχι απλά δεν έχει όμοιό του στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να γυρίσουμε πάρα, πάρα πολλά χρόνια για να βρούμε κάτι αντίστοιχο ποιοτικά. Είναι άξονας για νοκ άουτ ΤσΛ χωρίς καμία υπερβολή.
3) Κρατήσαμε τον σημαντικότερο παίκτη του πρωταθλήματος, χωρίς τον οποίο είμαστε μια μέτρια και προβλέψιμη ομάδα, αλλά και χωρίς τον οποίο δεν θα ερχόταν ποτέ ο Ζαφείρης. Αν ο Ντέλιας πάρει τους βαθμούς ελευθερίας που απαιτούνται για έναν τέτοιο παίκτη και δεν θυσιάσει το ταλέντο του στην εξυπηρέτηση ενός σετ παιχνιδιού, φέτος θα μαγέψει.
4) Προσθέσαμε αθλητικά στοιχεία που δεν είχαμε, όπως πχ βλέπουμε στον τρόπο παιχνιδιού του Κένι, στην δύναμη του Γιακουμάκη, ή όπως θα δούμε στις εντάσεις του Ζαφείρη.

Από την άλλη δεν πήγαν τέλεια τα πράγματα:
1) Το ποιοτικό κενό στο κέντρο της άμυνας εξακολουθεί να υπάρχει. Όλοι ξέρουμε πως είτε έχουμε καλό προαίσθημα είτε όχι, ο Βολιάκο δεν είναι αυτό που ψάχνει η ομάδα τόσα χρόνια. Ελπίζουμε να μας βγει περίπτωση Κεντζιόρα, και να είναι τίμιος και αξιόπιστος.
2) Του χρόνου σχεδόν όλες οι κινήσεις μας φεύγουν: Γιακουμάκης, Ιβανούσετς, Βολιάκο, Μπιάνκο. Όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι να βαφτίσουν το ψάρι κρέας, α) η ομάδα δεν κρατάει τους δανεικούς της, 2-3 παίκτες σε 10 χρόνια αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο, β) με δανεικούς κι αγύριστους δεν κάνεις ομάδα, ακόμα κι αν βοηθήσουν, την επόμενη σεζόν ξεκινάς από το μηδέν, χάνεις χρόνο, σε χημεία, σε συνοχή, κλπ. Αν μας έβγαινε έστω μια φορά το χιλιειπωμένο "Κι αν σου πάρουν πρωτάθλημα και μπεις ομίλους ΤσΛ θα σε χαλάσει?" τότε να το συζητούσαμε, αλλά υπάρχει λόγος που δεν βγαίνει. Κι ακόμα κι αν αποφασίσουμε να τους πάρουμε, κανείς μας δεν θέλει να ζήσει 4 διαπραγματεύσεις για να πέσουν οι ρήτρες λιγάκι. Απλά δεν θα τελειώσει ποτέ όλο αυτό.
3) Παίρνουμε ένα ρίσκο με Τσάλοφ όπως φαίνεται. Ας ελπίσουμε ο παίκτης να ηρεμήσει και να αρχίσει να προσφέρει. Θεωρώ ότι μπορεί, αλλά δεν του ταιριάζει αυτό το άχαρο που παίζουμε. Από την άλλη αυτό παίζουμε, οπότε αν δεν δύναται να προσαρμοστεί, θα έχουμε θέμα. Μπαλώματα μπορούν να γίνουν, αλλά φοβάμαι πως Ιανουάριο θα κοιτάμε για φορ πάλι.

Κι επειδή δεν παίζουμε μόνοι μας, κι αφήνοντας στην άκρη την Ευρώπη όπου είναι αδύνατον να λάβουμε υπόψιν όλα όσα γίνονται, στην Ελλάδα τουλάχιστον τα πράγματα είναι απλά. Με εξαίρεση τον Γάβρο, έχουμε το πιο πλήρες και "κανονικό" ρόστερ. Όχι Γιόβιτς και Πήλιο, Πινέδα και Ρότα μαζί, λες και είναι καμιά εθνική κι έχεις τέτοια διαφορά ποιότητας από τύχη. Όχι Τούμπα και Μπράουν αμυντικούς, ή φορ της τελευταίας στιγμής κι αν ταιριάξουν ταίριαξαν. Θεωρώ λοιπόν ότι έχουμε το δεύτερο καλύτερο ρόστερ, και πολύ πιθανό τον Ιανουάριο να έχουμε το καλύτερο, ειδικά αν δεν προσαρμοστούν/βγουν τα πιτσιρίκια του Γάβρου κι έρθει ο Ζαφείρης. Για όσους δηλαδή είχαν αυτό το κόλλημα με τα 100 χρόνια, νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή θέση βάσει των κινήσεων που έγιναν να το σηκώσουμε.
Ωραία τα λες.Μια ενσταση έχω μόνο.Τους Ιταλούς δεν πρέπει να τους θεωρούμε δανεικούς.Οι ρήτρες τους είναι αστείες.
Τοι ιδιο πιστεύω και για τον Γιακουμάκη.Οχι γιατί η ρήτρα του είναι αστεία,αλλά αν το καλοκαίρι θέλουμε και θέλει να μείνει(ειμαι σίγουρος για αυτό)θα βρεθεί λύση.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Αποτυχία η μη απόκτηση ποιοτικού επιθετικού, αλλα συνολικά ο σχεδιασμός και η εκτέλεση πήγε πολύ καλύτερα από πέρσι.

Ελπίζω να δούμε ωραία πράγματα από τους Ιταλούς που είναι και το μεγαλύτερο στοίχημα όπως ήρθαν τα πράγματα.
These users thanked the author astral for the post (total 2):
Maklaz, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Maklaz έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 09:47 Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης μπλοκαρίστηκε για θέματα επιλεξιμότητας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

και μέσα στην σελίδα τους αναφέρει τα εξής
Σε μια νέα απεικόνιση των πολυπλοκοτήτων των οικονομικών συναλλαγών στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, η μεταγραφή του Neal Maupay από την Μαρσέιγ προς τον ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει αποτύχει στις τελευταίες ώρες διαπραγμάτευσης.
Μια συμφωνία που καταρρέει τα μεσάνυχτα
Ενώ οι συζητήσεις φαίνονταν να εξελίσσονται ευνοϊκά την Τρίτη, η αποτυχία των μερών να καταλήξουν σε συμφωνία πριν τα μεσάνυχτα ψύχρανε σημαντικά τον ενθουσιασμό του Ελληνικού συλλόγου. Αυτή η κατάσταση θυμίζει περιέργως τα συνήθη προβλήματα με τις προθεσμίες και τις τιμές που βλέπουμε σε όλες τις μεταγραφές.
Οι ευρωπαϊκές επιπτώσεις
Το κρίσιμο σημείο εμπλοκής βρίσκεται στην αδυναμία εγγραφής του Maupay στον κατάλογο των παικτών που είναι επιλέξιμοι για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός ο περιορισμός, παρόμοιος με τις δεσμεύσεις που γνωρίζουν άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, θέτει σοβαρά υπό αμφισβήτηση την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Ένα αβέβαιο μέλλον
Ο Γάλλος επιθετικός, που απέκτησε πρόσφατα η Μαρσέιγ μετά τον δανεισμό του από την Έβερτον, βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Απουσιάζει από τα σχέδια του Roberto De Zerbi, ο Maupay πρέπει τώρα να εξερευνήσει άλλες επιλογές για να αποφύγει μια σεζόν χωρίς σημαντικό χρόνο συμμετοχής.
Οικονομικές συνθήκες σε αναμονή
Οι διευθυντές του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης φαίνονται απρόθυμοι να πραγματοποιήσουν μια σημαντική επένδυση για έναν παίκτη που δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μόνο μια σημαντική παραχώρηση από την Μαρσέιγ στην αποζημίωση μεταγραφής θα μπορούσε ενδεχομένως να ξεμπλοκάρει την κατάσταση.
Ε λογικο αμα ειναι ταγαρι και αργησε να απαντησει
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
vasgias, FreeWatcher
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

astral έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 09:50 Αποτυχία η μη απόκτηση ποιοτικού επιθετικού, αλλα συνολικά ο σχεδιασμός και η εκτέλεση πήγε πολύ καλύτερα από πέρσι.

Ελπίζω να δούμε ωραία πράγματα από τους Ιταλούς που είναι και το μεγαλύτερο στοίχημα όπως ήρθαν τα πράγματα.
My thoughts exactly. Αυτη ειναι η σουμα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”