Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- smoothcriminal1926
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Και ένα ακόμα προβληματισμό που έχω.
Ναι μεν θέλουμε φορ. Και εγω θα ήθελα. Αλλά πιστεύω Γιακουμ θα μπορέσει να κάνει την δουλειά με τον Ρώσο αναγκαστικά δεύτερο.
Αντίθετα, φοβάμαι πολύ την θέση του αριστερού εξτρεμ. Ναι μεν έχουμε μαζευτεί πολλοί μπροστά αλλά αριστερά είμαστε λίγο σφιχτά.
Ντεσπόντοφ μόνο δεξιά
Ζιφκοβιτς κατά ανάγκη έπαιξε τώρα εκεί, αλλά δεν μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο. Για δεξιά μόνο είναι
Ντέλιας αριστερά χάνεται, δεν πρέπει να φύγει απο το 10 που κάνει παπάδες
Ιβανούσετς πιο πολύ για 10 τον υπολογίζει ο προπονητής
Πέλκας δεν είναι παίχτης σταθερά για αριστερά. Κατα ανάγκη και αυτός εκεί.
Σορετίρε λολ. Ο προπονητής το λέει όχι εγώ
Και τέλος Τάισον. Μόνο αυτός μπορεί όντως να παίξει αριστερά. Δεν γίνεται όμως να βασιστείς στον ήδη πεσμένο 38χρονο Τάισον για βασική επιλογή. Έγκλημα κατά εμέ. Είναι για ποιοτική αλλαγή για το τελευταίο 20λεπτο.
Άρα αν ήταν να πάρουμε κερασάκι μπροστά θα ήθελα έναν αριστερό εξτρεμ με ταυτόχρονη παραχώρηση Σορετίρε παρά φορ. Τώρα το πόσο πιθανό είναι αυτό είναι άλλη κούβεντα. Όνειρα θερινής νυκτός...
Ναι μεν θέλουμε φορ. Και εγω θα ήθελα. Αλλά πιστεύω Γιακουμ θα μπορέσει να κάνει την δουλειά με τον Ρώσο αναγκαστικά δεύτερο.
Αντίθετα, φοβάμαι πολύ την θέση του αριστερού εξτρεμ. Ναι μεν έχουμε μαζευτεί πολλοί μπροστά αλλά αριστερά είμαστε λίγο σφιχτά.
Ντεσπόντοφ μόνο δεξιά
Ζιφκοβιτς κατά ανάγκη έπαιξε τώρα εκεί, αλλά δεν μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο. Για δεξιά μόνο είναι
Και τέλος Τάισον. Μόνο αυτός μπορεί όντως να παίξει αριστερά. Δεν γίνεται όμως να βασιστείς στον ήδη πεσμένο 38χρονο Τάισον για βασική επιλογή. Έγκλημα κατά εμέ. Είναι για ποιοτική αλλαγή για το τελευταίο 20λεπτο.
Άρα αν ήταν να πάρουμε κερασάκι μπροστά θα ήθελα έναν αριστερό εξτρεμ με ταυτόχρονη παραχώρηση Σορετίρε παρά φορ. Τώρα το πόσο πιθανό είναι αυτό είναι άλλη κούβεντα. Όνειρα θερινής νυκτός...
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
- Thax
- Dimitris_L4
Φερτε Μαυροπανο , φορακλα κ ενα χαφ...ο σιχαμενος εχει 3 αδα φορ που πεταει φωτιες κ εμεις λεμε οτι ειμαστε καλα με Γιακουμινιο Τσαλοφ Μυθου...ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ...ο Μυθου ας παει καπου δανεικος ή να παρει παιχνιδια στν ΠΑΟΚ Β...κ του χρονου βλεπουμε...εκτος αν φυγει ο Τσαλοφ κ ερθει παιχταρας τοτε ας μεινει...Θα βριζετε παλι τν Ραζβαν στη διαρκεια της χρονιας...
Μια χαρα μπορει ο Ζιφκοβιτς αριστερα, δεν ειναι λυση αναγκης. Και με τον Μπαμπα αριστερο μπακ μην σου πω οτι επιβάλλεται κιολας, γιατι περα απο τον Ταισον και τον Ιβανουσετς δεν τον βλεπω ιδιαιτερα ζεστο με τα αμυντικα του καθηκοντα.
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- paokspren, Papa9, Panx Romana
-
Απλά να πούμε οτι η Λατσιο εχει απαγόρευση μεταγραφών για το καλοκαίρι κ το Γενάρη. Μπορεί να κλείσει μόνο αυτούς που είχε με οψιον δανεισμού απο πριν κ δεν ειμαι σίγουρος αν μπορεί να κλείσει ελεύθερους παικτες.
- These users thanked the author Luigi Vampa for the post:
- sakis_the_fraud
Σκάρτος δεν είναι με τίποτα ο Κετζιόρα, και είναι πάρα πολύ αξιόπιστος και σταθερός.
Αλλά έχει δύο σοβαρούς περιορισμούς: δεν έχει τα φυσικά προσόντα για να κυριαρχεί στην περιοχή και δεν μπορεί να φτιάξει παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι ο παρτενέρ του πρέπει να είναι συγχρόνως δυνατός, ψηλός και μπαλάτος. Και κατά προτίμηση και αριστεροπόδαρος. Αλλιώς η άμυνα μας έχει 4-5 διαφορετικούς τρόπους να φάει γκολ.
Με τον Κουλιεράκη ο Κετζιόρα ήταν ταμάμ. Αν ο Μιχαηλίδης γίνει λίγο πιο aggressive και με αυτόν θα ταιριάξει πολύ.
Αλλά έχει δύο σοβαρούς περιορισμούς: δεν έχει τα φυσικά προσόντα για να κυριαρχεί στην περιοχή και δεν μπορεί να φτιάξει παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι ο παρτενέρ του πρέπει να είναι συγχρόνως δυνατός, ψηλός και μπαλάτος. Και κατά προτίμηση και αριστεροπόδαρος. Αλλιώς η άμυνα μας έχει 4-5 διαφορετικούς τρόπους να φάει γκολ.
Με τον Κουλιεράκη ο Κετζιόρα ήταν ταμάμ. Αν ο Μιχαηλίδης γίνει λίγο πιο aggressive και με αυτόν θα ταιριάξει πολύ.
-
Για τον Ιβανουσετς ο προπονητης ειπε οτι ΑΡΧΙΚΑ για την περίοδο προσαρμογής υπολογίζεται στο δεκα, όχι γενικα.smoothcriminal1926 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 12:59 Και ένα ακόμα προβληματισμό που έχω.
Ντεσπόντοφ μόνο δεξιά
- These users thanked the author Luigi Vampa for the post (total 2):
- maceio, Jean Valjean
-
Ειλικρινης απορια, αν οντως ο Πιρολα θεωρειτο next big thing πως τον αγορασε ο γαυρος με 3 μυρια ενω η Σαλερνιτανα τον εοχε αγορασει 5 μυρια? Και γιατι δεν τον τσιμπησε αλλη ομαδα και κατεληξε στον γαυρο?JohnDag έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:36 Ρε παιδιά, σταματήστε για το όνομα του Θεού να συγκρίνετε τον Βολιάκο με τον Πιρόλα.
Πρώτον, έχουν αρκετά χρόνια διαφορά.
Δεύτερον, ο Πιρόλα θεωρούνταν ένα από τα next big things για την άμυνα στην Ιταλία (και το ξέραμε πριν έρθει στον Ολυμπιακό αυτό) και ο Βολιάκο μέχρι τα 25 του δεν είχε παίξει καν Serie A.
Πάμε παρακάτω, ότι ήταν να ειπωθεί για τον Ιταλό ειπώθηκε.
Αυτόν διάλεξε η ομάδα, θα τον καλωσορίσουμε και ελπίζουμε να δώσει πράγματα.
Αληθεια μ φαινεται περιεργο
- These users thanked the author hariskastoria for the post (total 2):
- ΑποστόληςΑ, sakis_the_fraud
- smoothcriminal1926
Δεν είπα ότι είναι κουτσός ρε φίλε. Αλλά η διαφορά στο παιχνίδι του είναι αισθητή. Τόσα χρόνια στην ομάδα το έχουμε δει. Λύση ανάγκης είναι. Πως να το κάνουμε; Δεν παίζει με την ίδια άνεση ο άνθρωπος εκεί.icue έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:01 Μια χαρα μπορει ο Ζιφκοβιτς αριστερα, δεν ειναι λυση αναγκης. Και με τον Μπαμπα αριστερο μπακ μην σου πω οτι επιβάλλεται κιολας, γιατι περα απο τον Ταισον και τον Ιβανουσετς δεν τον βλεπω ιδιαιτερα ζεστο με τα αμυντικα του καθηκοντα.
- sakis_the_fraud
-
Φτάνει με τον φορ και τι κανει ο ολυμπιακος μας τα εχετε κουράσει. 1 φορ χρειαζομαστε παραγματικά, αυτόν που θα βγει πρώτος σκορερ στο πρωτάθλημα και τον εχουμε.
Λες και ο ολυμπιακος ειναι σωματείο παραδειγμα προσ μιμηση μεταγραφικού σχεδιασμού. Πετυχε ενα προπονιτή μετα απο 15 προσπάθεις, τον εσωσαν οι ακαδημίες και ξαφνικά εγινε ομαδα.
Οτι νανε εχει κανει ο ολυμπιακος μετα φορ του, τσιρκο ομαδα.
Λες και ο ολυμπιακος ειναι σωματείο παραδειγμα προσ μιμηση μεταγραφικού σχεδιασμού. Πετυχε ενα προπονιτή μετα απο 15 προσπάθεις, τον εσωσαν οι ακαδημίες και ξαφνικά εγινε ομαδα.
Οτι νανε εχει κανει ο ολυμπιακος μετα φορ του, τσιρκο ομαδα.
- These users thanked the author Refused1337 for the post (total 3):
- Thax, giaxxo, paok apo epilogi
- smoothcriminal1926
Μπορεί όντως μετά να τον μεταφέρει αριστερά. Εκεί όντως αλλάζει η φάση.Luigi Vampa έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:05Για τον Ιβανουσετς ο προπονητης ειπε οτι ΑΡΧΙΚΑ για την περίοδο προσαρμογής υπολογίζεται στο δεκα, όχι γενικα.smoothcriminal1926 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 12:59 Και ένα ακόμα προβληματισμό που έχω.
Ντεσπόντοφ μόνο δεξιά
- smoothcriminal1926
Και ο Κεντζιόρα ρε φίλε με αυτή την λογική έχει παίξει καμιά 300ρια παιχνίδια ως δεξί μπακ.Δεν πάει έτσι. Αμά χρειαστεί να παίξει εκεί, θα παίξει. Αλλά αποτελεί λύση ανάγκης να παίξει εκεί, δεν αποδίδει το ίδιο αυτό λέω. Άλλο το μπορεί να παίξει εκεί αν χρειατεί και άλλο που παίζει στο μέγιστο.
- sakis_the_fraud
Πλάκα πλάκα τόπος γέννησης Μπάρι της Πουλια, όλο και θα έχει κανέναν παππού που θα μιλάει την ελληνική διάλεκτο της Πούλια.potamda έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 12:25 Αλέξανδρος Βολιάκος: ΕλληνοΙταλός αμυντικός, από τη Γένοβα. Ο προπάππους του, γνήσιος Γενουάτης, πολέμησε στο Βυζάντιο κατά την πολιορκία της Κωνσταντινούπολης κι έκτοτε έζησε στην περιοχή και παντρεύτηκε Ελληνίδα.
wikipedia
Έτσι λύνεται ένα πρόβλημα με τις λίστες...
Επίσης άσχετο αλλά είναι παντρεμένος με την κόρη του Σινισα Μιχαήλοβιτς
- O Teleutaios Savourai
Εγώ πάλι νομίζω βασικός μας φορ θα είναι ο Γιακουμάκης, και να σας πω δεν με χαλάει.
Δυνατός είναι, καλός στις κεφαλιές, αν του έρθει η μπάλα ξέρει να παστελώνει, και κυρίως, έχει μεγάλο κίνητρο να επιστρέψει στην Εθνική.
Και για εμένα το κίνητρο είναι το παν.
Δυνατός είναι, καλός στις κεφαλιές, αν του έρθει η μπάλα ξέρει να παστελώνει, και κυρίως, έχει μεγάλο κίνητρο να επιστρέψει στην Εθνική.
Και για εμένα το κίνητρο είναι το παν.
- These users thanked the author O Teleutaios Savourai for the post (total 2):
- Katsimamouro, sakis_the_fraud
Γιατί δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν, είναι πολύ απλή η απάντηση.hariskastoria έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:05Ειλικρινης απορια, αν οντως ο Πιρολα θεωρειτο next big thing πως τον αγορασε ο γαυρος με 3 μυρια ενω η Σαλερνιτανα τον εοχε αγορασει 5 μυρια? Και γιατι δεν τον τσιμπησε αλλη ομαδα και κατεληξε στον γαυρο?JohnDag έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:36 Ρε παιδιά, σταματήστε για το όνομα του Θεού να συγκρίνετε τον Βολιάκο με τον Πιρόλα.
Πρώτον, έχουν αρκετά χρόνια διαφορά.
Δεύτερον, ο Πιρόλα θεωρούνταν ένα από τα next big things για την άμυνα στην Ιταλία (και το ξέραμε πριν έρθει στον Ολυμπιακό αυτό) και ο Βολιάκο μέχρι τα 25 του δεν είχε παίξει καν Serie A.
Πάμε παρακάτω, ότι ήταν να ειπωθεί για τον Ιταλό ειπώθηκε.
Αυτόν διάλεξε η ομάδα, θα τον καλωσορίσουμε και ελπίζουμε να δώσει πράγματα.
Αληθεια μ φαινεται περιεργο
Απ' ότι φαίνεται είναι καλός παίκτης αλλά όχι τόσο καλός όσο τον υπολόγιζαν οι Ιταλοί.
Δεν βλέπω παρόλα αυτά τι σχέση έχει όλο αυτό με τον Βολιάκο.