Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Πάτερ μου τώρα που έκλεισε η Πρεμιερ, προσπαθούμε να ψήσουμε τον παίκτη; Ή στην Μαρσειγ κολλάει το πράγμα;
Δεν μας έριξε άκυρο η ομάδα του αλλά ο ίδιος ο παίκτης, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν εδώ μέσαlaska4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:41 Και αν ισχύουν τα λεγόμενα των παιδιών πιο πάνω συμφώνησε ο παίχτης και ψάχνουν τη φόρμουλα με την ομάδα του που μας έχει ρίξει ήδη ένα άκυρο
- Dimitris_L4
Το τελοπολις για να το βγαζει μου δημιουργει τρομο...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 3):
- Unpsofable78, Outsider1926, giaxxo
- PoccoPicante
Για πολλούς λόγους κυρίως οικονομικούς,αλλά έχεις δίκαιο έχει ξεκινήσει βασικός και δεν έγινε κάποια αξιόλογη κίνηση στη θέση τουМир έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:43Ο Μουσταφας παίζει βασικός φέτος στη Ναντ, γιατί να έρθει στη σουπερλιγδα;
Πρέπει να αρχίσουν να πληρώνουν συνδρομή μου φαίνεται
- These users thanked the author xpek20 for the post:
- Magdi Tolba 4
- john4serres
Εξαιρετική τοποθέτηση.Equalizer έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:37 Χωρίς να ξέρω τι παίζει, προσωπικά από Μπρεθγουειτ και Μοπέ, προτιμώ Μοπέ.
Ο άλλος και μ@λ@κ@ς μου φαίνεται, και χορτασμένος, και άμπαλος.

- These users thanked the author john4serres for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Papa9
Πρέπει να βάλετε τον συγκεκριμένο όμιλο στο blacklist του αρχείou host file για να ηρεμισετε.
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo vim /etc/hosts
127.0.0.1 www. {το σάιτ}.gr
127.0.0.1 {το σάιτ}.gr
::1 www. {το σάιτ}.gr
::1 {το σάιτ}.gr
Για windows:
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
επανεκινηση ή για Mac:
sudo dscacheutil -flushcache; sudo killall -HUP mDNSResponder
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 02 Σεπ 2025, 16:55, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Μπορεί να τον έπιασε τίποτα τον άνθρωπο μετά την επίσκεψη στην καντίνα της φωτογραφίας που πόσταρε η γυναίκα τουPachanga έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 14:57 Γνωστός μου συνάντησε τον Κόλκα στο κέντρο και του είπε οτι ειναι ο Μπρεϊθγουεϊτ, έχει λέει θέματα στη Βραζιλία.
Το παλεύουνε λέει για να προλάβουν.
Σε κάθε περίπτωση, άντε να τελειώνουμε γιατί όντως έχει επέλθει μια κάποια κούρασις
![]()

εκτος του οτι κανουν ρεπορταζ απο εδω μεσα... για να πηραν το οκ να το βγαλουν τωρα εχω ελπιδες οτι η εκβαση είναι θετικη... παμε μωρε ΠΑΟΚΑΡΑ ενα δυνατο finish!!!
-
Δεν τον πολυπιστεύω τον παίκτη και δεν ήθελα να πάρουμε αλλα κάνουν αν μη τι αλλο ωραια ισορροπημένη τριάδα με διαφορετικά στοιχεια.
Αυτός ο παίκτης είναι για ντερμπι ΠΑΟΚ και μεγαλα ευρωπαικά ματς, και οπου κολλάμε μπαίνει ο Γιακουμ.
Αυτός ο παίκτης είναι για ντερμπι ΠΑΟΚ και μεγαλα ευρωπαικά ματς, και οπου κολλάμε μπαίνει ο Γιακουμ.
Τα δυο τελευταία φύλλα στο texas holdem είναι turn & river
Ψάχνω αν έχει κανέναν Turner η River Plate