Άρα πρέπει να δουλέψει ο Γιάνναρος να γίνει και αεροπλανικός για να πούμε ουάουAmsterdamer_87 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:19Το δημιουργικο στοπερ το εχουμε..Iggy Pop έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:10 Στις τρέχουσες τιμές και με σωστό ρόλο (rotational starter δίπλα σε δυνατό αεροπορικά παρτενέρ), βγάζει ποδοσφαιρικό νόημα. Το «ουάου» θα έρθει μόνο αν προστεθεί κι ένας πιο δημιουργικός στόπερ.
Γ.Μιχαηλιδης..
Δειχνει ως σωστη προσθηκη ο Ιταλος..
Αλλα ολα θα φανουν στο χορταρι..
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
δεν βλεπόταν ο συγκεκριμένος.MagdiTolba έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:26ΤhanksIlka4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:23ΜορικελιMagdiTolba έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:19
Eιχαμε εναν Ιταλο απο Κ19μ αλλα εφυγε πριν λιγα χρονια. Πως τον λεγανε?
Κριμα το παιδι, χωρις ομαδα 23 χρ, 100K μονο η χρημ. του αξια https://www.transfermarkt.gr/raul-moric ... ler/628560
Δεν ξερω αν μπήκατε στο κόπο να διαβάσετε την ανάλυση του Βολιακο αλλα εμένα μου φαίνεται κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση...Οκ δεν είναι Κονδορας ουτε Μαυροπανος αλλά μην ξεχνάτε πως φέτος θα έχουμε ενα σωρό αγώνες να δώσουμε...με το σωστό ροτεισον δεν νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα οταν θα παίζει απέναντι σε αντιπάλους απο το Ελληνικό πρωτάθλημα....Όλα τα άλλα στο χορτάρι....
Υ.γ Η φετινή αποκάλυψη θα ειναι ο Μιχαηλίδης θυμηθείτε το...
- ProGrammerG4
Τοσκίτσης πριν 3 λεπτά:
"Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει κάτι καλό μπροστά (όχι τον Μπακαμπού) δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει. Είμαστε σε αναμονή. Για Ζαφείρη ελπίζουμε"
"Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει κάτι καλό μπροστά (όχι τον Μπακαμπού) δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει. Είμαστε σε αναμονή. Για Ζαφείρη ελπίζουμε"
- These users thanked the author ProGrammerG4 for the post:
- sakis_the_fraud
- WestBlock4
Αμπαλοσυνη ειναι και οταν κάποιοι τον παρουσιάζουν κ παιχταρά η ταλέντο ενα παιχτη που όλη του η καριέρα ειναι να παιζει δανεικος απο εδω κ εκει.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:00 Ακόμα δεν τον είδαμε αρχισαμε τους χαρακτηρισμούς. Βιετεσκα νο 2 κλπ. Η αμπαλοσυνη σε όλο της το μεγαλείο.
- These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 2):
- beyes4, soigol
-
Βασικά αμπαλοσύνη είναι να μην εχεις δει εναν παίκτη αγωνιζόμενο στην νεα του ομάδα και να εξάγεις συμπερασμα , όχι για την αξία του παίκτη αλλά για την αξία του παικτη στην ΟΜΑΔΑ Γιατι π.χ ο ΣΟΡΛΕΝ δεν ήταν κάποιος "παικταράς" αλλά στον ΠΑΟΚ του ΣΑΝΤΟΣ ηταν ΠΑΙΚΤΑΡΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gervasio artigas την Παρ 29 Αύγ 2025, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- Kourdos
WestBlock4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:34Αμπαλοσυνη ειναι και οταν κάποιοι τον παρουσιάζουν κ παιχταρά η ταλέντο ενα παιχτη που όλη του η καριέρα ειναι να παιζει δανεικος απο εδω κ εκει.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:00 Ακόμα δεν τον είδαμε αρχισαμε τους χαρακτηρισμούς. Βιετεσκα νο 2 κλπ. Η αμπαλοσυνη σε όλο της το μεγαλείο.
Ποιος τον είπε παικταρά;
Είμαι περίεργος;
Θα περιμένω μια απάντηση, μπορεί να με διέφυγε.
Αντίθετα, τα αρνητικά σχόλια πολλά..
Ποσο θα κοστισει μια μετριοτητα και πόσο ενας απο την ακαδημία;Γιατι να φορτωθω την πραματια του μανατζερικου γραφειου;
Δεν θα πω ακατανοητη επιλογή αφου εχουμε παρει τετοιους με το τσουβαλι.Κινηση αυταρκειας με την κακη εννοια.Σε αντιθεση με του Ζαφειρη που μπορει να κοστισε πολλα αλλα θα αποφερει πολυ μεγαλυτερα κερδη και παικτικα και οικονομικα.Αυτή ειναι η σωστή έννοια της αυταρκειας που χρειαζεται ο ΠΑΟΚ για να ανεβει στο επιπεδο του chl,οχι να δανείζεται μετριοτητες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beyes4 την Παρ 29 Αύγ 2025, 22:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- WestBlock4
Ξέρεις τι με προβληματίζει περισσότερο οτι παιρνεις ένα παιχτη κυρίως να ξεκουράσει το δίδυμο που εχεις τωρα κ οχι να το αναβαθμίσεις. Κ οκ αν σου βγει μπράβο,εύγε λίρα 100 , ρισκάρεις όμως κ ειδικά σε ενα τραυματισμό ελπίζεις απλα να σου βγειIggy Pop έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:29 Δεν ξερω αν μπήκατε στο κόπο να διαβάσετε την ανάλυση του Βολιακο αλλα εμένα μου φαίνεται κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση...Οκ δεν είναι Κονδορας ουτε Μαυροπανος αλλά μην ξεχνάτε πως φέτος θα έχουμε ενα σωρό αγώνες να δώσουμε...με το σωστό ροτεισον δεν νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα οταν θα παίζει απέναντι σε αντιπάλους απο το Ελληνικό πρωτάθλημα....Όλα τα άλλα στο χορτάρι....
Αμπαλοσύνη είναι και αυτό. Αλλά ποιος τον είπε παιχταρά?WestBlock4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:34Αμπαλοσυνη ειναι και οταν κάποιοι τον παρουσιάζουν κ παιχταρά η ταλέντο ενα παιχτη που όλη του η καριέρα ειναι να παιζει δανεικος απο εδω κ εκει.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:00 Ακόμα δεν τον είδαμε αρχισαμε τους χαρακτηρισμούς. Βιετεσκα νο 2 κλπ. Η αμπαλοσυνη σε όλο της το μεγαλείο.
-
Θα μας κανετε απολογητες του βαλλιανατου ρε μαλακες ελεος με τη μιζερια σας
- These users thanked the author NostalgosTouKagawa for the post (total 5):
- Nassos, paok apo epilogi, giaxxo, trouman, Ypnos
Δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για Μπακαμπου, πιστεύω ότι η Μπέτις θέλει να τον πλασάρει κάπου !!! Επίσης δύσκολο να αλλάξει ο Λουτσεσκου τον Τσαλωφ τώρα, τον έχει από πέρσι και παίζει όπως τον θέλει, το σκοράρισμα είναι άλλο θέμα. Μια μεγάλη (πιστεύω) κίνηση θα γίνει ακόμα μόνο στα χάφ.
-
Ο τοσκιτσης γραφει κατι καλο ετοιμαζουμε για φορ και περιμενουμε να δουμε για ζαφειρη, ξυσταρχιδιας με γκασμα δηλαδη
Πως γνωρίζεις ότι δεν είναι πρόταση του σερα? Λίγη ψυχραιμία ρε παιδια, δε χρειάζεται να γκρινιάζουμε συνέχεια. Ακόμα και να μην είναι πρότασή του, δε θσ ρώτησαν τη γνώμη του?beyes4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:40Ποσο θα κοστισει μια μετριοτητα και πόσο ενας απο την ακαδημία;Γιατι να φορτωθω την πραματια του μανατζερικου γραφειου;
Ξεκαθαρα λαθος κινηση αυτη.