Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Nassos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από Nassos »

Αρχικά, επειδή είναι φόρουμ και οχι προσωπική διαμάχη, να ζητήσω συγγνώμη από οποιο παιδί ενοχλήθηκε απο το ύφος μου.

ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να λέμε ο Μπότο κάνει λάθη, ο σερα κάνει λάθη και να γράφουμε με ύφος χιλίων καρδιναλιων ότι είναι 3ο-4η επιλογή και μακάρι να βγει λαβράκι, αν είμαστε πολυ τυχεροί, επειδή έχουμε δει πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Και δεν είναι θέμα άποψης, αλλά απολυτοτητας. Γιατί αν υπάρχει πιθανότητα να έχουν λανθασμένη αποψη οι επαγγελματίες, μάντεψε πόσες είναι οι πιθανότητες να κάνεις λάθος εσύ.
These users thanked the author Nassos for the post (total 15):
magdy, Thax, Ιάσονας, dragon, theo-drama, NostalgosTouKagawa, Iggy Pop, -Paoktzis, giapas, paok apo epilogi and 5 more users
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Έχουμε κάτι ή απλά θα σολαρετε όλη μέρα να ξέρουμε ρε παιδί μου να μην μπούμε τουλάχιστον.
These users thanked the author George Best4 for the post (total 6):
aivas19, magdy, Thax, margas, Panx Romana, sakis_the_fraud
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

paris2 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:49 Μπορει καποιος να μας εξηγησει γιατι ενω ηξερε η παε τα κενα στις θεσεις φορ και αμυντικου εδω και 9 μηνες!! καταληξαμε σε δανεικους??
Το ιδιο και στο χαφ απ οτι λενε (ζαφειρης θα ερθει τον ιανουαριο), ενω αν παρουμε τριτο φορ μαλλον και αυτος παει για δανεικος!
Εγώ είμαι εδώ για σένα φίλε παοκτσή Paris2 να σου εξηγήσω ότι θέλεις.
Σε κάθε ομάδα υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ για μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ πήρε τον Ζαφείρη με 12 και ακόμα ελπίζει να έρθει πριν τις 3 Σεπτεμβρίου και ας μην το λέει. Παράλληλα κοιτάει και για δανεικό χαφ αν η μεταγραφή της χρονιάς στην Ελλάδα, έρθει από Γενάρη.
Στα φορ πήρε τον Γιακουμάκη και ιδανικά θα ήθελε να αλλάξει τον Τσαλοφ αλλά αυτός δεν θέλει να φύγει. Μπορεί να πάρει και τρίτο αλλά αυτό δεν είναι καλό ούτε για την ισορροπία της ομάδας ούτε για τους Μυθου Χατσίδη. Σαββίδης όμως είναι αυτός ποτέ δεν ξέρεις.
Στα στόπερ ο ΠΑΟΚ έψαχνε καλό αναπληρωματικό του Κεντζιορα με κάποια χαρακτηριστικά. Αυτό ζήτησε ο προπονητής σωστό λάθος θα κριθεί. Καλό είναι να θυμόμαστε πως υπάρχει και ο Μπαταουλας.

Άσχετο. Μπορείς να έρθεις λίγο στο άλλο τοπικ να μας πεις την γνώμη σου για το που είναι η τεχνοκρατική επιτροπή του ΑΣ γιατί κοντεύει μήνας από την συνέντευξη και ο γεωπολιτικός μαθηματικός, η υπάλληλος και συμπληρωματικά ο πρόεδρος με τις 68 ψήφους και τα νερά είπαν άμεσα?
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 13):
dragon, FreeWatcher, eorptol1, theo-drama, trouman, paok apo epilogi, SCIFO, Jean Valjean, Ορτζονικίδης, Douglas2 and 3 more users
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

paris2 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:49 Μπορει καποιος να μας εξηγησει γιατι ενω ηξερε η παε τα κενα στις θεσεις φορ και αμυντικου εδω και 9 μηνες!! καταληξαμε σε δανεικους??
Το ιδιο και στο χαφ απ οτι λενε (ζαφειρης θα ερθει τον ιανουαριο), ενω αν παρουμε τριτο φορ μαλλον και αυτος παει για δανεικος!
Γιατί πολύ απλά άλλο ήταν το πλάνο και άλλο κατέληξε στα μέσα της μεταγραφικής περιόδου να είναι…
Το πλάνο ήταν να πωληθεί ο Ντελιας και από τα έσοδα να γινόταν πιθανόν 2-3 αγορές παικτών…
Έγιναν αυτά που έγιναν και με Ντελια και με ΑΣ και όλη αυτή την αμφισβήτηση κατά του Ιβαν και αναγκάστηκαν να αλλάξουν το πλάνο…
Η πώληση Ντελια έγινε τελικά ανανέωση και αγορά Ζαφειρη για απάντηση και μήνυμα Ιβαν στους επικριτές του!!
Όπως όλοι καταλαβαίνετε δεν έμεινε διαθέσιμο μπατζετ για άλλες κινήσεις…Και ο χαφ δανεικός θα είναι και τέρμα για φέτος…
Τα γεγονότα είναι αυτά όχι η προσωπική μου άποψη..
Σωστό ή λάθος θα φανεί στο μέλλον..
Εγώ ξέρω ότι και του χρόνου τέτοια εποχή τα ίδια θα συζητάμε!!
These users thanked the author Metagrafakias for the post:
PaokFiesta
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

Metagrafakias έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:41
Γιατί πολύ απλά άλλο ήταν το πλάνο και άλλο κατέληξε στα μέσα της μεταγραφικής περιόδου να είναι…
Το πλάνο ήταν να πωληθεί ο Ντελιας και από τα έσοδα να γινόταν πιθανόν 2-3 αγορές παικτών…
Έγιναν αυτά που έγιναν και με Ντελια και με ΑΣ και όλη αυτή την αμφισβήτηση κατά του Ιβαν και αναγκάστηκαν να αλλάξουν το πλάνο…
Η πώληση Ντελια έγινε τελικά ανανέωση και αγορά Ζαφειρη για απάντηση και μήνυμα Ιβαν στους επικριτές του!!
Όπως όλοι καταλαβαίνετε δεν έμεινε διαθέσιμο μπατζετ για άλλες κινήσεις…Και ο χαφ δανεικός θα είναι και τέρμα για φέτος…
Τα γεγονότα είναι αυτά όχι η προσωπική μου άποψη..
Σωστό ή λάθος θα φανεί στο μέλλον..
Εγώ ξέρω ότι και του χρόνου τέτοια εποχή τα ίδια θα συζητάμε!!
Μια χαρα υπαρχει μπατζετ απο τις προηγουμενες πωλησεις. Και με πωληση του ντελια παλι τον ιδιο μεταγραφικο σχεδιασμο θα ειχαμε και μαλιστα δεν θα ερχοταν ο ζαφειρης γιατι δεν θα ειχε ψηθει με την απουσια του ντελια
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

FreeWatcher έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:52
Γιατί αυτούς έκρινε κατάλληλους το τιμ που ασχολείται με τα μεταγραφικά κ το σχεδιασμό του ΠΑΟΚ.
These users thanked the author FreeWatcher for the post (total 2):
giapas, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Nassos έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:35 Αρχικά, επειδή είναι φόρουμ και οχι προσωπική διαμάχη, να ζητήσω συγγνώμη από οποιο παιδί ενοχλήθηκε απο το ύφος μου.

ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να λέμε ο Μπότο κάνει λάθη, ο σερα κάνει λάθη και να γράφουμε με ύφος χιλίων καρδιναλιων ότι είναι 3ο-4η επιλογή και μακάρι να βγει λαβράκι, αν είμαστε πολυ τυχεροί, επειδή έχουμε δει πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Και δεν είναι θέμα άποψης, αλλά απολυτοτητας. Γιατί αν υπάρχει πιθανότητα να έχουν λανθασμένη αποψη οι επαγγελματίες, μάντεψε πόσες είναι οι πιθανότητες να κάνεις λάθος εσύ.
Εντωμεταξύ λέω αυτό στο σχόλιο που έκανες παράθεση: "Από και πέρα όταν μιλάμε για παίκτη με μόλις 40 αγώνες σε επίπεδο Α' Εθνικής οποιαδήποτε απόλυτη εκτίμηση, είτε αυτή είναι ότι ο Βολιάκο είναι παλτό είτε ότι είναι παικταράς, έχει πολλές πιθανότητες να πέσει έξω."

Ειλικρινά ρωτάω, μήπως μπερδεύτηκες και ήθελες να κάνεις παράθεση μήνυμα κάποιου άλλου; Πάνω από τα μισά που λες δεν τα είπα ποτέ στο αρχικό μου μήνυμα.

Από κει και πέρα δεν ξέρω γιατί είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις το: "Επειδή είναι επαγγελματίας δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν κάνει λάθος επιλογές" από το "Εγώ ξέρω καλύτερα από τον επαγγελματία". Κυρίως γιατί το δεύτερο δεν το είπα ποτέ.

Και δεν υπάρχει κανένα ύφος χιλίων καρδιναλίων. Το βασικό δίδυμο στον ΠΑΟΚ έχει κλειδώσει και μάλιστα από τον επαγγελματία του είδους που ξέρει πράγματι καλύτερα από εμάς (Τον Ραζβάν). Τώρα το λέω.

Άρα λογικό είναι, ένας παίκτης που έρχεται στο τέλος των μεταγραφών και μάλιστα ως δανεικός, να υπολογίζεται σε πρώτη φάση ως 3-4η επιλογή. Μακάρι να βγάλει μάτια και να γίνει βασικός και αναντικατάστατος.

Επίσης, ένας παίχτης που στα 27 του έχει μόλις 42 παιχνίδια σε επίπεδο Α Εθνικής είναι εκ των πραγμάτων λαχείο. Δεν είναι θέμα εκτίμησης αυτό, πραγματικότητα είναι. Δεν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός παιχνιδιών στο υψηλό επίπεδο για να πεις με σιγουριά ότι μπορεί να αποτελέσει σταθερά. Αυτό είναι όλο.

Εν πάση περιπτώσει, δεκτή η συγγνώμη και στην επιστρέφω αν θεωρείς ότι αντέδρασα υπερβολικά.

Πάμε παρακάτω.

Υ.Γ. Τώρα για τον κύριο που πετάχτηκε σα να μην πω τι θιγόμενος για λογαριασμό άλλου, θα σεβαστώ το φόρουμ και τους mods και δεν θα απαντήσω καν. Καλή καρδιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:58, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
These users thanked the author JohnDag for the post:
giapas
embuji

Δημοσίευση από embuji »

3 μερες μεινανε παιδια. Στοπερ ερχεται. Οκ δεν ειναι μαυροπανος αλλα ερχεται στοπερ να συμπληρωσει την 4αδα.

Χαφ ξερουμε οτι θελουμε, η ομαδα δεν το ξερει; Κι αν περιμενει τον Ζαφειρη γιατι ξερει οτι εχει πιθανοτητες να τον φερει τωρα;

Για το φορ αν δε φυγει ο Τσαλοφ εχει ειπωθει οτι δυσκολα.

Μαγκες ας μεινουμε στις πληροφοριες των παιδιων και ας αποφυγουμε τις αναλυσεις επι αναλυσεων μεχρι την τριτη.

Μετα ετσι και αλλιως, εχει ταμειο.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
magdy, theo G4
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

joshua έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:19
marsantos έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:15 Καλημέρα @Σουριναμέζος
Από μη γηγενείς πως πάμε; Πόσο πάνω από τον αριθμό 17 είμαστε; Για να δούμε λίγο και τι θα γίνει με πιθανές μεταγραφές.
Αν βγουν εκτος λιστας ο Γεωργιανος και ο Σαστρε εχουμε χωρο για 2 προσθηκες.
Ευχαριστώ Joshua.
Νομίζω η σειρά με την οποία τους γράφεις είναι προτιμότερη αν έχουμε μόνο μία προσθήκη. Ο Σαστρε είναι απαραίτητος σε ακολουθία 8 αγώνων καθώς ο Κένι ίσως είναι λίγο επιρρεπής σε κάρτες και δεν είμαι πολύ υπέρ της πατέντας με τα στόπερ που παίζουν μπακ.
These users thanked the author marsantos for the post:
giapas
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Όλοι θα θέλαμε να πει ο Σαββιδης Μαράκι δωστα όλα στα 100 και να βλέπαμε πχ Μαυροπανο Ζαφειρη Μιτροβιτς.
Ευτυχώς θα δούμε όμως Κωνσταντελια και Ζαφειρη μαζί οπότε μια χαρά είναι ο Vogliacco αλλαγή του KEDZIORA που κανένας μας δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι τα τελευταία δύο χρόνια είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην σουπερλιγκ..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gpap5 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 08:52 το 1,86μ ύψος, δεν θεωρείται ούτε πρέπει να θεωρείτε ''πανύψηλο''.
Καλώς να έρθει το παλλικάρι, να δέσει με τους υπόλοιπους, να κάνουμε άμυνα μακεδονικής φάλαγγας.
Κωττάς και Μπαταούλας είναι 1,90.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:23
marsantos έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:15 Καλημέρα @Σουριναμέζος
Από μη γηγενείς πως πάμε; Πόσο πάνω από τον αριθμό 17 είμαστε; Για να δούμε λίγο και τι θα γίνει με πιθανές μεταγραφές.
Καλημέρα @marsantos

Έχουμε 19 τώρα (με Βολιάκο, Μπάλντε και Σορετίρε)

Αν θεωρήσουμε ότι οι δύο τελευταίοι θα είναι σίγουρα εκτός λίστας, ουσιαστικά είμαστε με 17 ακριβώς και για κάθε έναν που έρχεται μετά τον Βολιάκο θα πρέπει να βγει και ένας.
Ευχαριστώ Σουριξαμεζε παιχταρα.
Είναι διαχειρισιμα τα πράγματα στην παρούσα φάση.
Ζόρι μπορεί να εμφανιστεί μόνο στην περίπτωση που προχωρήσουμε Ευρώπη, έρθει ο Ζαφείρης Γενάρη, έρθει άλλο χαφ τώρα και θέλουμε να πάρουμε επιθετικό.
Ολα αυτά όμως είναι πολύ μακρινά.
Τώρα φαίνεται πως είναι ελεγχόμενη η κατάσταση με τις προσθαφαιρέσεις.
These users thanked the author marsantos for the post:
theo-drama
miketoumba88

Δημοσίευση από miketoumba88 »

Ο Ινσινιε ψηνει κανεναν ;Ελςυθερος και μεγαλο ονομα .
These users thanked the author miketoumba88 for the post:
Polichni1926
magdy

Δημοσίευση από magdy »

Ειναι αληθεια οτι του Ιταλου δεν κολλάει οπως και να το δεις. Αν ψάχνουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και τα εχει θα ειναι οκ. Ο ρυθμός και η δυσκολία στην Ιταλια ειναι σε μεγάλο βαθμό αρα η λογική λεει οτι θα ειναι σε ενα βασικό επίπεδο. Το βιογραφικό δεν ξετρελενει σιγουρα.
Απο την αλλη δεν την λες αναβάθμιση και απλα το χρυσωνεις με την θεωρία οτι ο Ιταλος αρχισκαουτερ κατι θα ξερει. Αν μεσα σε αυτο βαλλουμε και το γεγονός οτι σε αυτή τη μεταγραφική περιοδο εχουμε ολοσωστες στα χαρτιά επιλογές μεχρι τωρα, μας δινει μια αισιοδοξία.
Στα χαφ τωρα. Περσι δεν ειχαμε καν τον Μειτε και τωρα Εμεις θελουμε και τον Αντιμειτε, ενώ εχουμε κλεισει με 12 μυρια τον Ζαφειρη και θελουμε και αντί Ζαφειρη.
Μου φαινεται υπερβολικό σε σχέση με αυτό που ειχαμε τις 2 προηγούμενες χρονιές, ας ειμαστε ρεαλιστές.
Εναν καλο χαφ για να εχουμε 4 πρεπει να εχουμε για να βγει σωστα η σεζον και να υπάρχει χωρος να δοκιμαστεί και κανενας απο τις ακαδημίες.
Στο φορ τωρα. Οσο δεν φευγει ο Τσαλοφ δεν εχει λογική να παρουμε κανεναν. Εχουμε 2 βασικούς και ενα φερελπι που πρεπει να παρει ευκαιρίες. Αρα δεν ελπίζω τιποτα εκτος απο καραμπολα αν γινει με ανταλλαγή.
Συμπερασμα: χαφ κάλο ισάξιο και ίσως καλύτερο αυτων που εχουμε και ειμαστε οκ.
Dio-4

Δημοσίευση από Dio-4 »

Με τον Βολιάκο και τον χάφ ( μακάρι Ζαφειράκος) αριθμητικά είμαστε μια χαρά. Ιδανικά για την λίστα θα ήθελα να δώσουμε στη Λειβαδια τον Σαστρε και δανεικό τον Σορετίρε και να πάρουμε τον Τσάπρα. Win win κατάσταση.
Και τον Γενάρη με το καλό που θα έχει κάνει το παιδάκι του να μας χαιρετήσει ο Φέντορας και να έρθει άλλος.
Ετσι θα βγει ιδανικά η χρονιά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”