Ευχαριστουμε, τουλαχιστον να μην περιμενουμε γανιασαμεmakispaspartou έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:23 Άντε για να μην τυραννιέστε.. ο φορ που γίνεται προσπάθεια πάει για μετά … δε θα γίνει σήμερα .. η λίστα δεν έκλεισε ακόμη γιατί γινόταν προσπάθεια για Ζαφειρη αλλά ο πρόεδρος τους δε θέλει με τίποτα.. δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη… λογικά σε λίγο θα βγει η λίστα και ο φορ πάει για μετά.. από τις 7 το απόγευμα περίπου ισχύουν αυτά.. βάση πληροφόρησης…
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- makispaspartou
-
Του Ζαφειρη ίσως..paokovios1974 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:26και τωρα που ειναι σχεδον 9μιση γιατι ακομα δεν κλεινουν την λιστα?makispaspartou έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:23 Άντε για να μην τυραννιέστε.. ο φορ που γίνεται προσπάθεια πάει για μετά … δε θα γίνει σήμερα .. η λίστα δεν έκλεισε ακόμη γιατί γινόταν προσπάθεια για Ζαφειρη αλλά ο πρόεδρος τους δε θέλει με τίποτα.. δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη… λογικά σε λίγο θα βγει η λίστα και ο φορ πάει για μετά.. από τις 7 το απόγευμα περίπου ισχύουν αυτά.. βάση πληροφόρησης…
Ακομα παιζεται
- paokovios1974
Εγω λεω να μην το παρατησουμε ακομα.
Για καθε μοπει υπαρχει και Μπερμπατοφ
Για καθε μοπει υπαρχει και Μπερμπατοφ
- paokovios1974
Για να δουμεmakispaspartou έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:29Του Ζαφειρη ίσως..paokovios1974 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:26και τωρα που ειναι σχεδον 9μιση γιατι ακομα δεν κλεινουν την λιστα?makispaspartou έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:23 Άντε για να μην τυραννιέστε.. ο φορ που γίνεται προσπάθεια πάει για μετά … δε θα γίνει σήμερα .. η λίστα δεν έκλεισε ακόμη γιατί γινόταν προσπάθεια για Ζαφειρη αλλά ο πρόεδρος τους δε θέλει με τίποτα.. δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη… λογικά σε λίγο θα βγει η λίστα και ο φορ πάει για μετά.. από τις 7 το απόγευμα περίπου ισχύουν αυτά.. βάση πληροφόρησης…
Ακομα παιζεται
- Dimitris_L4
Ξερεις ονομα?makispaspartou έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:23 Άντε για να μην τυραννιέστε.. ο φορ που γίνεται προσπάθεια πάει για μετά … δε θα γίνει σήμερα .. η λίστα δεν έκλεισε ακόμη γιατί γινόταν προσπάθεια για Ζαφειρη αλλά ο πρόεδρος τους δε θέλει με τίποτα.. δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη… λογικά σε λίγο θα βγει η λίστα και ο φορ πάει για μετά.. από τις 7 το απόγευμα περίπου ισχύουν αυτά.. βάση πληροφόρησης…
-
Για φορ πάντως θα συνεχίσουν για μετά να φέρουν τον ίδιο που πάλευαν ..
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- sakis_the_fraud
-
Για φορ πάντως θα συνεχίσουν για μετά να φέρουν τον ίδιο που πάλευαν ..
-
Ο Μοπε είναι .. αυτό το έχουμε από νωρίς.. αυτόν πάλευαν σαν πρώτο στόχο.Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:30Ξερεις ονομα?makispaspartou έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:23 Άντε για να μην τυραννιέστε.. ο φορ που γίνεται προσπάθεια πάει για μετά … δε θα γίνει σήμερα .. η λίστα δεν έκλεισε ακόμη γιατί γινόταν προσπάθεια για Ζαφειρη αλλά ο πρόεδρος τους δε θέλει με τίποτα.. δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη… λογικά σε λίγο θα βγει η λίστα και ο φορ πάει για μετά.. από τις 7 το απόγευμα περίπου ισχύουν αυτά.. βάση πληροφόρησης…
Αυτός που έμαθες πράγματι υπήρξε στο τραπέζι αλλά πρέπει να χάλασε χθες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Τρί 02 Σεπ 2025, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 2):
- Dimitris_L4, sakis_the_fraud
- paokovios1974
Για φορ μηπως θα συνεχισουν με τον ιδιο που παλευαν?
- These users thanked the author paokovios1974 for the post:
- Dimitris_L4
μηπως χρωσταμε τιποτα λεφτα απο σπασμενα καθισματα και απληρωτες τυροπιτες στο βελοντρομ και ζητανε τα ρεστα?
- WestBlock4
Δεν με νοιαζει ποιον θέλανε βασικα, εγω ακομη πιστευω ειναι τεράστιο λαθος να μην εχεις 2 φορ που να βαζουν γκολ.
Με τετοια παιχνίδια στην ευρωπη κ αρκετα ανταγωνιστικο πρωτάθλημα δεν βγαίνει με 1 φορ ,
Ας κανουμε το σταυρό μας να μην εχουμε τραυματισμο κ να δουμε πόσο θα αντέξει ο γιακουμακης να βγαλει ολα τα παιχνίδια μόνος του.
Με τετοια παιχνίδια στην ευρωπη κ αρκετα ανταγωνιστικο πρωτάθλημα δεν βγαίνει με 1 φορ ,
Ας κανουμε το σταυρό μας να μην εχουμε τραυματισμο κ να δουμε πόσο θα αντέξει ο γιακουμακης να βγαλει ολα τα παιχνίδια μόνος του.
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- Panx Romana