Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
embuji

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από embuji »

Εγω υποψιαζομαι οτι αν ερθει σημερα θα ερθει με τις υπογραφες. "ΤΟ ΜΠΑΜ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ Μ-----" περισσοτερα σε λιγο.

Το Μ το εβαλα εντελως τυχαια. :mrgreen:

η αυτο θα γινει ή να μαζευτουμε ολοι μαζι αγκαλια να κλαψουμε παρεα. :lol:
These users thanked the author embuji for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Καλά, το πιο πιθανό να βγει σε 1 ώρα ο Κόλκας στους grande 4 και να πει ότι δύσκολα προλαβαίνουμε για την ευρωπαϊκή λίστα.

Ήλπιζα να είχε ακουστεί κάτι μέχρι τώρα. Ή οι διαπραγματεύσεις είναι σε οριακό σημείο ή μαζέψαμε πολλά άκυρα πάλι
These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
Dimitris_L4
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Να θυμηθώ να πάρω μαζί μου rexona. Καλές οι αγκαλιές αλλά να σκεφτόμαστε λίγο την υγιεινή και τον διπλανό μας.😋
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

ProGrammerG4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 09:30 Μπορεί να είμαι και off topic, αν ναι να με συγχωράτε

αλλά το θέμα του ΠΑΟΚ περσυ στα εκτός ευρωπαικά με Γιουναιτεντ, Γαλασαραι, Σοσιεδαδ ήταν το κέντρο του.
Καλώς ή κακως το Σβαμπ Οζντοεφ ήταν πολύ αργό, κακές μεταβάσεις, ο Καμαρά τσαπατσούλης σαν 10άρι να πάρει μέτρα.
+ Ο Μπάμπα ήταν κανονικότατη τρύπα από τα αριστερά και επιθετικά πρόσφερε ελάχιστα.

Ελπίζω ότι φέτος με τον Μειτε βράχο, τον Μιχαηλήδη με καλύτερη ψυχολογία, τον Μπάμπα δασκαλεμένο να μην παίρνει άπειρα μέτρα μπροστά και τον Κένυ σφαίρα να διορθωθεί λίγο το αμυντικό transition.
Όσο για την επίθεση, οι ομάδες θέλουν γρήγορο transition χωρίς ο Καμαρά να θέλει 5 κοντρόλ για να κουβαλήσει την μπάλα 5 μέτρα. Δυστυχώς η λύση είναι μόνο ο Ζαφείρης, οπότε είμαστε δύσκολα...
ΚΑΙ ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, πόσο γούσταρα προχθες που ο Γιακουμάκης έκανε 2 φορές κοντρόλ και σουτ ευθύβολο κατευθείαν. Θα μπει.

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΜΕΠΛ :opaokara: :opaokara:
Πάντως σύμφωνα με αυτή την ανάλυση του Ούλτρας, ο Μπιάνκο είναι αρκετά καλός στο κουβάλημα μπάλας
https://www.facebook.com/story.php?stor ... CdKzqwoye#
These users thanked the author xpek20 for the post (total 2):
Dimitris_L4, Polichni1926
Άβαταρ μέλους
ProGrammerG4

Δημοσίευση από ProGrammerG4 »

xpek20 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 10:04
ProGrammerG4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 09:30 Μπορεί να είμαι και off topic, αν ναι να με συγχωράτε

αλλά το θέμα του ΠΑΟΚ περσυ στα εκτός ευρωπαικά με Γιουναιτεντ, Γαλασαραι, Σοσιεδαδ ήταν το κέντρο του.
Καλώς ή κακως το Σβαμπ Οζντοεφ ήταν πολύ αργό, κακές μεταβάσεις, ο Καμαρά τσαπατσούλης σαν 10άρι να πάρει μέτρα.
+ Ο Μπάμπα ήταν κανονικότατη τρύπα από τα αριστερά και επιθετικά πρόσφερε ελάχιστα.

Ελπίζω ότι φέτος με τον Μειτε βράχο, τον Μιχαηλήδη με καλύτερη ψυχολογία, τον Μπάμπα δασκαλεμένο να μην παίρνει άπειρα μέτρα μπροστά και τον Κένυ σφαίρα να διορθωθεί λίγο το αμυντικό transition.
Όσο για την επίθεση, οι ομάδες θέλουν γρήγορο transition χωρίς ο Καμαρά να θέλει 5 κοντρόλ για να κουβαλήσει την μπάλα 5 μέτρα. Δυστυχώς η λύση είναι μόνο ο Ζαφείρης, οπότε είμαστε δύσκολα...
ΚΑΙ ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, πόσο γούσταρα προχθες που ο Γιακουμάκης έκανε 2 φορές κοντρόλ και σουτ ευθύβολο κατευθείαν. Θα μπει.

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΜΕΠΛ :opaokara: :opaokara:
Πάντως σύμφωνα με αυτή την ανάλυση του Ούλτρας, ο Μπιάνκο είναι αρκετά καλός στο κουβάλημα μπάλας
https://www.facebook.com/story.php?stor ... CdKzqwoye#
Μακάρι να βγει.

Και μακάρι να μην χρειαστεί ο Λούτσε 2 μήνες για να τον εντάξει στην νοοτροπία της ομάδας
These users thanked the author ProGrammerG4 for the post:
xpek20
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Ερώτηση ή Πορτογαλία έκλεισε η κλείνει σήμερα?
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Ο γνωστός μας Κίρι πάντως συμβαδίζει με τα λεγόμενα του μαυροζωνά, άντε να δούμε κίντερ έκπληξη η μεταγραφή; :pano: :opaokara: :nairepaok:

Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Vet_eranos έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 09:48
thomas Murg έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 09:18 Πάντως ενθυμούμενος τα περσινά εκτός έδρας ευρωπαϊκά όπου ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν τη γρήγορη μετάβαση στις αντεπιθέσεις ο Τσάλωφ την έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Δυστυχώς ο Τισου έχασε κανά δύο άχαστα και στράβωσαν τα παιχνίδια. Ίδωμεν.

Κι ένα γενικότερο σχόλιο: ευτυχώς δεν στράβωσε το ματς με τον ατρόμαχτο! Ο πανικός θα ήταν διάχυτος ειδικά στο παρόν τόπικ.

Ο Μουργκ ακομα εδω ειναι..???
Δεν ξέρω, φίλε μου. Κι εγώ τον τελευταίο καιρό είμαι σε φάση που αναζητώ τον εαυτό μου...
These users thanked the author thomas Murg for the post (total 7):
Orestiada4, Katsimamouro, Vet_eranos, WeWillRockYou, icue, aivas19, ABOLEYTOI
Outsider1926

Δημοσίευση από Outsider1926 »

Κόλκας μόλις στο ραδιόφωνο, τα έχουμε βρει με τον παίκτη, όχι με την ομάδα, άρα πιο κοντά σε μαυροζωνά πάει αυτό
These users thanked the author Outsider1926 for the post (total 3):
Dimitris_L4, paoki19, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ειπε στην ουσια οτι υπηρχε/υπαρχει συμφωνια με παικτη αλλα χαλαει λογο της ομαδας
These users thanked the author CCCP for the post:
sakis_the_fraud
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

CCCP έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 10:18 Ειπε στην ουσια οτι υπηρχε/υπαρχει συμφωνια με παικτη αλλα χαλαει λογο της ομαδας
Χαλάει ή καθυστερεί;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Κολκας ειπε οτι με τον φορ που κυνηγαμε τα βρηκαμε, μιλαμε για πολυ μεγαλο συμβολαιο, αλλα η ομαδα του ακομα ενω ηταν διαλλακτικη στο ποσο τωρα κανει κολπακια.
Δεν εδωσε πιθανοτητες αλλα τονισε οτι η αποφαση ειναι να παρουμε φορ ακομα και αν δεν προλαβουμε την λιστα
These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
astral, icue, sakis_the_fraud
giannisd

Δημοσίευση από giannisd »

Outsider1926 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 10:18 Κόλκας μόλις στο ραδιόφωνο, τα έχουμε βρει με τον παίκτη, όχι με την ομάδα, άρα πιο κοντά σε μαυροζωνά πάει αυτό
Τον ρώτησε ο πλιακος «τι συμβόλαιο έχει εκεί;» Και του απαντάει ο κολκας «πολλά, πολλά, δε θέλω να πω νούμερο.»
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια
These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
paoki19
Άβαταρ μέλους
ProGrammerG4

Δημοσίευση από ProGrammerG4 »

nunies4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 10:20 Ο Κολκας ειπε οτι με τον φορ που κυνηγαμε τα βρηκαμε, μιλαμε για πολυ μεγαλο συμβολαιο, αλλα η ομαδα του ακομα ενω ηταν διαλλακτικη στο ποσο τωρα κανει κολπακια.
Δεν εδωσε πιθανοτητες αλλα τονισε οτι η αποφαση ειναι να παρουμε φορ ακομα και αν δεν προλαβουμε την λιστα
Χθες ο blackzone είπε ότι ο Braithwaite εχει ρήτρα ότι αν έρθει πρόταση που του αρέσει φεύγει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”