Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- paokovios1974
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα την τόση αισιοδοξία όλων για απόκτηση παιχταρα Σέντερ φορ τις τελευταίες μέρες
Πήραν τον Γιακουμάκη για τον ρόλο αυτόν με δεύτερο τον Τσαλοφ και αν χρειαστεί κάπου θα παίξει και ο Μύθου
Πήραν τον Γιακουμάκη για τον ρόλο αυτόν με δεύτερο τον Τσαλοφ και αν χρειαστεί κάπου θα παίξει και ο Μύθου
-
Άντε για να μην τυραννιέστε.. ο φορ που γίνεται προσπάθεια πάει για μετά … δε θα γίνει σήμερα .. η λίστα δεν έκλεισε ακόμη γιατί γινόταν προσπάθεια για Ζαφειρη αλλά ο πρόεδρος τους δε θέλει με τίποτα.. δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη… λογικά σε λίγο θα βγει η λίστα και ο φορ πάει για μετά.. από τις 7 το απόγευμα περίπου ισχύουν αυτά.. βάση πληροφόρησης…
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 3):
- thomas Murg, Iznogoud4, sakis_the_fraud
.το "γω" με ωμέγαArgi_44 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:19 Τα γραφεία τις ΠΑΕ έκλεισαν πήγαν για ύπνο. Έπεσε και το ρεύμα στο σπιτι του ενημερωτεου στο viber και δεν μπορεί ν τους ενημερώσει
Από τα νεύρα μου τωρα παραλογο. Συγνώμη σε όλους
Μακαρι να μην ισχυειmakispaspartou έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:23 Άντε για να μην τυραννιέστε.. ο φορ που γίνεται προσπάθεια πάει για μετά … δε θα γίνει σήμερα .. η λίστα δεν έκλεισε ακόμη γιατί γινόταν προσπάθεια για Ζαφειρη αλλά ο πρόεδρος τους δε θέλει με τίποτα.. δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη… λογικά σε λίγο θα βγει η λίστα και ο φορ πάει για μετά.. από τις 7 το απόγευμα περίπου ισχύουν αυτά.. βάση πληροφόρησης…
-
εάν είναι ο αυτός ο Μοπέϊ της Μαρσέϊγ η περίπτωση που παλεύουν, να ρωτήσω κάτι, με ύψος 1.71 πως ταιριάζει στη φιλοσοφία του Λούτσε για το φορ..... που το φορ το θέλει να παίζει πλάτη και να αντέχει γενικά στο ξύλο με τα στόπερ, αυτό που κατηγορούμε τον Τσάλωφ ότι δεν μπορεί να κάνει....
- paokovios1974
και τωρα που ειναι σχεδον 9μιση γιατι ακομα δεν κλεινουν την λιστα?makispaspartou έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:23 Άντε για να μην τυραννιέστε.. ο φορ που γίνεται προσπάθεια πάει για μετά … δε θα γίνει σήμερα .. η λίστα δεν έκλεισε ακόμη γιατί γινόταν προσπάθεια για Ζαφειρη αλλά ο πρόεδρος τους δε θέλει με τίποτα.. δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη… λογικά σε λίγο θα βγει η λίστα και ο φορ πάει για μετά.. από τις 7 το απόγευμα περίπου ισχύουν αυτά.. βάση πληροφόρησης…
Ακομα παιζεται
-
Σωστά αυτά που αναφέρεις, ωστόσο δυο (σημαντικοί) αστερίσκοι:PAOK RT έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:15 Σε περίπτωση που δεν κλείσει ο ΠΑΟΚ κάποιο φορ σήμερα το προτιμότερο θα ηταν η ΠΑΕ να βγάλει μια διαρροή ότι η μεταγραφές κλείσανε και ότι δεν πρόκειται να κινηθούν πλέον για αλλον ποδοσφαιριστή ..... Είναι κουραστικό και κάνει και κακό στην ομάδα πιστεύω να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση
Ο ΠΑΟΚ αριθμητικά έχει ένα γεμάτο ροστερ...... Οι κινήσεις που όφειλε ο ΠΑΟΚ να γίνουν έγιναν..... Ο Μεϊτε, ο Κενι, ο Τεϊλορ (σαν εναλλακτική), ο Γιακουμακης ακόμα και ο Ιβανουσετς ειναι προσθήκες που θα βοηθήσουν...... Ο Ζαφείρης είναι ίσως η καλύτερη μεταγραφή που έκανε ελληνική ομάδα φέτος και ο Μπιανκο που προς το παρόν προορίζεται σαν 4ο χαφ είναι ένας παίχτης που προέρχεται από γεμάτη σεζόν στην Serie A...... Το σέντερ μπακ είναι μια επιλογή ψαγμένη δεν πιστεύω ότι καταλήξανε τυχαία σε αυτόν..... Έχω πολύ καλό προαίσθημα ότι θα βγει........ Όλοι θα κριθούν στο χορτάρι βέβαια αλλά δεν είναι τυχαίοι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν γιαυτό δεν καταλαβαίνω και την γκρίνια που βγάζουν κάποιοι
1) Η τοπ μεταγραφή Ζαφείρης θα είναι εδώ τον Γενάρη, όπερ σημαίνει σχεδόν όλη η Ευρώπη και το απαιτητικό rotation που αυτή απαιτεί + μίσο πρωτάθλημα θα βγουν χωρίς αυτόν αριθμητικά και φυσικά ποιοτικά. Με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.
2) Στα φορ υπάρχει πρόβλημα, τόσο γιατί ο Τσάλοφ ΔΕΝ και το γνωρίζαμε, όσο και γιατί απ' ότι φαίνεται τουλάχιστον ο Μύθου είτε δεν υπολογίζεται όπως περιμέναμε και φαίνοταν από τα φιλικά, είτε δεν ακόμα έτοιμος για το επίπεδο ακόμα. Άρα η τριπλέτα Γιακουμής-Τσάλοφ-Μύθου γίνεται ακόμα πιο προβληματική.
Σε όλα τα υπόλοιπα αν και για κάποιες επιλογές δεν πετάω τη σκούφια μου (βλ. Βολιάκο κυρίως) συμφωνώ, φαίνονται ψαγμένες κινήσεις και έχουν ενδιαφέρον και περιμένουμε το χορτάρι να δείξει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Developer4 την Τρί 02 Σεπ 2025, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- PAOK RT
- ProGrammerG4
Μέσα στα γενικότερα άσχημα νέα, είναι καλό το νέο ότι δίνουν το βάρος στον Ζαφείρη και όχι στον φορ. Είπα και θα το ξαναλέω το μεγάλο στοίχημα είναι να έρθει ο Ζάφ, όχι το φορ.makispaspartou έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:23 Άντε για να μην τυραννιέστε.. ο φορ που γίνεται προσπάθεια πάει για μετά … δε θα γίνει σήμερα .. η λίστα δεν έκλεισε ακόμη γιατί γινόταν προσπάθεια για Ζαφειρη αλλά ο πρόεδρος τους δε θέλει με τίποτα.. δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη… λογικά σε λίγο θα βγει η λίστα και ο φορ πάει για μετά.. από τις 7 το απόγευμα περίπου ισχύουν αυτά.. βάση πληροφόρησης…
Για το φορ όταν λέμε μετά, εννοούμε μέχρι τις 12 ή τον Ιανουάριο;
- These users thanked the author ProGrammerG4 for the post:
- lkosmid
Αν δείς τον Μοπει να παίζει θα καταλάβεις οτι μπορεί να το κάνει και αυτό. ξέρω σου ακούγεται περίεργο αλλα το έχει στο παιχνίδι του δεν είναι ψεύτικος.dimitris7777 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:25 εάν είναι ο αυτός ο Μοπέϊ της Μαρσέϊγ η περίπτωση που παλεύουν, να ρωτήσω κάτι, με ύψος 1.71 πως ταιριάζει στη φιλοσοφία του Λούτσε για το φορ..... που το φορ το θέλει να παίζει πλάτη και να αντέχει γενικά στο ξύλο με τα στόπερ, αυτό που κατηγορούμε τον Τσάλωφ ότι δεν μπορεί να κάνει....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος R.A.T.M. την Τρί 02 Σεπ 2025, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτσι κι αλλιώς και φορ να παίρναμε με λουτσε θα έπαιζε Δεκέμβρη
- These users thanked the author laska4 for the post:
- paokovios1974
Άμα ο φορ πάει για μετά θα είναι κανένας παλαίμαχος που δεν τον νοιάζει να παίξει Ευρώπη.ενταξει φέτος δεν πήραμε κανένα παλαίμαχο ας το κάνουμε στο 91...
-
Καλά αδεφέ, αυτά είναι να είχαμε να λέγαμε... Δες πχ πόσο γρήγορα ενσωματώθηκε και μπήκε ο χωρίς προετοιμασία Γιακουμάκης...laska4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:27 Έτσι κι αλλιώς και φορ να παίρναμε με λουτσε θα έπαιζε Δεκέμβρη
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- Iznogoud4