Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Sera4 »

Ο κόσμος σου έδωσε το χρίσμα, για μια ακόμα φορά.

Ήρθε η ώρα να βγεις δυναμικά και να πετάξεις τα σκουπίδια εκεί που πρέπει στο καλάθι των αχρήστων.

Εμείς ως λαός, φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων, να διαφυλαξουμε αυτά που έπρεπε. Οπότε για πολλοστή φορά θα χρειαστεί η συμβολή σου.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
PAOK DreXleR, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αντε να δουμε τι μας επιφυλάσσουν αυτοί που μάλλον επίτηδες άργησαν να συντάξουν ανακοίνωση
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ιβάν Σαββίδης :opaokara: Ιβάν Σαββίδης :opaokara: Ιβάν Σαββίδης :opaokara: Ιβάν Σαββίδης :opaokara:
These users thanked the author john4serres for the post:
PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Πλέον μετά από και την χθεσινή αποθέωση κατάλαβες ότι εδώ είναι Βαλκάνια και όχι βορειο-ευρωπαϊκή κρυόκωλη χώρα : ο κόσμος θέλει τον ηγέτη του κοντά, να ασχολείται, να παρεμβαίνει, να βγαίνει μπροστά στα δύσκολα. Άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι ένα περίεργο άθλημα, δεν σου αποδίδει πάντα αυτά που θέλεις, δοκάρι και μέσα αποθέωση, δοκάρι και έξω κριτική και μουρμούρα.

Εσύ βέβαια έχεις τηρήσει την υπόσχεση σου, έχεις φέρει τη χαρά στην Τούμπα όπως υποσχέθηκες, άλλο αν εμείς, δηλητηριάζοντας το μυαλό μας από εξωγενείς παράγοντες, πιστεύαμε κάτι διαφορετικό. Είσαι ο ηγέτης μας!! :pano: :pano: :pano:
These users thanked the author omerta76 for the post:
PAOK DreXleR
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Ο λαος ξαναμιλησε και θα ξαναμιλησει
μεχρι οι αρουραιοι να πανε στις τρυπες τους.
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ!
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
PAOK DreXleR, ΚΩΣΤΑΣ2019, Maedhros4
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Κάπου εδώ να πούμε ότι η ένωση καφετεριών βορείου Ελλάδος καθώς και οι προμηθευτές-κάβες αυτών, ευχαριστούν τον πρόεδρο για τα έσοδα που θα έχουν σε έναν δύσκολο χειμώνα, με τις μπυρες και τα ουίσκι να ρέουν άφθονα στα ματς του ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Taseos for the post:
PAOK DreXleR
Pikolo-4

Δημοσίευση από Pikolo-4 »

Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όλα! Συνέχισε να μεγαλώνεις την ΠΑΟΚΑΡΑ μας!
trouman

Δημοσίευση από trouman »

ΠΑΟΚ είναι ο λαός του

Και ο λαός (ξανά) μίλησε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Παρ 29 Αύγ 2025, 08:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Ευχαριστούμε όσους του ξύπνησαν την γκαβλα που είχε πριν 5-6 χρόνια
Εγώ επειδή ήμουν στο γήπεδο και είχα την δυνατότητα να βλέπω τις αντιδράσεις του όταν όλη η Τούμπα φώναζε το όνομα του είδα Σαββίδη από τα παλιά κι ακόμα πιο πολύ
Μας έλειψες Ιβάν
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Panx Romana έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 08:26 Ευχαριστούμε όσους του ξύπνησαν την γκαβλα που είχε πριν 5-6 χρόνια
Εγώ επειδή ήμουν στο γήπεδο και είχα την δυνατότητα να βλέπω τις αντιδράσεις του όταν όλη η Τούμπα φώναζε το όνομα του είδα Σαββίδη από τα παλιά κι ακόμα πιο πολύ
Μας έλειψες Ιβάν
Η 4 πώς αντέδρασε; Έτσι για την ιστορία, γιατί ειπώθηκε ότι την προηγούμενη φορά έλεγαν τα δικά τους συνθήματα.
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

trouman έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 08:29
Panx Romana έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 08:26 Ευχαριστούμε όσους του ξύπνησαν την γκαβλα που είχε πριν 5-6 χρόνια
Μας έλειψες Ιβάν
Η 4 πώς αντέδρασε; Έτσι για την ιστορία, γιατί ειπώθηκε ότι την προηγούμενη φορά έλεγαν τα δικά τους συνθήματα.

100 άτομα δεν φώναξαν το σύνθημα
Είναι άκυρο πάντως τέτοια μέρα και με τέτοια αποδοχή χτες να ανοίγουμε αυτό το θέμα
Χτες η Τούμπα μίλησε ξεκάθαρα και στο λέει κάποιος που τα τελευταία χρόνια κράτησε σταθερά θέση σκληρής κριτικής απέναντι στον Σαββίδη ( καλοπροαίρετη πάντα)
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Sera4 έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:00 Ο κόσμος σου έδωσε το χρίσμα, για μια ακόμα φορά.

Ήρθε η ώρα να βγεις δυναμικά και να πετάξεις τα σκουπίδια εκεί που πρέπει στο καλάθι των αχρήστων.

Εμείς ως λαός, φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων, να διαφυλαξουμε αυτά που έπρεπε. Οπότε για πολλοστή φορά θα χρειαστεί η συμβολή σου.
Γιατι εμφανιστηκε κατωτερος ο λαος;
Ισα ισα, πηρε ξεκαθαρη θεση υπερ του ευεργετη της ομαδας και εναντια στα τυρακια και τις μεθοδευσεις
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Έβλεπα τώρα τα στιγμιότυπα γιατί χτες μου ξέφυγε.
Στο σημείο που η Τούμπα φώναζε το όνομά σου και σηκώθηκες συγκινημένος,αδυνατισμένος -μια κανονική ασκητική μορφή να χαιρετήσεις , εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλοβουρκωσα.

Αν κάποιος εκεί στα μαύρα 90's + 00's μου έλεγε ότι ,μεγαλωμένος σε δύσκολες αλλόθρησκες περιοχές, κάνε υπομονή και σε 20 χρόνια θα έρθει ένας άνθρωπος που θα αλλάξει την ιστορία της ομάδας και θα σε βάλει ΙΣΟΤΙΜΟ ανάμεσα στους 3 μεγάλους του ΠΟΚ , θα νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα.

Ευχαριστώ ρε Ιβαναρε , άξιζε η υπομονή.
Ο θεος να μου κόβει κιλά και να σου δίνει χρόνια.
These users thanked the author giapas for the post:
Sera4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”