Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ο κόσμος σου έδωσε το χρίσμα, για μια ακόμα φορά.
Ήρθε η ώρα να βγεις δυναμικά και να πετάξεις τα σκουπίδια εκεί που πρέπει στο καλάθι των αχρήστων.
Εμείς ως λαός, φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων, να διαφυλαξουμε αυτά που έπρεπε. Οπότε για πολλοστή φορά θα χρειαστεί η συμβολή σου.
Ήρθε η ώρα να βγεις δυναμικά και να πετάξεις τα σκουπίδια εκεί που πρέπει στο καλάθι των αχρήστων.
Εμείς ως λαός, φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων, να διαφυλαξουμε αυτά που έπρεπε. Οπότε για πολλοστή φορά θα χρειαστεί η συμβολή σου.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
- PAOK DreXleR, ΚΩΣΤΑΣ2019, Fawkes
Αντε να δουμε τι μας επιφυλάσσουν αυτοί που μάλλον επίτηδες άργησαν να συντάξουν ανακοίνωση
- john4serres
Ιβάν Σαββίδης
Ιβάν Σαββίδης
Ιβάν Σαββίδης
Ιβάν Σαββίδης 

- These users thanked the author john4serres for the post:
- PAOK DreXleR
Πλέον μετά από και την χθεσινή αποθέωση κατάλαβες ότι εδώ είναι Βαλκάνια και όχι βορειο-ευρωπαϊκή κρυόκωλη χώρα : ο κόσμος θέλει τον ηγέτη του κοντά, να ασχολείται, να παρεμβαίνει, να βγαίνει μπροστά στα δύσκολα. Άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι ένα περίεργο άθλημα, δεν σου αποδίδει πάντα αυτά που θέλεις, δοκάρι και μέσα αποθέωση, δοκάρι και έξω κριτική και μουρμούρα.
Εσύ βέβαια έχεις τηρήσει την υπόσχεση σου, έχεις φέρει τη χαρά στην Τούμπα όπως υποσχέθηκες, άλλο αν εμείς, δηλητηριάζοντας το μυαλό μας από εξωγενείς παράγοντες, πιστεύαμε κάτι διαφορετικό. Είσαι ο ηγέτης μας!!

Εσύ βέβαια έχεις τηρήσει την υπόσχεση σου, έχεις φέρει τη χαρά στην Τούμπα όπως υποσχέθηκες, άλλο αν εμείς, δηλητηριάζοντας το μυαλό μας από εξωγενείς παράγοντες, πιστεύαμε κάτι διαφορετικό. Είσαι ο ηγέτης μας!!

- These users thanked the author omerta76 for the post:
- PAOK DreXleR
Ο λαος ξαναμιλησε και θα ξαναμιλησει
μεχρι οι αρουραιοι να πανε στις τρυπες τους.
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ!
μεχρι οι αρουραιοι να πανε στις τρυπες τους.
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ!
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
- PAOK DreXleR, ΚΩΣΤΑΣ2019, Maedhros4
Κάπου εδώ να πούμε ότι η ένωση καφετεριών βορείου Ελλάδος καθώς και οι προμηθευτές-κάβες αυτών, ευχαριστούν τον πρόεδρο για τα έσοδα που θα έχουν σε έναν δύσκολο χειμώνα, με τις μπυρες και τα ουίσκι να ρέουν άφθονα στα ματς του ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Taseos for the post:
- PAOK DreXleR
ΠΑΟΚ είναι ο λαός του
Και ο λαός (ξανά) μίλησε!
Και ο λαός (ξανά) μίλησε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Παρ 29 Αύγ 2025, 08:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Panx Romana
Ευχαριστούμε όσους του ξύπνησαν την γκαβλα που είχε πριν 5-6 χρόνια
Εγώ επειδή ήμουν στο γήπεδο και είχα την δυνατότητα να βλέπω τις αντιδράσεις του όταν όλη η Τούμπα φώναζε το όνομα του είδα Σαββίδη από τα παλιά κι ακόμα πιο πολύ
Μας έλειψες Ιβάν
Εγώ επειδή ήμουν στο γήπεδο και είχα την δυνατότητα να βλέπω τις αντιδράσεις του όταν όλη η Τούμπα φώναζε το όνομα του είδα Σαββίδη από τα παλιά κι ακόμα πιο πολύ
Μας έλειψες Ιβάν
Η 4 πώς αντέδρασε; Έτσι για την ιστορία, γιατί ειπώθηκε ότι την προηγούμενη φορά έλεγαν τα δικά τους συνθήματα.Panx Romana έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 08:26 Ευχαριστούμε όσους του ξύπνησαν την γκαβλα που είχε πριν 5-6 χρόνια
Μας έλειψες Ιβάν
- Panx Romana
trouman έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 08:29Η 4 πώς αντέδρασε; Έτσι για την ιστορία, γιατί ειπώθηκε ότι την προηγούμενη φορά έλεγαν τα δικά τους συνθήματα.Panx Romana έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 08:26 Ευχαριστούμε όσους του ξύπνησαν την γκαβλα που είχε πριν 5-6 χρόνια
Μας έλειψες Ιβάν
100 άτομα δεν φώναξαν το σύνθημα
Είναι άκυρο πάντως τέτοια μέρα και με τέτοια αποδοχή χτες να ανοίγουμε αυτό το θέμα
Χτες η Τούμπα μίλησε ξεκάθαρα και στο λέει κάποιος που τα τελευταία χρόνια κράτησε σταθερά θέση σκληρής κριτικής απέναντι στον Σαββίδη ( καλοπροαίρετη πάντα)
-
Γιατι εμφανιστηκε κατωτερος ο λαος;Sera4 έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:00 Ο κόσμος σου έδωσε το χρίσμα, για μια ακόμα φορά.
Ισα ισα, πηρε ξεκαθαρη θεση υπερ του ευεργετη της ομαδας και εναντια στα τυρακια και τις μεθοδευσεις
Έβλεπα τώρα τα στιγμιότυπα γιατί χτες μου ξέφυγε.
Στο σημείο που η Τούμπα φώναζε το όνομά σου και σηκώθηκες συγκινημένος,αδυνατισμένος -μια κανονική ασκητική μορφή να χαιρετήσεις , εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλοβουρκωσα.
Αν κάποιος εκεί στα μαύρα 90's + 00's μου έλεγε ότι ,μεγαλωμένος σε δύσκολες αλλόθρησκες περιοχές, κάνε υπομονή και σε 20 χρόνια θα έρθει ένας άνθρωπος που θα αλλάξει την ιστορία της ομάδας και θα σε βάλει ΙΣΟΤΙΜΟ ανάμεσα στους 3 μεγάλους του ΠΟΚ , θα νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα.
Ευχαριστώ ρε Ιβαναρε , άξιζε η υπομονή.
Ο θεος να μου κόβει κιλά και να σου δίνει χρόνια.
Στο σημείο που η Τούμπα φώναζε το όνομά σου και σηκώθηκες συγκινημένος,αδυνατισμένος -μια κανονική ασκητική μορφή να χαιρετήσεις , εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλοβουρκωσα.
Αν κάποιος εκεί στα μαύρα 90's + 00's μου έλεγε ότι ,μεγαλωμένος σε δύσκολες αλλόθρησκες περιοχές, κάνε υπομονή και σε 20 χρόνια θα έρθει ένας άνθρωπος που θα αλλάξει την ιστορία της ομάδας και θα σε βάλει ΙΣΟΤΙΜΟ ανάμεσα στους 3 μεγάλους του ΠΟΚ , θα νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα.
Ευχαριστώ ρε Ιβαναρε , άξιζε η υπομονή.
Ο θεος να μου κόβει κιλά και να σου δίνει χρόνια.
- These users thanked the author giapas for the post (total 3):
- Sera4, NIKOS1972, theo-drama
Στη φιέστα του πρωταθλήματος του 2024 το όνομά του ακούστηκε μία φορά και χωρίς όρεξη. Χθες ακούστηκε δυνατά και καθαρά, σε ένα γήπεδο που είχε επίσης ένα αμφίσημο πανό "Ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του". Ο δικέφαλος αετός έχει οχτώ κεφάλια άλλωστε. Χαίρομαι που η διαδικτυακή γκρίνια για άλλη μία φορά δεν πέρασε στο γήπεδο.
Έστω και στο παρά πέντε δεν είναι αργά να γίνει προσπάθεια να κλείσει το χάσμα που άνοιξε η απουσία και η αδράνεια και να αρχίσει η κατασκευή του νέου γηπέδου. Οι συμπαίχτες είναι ευπρόσδεκτοι: κοινοπραξίες γίνονται κάθε μέρα, λέω εγώ τώρα ο αφελής που προφανώς είμαι άσχετος με τις υψηλές τέχνες της πολιτικής και της οικονομίας. Η μάνα που στο όνομά της είναι το σπίτι αλλά πίσω από το όνομά της κρύβονται διάφοροι είναι αξιότιμη, εγγυήτρια και με ανάγκη σύγχρονων εγκαταστάσεων. Οι γεωπολιτικοί αναλυτές από τη λαϊκή, οι Αόρατες Αρχές και οι αόρατες "τεχνοκρατικές επιτροπές" ας κάνουν στην άκρη ή ας μιλήσουν καθαρά. Ας τα σκεφτούμε όλα αυτά σήμερα που είμαστε άνετοι και χαλαροί λόγω της πρόκρισης γιατί, αν περιμένουμε να ανοίξει ξανά το θέμα στην πρώτη αγωνιστική γκέλα, θα είναι αργά. Τρέχει μια προθεσμία, υποτίθεται.
Έστω και στο παρά πέντε δεν είναι αργά να γίνει προσπάθεια να κλείσει το χάσμα που άνοιξε η απουσία και η αδράνεια και να αρχίσει η κατασκευή του νέου γηπέδου. Οι συμπαίχτες είναι ευπρόσδεκτοι: κοινοπραξίες γίνονται κάθε μέρα, λέω εγώ τώρα ο αφελής που προφανώς είμαι άσχετος με τις υψηλές τέχνες της πολιτικής και της οικονομίας. Η μάνα που στο όνομά της είναι το σπίτι αλλά πίσω από το όνομά της κρύβονται διάφοροι είναι αξιότιμη, εγγυήτρια και με ανάγκη σύγχρονων εγκαταστάσεων. Οι γεωπολιτικοί αναλυτές από τη λαϊκή, οι Αόρατες Αρχές και οι αόρατες "τεχνοκρατικές επιτροπές" ας κάνουν στην άκρη ή ας μιλήσουν καθαρά. Ας τα σκεφτούμε όλα αυτά σήμερα που είμαστε άνετοι και χαλαροί λόγω της πρόκρισης γιατί, αν περιμένουμε να ανοίξει ξανά το θέμα στην πρώτη αγωνιστική γκέλα, θα είναι αργά. Τρέχει μια προθεσμία, υποτίθεται.
Είδα και εγώ το δακρύβρεχτο πανό για τον ΠΑΟΚ στο ΛΑΟ του, ευτυχώς η εμφάνιση της ομάδας το σκέπασε και αυτό. Ο Λαός στον οποίο ανήκει ο ΠΑΟΚ ποιός είναι τελικά? Οι εκατομμύρια οπαδοί του ΠΑΟΚ σε όλο τον πλανήτη, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ή ψήφου στον ΑΣ ΠΑΟΚ?Τρικυμίας έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 12:23 Στη φιέστα του πρωταθλήματος του 2024 το όνομά του ακούστηκε μία φορά και χωρίς όρεξη. Χθες ακούστηκε δυνατά και καθαρά, σε ένα γήπεδο που είχε επίσης ένα αμφίσημο πανό "Ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του". Ο δικέφαλος αετός έχει οχτώ κεφάλια άλλωστε. Χαίρομαι που η διαδικτυακή γκρίνια για άλλη μία φορά δεν πέρασε στο γήπεδο.
Ή οι 150.... που δεν θα χαρακτηρίσω, οι οποίοι μαζεύονταν ήσυχα και εκλέγανε συστηματικά ένα ΚΑΘΕΣΤΩΣ που εδώ και 30 χρόνια έκανε τον ΠΑΟΚ να.... συμπληρώνει το πρωτάθλημα σε κάθε άθλημα? Ένα Καθεστώς που έδιωξε Χορηγούς και Προπονητές που έφεραν Πρωταθλήματα στον ΠΑΟΚ, και ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ομάδες που έφεραν Πρωταθλήματα, όπως αυτή του Βόλεϊ και του Χάντμπολ. Να μη μιλήσουμε για το ρόλο του Θεματοφύλακα στην ΠΑΕ και την ΚΑΕ.
H προθεσμία ποιά είναι, και ποιός την έβαλε?
Η προθεσμία που τρέχει είναι ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ που ξεκινάει το Πρωτάθλημα στο βόλει με τη Χορηγία του κ.Μυστακίδη Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ στο Ανδρικό Τμήμα βόλει για να πάρει το Πρωτάθλημα στο Παλατάκι τον Απρίλιο του 2026.
Όπως λένε, "put your money where your mouth is". O κ.Σαββίδης το έκανε ΗΔΗ και με το παραπάνω.
Ο λόγος στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Αναμένουμε.