marsantos έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:08
abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:10
Marsantos...
...
Αλλα αυτος που θα στηρίξει τον παίκτη που θα πάρει την πρώτη πάσα από πίσω...6ρι...η το...10ρι αν γυρίσει.... πίσω δημιουργώντας υπεραριθμια σε συγκεκριμένους χώρους....
Όπως επίσης με την λογική της υπεραριθμια πρέπει στο τελευταίο κομμάτι να έχει την δυνατότητα να εμφανιστεί...απο το πουθενά...και να εκτελέσει...αμεσα..
Καλησπέρα αγαπημένε καρπουζα.
Αυτά που περιγράφεις και περισσότερα, γράφω στην προηγούμενη σελίδα. Τρέφω μεγαλη εκτίμηση στον Οζ. Γενικότερα Λατρεύω λπαίκτες που προσφέρουν το αναγκαίο bypass όταν οι ποδοσφαιρικες αρτηρίες μιας ομάδας είναι βουλωμενες.
Δουλειά...και όχι χαρακτηριστικά ενός παίκτη..8ρι..ειναι αυτο
Κι όμως για να γίνει αυτή η δουλειά χρειάζεται μερικά χαρακτηριστικά. Η ισοπέδωση του εγώ για το καλό της ομάδας είναι χαρακτηριστικό. Η διάθεση για αδιάκοπη αθόρυβη δουλειά ακόμα κι αν χρειαστεί 45 λεπτά να μην ακουμπήσω μπάλα και απλά να είμαι σε κάθε μέρος του γηπέδου να υποστηρίζω είναι συγκεκριμένο πνευματικό χαρακτηριστικό.
@abc_o_ karpouzas και @theo-drama νομιζω πως επι της ουσίας δε διαφωνείτε. Ο ένας κοιτάζει την πολύτιμη δουλειά του Οζ και ο άλλος κοιτάζει το χρόνο που είναι αμείλικτος.
Παρεμπιπτόντως @theo-drama επειδή μίλησες για παπαστρουμφ. Πόσο μεγάλοι είστε; Πάντως όσο μεγάλοι και να είστε, εγώ διακρίνω φρέσκα μυαλά και αυτό είναι που έχει αξία.
Υγ. Νίκη αύριο με μηδέν παθητικό..
Μαρσαντο
Εγώ δεν διαφωνώ για φέτος και τον θέλω κ τον θεωρώ πολύτιμο, για ΌΛΑ αυτά που είπε κ ο Καρπουζα κ φυσικά, για το ποδόσφαιρο του Λουτσε.
Αν δεις τα ποστ μου, είμαι από αυτούς που τον ήθελαν (2ο-3ο-4ο) για φέτος στην ιεραρχία.
Απλώς για του χρόνου, υπαρχει η ηλικία, κ η λήξη του συμβολαίου του, εκεί ίσως έγκειται η διαφορά μας με τον καρπουζα
ΥΓ.
Εγώ έκλεισα τα 57,θεωρω ότι ο Καρπουζα πρέπει να πατάει ή να πάτησε τα 60.
Δεν το ξέρω, υποθέσεις κάνω, βγάζοντας συμπέρασμα, από τη σειρά στο στρατό.