27. Magomed Ozdoev

Απάντηση
marsantos

Re: 27. Magomed Ozdoev

Δημοσίευση από marsantos »

Miles έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 18:25 ...
Κανείς δεν αρνείται την αναβάθμιση.
Αν παρατήρησες τον έβαλα στο νο3.
Και γιατί όχι, μακάρι να έρθει ένα ακόμα.χαφ που με τα προσόντα του θα τον ρίξει στο 4.
Παίκτες όμως σαν τον Οζντοεφ ή σαν τον Σακχοφ είναι απαραίτητοι στο rotation μιας ομάδας. Παίκτες αθόρυβοι και στρατιώτες στα θέλω του προπονητή ποτέ δε ζημίωσαν μια ομάδα. Τα ματς είναι πολλά, οι αντίπαλοι είναι όλων των ειδών οπότε πάντα αυτοί οι παίκτες βρίσκουν το ρόλο τους.
Πάντως αν μιλήσουμε καθαρά για το δικό του επίπεδο, αν τον δούμε πως ανταποκρίθηκε σε αγώνες όπως με Άιντραχτ μέσα έξω ή πέρυσι στο Μάντσεστερ δε λες ότι αυτός ο παίκτης είναι για τα σκυλιά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Marsantos...

Ποιον παίκτη εχεις στο μυαλό σου που πιστεύεις ότι θα αναβαθμίσει την...δουλειά...και όχι τα χαρακτηριστικά του οζντοεφ;

Βλέπω ότι ανέφερες και τον σαχωφ....

Αυτό σημαίνει ότι έχεις καταλάβει τι ακριβώς κάνει ο ....τσετσενος....

Οτι έκανε και ο σβαμπ....το 8ρι δεν είναι ο...αμεσα...επιδραστικος παίκτης της 11δας

Αλλα αυτος που θα στηρίξει τον παίκτη που θα πάρει την πρώτη πάσα από πίσω...6ρι...η το...10ρι αν γυρίσει.... πίσω δημιουργώντας υπεραριθμια σε συγκεκριμένους χώρους....

Όπως επίσης με την λογική της υπεραριθμια πρέπει στο τελευταίο κομμάτι να έχει την δυνατότητα να εμφανιστεί...απο το πουθενά...και να εκτελέσει...αμεσα..

Δουλειά...και όχι χαρακτηριστικά ενός παίκτη..8ρι..ειναι αυτο

Και ο σαχωφ αλλά και ο σβαμπ την γνώριζαν καλά αυτήν την δουλειά...

Τέτοιου είδους παίκτες που να κάνουν αυτήν την δουλειά αλλά με καλύτερα... χαρακτηριστικά...απο τους αναφερόμενους σε...καλη ηλικίας...θα χρειαστούν το ελάχιστο τα χρήματα του Ζαφείρη...

Ο σκαρταδος δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένας ιδιαίτερα...αθλητικός...τύπος

Την δουλειά όμως την έκανε μια χαρά....
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Καρπουζα

Βλέπεις ποδόσφαιρο κι όχι μπαλα

Απλώς του χρόνου,στην επόμενη σεζόν, θέλεις έναν ποιοτικό χαμαλη, λίγο νεώτερο, στη θέση του Μαγκο, με τα χαρακτηριστικά του.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Ναι θα χρειαστούμε....

Αλλά για να βρούμε έναν νέο....ντε μπροινε...η έναν...βαλβερδε...η κάπου εκεί..

Για πες και πόσα λεφτά θα χρειαστούν;

Και το μεγάλο αγκάθι που πρέπει να ξεπεραστεί είναι πως στον πουτσο τέτοιου είδους παίκτες σε παραγωγική ηλικία θα έρθουν....να εξελιχθούν...σε ένα πρωτάθλημα όπως το δικό μας....

Ξέρεις πότε;

Όταν η ομάδα μας...η το ελληνικό πρωτάθλημα...θα πλησιάσουν η τις πρώτες ομάδες της Πορτογαλίας η τουλάχιστον την ιταλική λιγκα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Ρε Καρπουζα... θαρρείς κ μιλάω... με κάποιο νέο... σε ηλικία... :mrgreen:

Ωω ρε γράφω λίγο πιο νέο..... εννοώ κοντά στα 30(τον νέο χαμαλη) ....ΛΊΓΟ πιο νέο.

ΥΓ.
Του χρονου πατάει τα 34 ο Οζντοεφ κ ληγει παράλληλα το συμβόλαιο του.

Δεν παίζει στόπερ, που δεν χρειάζονται, τόσα τρεξίματα, η θέση του.

Όπως επίσης μπορεί να θέλει τίποτα Αραβικές, για τα τελευταία ένσημα, αν είναι καλά τα λεφτά.

Πότε είπα για Ντεμπροινε...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Τι εννοείς τότε με την λέξη....καλύτερος....

Το...πάπλωμα...φτάνει για παίκτες σε τέτοιο επιπεδο για τώρα...

Δεν μπορούμε να φέρουμε η να έρθει καλύτερος από αυτούς που έχουν έρθει μέχρι τώρα σε αυτήν την θέση...
Δεν είναι τυχαίο αυτό...ας αναβαθμίσουν πρώτα..ολα..και μετά το συζητάμε...

Η αρχή έγινε με τον Ζαφείρη...οπου όλοι θέλανε...

Σαν να μου λες ότι εάν ο ντελιας δεν ήταν από τις ακαδημίες μας θα τον φέρναμε από κάπου άλλου;

Όσο είμαστε σε αυτό το επίπεδο κανένας...ντελιας..ντε μπροινε..βαλβερδε..δεν θα έρθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα...

Αν ήταν έτσι απλά... εσύ τι λες.. ο γαυρος με απευθείας πρόσβαση και στην πρεμιερ δεν θα είχε φέρει κάποιου τέτοιου είδους παικτη;
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Ας το το χάσαμε.... πατριώτη.... πάμε παρακατω.... κόλλησα θες..... καλλησαμε θες..... όπως θες πάρτο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Όταν θα...σκάσεις...θα υποβληθείς σε εντατικά μαθήματα επταλοφιτικης...κουλτουρας...ετσι όταν γυρίσεις πίσω στο...χωριο σου...θα είσαι εντελώς άλλο....ατομο...

:shock: :shock: 8-) 8-)
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

theo-drama έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:06 Καρπουζα

Βλέπεις ποδόσφαιρο κι όχι μπαλα

Απλώς του χρόνου,στην επόμενη σεζόν, θέλεις έναν ποιοτικό χαμαλη, λίγο νεώτερο, στη θέση του Μαγκο, με τα χαρακτηριστικά του.

Ρε συ παραθέτω κ λέω,

ΛΊΓΟ νεώτερο
Κ κόλλησες στο λίγο ποιοτικο χαμαλη(αυτό σημαίνει αμέσως ΝτεΜπροινε;)

Κ σου λέω ότι κλείνει του χρόνου τα 34
Μπορει να μας δώσει, αυτή την ένταση που έχει τώρα, με έναν χρόνο επιπλέον στην πλάτη του.
Θα θέλει να μείνει..
Θα θέλουμε να τον έχουμε ή θα πάμε σε κάτι 29 30 χρόνων, στο ίδιο στυλ.

ΥΓ.
Αν είμασταν στο καφενείο, σε 1 λεπτο κ ούτε θα το είχαμε λύσει.
Τώρα κάνουμε 1 ώρα κ ούτε καν, να συνεννοηθούμε εμείς οι παπαστρουμφ.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:10 Marsantos...
...
Αλλα αυτος που θα στηρίξει τον παίκτη που θα πάρει την πρώτη πάσα από πίσω...6ρι...η το...10ρι αν γυρίσει.... πίσω δημιουργώντας υπεραριθμια σε συγκεκριμένους χώρους....

Όπως επίσης με την λογική της υπεραριθμια πρέπει στο τελευταίο κομμάτι να έχει την δυνατότητα να εμφανιστεί...απο το πουθενά...και να εκτελέσει...αμεσα..
Καλησπέρα αγαπημένε καρπουζα.
Αυτά που περιγράφεις και περισσότερα, γράφω στην προηγούμενη σελίδα. Τρέφω μεγαλη εκτίμηση στον Οζ. Γενικότερα Λατρεύω λπαίκτες που προσφέρουν το αναγκαίο bypass όταν οι ποδοσφαιρικες αρτηρίες μιας ομάδας είναι βουλωμενες.
Κι όμως για να γίνει αυτή η δουλειά χρειάζεται μερικά χαρακτηριστικά. Η ισοπέδωση του εγώ για το καλό της ομάδας είναι χαρακτηριστικό. Η διάθεση για αδιάκοπη αθόρυβη δουλειά ακόμα κι αν χρειαστεί 45 λεπτά να μην ακουμπήσω μπάλα και απλά να είμαι σε κάθε μέρος του γηπέδου να υποστηρίζω είναι συγκεκριμένο πνευματικό χαρακτηριστικό.

@abc_o_ karpouzas και @theo-drama νομιζω πως επι της ουσίας δε διαφωνείτε. Ο ένας κοιτάζει την πολύτιμη δουλειά του Οζ και ο άλλος κοιτάζει το χρόνο που είναι αμείλικτος.

Παρεμπιπτόντως @theo-drama επειδή μίλησες για παπαστρουμφ. Πόσο μεγάλοι είστε; Πάντως όσο μεγάλοι και να είστε, εγώ διακρίνω φρέσκα μυαλά και αυτό είναι που έχει αξία.

Υγ. Νίκη αύριο με μηδέν παθητικό..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μπράβο. Πολύ λίγοι μπορούν να διακρίνουν τι πραγματικά προσφέρει ο οζντοεφ και γιατί είναι από τους αγαπημένους του ρασβαν...για αυτό και ο προπονητής ειδικά τώρα στην αρχή βασίζεται πάνω του και ο όχι στον Καμαρά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

marsantos έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:08
abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:10 Marsantos...
...

Καλησπέρα αγαπημένε καρπουζα.
Αυτά που περιγράφεις και περισσότερα, γράφω στην προηγούμενη σελίδα. Τρέφω μεγαλη εκτίμηση στον Οζ. Γενικότερα Λατρεύω λπαίκτες που προσφέρουν το αναγκαίο bypass όταν οι ποδοσφαιρικες αρτηρίες μιας ομάδας είναι βουλωμενες.
Κι όμως για να γίνει αυτή η δουλειά χρειάζεται μερικά χαρακτηριστικά. Η ισοπέδωση του εγώ για το καλό της ομάδας είναι χαρακτηριστικό. Η διάθεση για αδιάκοπη αθόρυβη δουλειά ακόμα κι αν χρειαστεί 45 λεπτά να μην ακουμπήσω μπάλα και απλά να είμαι σε κάθε μέρος του γηπέδου να υποστηρίζω είναι συγκεκριμένο πνευματικό χαρακτηριστικό.

@abc_o_ karpouzas και @theo-drama νομιζω πως επι της ουσίας δε διαφωνείτε. Ο ένας κοιτάζει την πολύτιμη δουλειά του Οζ και ο άλλος κοιτάζει το χρόνο που είναι αμείλικτος.

Παρεμπιπτόντως @theo-drama επειδή μίλησες για παπαστρουμφ. Πόσο μεγάλοι είστε; Πάντως όσο μεγάλοι και να είστε, εγώ διακρίνω φρέσκα μυαλά και αυτό είναι που έχει αξία.

Υγ. Νίκη αύριο με μηδέν παθητικό..
Μαρσαντο

Εγώ δεν διαφωνώ για φέτος και τον θέλω κ τον θεωρώ πολύτιμο, για ΌΛΑ αυτά που είπε κ ο Καρπουζα κ φυσικά, για το ποδόσφαιρο του Λουτσε.

Αν δεις τα ποστ μου, είμαι από αυτούς που τον ήθελαν (2ο-3ο-4ο) για φέτος στην ιεραρχία.
Απλώς για του χρόνου, υπαρχει η ηλικία, κ η λήξη του συμβολαίου του, εκεί ίσως έγκειται η διαφορά μας με τον καρπουζα :mrgreen:

ΥΓ.
Εγώ έκλεισα τα 57,θεωρω ότι ο Καρπουζα πρέπει να πατάει ή να πάτησε τα 60.
Δεν το ξέρω, υποθέσεις κάνω, βγάζοντας συμπέρασμα, από τη σειρά στο στρατό.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Τεο.... Σειρα ειμαστε

Απλώς αυτός που έφερε το απολυτήριο σε αυτόν που μου το έφερε πρέπει να του το πήγες εσύ...

:lol: :lol: :lol: :opaokara:

Τεο....
Ο λίγο νεώτερος οζντοεφ από όπου και να τον δούμε θα είναι....οζντοεφ....

Marsantos....
Τα χαρακτηριστικά είναι αυτά που θα κάνουν την δουλειά ή ποιο εύκολη η ποιο γρήγορη....

Λέω ότι τέτοιους παίκτες ακόμη δεν είμαστε σε θέση να φέρουμε στα χαφ....

Παράδειγμα; ο Μειτε..

Αν είχε καλύτερα χαρακτηριστικά....ταχύτητα γρήγορη μετάβαση της μπάλας μεγαλύτερη αντοχή...δεν θα μπορούσαμε να τον φέρουμε με τα λεφτά....σε πρώτη φάση...που τον φέραμε

Παράδειγμα; ο Ζαφείρης
Πως θα ερχόταν με τα λεφτά του...Μειτε

Όταν θα φτάσει η ομάδα να έχει μπατσετ πάνω από 180 θα σημαίνει ότι πλησιάζει...ας πούμε...την μπεμφικα η την ρομα η την τότεναμ...τότε...πιστευω..θα μπορούμε να φέρουμε καλύτερους παίκτες από αυτούς που έχουμε σήμερα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπλέξαμε με τσ γέροι...
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
abc_o_ karpouzas, theo-drama
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”