Το Μ το εβαλα εντελως τυχαια.

η αυτο θα γινει ή να μαζευτουμε ολοι μαζι αγκαλια να κλαψουμε παρεα.

Πάντως σύμφωνα με αυτή την ανάλυση του Ούλτρας, ο Μπιάνκο είναι αρκετά καλός στο κουβάλημα μπάλαςProGrammerG4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 09:30 Μπορεί να είμαι και off topic, αν ναι να με συγχωράτε
αλλά το θέμα του ΠΑΟΚ περσυ στα εκτός ευρωπαικά με Γιουναιτεντ, Γαλασαραι, Σοσιεδαδ ήταν το κέντρο του.
Καλώς ή κακως το Σβαμπ Οζντοεφ ήταν πολύ αργό, κακές μεταβάσεις, ο Καμαρά τσαπατσούλης σαν 10άρι να πάρει μέτρα.
+ Ο Μπάμπα ήταν κανονικότατη τρύπα από τα αριστερά και επιθετικά πρόσφερε ελάχιστα.
Ελπίζω ότι φέτος με τον Μειτε βράχο, τον Μιχαηλήδη με καλύτερη ψυχολογία, τον Μπάμπα δασκαλεμένο να μην παίρνει άπειρα μέτρα μπροστά και τον Κένυ σφαίρα να διορθωθεί λίγο το αμυντικό transition.
Όσο για την επίθεση, οι ομάδες θέλουν γρήγορο transition χωρίς ο Καμαρά να θέλει 5 κοντρόλ για να κουβαλήσει την μπάλα 5 μέτρα. Δυστυχώς η λύση είναι μόνο ο Ζαφείρης, οπότε είμαστε δύσκολα...
ΚΑΙ ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, πόσο γούσταρα προχθες που ο Γιακουμάκης έκανε 2 φορές κοντρόλ και σουτ ευθύβολο κατευθείαν. Θα μπει.
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΜΕΠΛ![]()
![]()
Μακάρι να βγει.xpek20 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 10:04Πάντως σύμφωνα με αυτή την ανάλυση του Ούλτρας, ο Μπιάνκο είναι αρκετά καλός στο κουβάλημα μπάλαςProGrammerG4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 09:30 Μπορεί να είμαι και off topic, αν ναι να με συγχωράτε
αλλά το θέμα του ΠΑΟΚ περσυ στα εκτός ευρωπαικά με Γιουναιτεντ, Γαλασαραι, Σοσιεδαδ ήταν το κέντρο του.
Καλώς ή κακως το Σβαμπ Οζντοεφ ήταν πολύ αργό, κακές μεταβάσεις, ο Καμαρά τσαπατσούλης σαν 10άρι να πάρει μέτρα.
+ Ο Μπάμπα ήταν κανονικότατη τρύπα από τα αριστερά και επιθετικά πρόσφερε ελάχιστα.
Ελπίζω ότι φέτος με τον Μειτε βράχο, τον Μιχαηλήδη με καλύτερη ψυχολογία, τον Μπάμπα δασκαλεμένο να μην παίρνει άπειρα μέτρα μπροστά και τον Κένυ σφαίρα να διορθωθεί λίγο το αμυντικό transition.
Όσο για την επίθεση, οι ομάδες θέλουν γρήγορο transition χωρίς ο Καμαρά να θέλει 5 κοντρόλ για να κουβαλήσει την μπάλα 5 μέτρα. Δυστυχώς η λύση είναι μόνο ο Ζαφείρης, οπότε είμαστε δύσκολα...
ΚΑΙ ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, πόσο γούσταρα προχθες που ο Γιακουμάκης έκανε 2 φορές κοντρόλ και σουτ ευθύβολο κατευθείαν. Θα μπει.
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΜΕΠΛ![]()
![]()
https://www.facebook.com/story.php?stor ... CdKzqwoye#
Δεν ξέρω, φίλε μου. Κι εγώ τον τελευταίο καιρό είμαι σε φάση που αναζητώ τον εαυτό μου...Vet_eranos έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 09:48thomas Murg έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 09:18 Πάντως ενθυμούμενος τα περσινά εκτός έδρας ευρωπαϊκά όπου ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν τη γρήγορη μετάβαση στις αντεπιθέσεις ο Τσάλωφ την έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Δυστυχώς ο Τισου έχασε κανά δύο άχαστα και στράβωσαν τα παιχνίδια. Ίδωμεν.
Κι ένα γενικότερο σχόλιο: ευτυχώς δεν στράβωσε το ματς με τον ατρόμαχτο! Ο πανικός θα ήταν διάχυτος ειδικά στο παρόν τόπικ.
Ο Μουργκ ακομα εδω ειναι..???
Χαλάει ή καθυστερεί;CCCP έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 10:18 Ειπε στην ουσια οτι υπηρχε/υπαρχει συμφωνια με παικτη αλλα χαλαει λογο της ομαδας
Τον ρώτησε ο πλιακος «τι συμβόλαιο έχει εκεί;» Και του απαντάει ο κολκας «πολλά, πολλά, δε θέλω να πω νούμερο.»Outsider1926 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 10:18 Κόλκας μόλις στο ραδιόφωνο, τα έχουμε βρει με τον παίκτη, όχι με την ομάδα, άρα πιο κοντά σε μαυροζωνά πάει αυτό
Χθες ο blackzone είπε ότι ο Braithwaite εχει ρήτρα ότι αν έρθει πρόταση που του αρέσει φεύγει.nunies4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 10:20 Ο Κολκας ειπε οτι με τον φορ που κυνηγαμε τα βρηκαμε, μιλαμε για πολυ μεγαλο συμβολαιο, αλλα η ομαδα του ακομα ενω ηταν διαλλακτικη στο ποσο τωρα κανει κολπακια.
Δεν εδωσε πιθανοτητες αλλα τονισε οτι η αποφαση ειναι να παρουμε φορ ακομα και αν δεν προλαβουμε την λιστα