Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ανανέωσε ο μπαλντε. Πολύ καλή εξέλιξη . Το είχα φοβηθεί λίγο μην τον χάσουμε.
- These users thanked the author Dalek for the post (total 20):
- makispaspartou, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, Kabamaru11, Nassos, paokkerkir, Kirilos_Despotas, astral, Logistis, WeWillRockYou and 10 more users
Ανανέωσε ο Μπαλντέ μέχρι το 2028
- These users thanked the author ektoras for the post (total 11):
- makispaspartou, ΚΩΣΤΑΣ2019, Kabamaru11, paokkerkir, astral, embuji, aivas19, wickerman, eorptol1, sakis_the_fraud and one more user
Αναλογα. Ποσο μιζερος ηταν οταν τα ελεγε;
- These users thanked the author embuji for the post (total 6):
- nunies4, icue, R.A.T.M., paok apo epilogi, leftosss4, sakis_the_fraud
Και ο Λουτσέσκου χθες είπε ότι όλοι εντός ομάδας γνωρίζουν τι θέλω και ο Βιεϊρίνια σήμερα είπε πως θα ενισχυθούμε, οπότε μένουν 4 μέρες για να δούμε τι θα γίνει.
Σίγουρα πάντως, αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως αρκετές από αυτές που κληρωθήκαμε, θα μάθουμε τι εστί τρέξιμο στο χορτάρι.
Οπότε έστω και τώρα κάντε το θαύμα, φέρτε παίκτες........
Οπότε έστω και τώρα κάντε το θαύμα, φέρτε παίκτες........
Έχουμε λινκ από δηλώσεις Βιεϊρίνια;Mīngus έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 14:46 Και ο Λουτσέσκου χθες είπε ότι όλοι εντός ομάδας γνωρίζουν τι θέλω και ο Βιεϊρίνια σήμερα είπε πως θα ενισχυθούμε, οπότε μένουν 4 μέρες για να δούμε τι θα γίνει.
Εννοείται ότι ο Μιχαηλίδης θα έπαιζε ΑΝΕΤΑ βασικός σε Πάρμα και Τζένοα. Και στα 26 του και στα 32 του. Μην τον υποτιμάτε τον παίχτη, έχει πολύ καλά ποσοστά στην προώθηση παιχνιδιού και αυτό είναι κάτι που τ ψάχνουν πολλές ιταλικές ομάδες. Για αυτό τον λόγο πολλές από αυτές παίζουν με τριάδα στόπερ, επιλέγουν να έχουν κάποιον που να μην είναι τοπ στις προσωπικές μονομαχίες ή στην ταχύτητα, αλλά να μπορεί να στέλνει την μπάλα μπροστά με καλά ποσοστά.hariskastoria έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 13:10 Εγω δεν εχω εικονα ουτε απο Βολιακο ουτε απο πιρολα.
Διαβαζω εδω οτι ο Πιρολα εχει μεγαλυτερες προοπτικες επειδη ειναι 21 ενω ο Βολιακο ειναι 26. Και ποιος μας λεει οτι αν εμενε Ιταλια δεν μπορει να κατεληγε ο Πιρολα στα αζητητα? Ολα θα φανουν στο γηπεδο. Εξαλλου η καριερα στα στοπερ ειναι και συγκυριακο θεμα. Παιζει και τι χημεια θα μπορεσεις να βρεις με το διδυμο π θα κανεις αμυνα, ποιους θα συναντησεις μπροστα σε επιπεδο ανταγωνισμου...
Και μια τελευταία ερωτηση, ο Μιχαηλιδης θα επαιζε στα 26 σε Τζενοα ή Παρμα? Δεν ρωταω ειρωνικα, αληθεια δεν ξερω και θα θελα μια εκτιμηση απο οποιον θεωρει οτι το χει...
Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:
«Είναι μία δύσκολη κλήρωση, με δυνατές ομάδες, όμως αν θέλουμε να προχωρήσουμε και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, πρέπει να παίξεις με τέτοιους αντιπάλους. Έχουμε δείξει ότι σε αυτά τα ματς είμαστε συνεπείς, θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να δείξουμε ότι η ομάδα είναι πολύ δυνατή και στην Ευρώπη.
Δείξαμε και κόντρα στη Ριέκα ότι η Τούμπα είναι καυτή και έχει μεγάλη δυναμική, όμως θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα κινηθούμε στο μεταγραφικό παζάρι για να γίνουμε πιο δυνατοί και έτοιμοι για τα μεγάλα ματς, όπως με Μπέτις, Λυόν, Λιλ κλπ. Πρέπει να έχουμε ένα πολύ ισχυρό και μεγάλο γκρουπ, καθώς θα παίξουμε πολλά ματς. Να έχουμε μία ποιοτική ομάδα, το δείξαμε και με τις μεταγραφικές κινήσεις, για να παλέψουμε για τους τίτλους.
Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε και να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Τα παιχνίδια στην Ευρώπη θα μας βοηθήσουν πολύ να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Νιώθω πολύ ωραία στο νέο μου ρόλο, δεν μου λείπει ακόμη το αγωνιστικό κομμάτι, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και ελπίζω του χρόνου να είμαστε στην κλήρωση του Champions League»
- These users thanked the author Mīngus for the post:
- sakis_the_fraud
-
«Ειναι μία δύσκολη κλήρωση για εμάς αυτή. Έχεις δύο ομάδες από όλα τα γκρουπ, εμείς αν θέλουμε να προχωρήσουμε πρέπει να παίξουμε με δυνατούς αντιπάλους. Έχουμε δείξει ότι θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ θέλει να δείξει στην Ευρώπη ότι είναι μια δυνατή ομάδα και έχουμε την εμπειρία για να το κάνουμε.
Η καυτή Τούμπα μπορεί να παίξει τον ρόλο της. Δείξαμε και χθες με μια φανταστική εμφάνιση τι μπορει να συμβει στην έδρα μας. Παιχνίδι με παιχνίδι πηγαίνουμε. Σίγουρα θα ενισχυθούμε στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως η Λιλ και η Λυών, για να μπορέσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στην Ευρώπη.
Πρέπει να έχουμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ και ένα μεγάλο γκρουπ γιατι υπάρχουν πολλα ματς στην σεζόν. Θέλουμε να παλέψουμε για ολες τις διοργανώσεις, για όλους τους τίτλους ξέροντας ότι πάντα θα πηγαινουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Εμείς θέλουμε το κάτι παραπάνω και νομίζω ότι θα μας βοηθήσουν αυτά τα ματς στην Ευρώπη για να πάρουμε περισσότερες εμπειρίες.
Μια χαρά αισθάνομαι μέχρι τώρα. Δεν μου λείπει μέχρι τώρα το αγωνιστικό κομμάτι. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και του χρόνου να είμαι εδώ για την κλήρωση της League Phase για το Champions League!»
- These users thanked the author Xlapatsas4 for the post:
- sakis_the_fraud
- WestBlock4
Δηλαδη αν τον φέρουνε μια cbαρα θα στραβώσει? Ρε σοβαρευτείτε λιγοRagnar1926 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 13:21 Νομίζω ο λουτσεσκου πήρε την απόφαση να πάμε φέτος με βασικό δίδυμο κετζιορα - Μιχα , για αυτό και αποφάσισαν να πάρουν τον Ιταλό που και τις δύο θέσεις παίζει και λογικά δεν θα έχει θέμα να είναι τρίτος στην ιεραρχία ( με 25-30 παιχνίδια που σίγουρα θα πάρει αλλα χρόνια βασικός θα θεωρούταν ).
- Σουριναμέζος
Το καλό νέο είναι ότι ανανέωσε ο Μπάλντε. Το κακό νέο είναι ότι τώρα πήρα χαμπάρι ότι μάνατζερ του Μπάλντε είναι ο παπάρας ο Κορνατσίνι, κάτι που εξηγεί γιατί είχαμε σίριαλ
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- Kabamaru11, sakis_the_fraud