Έτσι πως το παρουσιάζεις τώρα, ένα δίκιο το έχεις...JohnDag έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 17:51 Jibbie, το καταλαβαίνω αυτό.
Απλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ανταγωνιστεί τις Σέρρες και την Λάρισα.
Αυτούς 9 φορές στις 10 τους κερδίζεις και με Λοβρεν/Μπαταουλα στα στόπερ, δεν χρειάζεται καν μεταγραφή.
Ο ΠΑΟΚ έχει να ανταγωνιστεί τους άλλους 3 μεγάλους του κέντρου και στην Ευρώπη Σοσιεδαδ, Μάντσεστερ, Μαρσειγ, Άιντραχτ και πάει λέγοντας.
Αρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να μπορούν να ανταποκριθούν με αυτούς τους αντιπάλους και όχι με την Τσιταντελα και την Μπαρι.
Αυτό λεω τόση ώρα με απλά λόγια.
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Αφού κατάφερε να σταθεί στην championship έστω και στην απογοήτευτικη halt τότε σίγουρα έχει στοιχεία για το rotation στα χαφ και θεωρώ οτι θα μπορούσε να αποκτηθεί του χρόνου αν κουμπώσει καλά στην ομάδα
Αντιδημοφιλής άποψη αλλά η επιτυχία του ΠΑΟΚ και στο φετινό πρωτάθλημα θα κριθεί, όχι από τα πόσα γκολ θα δεχτεί πίσω, αλλά από τα πόσα γκολ θα βάλει μπροστά στα λεγόμενα μικρά ματς. Έτσι κι αλλιώς στα μεγάλα ματς ο Λούτσε κατεβάζει συνήθως την ομάδα σφιχτά. Η περσινή αποτυχία ήρθε από τη δυσλειτουργία της ομάδας στην άμυνα και στο κέντρο να μεταφέρουν την μπάλα σωστά στην επίθεση για να δημιουργηθούν περισσότερες ευκαιρίες και γκολ. Αυτό αποτέλεσμα είχε, όχι μόνο να μπαίνουν πολύ λιγότερα γκολ από τη χρονιά του Πρωταθλήματος, αλλά να χάνεται η μπάλα και να δημιουργούνται αντεπιθέσεις και ανισορροπία με κάποια γκολ που στοίχισαν σε βαθμούς. Αν τα γκολ έμπαιναν μπροστά κάνεις δεν θα μιλούσε για γκολ που στοίχισαν. Άρα για τον στόπερ το σημαντικότερο είναι να μπορεί να προωθεί το βασικό σωστά και το επιπλέον λειτουργικά το παιχνίδι μπροστά, και λιγότερο να είναι ο πιο κέρβερος ή ο πιο γρήγορος στην άμυνα.
Για το χαφ πάλι να είναι κάποιος στο στυλ Ζαφείρη και να κουμπώνει εκτός του Μεϊτέ και με τους άλλους δύο σε δυάδα, παρά να είναι ένας σαν τον Μεϊτέ.
Αλληλούια
Για το χαφ πάλι να είναι κάποιος στο στυλ Ζαφείρη και να κουμπώνει εκτός του Μεϊτέ και με τους άλλους δύο σε δυάδα, παρά να είναι ένας σαν τον Μεϊτέ.
Αλληλούια
-
Ποιος είπε για Μαυροπανο και Μορο? Από που βγήκαν αυτά τα ονόματα από τα δικά μας θέλω?kormi έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 17:50 Από Μαυροπανο και Μορό σε Βολιακο και Πουέρτα ένα τσιγάρο δρόμος...
Πλησιάζει η ώρα που θα κριθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός...
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- Unpsofable78, giaxxo
Νομίζω με μια γρήγορη ματιά στα περσινά μας αποτελέσματα μπορείς να δεις και μόνος σου ότι κάτι τέτοιο μόνο στη θεωρία ισχύει ειδικά όταν έχεις απαιτητικά παιχνίδια μεσοβδόμαδα με τραυματισμούς κούραση κτλ.JohnDag έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 17:51 Jibbie, το καταλαβαίνω αυτό.
Αυτούς 9 φορές στις 10 τους κερδίζεις και με Λοβρεν/Μπαταουλα στα στόπερ, δεν χρειάζεται καν μεταγραφή.
Ο ΠΑΟΚ έχει να ανταγωνιστεί τους άλλους 3 μεγάλους του κέντρου και στην Ευρώπη Σοσιεδαδ, Μάντσεστερ, Μαρσειγ, Άιντραχτ και πάει λέγοντας.
Αρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να μπορούν να ανταποκριθούν με αυτούς τους αντιπάλους και όχι με την Τσιταντελα και την Μπαρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Τετ 27 Αύγ 2025, 17:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author jibbie for the post (total 3):
- tenten4GT, astral, Unpsofable78
Ο Μορο απο που προεκυψε; Απο μια λαθος λυση γριφου του epobook; Γιατι δεν θυμαμαι πουθενα ρεπορταζ για Μορο.kormi έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 17:50 Από Μαυροπανο και Μορό σε Βολιακο και Πουέρτα ένα τσιγάρο δρόμος...
Του Μορο ποτε επαιξε;kormi έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 17:50 Από Μαυροπανο και Μορό σε Βολιακο και Πουέρτα ένα τσιγάρο δρόμος...
οι γριουλο-κιτρινοι διαχειριστες του επομπουκ και ο μπάρμπα Θάνος τα βγάλανε μόλις κλείσαμε Ζαφειρη για τους γνωστούς τους λόγους.
Ο Μαυροπανος διαψευθηκε και από την ΠΑΕ, τι άλλο να κάνουνε δηλαδή;
ΥΓ αν πιάσανε τα σοσιαλ, μάλλον σφίξανε από views/επισκεψιμότητα στο όμιλο μπεκρομιδια.
Ο Μαυροπανος διαψευθηκε και από την ΠΑΕ, τι άλλο να κάνουνε δηλαδή;
ΥΓ αν πιάσανε τα σοσιαλ, μάλλον σφίξανε από views/επισκεψιμότητα στο όμιλο μπεκρομιδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 27 Αύγ 2025, 18:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Мир for the post (total 4):
- Unpsofable78, giaxxo, theo-drama, eorptol1
Πολλες ανατροπες παντως γινονται αυτες τις μερες.
Και τα follow ευκολα γινονται unfollow
Και τα follow ευκολα γινονται unfollow
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 7):
- Dimitris_L4, lnlnx, Unpsofable78, giaxxo, arrwstos, Anwnimos, sakis_the_fraud
-
Πάντως έτσι όπως τα παρουσιάζουν οι αρδ. Είναι λες και ξεκινάμε τώρα. Λες και έχουμε Ιούλιο και δεν καίγεται ο κωλος μας. Δεν μπορεί κάτι άλλο συμβαίνει. Ελπίζω και Ιταλός και ο Πουέρτα να είναι πιο προχωρημένες περιπτώσεις που θα τελειώσουν μέχρι την Δευτέρα και όχι απλά στην κορυφή της λίστας και χαζά. Τελειώνετε.....
Δεν ξέρω, ωραία μου φαίνονται όλα όσα γράφονται κ λέγονται αριστερά δεξιά.
Αλλά τώρα που έμειναν λίγες μέρες το κερασάκι θα ήταν κάνα δημοσίευμα για παίκτη της Κάλιαρι
Αλλά τώρα που έμειναν λίγες μέρες το κερασάκι θα ήταν κάνα δημοσίευμα για παίκτη της Κάλιαρι
Πάλι δεν αλλάζει κάτι στον συλλογισμό μου.jibbie έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 17:58Νομίζω με μια γρήγορη ματιά στα περσινά μας αποτελέσματα μπορείς να δεις και μόνος σου ότι κάτι τέτοιο μόνο στη θεωρία ισχύει ειδικά όταν έχεις απαιτητικά παιχνίδια μεσοβδόμαδα με τραυματισμούς κούραση κτλ.JohnDag έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 17:51 Jibbie, το καταλαβαίνω αυτό.
Για να μπορείς να ανταποκριθείς τόσο στα μικρά, όσο τα μεγάλα παιχνίδια, όσο και στα συνεχόμενα της Ευρώπης η πιο απλή λύση είναι να έχεις 4 στόπερ (μια που μιλάμε γι’ αυτό) που αποδεδειγμένα μπορούν να ανταποκριθούν στο υψηλό επίπεδο.
Το επιχείρημα μου στην τελική δεν είναι καν ότι ο Βολιακο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο υψηλό επίπεδο. Αυτό μένει να φανεί στην πράξη.
Το επιχείρημα μου είναι ότι τα στατιστικά του σε μια λίγκα χαμηλού επιπέδου (συνολικά) δεν μπορούν να είναι απόδειξη ότι μπορεί να το κάνει.
Σε κάθε περίπτωση και για να μην κουράζουμε και τους υπόλοιπους.
Θεωρώ ότι μετά την απόκτηση του Ζαφειρη ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κάνει κίνηση για απόκτηση βαρβάτου στόπερ και δανεικού νεαρού χαφ.
Προτίμησε να πάει στην λογική λαχείου με σκοπό κυρίως να προσθέσει βάθος στον πάγκο. Ετσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον.
Μακάρι να μας βγει.
-
Με ποιον δίπλα του όμως;Sera4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 17:31 Ο Κρεσπο όταν ήρθε στα 28-29 του είχε να επιδείξει 70 συμμετοχές στη LA Liga.
Μπορώ να έχω έναν καινούργιο Κρεσπο? Αυτό με νοιάζει μόνο.