Εισαι αρωστακι ρε φιλεblackzone44 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:37Προφανώς όμως μου της εμφανίζουν ως τελειωμένες, πάντως σίγουρα μπορεί κάποιος που είναι ενθουσιασμένος να πει και 2-3 πράγματα παραπάνω συμφωνώ αλλά εγώ λέω ότι μαθαίνω.paokovios1974 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:32 Ο Blackzone είναι ενα απο τα πιο τρελαμένα ΠΑΟΚσακια που υπάρχουν και το λέω εγώ που στην αρχή τον είχα παρειά με κακό μάτι.
Άπλα, ρε φίλε μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και να εμφανίζεις "τελειωμενες", δύσκολες μεταγραφικές περιπτώσεις, με αγαπη στο λεω.![]()
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- These users thanked the author paokovios1974 for the post (total 2):
- blackzone44, xpek20
- thomas Murg
Δύο απορίες έχω εδώ και καιρό
Γιατί ο Αμπαλαεα γράφει σονέτα και γιατί ο καρπουζας χωρίζει τις φράσεις με τρεις τελείες κάθε φορά;
Και τις γράφω τώρα που έχει απαρτία η μάζωξη
Γιατί ο Αμπαλαεα γράφει σονέτα και γιατί ο καρπουζας χωρίζει τις φράσεις με τρεις τελείες κάθε φορά;
- These users thanked the author thomas Murg for the post (total 11):
- xpek20, lkosmid, Montrealiotis, st4this, Dio-4, ToMousiTouCrespo, icue, smoothcriminal1926, Logistis, paok apo epilogi and one more user
Κιάλλους γρίφους θες να λύσουμε; Ο Αμπαλαέα δουλεύει στην σέρβικη mozzart, εκεί που θα σκάσει η είδηση για τον φορ του ΠΑΟΚ και ο καρπουζάς εννοεί ότι θα κάνουμε τρεμπλ φέτοςthomas Murg έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:39 Δύο απορίες έχω εδώ και καιρό

- These users thanked the author xpek20 for the post:
- thomas Murg
αποτοξίνωση φίλε μουJosey Wales έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:29Κι εδώ το έκαψα εντελώςМир έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:50 Πρέπει να βάλετε τον συγκεκριμένο όμιλο στο blacklist του αρχείou host file για να ηρεμισετε.
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo vim /etc/hosts 127.0.0.1 www. {το σάιτ}.gr 127.0.0.1 {το σάιτ}.gr ::1 www. {το σάιτ}.gr ::1 {το σάιτ}.gr Για windows: C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts επανεκινηση ή για Mac: sudo dscacheutil -flushcache; sudo killall -HUP mDNSResponder
- These users thanked the author Мир for the post (total 2):
- Josey Wales, Konstantin Din
Σε άλλα νέα ο Τοσκιτσης λέει ότι η ρήτρα για Μπιανκο είναι μόλις 1εκ ενώ του Βολιακο 4εκ
Μήπως είναι αντίθετα;ektoras έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:43 Σε άλλα νέα ο Τοσκιτσης λέει ότι η ρήτρα για Μπιανκο είναι μόλις 1εκ ενώ του Βολιακο 4εκ
Διαψευση του για Μωπε παντως δεν βλεπω καπουektoras έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:43 Σε άλλα νέα ο Τοσκιτσης λέει ότι η ρήτρα για Μπιανκο είναι μόλις 1εκ ενώ του Βολιακο 4εκ
- thomas Murg
Μην μασάς blackzone. Εδώ ο Τσ1ομπανογλου πέρσι το καλοκαίρι έγραψε ότι συμφώνησε ο Μειτε σε επίσημο άρθρο του. Συμβαίνουν πολλές ανατροπές και το ξέρουμε σχεδόν όλοιblackzone44 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:37Προφανώς όμως μου της εμφανίζουν ως τελειωμένες, πάντως σίγουρα μπορεί κάποιος που είναι ενθουσιασμένος να πει και 2-3 πράγματα παραπάνω συμφωνώ αλλά εγώ λέω ότι μαθαίνω.paokovios1974 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:32 Ο Blackzone είναι ενα απο τα πιο τρελαμένα ΠΑΟΚσακια που υπάρχουν και το λέω εγώ που στην αρχή τον είχα παρειά με κακό μάτι.
Άπλα, ρε φίλε μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και να εμφανίζεις "τελειωμενες", δύσκολες μεταγραφικές περιπτώσεις, με αγαπη στο λεω.![]()
- These users thanked the author thomas Murg for the post:
- xpek20
Αμπαλαεα εγώ θυμάμαι και θεατρικά στον "ΠΑΟΚΤΣΗ"thomas Murg έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:39 Δύο απορίες έχω εδώ και καιρό
Το Viber της ΠΑΕ ειναι το θέμα

- These users thanked the author epitropos for the post:
- Dimitris_L4
ρε συ τόσα χρόνια εδώ μέσαpaokovios1974 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:32 Ο Blackzone είναι ενα απο τα πιο τρελαμένα ΠΑΟΚσακια που υπάρχουν και το λέω εγώ που στην αρχή τον είχα παρειά με κακό μάτι.
Άπλα, ρε φίλε μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και να εμφανίζεις "τελειωμενες", δύσκολες μεταγραφικές περιπτώσεις, με αγαπη στο λεω.
έκανε ο τοσκίτσης μόδα τους γρίφους με το προφίλ του τρανσφερμανιακ και 10 χρόνια μετά βγαίνει ο κάθε ένας που ακούει/διαβάζει σε ράδια, σοσιαλ και τσατ χαζομάρες και είτε πάνω στον ενθουσιασμό, είτε για λίγα λεπτά προσοχής μοιράζονται εδώ "αποκλειστικές" πληροφορίες
20 γρίφοι σε ένα καλοκαίρι, ευστοχία 0 στα 20
πληροφορίες για τελειωμένες μεταγραφές και αεροδρόμια και μετά περνάνε οι μέρες και τίποτα
κάποτε οι μοντς κρατούσαν στεγανά, φίλτραραν πληροφορίες, περιόριζαν τις μη επιβεβαιωμένες φήμες με εξαίρεση τον πορκυ που όλοι ξέρουμε τι καπνό φουμάρει και τον χαβαλέ που κάνει
τελευταίες μεταγραφικές γίνεται ότι να ναι εδώ μέσα
ακούω την άποψη ότι καλύτερα γρίφοι για τον χαβαλέ ακόμα κι αν δεν πέφτουν μέσα σε τίποτα από σιωπή ή γκρίνια κτλ, αλλά το να συζητιούνται μπρεθγουειτ και μιτροβιτς όταν φέρνουμε δανεικούς μπιανκόνιδες ή μένουμε με δανεικό γιακουμάκη, τσαλοφ και μύθου στο φορ, μόνο απογοήτευση θα φέρει στο τέλος
είναι άλλο το προτάθηκε ο Χ, άλλο το μιλάμε με τον Ψ και άλλο το κλείσαμε το τρίτο παιδί του ζεβεδαίου ή το ο ανάσας έρχεται αύριο Θεσσαλονίκη την ώρα που ο άλλος τρώει μεσημεριανό σε ένα ταβερνάκι στην Βραζιλία παραμονή προθεσμίας
δεν έχω κάτι προσωπικό ούτε με τον blackzone ούτε με κανένα άλλο, αλλά θέλει προσοχή και στο τι γράφει κανείς και στο τι αφήνουν οι μοντ να περάσει
Πιστεύω αν κλείσει ο φορ θα έχει βγει επίσημα ως τις 10 να προλάβουν και τα διαδικαστικά οπότε πάω μια βόλτα και επιστρέφω στις 9