Πριν από ένα μήνα μπορεί να είχες στο στόχαστρο και καλύτερες περιπτώσεις και να ρίσκαρες να περιμένεις μήπως σου κάτσουν. Ότι ρίσκαρες δεν σημαίνει ότι θα σου βγει κιόλας.MikeStr4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 16:36 Δηλαδή συγνώμη, έπρεπε να φτάσει 36 Αυγούστου για να έρθει ο μέγας Βολιακος ; Δεν μπορούσαμε να τον φέρουμε πριν 1 μήνα ; Αν πηγαίναμε για παίκτη τέτοιου επιπέδου ;
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Not great, not terrible. Τουλάχιστον θα βγαίνει πιο άνετα το rotation μιας και ο παίχτης φαίνεται φουλ ενεργός κι όχι παλαίμαχος. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε από κοντά. Για τον Μαυροπάνο πάντως παιδιά, ο Potter στη West Ham παίζει 3-5-2 κι έχει πλην του Μαυροπάνου άλλα 3 σέντερ μπακ πρώτης γραμμής. Απόμένουν ελάχιστες ώρες για το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου στην Αγγλία. Από που κι ως πού είστε τόσο σίγουροι ότι ο παίχτης παραχωρείται; Κι αν παραχωρηθεί, ποιος θα παίξει σέντερ μπακ στη West Ham; Οι 3 ίδιοι μέχρι τον Ιανουάριο χωρίς καμία αλλαγή; Εκτός αν χρησιμοποιείται κι ο Scarles ή κάποιος αμυντικός χαφ στα σέντερ μπακ. Για μένα σχεδόν απίθανο να τον δώσουν αν δεν κλείσουν πρώτα ένα ίσως και δύο σέντερ μπακ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Τετ 27 Αύγ 2025, 17:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Στοπερ πάνω απο 30 με υψηλό συμβολαιο εχουμε .Ο Ιταλός εχει καλά στοιχεία μένει να δουμε αν μπορεί να φορτωθεί την φανελα του ΠΑΟΚ και του πρωταθλητισμου.
Θεωρώ ότι είναι μια καλή λύση για βάθος στο ρόστερ και γιατί όχι αν τα καταφέρει βασικός, ταυτόχρονα όμως πιστεύω πως δεν είναι ο στόπερ που θέλουμε για να πάρει την φανέλα σπίτι του.
Θα φανούν όλα τις επόμενες ημέρες.
Θα φανούν όλα τις επόμενες ημέρες.
Μεταξύ αστείου και σοβαρού και για την ιστορία ο Σκόκο ήταν 27 όταν κλήθηκε και έπαιξε για την Εθνική Αργεντινής οπότε θα συμφωνήσω με το ας έρθει με το καλό και θα δούμε στο χόρτοJohnDag έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 17:08 Εγώ ασφαλή συμπεράσματα από την Serie B δεν θα έβγαζα πάντως, θεωρώ το επίπεδο πολύ χαμηλό.
Πάντα μιλάμε για παίχτη που θέλει να παίξει σε τοπ ομάδα στην Ελλάδα με σοβαρές πορείες στην Ευρώπη (όπως εμείς δηλαδή τα τελευταία χρόνια).
Από την άλλη τα ματς του στην Serie A είναι τόσα λίγα και το στατιστικό δείγμα τόσο μικρό που ότι και να πεις μπορεί να εκτεθείς.
Ίσως ο παίκτης είναι το μεγάλο hidden secret στο Ιταλικό ποδόσφαιρο και τον ανακαλύψαμε εμείς στα 27.
Όλα πιθανά είναι οπότε ας έρθει με το καλό και βλέπουμε στο χόρτο.
-
Επειδή ξέρω ότι σου αρέσουν αυτά, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω.JohnDag έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 17:08 Εγώ ασφαλή συμπεράσματα από την Serie B δεν θα έβγαζα πάντως, θεωρώ το επίπεδο πολύ χαμηλό.
Πάντα μιλάμε για παίχτη που θέλει να παίξει σε τοπ ομάδα στην Ελλάδα με σοβαρές πορείες στην Ευρώπη (όπως εμείς δηλαδή τα τελευταία χρόνια).
Από την άλλη τα ματς του στην Serie A είναι τόσα λίγα και το στατιστικό δείγμα τόσο μικρό που ότι και να πεις μπορεί να εκτεθείς.
Ίσως ο παίκτης είναι το μεγάλο hidden secret στο Ιταλικό ποδόσφαιρο και τον ανακαλύψαμε εμείς στα 27.
Όλα πιθανά είναι οπότε ας έρθει με το καλό και βλέπουμε στο χόρτο.
https://theanalyst.com/articles/stronge ... -june-2025
Μας βλέπεις πουθενά; Απογοητευτικό, το ξέρω. Η serie b ωστόσο είναι εκεί. Το άρθρο έχει και περιγραφή του πως τα υπολογίζει αν και νομίζω η opta και τα power rankings σου είναι ήδη γνωστά.
Ο Γκουστάβο Πουέρτα, με την περίπτωση του οποίου ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε και στο πρόσφατο παρελθόν, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της “ασπρόμαυρης” ατζέντας για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής!
- These users thanked the author gergeo4 for the post:
- sakis_the_fraud
https://www.forzaonline.gr/news/mme-ger ... ia-pouertaΣτο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ επανέρχεται το όνομα του Γκουστάβο Πουέρτα, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα από τη Γερμανία, εντός των οποίων επισημαίνεται πως ο Δικέφαλος φέρεται να ενδιαφέρεται και πάλι για τον νεαρό μέσο, επαναφέροντας τη συζήτηση γύρω από την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας.
Βάσει των όσων σημειώνει σε ρεπορτάζ του ο Γερμανός δημοσιογράφος, Ντόμινικ Σνάιντερ, η μεταγραφή του Γκουστάβο Πουέρτα στην αγγλική Χαλ δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς οι διαπραγματεύσεις «χάλασαν». Ωστόσο, το ενδιαφέρον για τον 23χρονο Κολομβιανό μέσο παραμένει έντονο από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ, η Σάλκε, η Κοπεγχάγη και η Ναντ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.
Η περίπτωση του Γκουστάβο Πουέρτα δεν είναι άγνωστη στον ΠΑΟΚ, καθώς και την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Δικέφαλος είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον νεαρό μέσο προκειμένου να τον ενσωματώσει στο σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου. Αν και η μεταγραφή δεν προχώρησε τότε, η επανεμφάνιση του ονόματός του στη μεταγραφική ατζέντα του ΠΑΟΚ δείχνει πως το ενδιαφέρον για την απόκτησή του παραμένει «ζωντανό» και ότι η υπόθεση του Κολομβιανού χαφ δεν έχει κλείσει ακόμη βάσει των όσων υπογραμμίζονται από ΜΜΕ της Γερμανίας.
Μήπως αυτόν εννούσαν οι epobook όταν κάνανε τα λογοπαίγνια για το Λεβερκούζεν;
-
Ιταλός και σε καλή ηλικία για τη θέση εμένα μου κάνει..τα υπόλοιπα στο χορτάρι αν και εφόσον έρθει τελικά..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- xpek20
-
Ε λογικά ναι,η αλήθεια είναι και εγώ αυτόν είχα σκεφτεί τότε γιατί τον θέλαμε και περσι αλλά δεν θυμόμουν όνομα.xpek20 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 17:28https://www.forzaonline.gr/news/mme-ger ... ia-pouertaΣτο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ επανέρχεται το όνομα του Γκουστάβο Πουέρτα, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα από τη Γερμανία, εντός των οποίων επισημαίνεται πως ο Δικέφαλος φέρεται να ενδιαφέρεται και πάλι για τον νεαρό μέσο, επαναφέροντας τη συζήτηση γύρω από την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας.
Βάσει των όσων σημειώνει σε ρεπορτάζ του ο Γερμανός δημοσιογράφος, Ντόμινικ Σνάιντερ, η μεταγραφή του Γκουστάβο Πουέρτα στην αγγλική Χαλ δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς οι διαπραγματεύσεις «χάλασαν». Ωστόσο, το ενδιαφέρον για τον 23χρονο Κολομβιανό μέσο παραμένει έντονο από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ, η Σάλκε, η Κοπεγχάγη και η Ναντ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.
Η περίπτωση του Γκουστάβο Πουέρτα δεν είναι άγνωστη στον ΠΑΟΚ, καθώς και την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Δικέφαλος είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον νεαρό μέσο προκειμένου να τον ενσωματώσει στο σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου. Αν και η μεταγραφή δεν προχώρησε τότε, η επανεμφάνιση του ονόματός του στη μεταγραφική ατζέντα του ΠΑΟΚ δείχνει πως το ενδιαφέρον για την απόκτησή του παραμένει «ζωντανό» και ότι η υπόθεση του Κολομβιανού χαφ δεν έχει κλείσει ακόμη βάσει των όσων υπογραμμίζονται από ΜΜΕ της Γερμανίας.
Μήπως αυτόν εννούσαν οι epobook όταν κάνανε τα λογοπαίγνια για το Λεβερκούζεν;
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- xpek20
Ο Κρεσπο όταν ήρθε στα 28-29 του είχε να επιδείξει 70 συμμετοχές στη LA Liga.
Μπορώ να έχω έναν καινούργιο Κρεσπο? Αυτό με νοιάζει μόνο.
Μπορώ να έχω έναν καινούργιο Κρεσπο? Αυτό με νοιάζει μόνο.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
- Dimitrisou, eorptol1
Plan Si είναι ο Ιταλόςshearer4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 16:42 Θα εχει ενδιαφερον να δουμε τελικα αν ο Ιταλος ειναι οντως plan B standby γιατι περιμενουμε κατι αλλο να κλεισει

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 27 Αύγ 2025, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.