Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει κανένα βιντεάκι , καμία καρτέλα , καμία ανάλυση.
Ιταλός παίκτης στην άμυνα δε μπορεί να είναι ανεπαρκής για Ελλάδα.
Εδώ έκανε δυνατή καριέρα ο Τσιρίλο κάποτε.
Έχω συγκρατημένη αισιοδοξία λόγω ηλικίας και εθνικότητας.
Ιταλός παίκτης στην άμυνα δε μπορεί να είναι ανεπαρκής για Ελλάδα.
Εδώ έκανε δυνατή καριέρα ο Τσιρίλο κάποτε.
Έχω συγκρατημένη αισιοδοξία λόγω ηλικίας και εθνικότητας.
Μάλλον προχωράει δηλαδή.trouman έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 15:12La Repubblica: «Πάγωσαν» οι επαφές του Βολιάκο με Κάλιαρι και Πίζα - Σε πρώτο πλάνο ο ΠΑΟΚ. Sdna
-
το θεμα ειναι οτι ειναι δεξι στοπερ και δεν βλεπω πως ο λουτσεσκου θα αφησει εξω κεντζιορα
Ο βολιακο κανει λαικ σε σχολια σε ποστ του στο ινστα σε gif του τυπου: 1 2 4 ΠΑΟΚ και σε σχολια που λενε come to PAOK. Μαλλον βρηκαμε το στοπερ μας και περιμενουμε το χαφ από αρχες Σεπτέμβρη
- These users thanked the author margas for the post:
- sakis_the_fraud
Αδερφέ αν υπάρχει βέβαιο ποσοστό επιτυχίας και ξέρεις το κόλπο συγνώμη και όλας αλλά τζάμπα γράφεις σαν τον μαλακα εδώ πέρα.Notorious4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 15:09 Όπως έγραψα και στο προηγούμενο νήμα το όλο θέμα με το Ζαφείρη αποδιοργάνωσε το μεταγραφικό σχεδιασμό. ετοιμαστείτε για μεγάλο θρίλερ και αβέβαιο ποσοστό επιτυχίας των μεταγραφών. Όλο είναι κορόνα γράμματα μέχρι στιγμής και αυτό συνήθως δεν μας βγαίνει σε καλό.
Σε ένα ήδη τεταμένο κλίμα που μυρίζει μπαρούτι και υπάρχουν παιδιά που κρέμονται από εδώ μέσα για τον ΠΑΟΚ που γουστάρουμε όλοι γράφεις λέξεις κλειδιά ( "Αβέβαιο ποσοστό" , "κορόνα γράμματα" , "δεν μας βγαίνει σε καλό").
Ποιος ο σκοπός? Για να μπουρλοτιασεις ακόμα περισσότερο τα πράγματα ή να βγεις μετά και να λες "εγώ σας τα έλεγα"?
Όλοι βλέπουμε και όλοι έχουμε κρίση.
Mods δεν θα σας κακολογησω αν φάω μπαν αλλά κάπου ώπα.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Unpsofable78
-
Οχι ρε συ, το θεμα που τεθηκε ειναι να μην ερθει χαφ αν ερθει απο τωρα ο Ζαφ. Ή να ερθει χαφ ερθει δεν ερθει ο Ζαφ.Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 15:16 Για τι πράγμα μιλάτε τώρα για να πάρουμε άλλους 2 εκτός του Ζαφείρη? Συνέλθετε
Ποιους αλλους δυο?

Ο Ιταλός παίζει και αριστερά. Σύμφωνα με το τράσφερ. Δεν τον εχω δεί φυσικά.Polichni1926 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 15:25 το θεμα ειναι οτι ειναι δεξι στοπερ και δεν βλεπω πως ο λουτσεσκου θα αφησει εξω κεντζιορα
Βολιακο προφερεται δηλαδη ο παικτης;
Αν προφερεται ετσι, μηπως μπορουμε να κανουμε καμια μαμουνια και να τον δηλωσουμε ως ελληνα γηγενη σε καμια λιστα;
Κωστας Βολιακος ρε παιδι μου, ξερω γω.
Αν προφερεται ετσι, μηπως μπορουμε να κανουμε καμια μαμουνια και να τον δηλωσουμε ως ελληνα γηγενη σε καμια λιστα;
Κωστας Βολιακος ρε παιδι μου, ξερω γω.
- These users thanked the author DimitrisS for the post (total 7):
- Nassos, Polichni1926, Developer4, ΚΩΣΤΑΣ2019, margas, Baldur, sakis_the_fraud
- Dimitris_L4
Εχει μια αναλυση για τν Ιταλο πολυ καλη το ουλτρας ( που ειναι κ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ) στο φου μπου..το ανεβασε κ ενα παιδι εδω μεσα ...Τα στοιχεια που περιγραφει δν ειναι κ τοσο αρνητικα..ασχετα αν εμεις περιμενουμε Μαυροπανο κ ερθει ο Βολιακο..Αν κ κτ μ λεει οτι αν ερθει ο Ιταλος, θα ερθει κ ο Μαυροπανος αν οντως μιλαμε μαζι του κ περιμενουμε να μν κλεισει αλλου...
Βολιάκο, Βολιάκο αν είναι προϊόν scouting....με καίει του χαφ και θα προτιμούσα τον Μόρο από όσους έχουν ακουστεί (και για όταν λείπει ο Μειτε). Και υπομονή μέχρι να έρθει και ο Ζαφείρης
-
Ο πατερ πριν κάποιες μερες ειχε πει για παιχτη που ηρθε στην πόλη το βραδυ πριν τον Ζαφειρη και το πρωί της επομένης ηταν στα γραφεια της ΠΑΕ... Έπειτα ειχε πει, απο Παρασκευή τα σπουδαία...
Απλα το υπενθυμίζω
Απλα το υπενθυμίζω
- These users thanked the author Michael Scott for the post (total 2):
- paok apo epilogi, sakis_the_fraud
-
και ο Ζιγκο εδω και ενα μηναnunies4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 14:58 Ο Βολιακο πάντως ακολουθεί το ινστα της ΠΑΕ.
Μπορεί να του αρέσουν τα σοσιαλ της ομάδας
- These users thanked the author tonipap801 for the post:
- sakis_the_fraud
-
ειναι ρισκο να βαζεις σεντερ μπακ με αναποδο ποδι οταν παιζεις με 2 στοπερ και ο λουτσεσκου το εχει κανει αυτο μπορει και μονο 5 φορες στα τοσα χρονια μονο με κρεσπο το εκανε που ηταν αμφιποδος και επαιζε και με τα 2Magpies4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 15:28Ο Ιταλός παίζει και αριστερά. Σύμφωνα με το τράσφερ. Δεν τον εχω δεί φυσικά.Polichni1926 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 15:25 το θεμα ειναι οτι ειναι δεξι στοπερ και δεν βλεπω πως ο λουτσεσκου θα αφησει εξω κεντζιορα
- Panx Romana
Και του φορ αδερφέ και του φόρ.Polichni1926 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 15:16 νομιζω παμε καθαρα για βολιακο και θα ανακοινωθει πεμπτη μετα το ματς και θα μεινει μονο του χαφ να μας αγχωνει