Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ποιος είπε ότι παίρνουμε τον νέο Μαλντινι ή τον νέο Νέστα? Το βασικό λέμε όλοι στο χορτάρι κρίνονται. Αλήθεια αν ερχόταν ο Ρελβας ή ο Τούμπα θα πανηγυρίζαμε? Ωστόσο και οι 2 απ ότι φαίνεται είναι πολύ καλοί παίκτες και στέκονται αξιοπρεπεστατα.
Αυτό που λέμε είναι ότι αν δεν δούμε τον παίκτη στο χορτάρι άποψη δεν μπορούμε να έχουμε
Αυτό που λέμε είναι ότι αν δεν δούμε τον παίκτη στο χορτάρι άποψη δεν μπορούμε να έχουμε
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- Amsterdamer_87, sakis_the_fraud
- WestBlock4
Τόσες σελίδες δημοσιεύσεις εχει , ψάξε να βρεις , το να πετας τη λεξη αμπαλοσυνη επειδη με το ζορι πρεπει να χαρώ για ενα παιχτη που ολο το βιογραφικό του ειναι δανεισμός απο εδω κ απο εκει σε μια κομβική θέση που θελεις καλύτερο απο το υπάρχον η έστω καποιον στα ιδια κυβικά με ξεπερνάει....trouman έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:39WestBlock4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:34Αμπαλοσυνη ειναι και οταν κάποιοι τον παρουσιάζουν κ παιχταρά η ταλέντο ενα παιχτη που όλη του η καριέρα ειναι να παιζει δανεικος απο εδω κ εκει.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:00 Ακόμα δεν τον είδαμε αρχισαμε τους χαρακτηρισμούς. Βιετεσκα νο 2 κλπ. Η αμπαλοσυνη σε όλο της το μεγαλείο.
Ποιος τον είπε παικταρά;
Είμαι περίεργος;
Θα περιμένω μια απάντηση, μπορεί να με διέφυγε.
Αντίθετα, τα αρνητικά σχόλια πολλά..
Αν ειναι να ρισκάρεις με τέτοιους παιχτες χρησιμοποίησε το πιτσιρικά, απλα τα πράγματα.
Απο το ελαχιστο που ειδα τον Ιταλο(3 ημιχρονα) αμυντικα μετριος, με ποδια κομπλε και ηρεμος. Αυτη ηταν η τρομερη μου αναλυση.
-
Τον έχεις δει να παίζει;μπορεί να ναι ο χειρότερος μπορεί και μια χαρά..beyes4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:40Ποσο θα κοστισει μια μετριοτητα και πόσο ενας απο την ακαδημία;Γιατι να φορτωθω την πραματια του μανατζερικου γραφειου;
Δεν θα πω ακατανοητη επιλογή αφου εχουμε παρει τετοιους με το τσουβαλι.Κινηση αυταρκειας με την κακη εννοια.Σε αντιθεση με του Ζαφειρη που που μπορει να κοστισε πολλα αλλα θα αποφερει πολυ μεγαλυτερα κερδη και παικτικα και οικονομικα.Αυτή ειναι η σωστή έννοια της αυταρκειας που χρειαζεται ο ΠΑΟΚ για να ανεβει στο επιπεδο του chl,οχι να αγοραζει μετριοτητες.
-
Παικταρα δεν τον είπε κανείς..το πιο αισιόδοξο σχόλιο ήταν ότι θα είναι μια χαρά..τον ήξερες πριν έρθει;αν όχι ας περιμένουμε να δούμε πως θα βγει..WestBlock4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:45Τόσες σελίδες δημοσιεύσεις εχει , ψάξε να βρεις , το να πετας τη λεξη αμπαλοσυνη επειδη με το ζορι πρεπει να χαρώ για ενα παιχτη που ολο το βιογραφικό του ειναι δανεισμός απο εδω κ απο εκει σε μια κομβική θέση που θελεις καλύτερο απο το υπάρχον η έστω καποιον στα ιδια κυβικά με ξεπερνάει....trouman έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:39WestBlock4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:34
Αμπαλοσυνη ειναι και οταν κάποιοι τον παρουσιάζουν κ παιχταρά η ταλέντο ενα παιχτη που όλη του η καριέρα ειναι να παιζει δανεικος απο εδω κ εκει.
Ποιος τον είπε παικταρά;
Είμαι περίεργος;
Θα περιμένω μια απάντηση, μπορεί να με διέφυγε.
Αντίθετα, τα αρνητικά σχόλια πολλά..
Αν ειναι να ρισκάρεις με τέτοιους παιχτες χρησιμοποίησε το πιτσιρικά, απλα τα πράγματα.
Οκ κανείς δεν ενθουσιάστηκε με τον Ιταλό αλλα λίγο ηρεμία και υπομονή.
Περιμέναμε μεγάλη κίνηση αλλα πολύ πιθανό να μην μας βγήκε. Μικρό ρίσκο ο Ιταλός και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί έχετε
ξεγράψει τον Λόβρεν.
Περιμέναμε μεγάλη κίνηση αλλα πολύ πιθανό να μην μας βγήκε. Μικρό ρίσκο ο Ιταλός και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί έχετε
ξεγράψει τον Λόβρεν.
- These users thanked the author R.A.T.M. for the post:
- paok apo epilogi
ο τοσκίτσης γράφει και ο τοσκίτσης γράφει.. και τι γράφει μάλιστα? ότι κάτι καλό ετοιμάζεται
ο τοσκίτσης προσπαθεί να σας κρατήσει στις σελίδες του, αυτό προσπαθεί να κάνει
ο τοσκίτσης δεν έχει ιδέα, δεν έχει πέσει πουθενά μέσα
ο τοσκίτσης προσπαθεί να σας κρατήσει στις σελίδες του, αυτό προσπαθεί να κάνει
ο τοσκίτσης δεν έχει ιδέα, δεν έχει πέσει πουθενά μέσα
- These users thanked the author danirifle for the post (total 8):
- paoki19, john4serres, Psagmenos4, giaxxo, Logistis, trelopaoki89, Dio-4, sakis_the_fraud
-
Κάτι τέτοια γράφανε την πρώτη μέρα που βγήκε του Γιακουμακη γιατί όπως είχα γράψει τον λένε Γιακουμακη κι όχι Γιακουμινιο. Σε 50 λεπτά ως αλλαγή εδειξε τι θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ και δεν μιλάω για το γκολ αλλα την συνολική εικόνα.
Γισ τον Βολιακο δεν μπορώ να γράψω τα ίδια γιατί δεν ξέρω, θα τον δούμε 2 3 ματσ και μετά θα ξανά μιλήσουμε ως τότε περιμένω. Σίγουρα πάντως δεν θα ενθουσιασιαζομουν με Gigot η παίκτες τύπου Κολει με βιογραφικό που έρχονται για ποταρες
Γισ τον Βολιακο δεν μπορώ να γράψω τα ίδια γιατί δεν ξέρω, θα τον δούμε 2 3 ματσ και μετά θα ξανά μιλήσουμε ως τότε περιμένω. Σίγουρα πάντως δεν θα ενθουσιασιαζομουν με Gigot η παίκτες τύπου Κολει με βιογραφικό που έρχονται για ποταρες
Κράτα τουλάχιστον καμιά πισινήWestBlock4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:34Αμπαλοσυνη ειναι και οταν κάποιοι τον παρουσιάζουν κ παιχταρά η ταλέντο ενα παιχτη που όλη του η καριέρα ειναι να παιζει δανεικος απο εδω κ εκει.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:00 Ακόμα δεν τον είδαμε αρχισαμε τους χαρακτηρισμούς. Βιετεσκα νο 2 κλπ. Η αμπαλοσυνη σε όλο της το μεγαλείο.
- These users thanked the author renegade for the post (total 2):
- giaxxo, Dimitrisou
Οσφπ: Πιρόλα, Ρέτσος, Μπιανκόν, Καλογερόπουλος
Παο:Γεντβάι, Πάλμερ Μπράουν, Τουμπά, Ίνγκασον
Αεκ: Μουκουντί, Ρέλβας, Μήτογλου, Βίντα
Κι εγώ αν με ρωτάτε θα ήθελα δυάδα στην άμυνα τον Φαν Ντάικ και τον Ρούμπεν Ντίαζ, αλλά καλό είναι να κοιτάμε τι έχει και ο ανταγωνισμός, που μας τους παρουσιάζουν όλοι σαν ομαδαρες και τους έχουν και φαβορί για το πρωτάθλημα. Αλλά αυτά θα συμβαίνουν όταν βγαίνει από δω κι από κει ότι ο ΠΑΟΚ παει Για Μαυροπανο και τον κάθε Μαυροπανο.
Παο:Γεντβάι, Πάλμερ Μπράουν, Τουμπά, Ίνγκασον
Αεκ: Μουκουντί, Ρέλβας, Μήτογλου, Βίντα
Κι εγώ αν με ρωτάτε θα ήθελα δυάδα στην άμυνα τον Φαν Ντάικ και τον Ρούμπεν Ντίαζ, αλλά καλό είναι να κοιτάμε τι έχει και ο ανταγωνισμός, που μας τους παρουσιάζουν όλοι σαν ομαδαρες και τους έχουν και φαβορί για το πρωτάθλημα. Αλλά αυτά θα συμβαίνουν όταν βγαίνει από δω κι από κει ότι ο ΠΑΟΚ παει Για Μαυροπανο και τον κάθε Μαυροπανο.
-
Δεν ειναι Σκαρντινι ή καποιος άγνωστος. Περασε απο μικρες εθνικες. Καλυτερο βιογραφικο από Τσιριλο, Τακολα. Έχω και Θυμιάνη
Γραφετε για τον Σερα ο οποίος έχει ενα μηνα στην ομάδα.Τον παιχτη μπορει να τον ξερει.Αλλά πότε προλαβε να μαθει ποια ειναι η δυναμικη του ΠΑΟΚ και του πρωταθληματος ωστε να κρινει αν κανει ο παιχτης;Γιατι σαν Ιταλος λογικα θα μας εχει πολυ χαμηλα σαν πρωταθλημα στο μυαλο του.
Τελος παντων,συνεχιζουμε.Ας ελπισουμε οι μεταγραφες τυπου Ζαφειρη να τις βλεπουμε σε καθε μεταγραφικη περιοδο.Ας κοιταξουν τι κανουν οι ομαδες τυπου Μπρυζ που τα σκανε για μεταγραφες και τους πουλανε ακριβοτερα,δεν περιμενουν να τους πεσει το λαχειο.Βασικα,δεν περιμεναν στην ΠΑΕ εμενα,ξερουν πολυ καλά τι πρεπει να κανουν.Το θεμα ειναι να υπαρχει θεληση να ανεβεις επιπεδο.
Τελος παντων,συνεχιζουμε.Ας ελπισουμε οι μεταγραφες τυπου Ζαφειρη να τις βλεπουμε σε καθε μεταγραφικη περιοδο.Ας κοιταξουν τι κανουν οι ομαδες τυπου Μπρυζ που τα σκανε για μεταγραφες και τους πουλανε ακριβοτερα,δεν περιμενουν να τους πεσει το λαχειο.Βασικα,δεν περιμεναν στην ΠΑΕ εμενα,ξερουν πολυ καλά τι πρεπει να κανουν.Το θεμα ειναι να υπαρχει θεληση να ανεβεις επιπεδο.
Ο Τοσκίτσης από όσο έχω παρακολουθέι είναι ίσως ο μόνος μαζί με Τσακαλέα που κάνει ρεπορτάζ με την όποια επιτυχία
Γράφετε για παίκτες που έρχονται ότι είναι καλοί ή κακοί. Εδώ πήραμε Κετζιόρα για δεξί μπακ τον είδαμε έναν χρόνο και κάποιοι λέγανε που τον βρήκατε αυτόν και τώρα παίζει βασικός στόπερ και είναι ο καλύτερος μας αμυντικός.
Λέγαμε άμπαλους Βαρέλα και Ίνγκασον και μετά από κάποιο καιρό μας βγήκαν. Αντίθετα παίρναμε Τσάλοφ και Τισουντάλι και λέγαμε ότι έχουμε τα καλύτερα φορ της ιστορίας μας και τελικά δεν έπιασε κανένας στον τρόπο παιχνιδιού μας. Στο χόρτο όλα παιδιά. Εκ του αποτελέσματος θα κριθούν όλοι όχι πριν καν μπούμε στο γήπεδο ή στα πρώτα τους παιχνίδια.
Εγώ θεωρώ τον Γιακουμάκι υπερτιμημένο λόγω τον πρωταθλημάτων που έπαιξε. Δεν θα πω ότι είναι άχρηστος, ίσως μου αποδείξει το αντίθετο κιόλας γιατί μπήκε πολύ δυνατά.
Λέγαμε άμπαλους Βαρέλα και Ίνγκασον και μετά από κάποιο καιρό μας βγήκαν. Αντίθετα παίρναμε Τσάλοφ και Τισουντάλι και λέγαμε ότι έχουμε τα καλύτερα φορ της ιστορίας μας και τελικά δεν έπιασε κανένας στον τρόπο παιχνιδιού μας. Στο χόρτο όλα παιδιά. Εκ του αποτελέσματος θα κριθούν όλοι όχι πριν καν μπούμε στο γήπεδο ή στα πρώτα τους παιχνίδια.
Εγώ θεωρώ τον Γιακουμάκι υπερτιμημένο λόγω τον πρωταθλημάτων που έπαιξε. Δεν θα πω ότι είναι άχρηστος, ίσως μου αποδείξει το αντίθετο κιόλας γιατί μπήκε πολύ δυνατά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aristos90 την Παρ 29 Αύγ 2025, 23:04, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- These users thanked the author aristos90 for the post (total 4):
- paok apo epilogi, giaxxo, Amsterdamer_87, trouman