Και στο ινσταγκραμ του του έχουν κάνει σχόλια ΠΑΟΚτσακια του τύπου "come to PAOK", τα οποία έχει κάνει λαικnunies4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 14:58 Ο Βολιακο πάντως ακολουθεί το ινστα της ΠΑΕ.
Μπορεί να του αρέσουν τα σοσιαλ της ομάδας
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
απο τα σοσιαλ πηρα χαμπαρι οτι ειναι γαμπρος του συγχωρεμενου του μιχαιλοβιτς,δεν ξερω αν ειχε αναφερθει ξανα,οχι οτι παιζει ρολο ετσι πληροφοριακα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μπορεί ο Ιταλός να είναι stand by.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 4):
- kz1111, Polichni1926, vasgias, Dimitris_L4
-
Ο Τσαλοφ έφυγε με καλό όνομα στη Ρωσία. Εδώ το χάλασε, είναι άσφαιρος.Caballo Viejo έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 15:23 Μην περιμένετε ούτε μία στο εκατομμύριο να φύγει ο Τσάλοφ. Μπακ και χαφ να έρθουν και να είμαστε κι ευχαριστημένοι.
Φέτος με Γιακουμάκη ούτε καν θα παίζει. Αν είναι έξυπνος θα αποχωρήσει νωρίς προτού η χρημ. του αξία φτάσει στα τάρταρα
- These users thanked the author MagdiTolba for the post:
- giaxxo
Θεωρώ ότι του Ιταλού δεν είναι πρώτη επιλογή. Σίγουρα υπάρχει στη λίστα, μπορεί όντως να πάει καλά, αλλά το όνομα του βγήκε ώστε να ρίξει λίγο την μπάλα γιατί είχε αρχίσει να ακούγεται και για μεγάλη κίνηση στην άμυνα. Κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί σήμερα και ο Διαμαντόπουλος που έχει καλές επαφές με τον Λουτσέσκου και στο κάτω κάτω δεν τον νοιάζει να εκτεθεί, αλλά ούτε και θα γίνουν μεγάλο θέμα στην πόλη τα όσα πει.
Θέλω να καταλήξω ότι η ΠΑΕ έβαλε χέρι στους ρεπόρτερ, οι Ιταλοί βγάλανε το όνομα του Βολιάκο και όλο αυτό βόλεψε τους πάντες ώστε να παλέψουν τον μεγάλο στόχο και αν δεν τα καταφέρουν να ρθει ο Ιταλός
Θέλω να καταλήξω ότι η ΠΑΕ έβαλε χέρι στους ρεπόρτερ, οι Ιταλοί βγάλανε το όνομα του Βολιάκο και όλο αυτό βόλεψε τους πάντες ώστε να παλέψουν τον μεγάλο στόχο και αν δεν τα καταφέρουν να ρθει ο Ιταλός
-
Ίσως αυτό που μου έκανε κλικ είναι που κάνει like σε σχόλια οπαδών.DimitrisS έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 15:31 Μη κοιτατε τα λαικς και τα φολοουζ της ΠΑΕ παιδια.
Ολοι ΠΑΟΚ ειναι.
Στα αγωνιστικά, δεν νομίζω ότι πάμε σε στόπερ ηγέτη αλλά παίκτη που θα μπει στην βασική 3αδα του rotation με 4ο τον Λοβρεν που μπορεί να πάρει 1200 λεπτά. Το πρόβλημα μου δεν είναι ούτε στην ταχύτητα αλλά κυρίως στην δύναμη και στο κεφάλι. Κάποια παιδιά είπαν ότι έχει καλό άλμα και είναι καλός με το κεφάλι ωστόσο παραμένει 1.86. Από την άλλη αυτό που έμαθα είναι ότι είναι καλος στο build up κι ότι το τελευταίο 6μηνο έπαιζε σε 4 αδα αμυντικής γραμμής ωστόσο δεν πήγε και πολύ καλά γενικά η ομάδα άρα δεν μπορεί να κριθεί.
Σε άλλη περίπτωση θα γκρινιαζα πολυ, επειδή όμως απ ότι φαίνεται είναι επιλογή Σερα και όχι στην τύχη αλλά τον έχει δει ,και λογικά αυτά τα χαρακτηριστικά ζήτησε ο Λουτσεσκου θα τον υποδεχτω με θετικό vibe ελπίζοντας ότι θα βρούμε έναν νέο Κρεσπο και εκείνος δεν μου γέμιζε το μάτι αλλά ακόμα καλύτερο του δεν βρήκαμε.
Επιμένω ότι θέλουμε 6αρι που αν είναι δυνατόν να έχει και ύψος.
- Kabamaru11
Ο ιταλος στο sofascore δεν εχει ασχημα στατιστικα,πολυ τιμιος φαινεται.Οσο εψαξα δεν βρηκα καποια στιγμιοτυπα να παρουμε μια γευση.
Αν μας βγει οπως ο Μπιανκον του γαυρου,εγω θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν μπορεί ρε φίλε να λες τόσο καιρό πως η αναζήτηση για στόπερ πάει στο τέλος γιατί ψάχνουμε κάτι πολύ καλό, και να καταλήγεις στον δανεικό Ιταλό που μπορεί μεν να βγει λαυράκι, αλλά σίγουρα δεν είναι η κίνηση που σε ανεβάζει.
Δεν μου κολλάει σαν κίνηση ειδικά βλέποντας τον Ιβάν να έχει κάνει δυναμική επανεμφάνιση.
Ελπίζω πραγματικά να είναι plan B.
Δεν μου κολλάει σαν κίνηση ειδικά βλέποντας τον Ιβάν να έχει κάνει δυναμική επανεμφάνιση.
Ελπίζω πραγματικά να είναι plan B.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 9):
- Developer4, Nikodiai, Polichni1926, WestBlock4, paoki19, JohnDag, Panx Romana, ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-, thanos-xanthi
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σιγά το στόπερ τον ΜπιανκονKabamaru11 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 15:39 Ο ιταλος στο sofascore δεν εχει ασχημα στατιστικα,πολυ τιμιος φαινεται.Οσο εψαξα δεν βρηκα καποια στιγμιοτυπα να παρουμε μια γευση.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 3):
- Dimitris_L4, Polichni1926, astral
Το ότι σε βρήκες είναι καλό, γτ σημαίνει οτι δεν τους άφησε καν να του κάνουν φάση οπότε δε μπορούσε να γίνει βιντεάκι!Kabamaru11 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 15:39 Ο ιταλος στο sofascore δεν εχει ασχημα στατιστικα,πολυ τιμιος φαινεται.Οσο εψαξα δεν βρηκα καποια στιγμιοτυπα να παρουμε μια γευση.

- These users thanked the author epitropos for the post (total 3):
- paoki19, Kabamaru11, Magdi Tolba 4
- dravinosRa
Αν δεν βρουν κάποιο μεγάλο όνομα με πρόσφατα παιχνίδια στα πόδια του, μια χαρά είναι ο Ιταλός. Είναι Ιταλός αμυντικός με ότι και αν συνεπάγεται αυτό. Σε σχετικά καλή ηλικία. Και δεν έχει καταφέρει να πετύχει σε κάποια μεγάλη της Seria A. Λογικό είναι να διψάει να πετύχει σε μια ομάδα που βγαίνει σταθερά Ευρώπη, σαν το ΠΑΟΚ.
Από το να πάρουμε κάποιον ανενεργό με καλό όνομα στυλ μπακαγιοκο μόνο για την λεζάντα, τότε χίλιες φορές τέτοιοι παίχτες που φαίνονται μέτριοι και τελικά σου βγαίνουν λίρα εκατό.
Από το να πάρουμε κάποιον ανενεργό με καλό όνομα στυλ μπακαγιοκο μόνο για την λεζάντα, τότε χίλιες φορές τέτοιοι παίχτες που φαίνονται μέτριοι και τελικά σου βγαίνουν λίρα εκατό.
- These users thanked the author dravinosRa for the post:
- trouman
-
απο gigot προτιμω βολιακο
- These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 2):
- ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ, margas
Δεν γίνεται όμως ρε παιδιά από την μια να βλέπουμε παίκτες από εδώ και από εκεί που βγάζουν μάτια και να λέμε
" καλά που τον βρήκαν και τον πήραν αυτοί? Στην ΠΑΕ κοιμούνται όρθιοι! "
Και από την άλλη όταν κοιτάμε προς την θεωρητικά σωστή κατεύθυνση να γκρινιάζουμε.
Δεν προεξοφλώ ότι θα γίνει η κολώνα της άμυνας μας, αλλά αν είναι αυτός που θέλουν και όχι κατ ανάγκη παίκτης τότε καλώς να ορίσει.
" καλά που τον βρήκαν και τον πήραν αυτοί? Στην ΠΑΕ κοιμούνται όρθιοι! "
Και από την άλλη όταν κοιτάμε προς την θεωρητικά σωστή κατεύθυνση να γκρινιάζουμε.
Δεν προεξοφλώ ότι θα γίνει η κολώνα της άμυνας μας, αλλά αν είναι αυτός που θέλουν και όχι κατ ανάγκη παίκτης τότε καλώς να ορίσει.
- john4serres
Από Vogliacco προτιμώ Gigot
- These users thanked the author john4serres for the post:
- Developer4
-
Πάντως στην Τζένοα μέχρι και τον Νοέμβριο που πήγε ο Βιερα προπονητής ήταν βασικός, μετά δεν υπολογιζόταν, και στην Πάρμα βασικός ήταν και τραυματίστηκε στο τέλος της χρονιάς, και η Τζένοα τον δίνει γιατί δεν υπολόγιζε ο βιερα εξρχησ. Μέτριο το βιογραφικό του αλλά θα φανούν όλα στο γήπεδο